Aktív témák
-
Predator666
aktív tag
válasz
-Jackson- #4112 üzenetére
Jah erre gondoltam én is, de ha pl volt olyan h tök fasza volt a pingem csúcsidőben akkor mivan?
Máskor meg éjfélkor is akkora sz@r volt h csak na
A szolgáltatónak a feladata, hogy fix sávszéltosszon ki, nem? Szóval ez jogilag nem megengedett, h váltakozzon...Vagy tévedek?
-
F-ECT$
titán
válasz
-Jackson- #3094 üzenetére
Neked valahogy jobban m1 az 1.6
Na 1-2 beállítás:
rate ''25000''
cl_rate ''25000''
cl_cmdrate ''101''
cl_updaterate ''101''
Ez lehet 20k 20k 80 80 is.
Másik, ezt próbáld ki, kicsit szaggatni fog a mozgás, de a hitbox a karakteren lesz:
cl_smooth ''0''
cl_interp ''0''
cl_interpolate ''0''
cl_interp_npcs ''0''
szerk: Miután 3x lecsítereztek édes az alvás
[Szerkesztve] -
BatemanX
tag
válasz
-Jackson- #3042 üzenetére
Még egy jó hír. Elmentem myg0t.com-ra, hogy mit szólnak a ''kihíváshoz'' és a következő kis post fogadott:
''
Due to recent legal rulings in favor of VALVe Software and Vivendi Entertainment, myg0t has been forced to close its doors. The new Republican-run government has passed a law stating that abuse of online entertainment venues in order to ruin another's experience is illegal. This law has effectively shut down myg0t, and many of the key members are being arraigned for charges under federal jurisdiction.
Donations would be appreciated and we'll be setting up a private account to accept them. Please e-mail [email]omp@myg0t.com[/email] or [email]g0d@myg0t.com[/email] for information on how you can support us in our fight.
We will keep the forums open as long as the courts allow us to do so.
Keep up the good fight, keep on raging no matter what.
Once the forums finally go down I will know how much I will miss the community but nonetheless our spirit will be alive forever in all the ragers harassing everyone else.
'' -
Trak
addikt
válasz
-Jackson- #3027 üzenetére
Nemtomm...
Egeret, billt lehet vinni, fülest is?
Mondjuk még akkor is ott van az, hogy otthon jól belőtted magadnak, de ahol játszol gép annál más hangkártya van, nincs beállítva stb...
Mivel beteg vagyok, itthon vagyok, ma játszottam egy kicsit, és örömmel tapasztaltam, hogy annyira azért nem jöttem ki a formából
Azt hittem már lőni sem fogok tudni, erre 1-2 mapot leszámítva, majdnem mindenhol az első 3-ban voltam. Érzésre nem ment annyira, mint amikor folyamatosan játszottam, de azért nem volt rossz.
Este 23 kor mennyi szerveren vannak 3-5nél többen nálatok? Nekem a régi szereverek vannak beírva+nézem ASE-ban is, de 3 volt csak, éjfél után pedig csak 2... -
detroitrw
addikt
válasz
-Jackson- #2899 üzenetére
http://ingyenweb.hu/s/ftp/crossover.php?SID=60e17cb384f4365e5e3c0d49055d3b91
&submit=DOWNLOAD&FILE=Movie_0001.wmv&
SID=60e17cb384f4365e5e3c0d49055d3b91
http://ingyenweb.hu/s/ftp/crossover.php?SID=60e17cb384f4365e5e3c0d49055d3b91&
submit=DOWNLOAD&FILE=Movie_0002.wmv&
SID=60e17cb384f4365e5e3c0d49055d3b91
Szerintetek?
[Szerkesztve] -
F-ECT$
titán
válasz
-Jackson- #2671 üzenetére
Ezt a choke-ot eddig nem néztem, szóval nem tudom, hogy új jelenség-e, de majd megpróbálok valamit tenni ellene. Szóval lehet, hogy lőnének fejbe, de hozzám már nem jut el a golyó? (Hmm, akkor inkább nem is próbálom meg kijavítani
)
AA+AF+ minden ON/HIGH nálam is alig vesz vissza a sebességből, de néha nagyon jól tud jönni az a +5-10 FPS. Mikor áttértem, akkor kb 10-20 percig éreztem, hogy csúnyább, de azóta már megszoktam -
rebi.
tag
válasz
-Jackson- #2549 üzenetére
Nem megy a steam-nálam!!
Valaki tudja mit lehet tenni,hogy menjen??
Haveroknál vegyes a helyzet,valakinek megy,valakinek nem!
Jó volt ma a hangulat a gps4-en!!
Nem sokáig voltam,de amit láttam tetszett!!!
Láttam egy nagyon szép 5-ős skillt-amit a haverom lőtt!
már ezért megérte elmenni!
[Szerkesztve] -
-
F-ECT$
titán
válasz
-Jackson- #1180 üzenetére
Mert most jól megy?
Egyébként megvettem a hl1-et 2k-ért kb 1 éve, hogy kipróbáljam az 1.6-ot (van egyáltalán törés hozzá) de a kulcs ''already in use'', és nem volt kedvem tovább szenvedni vele.
Egyébként kösz a felajánlást, de szerintem időm nem nagyon lesz gyakorolni, mert vizsgaidőszakom lesz dec 20-jan 30 között -
Trak
addikt
válasz
-Jackson- #830 üzenetére
Nem ő csinálja... illetve igen, de semmi hackerkedésa nincs benne. Egyszerűen rájött (olvasta vlahol biztos) egy biztonsági hibára... (remélem gyorsan javítják).
(Gyorsan megírom FECTS-nek, meg Neked is mailben)
De ezen kívül csítelni is szokott... WH-t biztos, hogy használ, de lehet, hogy nem mindig, mert van mikor könnyű lelőni. -
Trak
addikt
válasz
-Jackson- #393 üzenetére
Igen igen, azért is ''tettem le'' a Spawn-t, mert ő régebbóta használja
Találkoztam is vele, meg mások is mondták. Ha én lettem volna a régebbi játékos, akkor tuti nem engedem át neki
Nekem több, mint 4 éve Spawn a nick em, de 5-6 éve még csak LAN okon, haverokkal játszottam.
Én most meg vagyok elégedve az egér/egérpadommal
Explorer 4.0+Steelpad 4D.
Billentyűzet: Logitech Internet Navigator - Ezzel nincs beragadós bajom. Mondjuk általában máshol sem szokott lenni, biztos túl kevés gombot használok
(WASD-n játszom )
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- Sorra igazolja le az OpenAI szakembereit a Meta
- iOS alkalmazások
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Porba hullhat a Pixel 10 Pro Fold
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5450 Intel Core Ultra 5 135U 4nm 32GB DDR5 érintőképernyős laptop Dell gari 2027.09.hó
- PlayStation 4/5 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- PlayStation 5/4 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX ONE/Series kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX Series S 512GB, 6 hó garanciával Bp-i üzletből eladó!
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- OLCSÓ MONITOROK
- Epson Workforce DS-530II Dokumentum szkenner
- Erő és sebesség? Most az Öné lehet! Ráadásul kamatmentes rèszletre is!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged