- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- 8300 mAh, maradhat?
- Xiaomi 15 vagy Samsung S25
- Légies iPhone halvány színei
- iPhone topik
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
Aktív témák
-
heihachi
addikt
Borzasztó, hogy mi megy az OBI-neten
Anyázás, csíterezés, szövegelés. Elveszik a kedvemet az egész játéktól
Keresni kell valami más szervert, mert ez már nem vicces.
Én sose csíterezek le senkit, még ha az akkor sem, ha az Én játékomat nem b@ssza el, akkor k@pja és csíteljen, nem érdekel. De hogy engem 2-7-es stattal lecsítereznek, mert fejbelövöm az élen álló 28-2-es statú barmot... Hát ez már undorító.
Közben három pályán keresztül köcsögöket kell hallgatni, akik vitatkoznak, hogy mer' a Te klánod ilyen fos meg olyan fos a kurv@ anyád, majd gyertek warozni kis köcsögök... stb, stb, stb és ez megy 1 órán át... Le kellett vennem a hangot basszus.
[Szerkesztve] -
heihachi
addikt
Ma megint lecsítereztek
Ez azt jelenti, hogy kezdek fejlődni
-
heihachi
addikt
Kezd a tököm tele lenni a publicon ezzel a sok pöcs nagyképű fasszal. Mit élveznek vajon azon, hogy vezet a T 12-1-re és 6 AWP-vel támadnak? Ráadásul 11-en 10 ellen. De senki nem jönne át, mert akkor romlik a statja...
Komolyan mondom, elveszik a kedvem az egész szarságtól. Egyébként is egy elég buzeráns játék, mert minden javítás után egyre szarabb meg lassabb, erre még rájön ez sok fasszópó... -
heihachi
addikt
Ez milyen játék ez a CSS? Valami hülye lövöldözős?
Ma jó hajnal 4-ig fogom tolni, lesz fenn valaki innen? -
heihachi
addikt
Na jó, mára ennyit. Alszok, hogy holnap is tudjak gémelni ;)
-
heihachi
addikt
válasz
duracell89 #2626 üzenetére
Akko' mé' mondják hogy hagyjuk a réteket alapon? Mert kb ennyi az alap rét.
Szvsz szar az egész netkód, mert uo beállításokkal ua szerveren egyik pálya megy mint az álat, a másik meg úgy laggol, hogy játszhatatlan.
Az igen furcsa, hogy a 2.8-as procim mellett leszarja, hogy 9800pro vagy 6800 van - alig jelent néhány + fps-t. -
heihachi
addikt
Nem indul el ez a szakadt CSS, mert az írja, hogy the steam server is too busí to handle your request
Másnak is csinálja ezt?
-
heihachi
addikt
-
heihachi
addikt
Hány hulla van a képen?
Bővebben: link
[Szerkesztve] -
heihachi
addikt
válasz
Mr Bond 007 #2256 üzenetére
-
heihachi
addikt
Én nem tom, hogy mi lett ezzel a CSS-vel, de mostanában olyan szépen fut, hogy öröm vele jáccani. Igaz, kevesebbet nézegetem a frameratet, meg nem állítok feszt rateket, de most mintha úgy menne, mint kés a vajban.
Megcsináltam a hangok miatti akadást is (letöltöttem a hiányolt fájlt). -
heihachi
addikt
Igen eredeti, HL2 kuponos, steamen keresztül töltöttem le.
Eddig nekem sem csinálta, csak mostanában (ezen a héten) kezdte el valamiért. Nem telepítettem semmit mostanában, lelőttem a vírustekergetőt, nem fut semmilyen más program. Nincs adware, spyware, vírus... Szal nem értem. Hálózati probléma sem nagyon lehet, mert megmértem tegnap az egyik nagy akadás után 1030/160-al megy a net. Még a tűzfalat is lelőttem, az sem segített. -
heihachi
addikt
Azt mondjátok már meg nekem, hogy miért csinálja azt ez a fos gáma, hogy egyszercsak megáll, és kimerevedik. 10-15 mp múlva megy tovább, de addigra már fexem rég. Általában akkor történik ez, amikor nem talál valamilyen fájlt, a console írja is, hogy miújság, mit nem talál.
De mit lehet ez ellen tenni??? -
heihachi
addikt
Komolyan mondom, ez egy vicc ez a játék.
Kíváncsiságból levettem 640*480+minden minimumra azon a pályán, ahol a T egy mezőről indul és vízen keresztül kell átmennie egy alagúton. Vannak szép nagy hordók, meg minden.
Namost így, leesik 40-alá az FPS...
Nevetséges. -
heihachi
addikt
válasz
Apophis #2092 üzenetére
Semmi értelme egyetértek. Azért ilyen, hogy ne ismerjenek fel elsőre
Amúgy komolyan azért ilyen, mert a tököm televan a sok kis pöccsel, akik arab olvashatatlan betűkkel, meg orosz mittomén milyen hieroglifákkal szaladgálnak.
Ez egy vicc. Tiltakozásképpen olvashatatlanná tettem a nevem. Jó, tudom, szart sem ér.
Egy csomóan csinálják, hogy ha jól megy, akkor a saját nevükön jáccanak, ha nem, akkor egy fél jobbra zárójel a nevük... Ez is egy akkora pöcsség.
Nah ezért ilyen a nevem. -
heihachi
addikt
Azé hárman összejöttünk: Apophis, Junkie, meg Én
-
heihachi
addikt
Bár veszett ügynek tartom, de azért megpróbálom ismét, mert úgyis egy csomóan fennvagyunk esténként.
Ma este 21:00 körül nyomjunk egy nagy PH! összejövetelt!
Keresünk egy üres szervert, aztán hajráf. -
heihachi
addikt
Jót jáccottunk ma az SGC-n valami idegbeteg sráccal
Végigkáromkodott egy bányászműszakot úgy, hogy két egyforma nem volt benne.
-
heihachi
addikt
válasz
Mr Bond 007 #2046 üzenetére
Szerintem csak akkor lesz lagmentes, ha átírják az egész netkódot.
Tegnap nyomtam 26-os pinggel meg 80 körüli framerattel és úgy laggolt, mint az állat. Nem mindegyik szerver csinálja, de de azért ez mégiscsak egy vicc...
[Szerkesztve] -
heihachi
addikt
válasz
duracell89 #2036 üzenetére
Én úgy tudtam, hogy szerinted szar ez a játék
-
heihachi
addikt
válasz
duracell89 #2014 üzenetére
Nah ez egy jó ötlet.
-
heihachi
addikt
Nah ennyit mára!
...és sry F-ECT$ a TA-ért...
-
heihachi
addikt
válasz
bLaCkDoGoNe #1795 üzenetére
82.192.77.17:27015 nem anyáznak, mert nem magyar
(asszem)
-
heihachi
addikt
válasz
bLaCkDoGoNe #1793 üzenetére
Nevezd meg a helyet
-
heihachi
addikt
válasz
Apophis #1597 üzenetére
Amíg nem megy a játékélmény rovására, és ha csak pár ponttal jobb mint Én, és vezet a csapat, akkor mind1. Nem naon veszem észre egyébként, hogy ki csal, láma vok.
Egyébként teljesen csodálkozok, hogy Ti miket írtok. Én még nem találkoztam bunkókkal a magyar szervereken. A németeket zsűlölöm, mert ott mindíg benne vagyok a legjobb 3-ban. Az Én bénaságom mellett ez lol a többiekre nézve, meg így akkor ott sok értelme nincs jáccani... Ráadásul a magyar szerverek kivétel nélkül mennek 40 alatti pinggel, míg külföldire 60 alatt még nem sikerült csatlakoznom. -
heihachi
addikt
Engem sem hagyjatok ki egy gammából
-
heihachi
addikt
Héé, engem se hagyjatok ki egy klánból. CS tapasztalatom CS : S óta van, szal szerintem beférek
-
heihachi
addikt
Amikor elkezdtem jáccani, akkor Én is mindenkire azt mondtam, hogy ilyen nincs. Aztán szépen lassan jönnek Tőlem is a meglepő dolgok. Megfordulok, lövök (anélkül, hogy tudnám ki van ott) és bumm a fejbe. Vagy volt olyan, hogy három embert három pisztolylövéssel öltem meg, miközben AK-val lőttek. Rengeteg olyan emberrel nyomtam, akik tutira nem csalnak, mégis hihetetlen dolgokat csinálnak.
-
heihachi
addikt
Bár eddig még sosem jött össze, de azért újra megpróbálkozok vele:
Ma este game? (Én mondjuk tutti ott leszek vhol, csak jó lenne ha összejönne pár PH!-s). -
heihachi
addikt
Nem jöttök gammázni?
-
heihachi
addikt
Ma _este_ kéne rendezni egy hatalmas partyt.
Ki lenne benne? -
heihachi
addikt
van itt vki??? gamma???
-
heihachi
addikt
válasz
duracell89 #1308 üzenetére
Engem se hagyjatok ki!!!
-
heihachi
addikt
Nem nyomunk egyet estefele?
-
heihachi
addikt
Nah nyomjuk???
-
heihachi
addikt
Ma este nyomjátok valamerre? Csatlakoznék. Sokat vagyok fenn mostanában, de nem találkozok PH!-sokkal. Vagy lehet hogy találkozok, de nem tuok róla?
-
heihachi
addikt
mé mindíg olyankor jáccotok, amikor kib@szott iskolában vagyok
-
heihachi
addikt
A mai estén 22:30 körül valaki egy kis gamét?
-
heihachi
addikt
Eccsééémmm...
Már leszedtem 800*600-ba, meg mindent átdobtam low-ba, és még így is lemegy 22-ig egy nagyobb harcban. Hát ez loller... Megy 100-al, aztán eccercsak 22.
Mitől jobb ez, mint a ''sima'' CS? Csak a grafika? Komolyan kérdem, nem flém! Nem vagyok nagy CS-s, de Én eddig nem látok különbséget játékmenet, stb terén. -
heihachi
addikt
a faxomat, nem érek addig haza a suliból
Aktív témák
Hirdetés
- AZTA! Dell XPS 13 Plus 9320 13.4" Profi Notebook -50% Brutál i7-1260P 16/512 FHD+ Iris Xe
- Asztali pc
- ASUS ROG STRIX Z790-H GAMING WIFI Alaplap - Garancia: 2027.01-15.-ig - BeszámítOK!
- Beszámítás! Apple iPhone 16 Pro MAX 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 1TB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Honor 200 , 8/256GB , Kártyafüggetlen
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest