Aktív témák
-
Integra
titán
jaja, mindig a cégeket keresem meg, így a legjobb
legszívesebben azt csinálnám hogy az importőrnél vennék, ha ismernék egy alkalmazottat, mert ők beszerzési áron vesznek saját használatra ált bármit amit importálnak. ő megveszi a nevére, megkapja hozzá a garilevelet is és én meg kifizetem neki.
ha tudom, mindig ezt teszem -
Trak
addikt
Nézd meg a linken a VLR-Computer KFT-nél, kérdezd meg telefonon, és ha tényleg annyi, és tényleg 3 év gari van rá, akkor szerintem ott van a legjobb áron.
Ha nincs, akkor ha házhoz jössz érte (XIII.ker vagy IV.ker), akkor tudok 11.900-ért 3 év nagyker garival.
Vagy nézz körül itt a fórumon, hátha valaki tud olcsóbban. -
Integra
titán
tegnap volt egy érdekes szitu, megyek fel a lépcsön, fordulok be a párkányra, jön velem szemben egy csapattárs. megáll velem szemben, 2 sec eltelik, majd belémeresztett egy sorozatot
szól a teamspeak azonnal, bocsbocsbocs
néha borzalmasan nehéz kapcsolni, és van hogy a nagy igyekezetben pont rosszul dönt az ember -
-
Integra
titán
-
-
SQX_Barto
addikt
-
szumoo
senior tag
Szia!
Tom h ez a source topik,de nincs oan topik ami nekem jó lenne!!
Na az lenne a kérdésem,h honnan és hogyan tok podbot-ot felrakni az 1.5-höz!Gugliban kerestem,de az mind streames (vagy mienek), meg oan mappába mutatnak ami nekem nincs is!!!
Van nekem egy podbot instalom,de az nem jó ehhez!!
Plííz help!!!
Szumoo
Köszi előre is!! -
F-ECT$
titán
Így van, kevés a szerver, viszont abból is sajnos csak a nagyon nagyokon van élet. Qrva jó egy 24 fős serverre bemenni, ahol no fps, és ennyi emberrel már majdnem minden pálya a védő oldalé. Hiába van a smallan pl térfélcsere, valahogy mindig a védők vannak többen...
Német szerverekkel meg az a bajom, hogy hiába kicsi a ping, azért csak rosszabbak valamivel, mint a magyarok
Szóval mostanában wowozokNincs hitbox, nincs rate, 500-as ping még lazán jó és még sorolhatnám
-
SQX_Barto
addikt
1.probléma
valami kritériumot állíthattál be ASE-ban, vagy pedig olyan időben mentél fel, mert normális időben, ha a jelszavas serverek nincsenek kizárva kismillió szerver van.
Néhény helyen vannak botok, ha nincs elég ember, ez szerverbeállítástól függ, de ha felmegy a szerverre egy ember, automatikusan kidob a szerver egy botot és viszont.Rate móka az vicces dolog... 25k 101 101 szvsz a jó gyorsabb nethez.
2.probléma
igen sok szerverre raknak mindenféle hangcuccokat meg minden, ami csak lassítja a kapcsolódást és sok értelme nincs, hogy mi a ló fa**ér jó ez az adminoknak azt tőlük kellene megkérdezni.engem is idegesít sokszor.
igen sajnos vannak gyerekes emberek, adminok között is meg a játékosok között is, és sztem sok probléma van ebben a ''scenében''... -
F-ECT$
titán
Hát a cshu szerint egyre több klán kacsintgat a css felé, szóval 1-2 pénzdíjas css lan, és jönnek majd a playerek. A klánról meg annyit, hogy én azért kerestem 1-et, mert a néha már publickal tele a hócipőm és ez többök között azért is van, mert 2-3 közül lehet összesen választani...
-
F-ECT$
titán
Elég kevés szerveren vannak 23 után 5-nél többen
Funoltam egy picit nagypapival és ha tunkolsz, akkor annyi mák fejest ad, mint HÁZ:
Bővebben: link -
detroitrw
addikt
csak érdekes hogy elég sok embert ölt meg mindig gondoltam már megnézem hogy lő!
Hát a célkereszt meg se mozdult és még szét se nyílt.
És nem csak egyszer láttam ezt.
Másoknál is megnéztem de náluk mindig szórt a fegyver ahogy az elő van írva.
Fel is vettem amikor a srác éppen lő és meg se mozgúl a célkereszt amikor lő.
Szerintem nem fúrcsa!!!
Ja amikor feltettem neki egy olyan kérdést hogy miért nem rúg vissza a fegyvere egyből kilépett.
Végülis véletlenek mindig vannak!!! -
-Jackson-
őstag
többmint 5éve kezdtem csézni, tudom hogy itt nem a graf a lényeg
. 1.6-ot én is nagyon sokáig 640*480-ban játszottam, kb egy hete raktam fel 1024-re, és távolról jobban látszik az ellen buksija. ez a kisfelbontás egyébként onnan terjedt el, hogy ott szögletesebbek a hitboxok, ezáltal nagyobb a felület. gyakorlati tapasztalat szerint tunkolni jobb picivel 640-be, távolról osztani a fejeseket cserébe könnyebb nagyobb felbontásban. ja igen, én is 19''-on játszok, ezért is zavart kicsit, hogy kisfelbontásban csíkos a kép, azis bajvolt ha messzire kellett lőni. egyébként szerintem ezek a hitbox-különbségek már eltűntek a játékból, inkább régebben volt ez jellemző.
-
-Jackson-
őstag
choke asszem a befele jövő adatveszteség, loss meg a kifele asszem.
F-ECT$: eddig egyik hibakeresős képeden nemjöttem rá mi a gáz, esetleg segíthetnél (ritkán szorszozom, nem pr0-knak való).
a másik hogy mieza noAA/noAF nálad? azokkal nemjobblenne? nálam nemigazán veszítek vele fps-t, és cserébe sokkal szebb a game.... -
AlyArkhon
őstag
- csak egy megjegyzés erejére >> Lám egy lelkes M.A.G.U.S. rajongó , pont azért lett a nevem ami lett mert semmi közöm Alyr Arkhon-hoz , Egy két betű eltérés az már túl sok ahoz hogy ilyenen vitatkozzunk !! - egyébként mióta nyomtam a maugst , midig nekró varázslóval voltam , kivéve amikor én voltam a KM. Szó nem hiszem , hogy le kéne szólnod engem !!
!!
Szóld le azokat akik mások nevét nyammogják mint pl .: ( Backham meg Bill Gates meg egyebek stb. !! ) -
replika
tag
Szerintem tök tuti volt majdnem az összes 2as'' pálya pl.
ilring + volt egy havas ami fasza volt, meg még egy pár...
Eleinte nem kamáztam őket, de nem volt nehéz megtanulni, hogy kell a majmok eszén túljárni és onnan szerettem őket. Legismertebb az as_oilring volt, de nekem a havas jobban bejött.
Na ja persze feltételezve, hogy csapatjáték volt (mással nem is lehetett célt érni).
Az átlőhetőségre szerintem is jobb, hogy nem lehet átlőni, kezdett irreálisan szar lenni az, hogy átlőssz egy 1 méteres terméskő falat és a túloldalon meg kasza van.
Egyebként láttam falat amit át lehet lőni, de az gipsz-karton volt, ez szvsz reális is. -
seaky77
tag
Na azt hiszem most jött el az a pont mikor valaki adhatna egy CS szótárt már
)
Naponta 1-2 órát fenn vagyok de egyenlőre csak empirisztikus/fordításos alapon találom ki a szavak jelentését))))))))))))))))))))))))))
Szóval valaki írhatna egy CS terminusz-tekchnikusz szótárt
pl ilyen szavakkal hogy
rush-
kempel-
lol-
usp-
scout-
awp-
stb...
ui: ha forditható a szó vagy fegyver természetesen azt tudom de CS körökben ezeknek a szavaknak inkább kultikus jelentése van
köszi -
-
F-ECT$
titán
Hát igen, most cz-ben kipróbáltam, és nagyon igazak a problémák amiket írtál. Azért a változatosság kedvéért lehetne 1-2 ilyen pálya is.
A régi pályákról meg annyit, hogy tényleg könnyebb lenne azokat átültetni, de mint már sokszor mondtam, van 1-2 elég jó home-made átültetés, és elég sok serveren játszanak is rajta... -
-
F-ECT$
titán
A dust és az aztec külön állatfaj. Ott csak akkor jó T-nek lenni, ha a csapat összedolgozik. Mostanában egyre többször vagyok ezeken T, és próbálok valamilyen stratégiát beleüvölteni a mikrofonba, de mindig van 3-4 ember aki baszik rá. Ekkor szoktam beleszarni, átmegyek CT-be és szétlövöm az összes rohadék T agyát.
Van olyan is, hogy simán ölni van kedvem és pofátlanul maradok a jobb csapataban, és nem érdekel ha többen vagyunk. (Egyébként ez abból adódik, hogy a másikból elmennek, és az új belőpők a jobbhoz lépnek. Miért én menjek át ezek helyett? Én az esetek 95%-ban a rosszabbul álló csapathoz állok belépéskor, és nem egyszer átállok, ha nagy az erőfölény, de van mikor nincs kedvem. Ez van, emberből vagyok.)
A serverek száma tényleg kevés Mo-n, de hát eleve kevesebben vagyunk, mint a németek, szóval ezen én nem csodálkozok.
A hosszú válaszok elküldése előtt én mindig ctrl+c-zek, mióta nekem is elveszett egy gigászi hozzászólásom. -
jimhun
senior tag
Nekem eleve nem tetszik ami Mo van a CS-vel kapcsolatban.....Hihetetlen hogy bemegyek egy magyar szerverre és egyből azt hallom hogy a K*rva anyádat te csiter , te kemper, vagy te láma. Bemegyek egy másikra, totál ugyanez van ott is. Ez miért van?? Ennyire primitívek vagyunk ? (tisztelet a kivételnek mert szerencsére VAN, igaz inkább a német, osztrák szervereken találkozni velük)
Úgyhogy a magyar szervereket én inkább kihagyom. A német helyeken is van ilyen csak jóval kevesebb....
A másik dolog hogy magyar helyeken igaz már régen voltam de a Source alatt nekem beszaggat. Az Fps 60-70 a ping az olyan 25-30 és mégis szaggat....
Nem tom ez miért van..
[Szerkesztve] -
Zenty
őstag
''Azért reménykedjünk..
Én cak azt nem értem, hogy azt a legnagyobb bugot, hogy az ember lepattan a hordókról meg a hasonló tárgyakról, azt miért nem javították eddig??? Ez a legidegesítőbb.''
A valve szerint az nem bug, hanem profi taktikai újitás,ezt szerintem nem fogják kiveni ,mert a kincsó vezető csé programozonak aza tutko!
Egyébként abban reménykedtem én ,hogy ennyi késletetett patchek után javitanak valamit a párszor leirt fő hibákon!pl(hitbox,netkod,sebzés,stb)
És + végre be rakják az alap mapokat meg skineket a gambe!
Szerintem ez alap lett volna hogy az uj csé annyit nyutson legaláb mint a régi csé!
Erre ennyi idő után be raknak egy mapot és egy botot! Ami mind a 2 cz-ből van hát grat!
Ebből is látcik sz@arnak az egészre és hawaioznak bevándorló ferdeszem modjára
[Szerkesztve] -
BatemanX
tag
Merész dolog erről kijelenteni, hogy ez a legnagyobb bug, hisz van nekünk 2 méterrel lemaradó hitboxunk, villanást kitakaró kólásdobozunk, stb. Hitbox kapcsán már sokszor elképzeltem azt a szituációt, hogy a programozásáért felelős vezető programozót odaállítom egy falhoz, szembeállok vele 2 méter távolságra, AK-val becélzom a fejét és kieresztek egy teljes tárat. Ha ezek után még él és csak 2 lövés találta el (mondjuk a karját, hogy 40-et sebezzen
), akkor visszaszívok mindent, a hitbox nem szorul javításra... Tőlem oldalazhat közben jobbra, balra nem érdekel...
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- Dell Latitude 5450 Intel Core Ultra 5 135U 4nm 32GB DDR5 érintőképernyős laptop Dell gari 2027.09.hó
- PlayStation 4/5 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- PlayStation 5/4 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX ONE/Series kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX Series S 512GB, 6 hó garanciával Bp-i üzletből eladó!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra - Ultra White - Használt, karcmentes
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest