Aktív témák
-
pisti
őstag
Nézegess tesztet a neten.
1024*768-ban 9800 tól felfele minden kártya ugyanannyi fpst csinál játék közben
1600*1200 ban már kezd kijönni a kártyák között a különbség, főleg AAval meg AFelAkkor azért van olyan is hogy 1600*1200ban, 6xAA meg 16xAF mellett egy x800pe 100+ fps 9800 meg 30
. De ki játszik ilyen beállításokkal?
Szóval az alap high beállításokkal mondjuk 1024 ben alig lassabb egy 9600xt mint egy 9800pro, ezvan.
Sőt néha a 9800ak gyorsabbak par fpssel mint az x800ak meg 6800ak, ha nincs semmi AA+AF, persze 1024 ben
Szóval ha leesik az FPS a CS:Sourceban az NEM a vidkartya miatt van.
Hjah és egy gef4mx Directx7 módban még kicsit gyorsabb is mint egy 9800 pro Directx9 módban, ugyanabban a rendszerben persze. Jó mi?
Keresgessetek google el teszteket, nagyon érdekes.
Ebben az a jó,hogy egy 2000+ os gépen is simán megy a game, így nagy valószínűséggel a singli game is szépen fog futni szinte minden hasonló rendszeren, még akkor is ha mindössze egy gef4mx van benne. -
pisti
őstag
Hát ez lol. Nem tudok bemenni játszani mert a frissítés óta újabb a protokollom mint a magyar servereken levő. És megint kik szo.. nak? Hát akiknek eredeti a cucc...
Merthogy sokan játszanak ígyis, bár lehet egyedi a problémám és akkor nem szóltam. -
pisti
őstag
Az a baj hogy szerintem ez egy kis 12 éves hüjegyerek, azt meg nyilván nem veri össze az ember, ha mégse ilyen kisgyerek akkor semmi kifogásom hogy csontemberest játszunk vele
. Persze erre nem fog sor kerülni ezt ő is tudja, ha csak valami nagyon profi IT szakember meg nem tudja vhogy találni, de ennek megint nagyon kicsi az esélye, meg nem érné meg a belefektetett energiát.
-
pisti
őstag
Jah énis örülnék ha nem csítereznének, ha néha Sourcozok. Mivel amíg ilyen xar a netkód nem bírom idegekkel
Frostytól már énis kaptam, hogy whzok
Lélek néven játszottam egyébként, de ha így áll a helyzet akkor nem veszem komolyan, meg szerintem akkor sem küldtem el senkit a ....-ba. -
pisti
őstag
Közérdekű információ:
Nekem a Sonic s Sports Source serverén a múltkor remek pingjeim voltak.
Szerintem próbáljátok ki tiis, mert ahogy láttam ritkán vannak rajta, pedig lehet hogy az egyik legjobb server. -
pisti
őstag
Sztem vedd ki az AA/AF et, pl Aztekon is több helyen is megfigyeltem, hogy átlagban ugyan alig vesz el az fpssből, de van pár hely ahol vmi hüje bug miatt állatira leesik, kb minden ok nélkül.
Ilyenek, hogy nézem a két faládát a sarokban a kapus lerakónál, meg a falat, kb alig látszik vmi a pályából, a viznek is háttal vagyok, 5-6 méterről sokfps, 1-2 ről meg vagy 20
Képen attól hogy közelebb megyek inkább kevesebb dolog van és az fps mégis leesik. Jah és ezt csak AA/AF beállításokkal éreztem valamiért. -
pisti
őstag
A VGA nem szar, viszont vmi valami az mert nálam valamiért simán le tud esni az fps 20 30 körülre. Először úgy gondoltam a procival van a gond, de akkor miért CSAK itt érzem ezt a lassulást. Valakinek esetleg van valami tippje hogy miért lehet ez? Vagy csak a proci lesz a probléma, nekem már tippem sincs, de nem akarok vagy 20K-t csak azért procira költeni, hogy megnézzem tényleg ez e a baj.
-
pisti
őstag
-
pisti
őstag
válasz
duracell89 #585 üzenetére
Csak a linkről látszik, hogy mégis az
Ezért kérdeztem, hogy mi a fenéről irogat. -
pisti
őstag
válasz
duracell89 #585 üzenetére
Mien warez ember???
Azt mondta van vmi ápdét, az nem feltétlen warez!! Lol -
pisti
őstag
válasz
duracell89 #558 üzenetére
De össze van csapva (én így látom) mert nagyon rövid idő alatt kellett szerintem ezt összehozniuk. Szóval csak idő kérdése és szerintem sokat fog javulni, mert összecsapás alatt nem azt értem, hogy pár lammer programozó összebénázott nekünk valami szemetet, hanem hogy ennyi idő alatt nem maradt idő a finomításra.
-
pisti
őstag
Szerintem kicsit jobban megnézed a dolgokat rájössz erre, arra.
Pl aztekon esik az eső, nemtom észre vetted e. A sár meg csillog mert vizes.
Az emberek nem púposak, csak futás közben is ráhajolnak a fegyverre tudnillik csípőből tüzelve nehéz célozni.
(Megjegyzem télleg kissé eltúlozták ezt)
Inkább zavaró az, hogy ugyan hl1 ben már meg tudták csinálni ha valakit lelőssz, főleg shotival, akkor hátrarepül. Itt meg csak szimplán összerogynak mint egy bábu.
Ami még sokkal zavaróbb, az az 1.6 oshoz hasonlóan jó netkód hiánya, meg a laggpower. -
pisti
őstag
Hát ez nagyban függ attól hogy a CS2 t mikor akarják rilizelni.
Meg beszéltek vmi olyan játékmódokról is amik sokkal inkább kihasználják az endzsim képességeit.
Szóval egy jó netkód+vmi nagy játékmenet újítás, esetleg nagyon jó új pályák, és akármi lehet.
Egyszó mint száz nem fogadnék
De szerintem még sok,sok hónap kell ahhoz hogy olyan népszerű legyen a szorc mint az 1.6 -
pisti
őstag
válasz
duracell89 #470 üzenetére
Kösz szépen.
Basszus nekem ugyanez amennyire láttam 20 fpsre is leesett.
Most vki még ha megnézné egy BartonnalNagyon örülnék. Tudnám belőle, hogy kell e jobb proci.
Most még nem világos, hogy azért jobb e te min fpsed, mert P4(meg 3.1 en megy)vagy egyszerűen a Duron 64k l2 cache kevés ide.
Vagy a 3. , hogy valami egészen más a probléma. -
pisti
őstag
Vki segithetne nekem akinek vmi atom procija van.
Az a problémám hogy, ha működésbe lép a fizikai endzsim, akkor igencsak leesik az fps.
Ha valaki lenne olyan rendi és megnézné nekem, hogya teszem azt neki is 9800 proja van vagy hasonló, 9600 is jó. Persze a grafikai beállítások a default highon legyenek. Akkor italyn ha csinál egy servert, beáll ctbe vesz fegyvert meg ammót, majd megy és a piacon széjjelrotálja a gyümölcsöket, de úgy izomból, hadd számoljon a proci Akkor mennyi a min. FPS? De itt most tényleg a min!! érdekel. -
pisti
őstag
válasz
duracell89 #215 üzenetére
Ott voltam nem kell a kerdőjel
Csak dialuppal meg percdíjjal nem akartam túl sokat fennlenni. -
pisti
őstag
Hello!
Akinek FPS problémái vannak azoknak némi segítség:
mat_specular 0 - Nem lesz csillogás a textúrákon, ilyen pl Duston a sötét folyosó padlóján van. defaultból ez 1 -en van
mat_bumpmap 0 - Nem olyan részletes a textúrázás. Ez is 1 -en van defaultból.
r_modellodscale 0.1 - Sokkal szögletesebbek lesznek a modellek, a játékosok és pl. az autóroncsok egyaránt. Ez is defaultból 1 .
Szerintem a 3. parancsot ha nem írjátok be az annyira nagyon nem butítja a grafikát csak kikapcsol két textúra effektet, viszont az fpsen sokat dob. A 3. az sokat butít, de ahol sok külön modell van pl italy piaca ott sokat dob az FPS-en.
Ha ezeket beírjátok rögtön elkezd tölteni és miután ezt befelyezi már az új beállítások az érvényesek. Szóval nyugodtan lehet játék közben is állítgatni.
Aktív témák
Hirdetés
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 42C4 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- Dymo LabelWriter 400 - Hőpapíros címkenyomtató
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged