Aktív témák
-
Integra
titán
ahaaaaa....
ezt még nem láttam
azt szoktam csinálni, hogy mikor megfekszem (sajnos elég korán szoktam), akkor mindig fps nézetben nézem akik még élnek, hogy tanuljak tőlük dolgokat
és olyat láttam már hogy robbant a flash és nem történt semmi elvakulás.....
meg awp-s gyereknél hogy rá se tartotta a célkeresztet, de az ember meghalt a lövéstől..
[Szerkesztve] -
LucifeI2
őstag
Hát ha ezért kickelnek akkor köcsög az admin! engem ezért még nem kickeltek, de olyna volt hogy egy aimos vagy egy órát bent játszott, amíig engem 5-szor kickltek
sztem ez a
CS-szégyene ha alaptalanul kickelnek vlakitDe aztán banlsit.hu és bann-t neki
és már is jobban éreztem magamo hoyg egy csíterrel kevesebb, az a másik ,hogy az adminok meg le se sz*rják a banlistet
-
F-ECT$
titán
Azért ha guggolok, és lövök szépen, nem sorozva, akkor 80-90%-ban eltalálom. Egy gáz van ha oldalmozgás is van, mert akkor kicsit siet/késik a hitbox. Erre a megoldás az interpolate, de az kicsit szaggatóssá teszi a játékot
(Persze van olyan is, amit nagyon rühellek: ''össze-vissza'' futkorászok közben kis sorozatokat eresztek el, az ellen szintén futkorászik és közen soroz -> 1 lövéses fejestől halok...) -
F-ECT$
titán
Én is láttam ott csítert, de azt általában kirúgják. Egyébként ez a Terror ''klán'' elég vicces. Pl nem értem, hogy miért vannak vagy 10-en, köztük elég szerény képességű emberek is (persze vannak jók is). A másik, hogy olyan embereket rúgnak ki csít miatt, akikről látszik, hogy nem csítelnek, csak egyszerűen nagyon jók.
Szerintem egyébként most sincs több csíter, mint 1 hónapja, csak folyamatosan jönnek át az 1.6-on (és korábbi verziókon) nevelkedett 200m-ről usp-vel egyből fejest adós vadállatok
Más: ha jól vettem ki a következő steam frissítés csak a hl2 és hl2dm-re lesz kihegyezve -
Trak
addikt
Nem sokan használják, azért mondtam. Hihhetetlenek vagytok amúgy...
Tegnap leteszteltem 5 szervert 1-2 óra alatt, de gondolom más lusta erre
Nem hiszem, hogy lehetne jó szervereket mondani, mert mindenkinek más a jó. Én mondtam kettőt, azok tényleg jók, a többi is jó, néha van 1-2 hülyegyerek, de elviselhető.
A vérpistike azért volt furcsa nekem, mert az eredeti jelentése RPG -ben alakult ki, és egy kicsit mást jelent. -
Trak
addikt
1. hsz.-ben van pár szerver, vagy ha felraksz egy ASE-t akkor abban mégtöbbet találhatsz. Vagy ha visszaolvasol 1-2 oldalt, akkor ott vlahol leírtuk nekünk melyek vannak bent a kedvencekben. Próbálj ki egy párat, és majd találsz jót. SGC szerver egész jó, bár nehéz bejutni. Brute szerveren általában van admin, de van rajta pár érdekes map. Majd megtalálod ami Neked tetszik.
Direkt TK elég ritkán van a szervereken, csak ha bejön 1-2 ember, és ''poénból'' direkt ezt csinálja, de ilyet szerencsére mostanában nem láttam.
Vérpistika szót még csak szerepjátékban hallottam, CS-ben mit jelent pontosan?Merthogy itt nincs mit ''tápolni'' ugye...
-
jimhun
senior tag
Nem kell magyar szervereken játszani...
Emlékszem még az 1.5 idejében volt egy magyar szerver nem tom mi a neve (a kolonia vagy a SubiDubi, de nem biztos..), ott tök normális arcok voltak addig amíg be nem jött az 1.6, mert utána volt aki maradt a réginél volt aki az újat játszotta. Azóta én csak ritkán megyek magyar szerverre....
Az a gond hogy nem tudom mi lenne a megoldás. Gondoltam már arra hogy bérelek egy szervert és ott akkor tudnának játszani a normális arcok is a bunkóbbakat meg ki lehet paterolni onnan...
Aktív témák
Hirdetés
- Dell Latitude 5450 Intel Core Ultra 5 135U 4nm 32GB DDR5 érintőképernyős laptop Dell gari 2027.09.hó
- PlayStation 4/5 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- PlayStation 5/4 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX ONE/Series kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX Series S 512GB, 6 hó garanciával Bp-i üzletből eladó!
- ViewSonic VG700b monitor 17" 1280 1024 DSUB, DVI, beépített hangszórókkal
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Napi 700 ft tól elvihető RÉSZLETRE BANKMENTES HP 840 G11 Ultra 5
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest