- Porba hullhat a Pixel 10 Pro Fold
- Kézbe fogták az ultravékony Z Fold7-et
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Fotók, videók mobillal
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: MS Office365 Linuxon
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- droidic: YouTube videók és playlistek letöltése GUI-alkalmazással
Aktív témák
-
Tomics
addikt
válasz
Apophis #2629 üzenetére
88 fps-t írt ki eredménynek...ebből nem derült ki mi a probléma, volt ahol 120 fps volt ahol 60 fps-el ment...amugy a rateknak mi köze van a videokártya teljesítményéhez? sztem a chello nem bírja, nem hiszem el hogy 20k 30 30-on szinte simán fut, 20k 80 80-on viszont játszhatatlan...nem az a tipikus folyamatos szaggatás van, hanem kb 5 másodpercenként olyan mintha kicsit ''visszadobna'', mikor futok vagy lövök...
-
F-ECT$
titán
válasz
Apophis #2521 üzenetére
Szedd le innen Bővebben: link
-
heihachi
addikt
válasz
Apophis #2092 üzenetére
Semmi értelme egyetértek. Azért ilyen, hogy ne ismerjenek fel elsőre
Amúgy komolyan azért ilyen, mert a tököm televan a sok kis pöccsel, akik arab olvashatatlan betűkkel, meg orosz mittomén milyen hieroglifákkal szaladgálnak.
Ez egy vicc. Tiltakozásképpen olvashatatlanná tettem a nevem. Jó, tudom, szart sem ér.
Egy csomóan csinálják, hogy ha jól megy, akkor a saját nevükön jáccanak, ha nem, akkor egy fél jobbra zárójel a nevük... Ez is egy akkora pöcsség.
Nah ezért ilyen a nevem. -
-
-
Trak
addikt
válasz
Apophis #2019 üzenetére
Sense: 1.8 - 2 között. Néha kicsit váltogatom, de legyen 1.9.
És semmi sincs bekapcsolva, se acc, se smoothing, nem akarom, hogy bármi is változtasson az egér mozgásán rajtam kívül.
Ms 4.0+Steelpad 4D. Próbálgattam USB-n az egeret, meg PS2-n, 200 -ra felrakva a Hz -et (vagy Mhz et? nem tudom már), de maradtam az USB-nél, mert semmi különbséget nem vettem észre -
Trak
addikt
válasz
Apophis #1887 üzenetére
Azért van néhány pálya, ahol nem ''illik'' venni 1-2 fegyvert.
A legtöbb embert persze nem érdeklik ezek a dolgok, de vlakit látod igen. Méghozzá annyira, hogy lekéseljen.
Felőlem pl. bárki bármit vehet bárhol, ő dolga
Én azt útálom csak, amikor vlaki egy egész pályán át ugyanazzal a fegyverrel, 1 vagy 2 helyen kempel végig... attól nagyon fel tudom húzni magam. Ha vlakinek ez a játék...
Még ha T-vel vagyok mondjuk Italy-n akkor sem szoktam minden körben Scouttal, vagy AWP-vel az ablakban kempelni. 1 mert unalmas, 2 mert nekem nem ebből áll a játék. -
Trak
addikt
válasz
Apophis #1809 üzenetére
Vlami más játékban szerzett multis tapasztalat azért számít. Még a single-ben szerzett is. Lásd FECTS. Csak pár hete játszik a Source-el és már egészen jól nyomja (legalábbis ezt hiszi
), pedig elötte nem nagyon játszott az előző verziókkal.
De vannak olyanok akik elötte még nem multiztak, és single ben is csak az easy fokozaton próbálgatták az FPS-eket. Na én rájuk gondoltam. -
Trak
addikt
válasz
Apophis #1806 üzenetére
Dehogy Te! Te egész jól játszol. Nekem sem megy mindig olyan jól, mint a legutóbbi 2 alkalommal mikor együtt játszottunk. Neked azért már nem lesz 0/20-as statod
Olyanokra gondoltam akik életükben először benéznek, hogy milyen is ez, és amikor már 20-adjára lövik le egymás után úgy, hogy mozdulni sincs ideje, akkor inkább feladja. Nem mindenki olyan kitartó
-
Trak
addikt
válasz
Apophis #1801 üzenetére
XDK-t a kékhal is támogatja rendesen
Az a ''pali'' szerintem cheater voltBármilyen távolról mindig fejes az eléggé gyanus.
Egyre több 1.6-os játszik az tény, és ezzel sok kezdőt fognak elüldözni, mert így hogy mindig lelövik őket keservesebb lesz nekik megtanulni játszani.
De az erősek majd megmaradnak -
SzlobiG
félisten
válasz
Apophis #1791 üzenetére
Oks thx. Akkor veszek egy kupont. Bővebben: link Aki még nem látta szedje le ezt a movit elég durva.
-
a_tesz
Korrektor
válasz
Apophis #1763 üzenetére
nekem is ez a bajom. érdekes, hogy csak a 7es update óta csinálja ezt, előtte toltam a konfigommal (adatoknál
),aztán tettem bele még egy 256ost, de most moegint kipróbáltam 256-tal és anniyra szar volt, hogy hihetetlen. na mondom visszarakom a másikat is,de úgy is rossz. net tesztelő oldalak 516-536 közé hozzák a sebességet (adsl 512), feltölteni is 80-100 között.leterheltnek nem nevezném, mert az egész faluban van vagy 15 adsl előfizetés. és mondom, eddig jó volt. na kipróbálom még a 7es patch nélkül, de valakinek volna esetleg addigis (vagy azutánra) más ötlete? köszi
-
F-ECT$
titán
-
F-ECT$
titán
válasz
Apophis #1744 üzenetére
Ja igen, még valami: általában azért is szoktak lecsíterezni, mert úgy néz ki, hogy tudom, hogy honnan jön az ellen. Ez azért van, mert ''lassan osonok'', ugyanis a hangok elég sok mindent elárulnak, másrészt pedig a radart érdemes figyelni, hogy hol van harc, honnan törhetnek be.
-
F-ECT$
titán
válasz
Apophis #1744 üzenetére
Fejbe toszod: 1 dmg-t okoz. Egyébként nem tudod (vagy vki más), hogy mi az a K:M ratio?
Azért ez elég nagy általánosítás, hogy így tolom. Minden pályára, mindkét oldalra van 3-4 taktikám, de abban igazad van, hogy ezek között igen ritkán szerepel az, hogy kirohanok középre, hogy lelőjenek mint egy csirkét -
Trak
addikt
válasz
Apophis #1693 üzenetére
Van mkor jól megy. Le is lettem csíterezve
Olyanok által, akikról nem feltételeztem volna... ráadásul a hátam mögött.
Útálom ezt. Tény hogy hogy tegnap nagyon jól ment, volt 3-4 köröm is egy pályán mikor 4-5 jó játékost öltem egy körben, de van ilyen.
Na mind1, megy majd rosszabbul is
Volt egy olyan 4 kill-es köröm amikor én is azt mondtam volna magamra, hogy csíter vagyokNagyon durva volt.
Ha minden nap úgy menne, mint ma hajnali 3-ig, akkor büszke lennék magamra. -
notweak
csendes tag
válasz
Apophis #1613 üzenetére
nekem is szarozik, tegnap 3x lépett ki, mexakadt a kapcsolat kiírással...
remélem javítják. a tegnapi frissítés után szarakodott a rencer, semelyik steam játék nem akart elindulni, utána updatelt valamit, és lőn, megy. gyorsabb lett a csatlakozásom, de van ez a megszakadásos probléma, mondjuk óránként 1szer -
heihachi
addikt
válasz
Apophis #1597 üzenetére
Amíg nem megy a játékélmény rovására, és ha csak pár ponttal jobb mint Én, és vezet a csapat, akkor mind1. Nem naon veszem észre egyébként, hogy ki csal, láma vok.
Egyébként teljesen csodálkozok, hogy Ti miket írtok. Én még nem találkoztam bunkókkal a magyar szervereken. A németeket zsűlölöm, mert ott mindíg benne vagyok a legjobb 3-ban. Az Én bénaságom mellett ez lol a többiekre nézve, meg így akkor ott sok értelme nincs jáccani... Ráadásul a magyar szerverek kivétel nélkül mennek 40 alatti pinggel, míg külföldire 60 alatt még nem sikerült csatlakoznom. -
I_Am
veterán
-
8zabi
őstag
válasz
Apophis #1563 üzenetére
Az ilyenekről vegyél demot és utána lelassítva nézd vissza az érdekes részeket, ha ilyen sebesség mellett is pixelpontos a rántás, akkor lehet aim, de addig nem szabad ezzel dobálózni. Én is naponta játszom, eddig egyedül egy speedhackes tünt föl, mert iszonyat gyorsan rohant
.
[Szerkesztve] -
8zabi
őstag
válasz
Apophis #1556 üzenetére
Ne legyen már ekkora az arcod, nem vagy te nagymenő. Spectelés közben meg max a Valve-n lehet röhögni, hogy mennyire elszarták a hitboxot, ami mindig lemarad, mögéd kerül. Ilyenkor van a levegőt lövi és fejes dolog. Ne képzeld azt, hogy minden második ember csal. Ha sokat játszol, lehet hogy eljön az idő, amikor majd téged is csitereznek.
Aktív témák
Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Porba hullhat a Pixel 10 Pro Fold
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kézbe fogták az ultravékony Z Fold7-et
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Óra topik
- Házimozi haladó szinten
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Autós topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO Ideapad Gaming 3 notebook - i5 11320H 16GB DDR4 256GB+1TB SSD GTX 1650 4GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte G5 KC Gamer notebook - i5 10500H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- Nitro AN515-45 15.6" FHD IPS Ryzen 5 5600H RTX 3060 16GB 512GB NVMe új akku gar
- Nintendo Switch Pro Controller (19000 Ft / db)
- LG OLED G2 Eladó - 55 colos
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! GigabyteA620M R5 7500F 32GB DDR5 500GB SSD RX6700XT 12GB Bitfenix Nova Mesh Enermax 750W
- AKCIÓ! ASUS STRIX B650E-E R7 7700 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Thermaltake Ceres 500 850W
- Samsung Galaxy S23 , 8/128GB, Kártyafüggetlen
- Bomba ár! HP ProBook 450 G10 - i5-1335U I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest