- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Ismét a Honoré a legvékonyabb hajlítható
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Essejó: MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
Aktív témák
-
Frosty
aktív tag
LOL ez yo: ''cl_interpolate 1 - ez nemtom mi, egy steames fórumról szedtem, de mióta beraktam mintha pontosabban lőne a fegyver.''
én meg mindjárt írok egy anti-recoil scriptet és azt mondom: mintha pontosabban lőne a fegyver...amúgy tényleg írtam, csak félek használni a VAC2 miatt.
-
Frosty
aktív tag
Nekem kupon van. Leírok mindent amit kaptam hozzá (mindet kipróbáltam és működnek, letölthetőek): Counter-Strike: Source, HL1, HL2, HL2 DM, Codename Gordon, CS, Team Fortress Classic, Day of Defeat, DM Classic, Opposing Force, Ricochet + TOOLS. Ez egy sima HL2 kupon volt, amit annó egy 256 megás Asus 9800 Pro-hoz kaptam. Mindegyik első indításál már látszott és letölthető volt. A bolti cucchoz nem tudok érdemben hozzászólni...
-
-
Frosty
aktív tag
Tegnap találkoztam magyar szerveren is egy kedves emberkével, akin egyből észre lehetett venni, hogy a célkeresztjét zsinóron rángatja vmi az ellenfél fejéhez...nevet nem mondok inkább...15 kill 1 halál volt neki. Diszkréten rászóltam csapatban, hogy nem kéne ennyire feltűnően és láss csodát ----> onnantól 6 meneten keresztül egy embert sem tudott megölni
De volt benne annyi gerinc, hogy kikapcsolta a botot és ez jó (mondá FrostY).
-
Frosty
aktív tag
válasz
Flameus #1405 üzenetére
Az a baj, hogy vannak olyan csítek, amikről 4-5 emberen kívül senki nem tud...gonosz private hack-ek. És durvábbak, mint azt a legmerészebb álmaidban el tudnád képzelni...aki pedig használja az sem úgy játszik vele, mint az átlagos kis ''falonátlelövős speedhackes'' csíter-noobok...
-
Frosty
aktív tag
A minap játszottam egy külföldi szerveren és egy igen meglepő dologgal találkoztam. Egy emberke kb 20x-or gyorsabban mozgott, mint én. Hmmm. Elég ideges lettem, mert emellett még aimbotot is használt. Kinyírt mindenkit 1 perc alatt. Ennek mi értelme miért jó ez? Valószínűleg soha nem fogok rájönni. Mindenesetre megtaláltam mi felelt a dologért. Közszemlére teszem az oldalt ahol van a progi, hátha vki fel tudja törni, tönkre tudja tenni.
Bővebben: link -
Frosty
aktív tag
Vannak rá más módszerek...ha külföldi lop tőled, akkor gondolom a Valve-al kell felvenni a kapcsolatot...de ha magyar (és velem történt ilyen...), akkor megoldható az IP alapján történő bemérés (a barátom nagyon jó programozó és sikerült megoldania). Meglátogatta a kis tolvajt a használt kulcs alapján néhány keményebb kötésű emberke és tettek róla, hogy többet ne tudjon egeret fogni...Az a baj, hogy a mai programokban ilyen téren erős a védelem és jobban megéri új CD-kulcsot venni, vagy vhogy a forgalmazótól/gyártótól kikönyörögni egyet.
-
Frosty
aktív tag
válasz
coolrob #1006 üzenetére
Tényleg nem volt kóser nálam minden. Tegnap este elszállt az egész Steam. És ki sem tudtam javítani, vmi elszarta registrymet....éjjel már letöltöttem a CS-t, de a HL2 még legalább 14 óra
Tudom, hogy ezt most nem szabad, de mivel van egy eredeti CD-kulcsom, azt használhatom a crackelt verzióval. Nem fogják ellopni a kulcsomat? -
Frosty
aktív tag
Tudja valaki mikortól lehet játszani a HL2-vel? Már alig győzöm kivárni
-
Frosty
aktív tag
Na figyelj ''kölök''!
1: Lehet emilt írni és akkor megbeszéltük volna kultúráltan!
2: Már herótom van attól, hogy naponta többször bejön egy ember a szerverre és kifagyaszt mindenkit...pont mikor te jöttél be a szerverre akkor fagytam ki...vissza sem engedett...kiírta, hogy használatban van a CD-kulcsom ott vkinél.
3: Én sem voltam korrekt elismerem, mert nem bizonyosodtam meg eléggé ---> ezért kellett volna 1-es pontot alkalmazni. Legközelebb én is jobban fogok vigyázni a számra.
4: Azért hisznek csalónak valszeg ennyien, mert egyrészt jól játszol, DE nem kéne ennyire primitívnek lenni, a csítereknek általában kisebbségi komplexusuk van és ez az eddigiekből úgy tűnt rád is igaz. Tehát, ha egy kicsit kultúráltabban fogalmaznád meg a gyanusítgatóknak a dolgokat, talán jobb helyzetbe kerülnél.
5: Anyám köszöni jól van és üdvözli a tiédet
6: Nem vagyok ''divatplaya'', már akkor a legjobb UT-klán tagja voltam mikor neked még csak reszketett a kezed az egéren. Béna max azért lehetek néha, mert már nem a számítógép az elsődleges az életemben. -
Frosty
aktív tag
Én már találtam egy hacket a játékhoz, elküldtem emilben a Valve-nak. Visszaírtak, hogy köszönik és dolgoznak rajta... Azért jó tudni, hogy foglakoznak ilyen ''apróságokkal'' is. Remélem bevezetik a CD-kulcs bannolást, mert máshogy nem lehet elrettenteni a nyomorult csalókat...
-
Frosty
aktív tag
Köszi, ha meglesz a videókártyám játszhatunk ;) 42-es honorom van...
MSN stimmel...van egy klánom, de ők nem Armyznak, szóval szabad vagyokBővebben: link Jövő héttől már talán tudok játszani.
[Szerkesztve] -
Frosty
aktív tag
válasz
Mosqu!to #681 üzenetére
Hát engem a gránátok pont, hogy zavarnak. Én America's Army-val szoktam sokat játszani és ott a gránát 20 méteren belül öl, függetlenül attól, hogy mi van rajtad. Itt még közvetlen közelről sem lehet tőle meghalni. Akkor is nehéz ölni vele, ha sérült az illető akire dobod. Most lehetne azt mondnai, hogy ez nem a valósághűségre megy, meg kisebbek a pályák, DE azért öt méteren belül meg kéne ölni egy gránátnak egy embert, még ha páncél is van rajta...sokkal taktikusabb lenne a játék. Ennyi a rossz véleményem az egészről, más baj nincs vele, én most kezdtem CS-zni.
-
Frosty
aktív tag
Nagyon durva a console, megfelelő beállítással wallhacket lehet csinálni...ezt azért nem kéne engedni...
-
Frosty
aktív tag
válasz
Alvin_ti4200 #664 üzenetére
Ez egy fokkal durvább, mint ami az én Gigabyte-ommal volt, azt pont a 30. napon kicserélték, uarra, de ez már működik rendesen, bár gyanús, mert néha win2000 betöltésnél lefagy. Ez Cédrus Kft volt
-
Frosty
aktív tag
válasz
Alvin_ti4200 #660 üzenetére
Tényleg mi lett a gépeddel, te is Downgrade-elsz mint én?
-
Frosty
aktív tag
válasz
Alvin_ti4200 #657 üzenetére
Durva, nálam szűrők nélkül 88 FPS volt az Asus 9800 Pro-val.
A konzolra még mindig kíváncsi vagyok ----> #656 -
Frosty
aktív tag
-
Frosty
aktív tag
Nem megy Ti4200-essel
-
Frosty
aktív tag
Sziasztok!
Én életemben először játszottam CS-vel (Source) és nem olyan rossz, mint gondoltam volna, szóval érdemes megvenni, jobban bejön, mint az UT vagy az ArmyOps és ez nagy szó
[HUN]-->Frosty néven vagyok bent. Aki akar játszani, írjon emilt nyugodtan vagy jöjjön MSN-re.
Aktív témák
Hirdetés
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- OnePlus 13 - Black Eclipse - Használt, karcmentes
- RITKASÁG: MSI Big Bang Z77 MPOWER
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z390 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged