- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Magisk
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- A Nothing Headphone (1) is a dizájnról szól
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Hová lett 1000 mAh?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
Aktív témák
-
thx!
A consolt nem tom előhíni egyszerün megőrülök...
pedig így csináltam-->
Elindítod a steamet->play games->jobb gombot nyomsz a cs-source-n->properties
->Launch options-> majd ide beírod hogy -console
ha elindult a játék 0-val tudod előhívni
sőt optionon belül a keybord/advenced->developer consolr beállításával sem jön elő a console
vst lenyomatok 59 fps.. hát ez elég karcsú a konfigomhoz.
1024ben játszom 2x, 2x vsync on al -
Integra
titán
világos, de hiába másolom be...
ugyanis elsőre berakja, már ha berakja, mert már itt is válogat, aztán mikor újraindítom a porgramot, már el is tűnt belőle....
az all seeing eye-nál meg nem értem miért nem képes azonnal váltani szervert.
az nem működik hogy alt+tab, aztán ráklikkelek az új szerverre és azonnal visszaugrana automatikusan a programba, hanem csak úgy működik, hogy kikell lépnem source-ból és újraindítani új szerverrel.. -
-
Predator666
aktív tag
mostmár állítólag cl_smooth 1 a jó, s az interpezés tényleg csalás, mert előbb látod emg az embert, mint ahogy ő látna meg téged, és előbb tudsz beletunkolni egy tárat
Szerintem...
Mellesleg, nekem 3000+ 6600 gt és 2 giga ramom van, és el kell keserítsek minden system recommendeden van mégis van amikor lemegy az fps eléggé, szóval ha így játszol akkor így állítja be a valve, és néhol élvezhetetlen.
Meg most állítólag az új update óta midenn geforce-osnak szutyok a source mert minden tereptárgy átlátszógondolom javíatni fogják, de lehet vissza cserélek atira, na midn1, meg is csekkolom mi is a valóság
-
LucifeI2
őstag
mousefix=egérgyorsítás kivétele
(remélem így tudod,de ha így sem azt is leírom
)
A QcK+ csak méretben különbözik (iszonyatnagy!haverom így ki szokta rázni, mint egy lepedőt
)
MX510-hez nem tettem fel... nem használom azt az egy gombot ott középen, és akkor meg minek tegyem fel?Sensemet is elállította és nem tudtam olyanra állítani mint régen
[Szerkesztve] -
LucifeI2
őstag
Steelpad QcK , nekem nagyon bevállt, és nem kell rá semmit ragasztani, olcsó (3000 kb) , kellően tapad az asztalhoz, Felülete ha nem 0.5 ös a sensed mousefix-el akkor bőven elég lesz a mérete a padnak, a csúszása megfelelő, nekem 9 hónapja van meg kb és még mindig semmi baja, van PH-n egy teszt róla ami azt írták hogy nem tartós... hát ezt hogy tesztelték le?
Nálam még mindig jó (amúgy azóta már 4 haveromnak van ilyen mert rábaszéltem őket és egyik se bánta meg
) És ez nem koptatja az egeret, mint a 4D... jah és a pad se kopik mint a 4D...
-
-
rebi.
tag
Lehet most a vga-ra terhelik a dolgokat,de ki tudja ezt!?
Egy tuti ezek a szemetek dírekt úgy írják,updatelik a gamet,hogy a hardware eladás folyamatos legyen,és ezt a steamon keresztűl kővetik,vagyis statisztikát vezetnek milyen hardwarekkel játszák az emberek ezeket gameket,és pl január óta mennyien vettek erősebb cpu-t vagy vga-t.stb.
Okos emberek ezek,és tudják mitől megy nekik folyamatosan a szekér! -
SQX_Barto
addikt
hát ha ilyen konfig mellett megakadna kicsit néha a játék, nem kicsit zavarónak érezném
nagyon az a64 felé húzok amúgyis, olcsóbb, eddig is amd-m volt és jobb a matricája is
ez a HT dolog meg már nagyon bűzlik... nekem nem az kell, hogy ha csé mellett DVDrippelnék, ne faggyon be, hanem hogy gyors legyen -
rebi.
tag
A64 3500+@2500Mhz
X700pro@xt órajelen
1Gb ram 408Mhz (2.5 3 3 7)
felbontás 1024, shader detail low-minden más high:
2005-06-19 17:23:33 - hl2
Frames: 53560 - Time: 513468ms - Avg: 104.310 - Min: 57 - Max: 211
5v5 ben dust2(gránátozás,tunkolás, fűst, minden)
Tököm kivan ezzel a részével a source-nak
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
Trak
addikt
Azért néha a kis létszámú szerveren is van élet, néha jobb is, mint a nagyokon
Bár ritka.
20 feletti létszámmal csak hentelős pályákat szeretek játszani (Office), vagy max poénból állok be, mert nagyon ritkán van értelme.
Nagyon ritkán kiegyenlített a csapat, legtöbbször egy oldalra állnak az ismerősök, hogy ''tudjanak dumálni''... az persze nem számít, hogy így legtöbbször egy oldalra kerülnek a jobb emberek, és 10 ponttal elhúz egy csapat
Ilyenkor is nyugodtan játszanak tovább, egyik sem lenne képes átállni.
Na ilyenkor lesz tele a tököm, és vagy elkezdem szídni Őket (aminek persze az lesz a vége, hogy kirúg az Admin... ami megint érdekes, mert ha volt bent admin, akkor miért nem próbált meg tenni vlamit azért, hogy kiegyenlítettebb legyen a 2 oldal...), vagy simán kilépek, és megyek máshova.
Úgyhogy inkább német/francia szervereken vagyok, és írtom őket
Persze közben nézegetem, frissítgetem a magyar szervereket, hátha vlamelyiken jó pálya, vagy megfelelő létszám lesz.
WoW-al csak egy bajom van: az ára..
Az alapjáték is 10k felett, +a havi díj...
Nekem ez sok akármilyen játékért... -
Predator666
aktív tag
hm...érdekes volt. D2-n ment a war, terrorok voltunk és szarrá gyaláztuk őket, vmi 9:3 ra talán
Aztán mikor ct-k lettünk olyan kurva prok lettek hrtelenjében hogy an.
Aztán korábban kiejelntették hogy a prodigy lesz a mapjuk, és arra készültünk, végül kiderült hgy inferno. OK nagy kegyesen elfogadták hogy prodigy legyen és szarrá gyaláztak minket mindkét oldalon. DE úgy ezdtek, hgy elindul az első kör, erre 10 mp után beírják nem éles. És akkor levágták a taktikunk egy részét. Jól van oké, de voltak olyan furcsa dolgok, hgy pfff...
Azelső a kurva nagy lagg...a másik mindnek ugyanannyi volt a pingja 27-38 és szinte mindig megegyezett. Aztán meg már poénra vettük és úgy is fejeztük be
Nem sokára jön egy privi nem nekem hanem vezérnek, hogy jé az egyik tagot kiabszták mert bannolta az álnven játszó vezért, mert úgy vélte hogy az csítel.
Szóval...vannak érdekes dolgok...de a legviccesebb az volt, amilyen hirtelen kurva nagy prok lettek...még szerncse, hgy csak gyakwar volt. Mert azért kurvára nem tenne jót a hírünknek, hgy egy csiscka klántól kaptunk kiMert minden publion szét vannak gyalázva
ENnyi, és még kaptunk demo-t is tőlük. Olyan furcsán szaggattak be mindig hogy mintha szakdt volna az egyén, de a fegyvercsöve folytonosan balra húzott el, aztán úgy nézett ki mint aki szaakdt, de közben meg ment rendesen mintha nem is szakadt volna. De az is lehet hogy ez csak a demo hibája, de msotmár ne mtudom mi van -
LucifeI2
őstag
ezek a helyes parancsok
Bővebben: link -
FReak_
tag
Kösz!
1.Tegnap este felakartam menni kedvenc német cz szerveremre amin átlag 50-es a pingem,de akkor 300 volt,megnéztem még egy pár szervert de ott is beállt 300 körülire.Ekkor megnéztem a source-ot,de ott minden ok volt.
2.Letöröltem az ase-t,hátha azzal van a baj,demost már fel sem tudom rakni
3.Ma újraraktam a windowst,újraraktam a source-t.de nagyon lassan frissíti 50-60kbit/sec.
Na ezek mitől lehetnek? -
rebi.
tag
Hát ja,igazad van,tanúlom is keményen!
Amit a warokon lőtt fragekből csinálok,az már profi lesz,csak azt nem fogom elkapkodni.
Lesznek benne szép duál-awp-fragek,duál-gránát-fragek,glockal egy lövés két kill,
tunkpower,egymásutánsorozatfejeshegyek,stb..
És már sokmindet tudok használni a szerkesztőprogiból,és azokat is használom majd!
De azért jól jönne a segítség olyan embertől aki nagyon vágja ezeket! -
Trak
addikt
Én már egyszer vagy kétszer csináltam backup-ot a HL2+Source-ról, és utána simán vissza is tudtam rakni az új windowsban, de most nem...
Most fel kellett raknom a Steamet, felrakni CD-ről a HL2-t (20-25 perc), aktiválni, updatelni (kb 30-40 perc), és utána a régi könyvtárból átmásolni a cfg-ket, szerverlistát, mapokat, hangokat stb.
Úgyhogy most jó sok pluszmunkám volt vele. -
rebi.
tag
Sajna a procimat is vissza kellett vennem,mert nem bírja a 2500Mhz-et,mert levettem róla a vízhűtést! Utálom ebből a szempontból a gamet,ehhez nem elég semmilyen gép!
Legalábbis nekem mindenképpen kellene a 100fps-mert szerintem ha nincs annyi nagyon gáz játszani! Kíváncsi vagyok van olyan akinek sosem mutat 100 fps-nél kevesebbet,és annak milyen gépe van!? -
rebi.
tag
Elvileg a cfg-miatt nem kéne eltünni a hulláknak,cl_ragdoll_physics_enable 0,ezzel tünnek el a hullák.
Nemtom pontosan miért volt,de miután azt a valamit(cl_ragdoll_collide ''1'') nem írtam bele jó lett a gama.
Viszont most minden low-on van(800/600-dx8),és így ez a kis cfg-nem számít sokat,szinte semmit(5fps) VideoStesztben 200fps.
Ezelőtt 800/600 minden high-on volt,és akkor a -dxlevel 80 al és a cfg-vel 50-55 fps-t kaptam. VideoStesztben 200fps volt!
szóval a low-ra állításal uyganott vagyok,és így már stabilabb a 100fps,de sajna még így is lemyeg néha 70-80 ra is!
Egyébként fps_max 101 el játszom,így stabilabb a dolog! -
rebi.
tag
Tegnapelőtt volt elősszőr ilyen gondom,de kezdek rájönni valamire,mégpedig,hogy ha az fpsnővelő cfg-met execelem, csak akkor van ez a gond!
Az fpsnővelő cfg-ben ezek vannak:
// Graphics config
mat_specular ''0''
mat_bumpmap ''0''
mat_bloom ''0''
cl_phys_props_enable ''0''
cl_phys_props_max ''0''
cl_ragdoll_collide ''1''
fog_enable ''0''
fog_enable_water_fog ''0''
r_avglight ''0''
r_decal_cullsize ''1''
r_rainsimulate ''0''
r_rainsplashpercentage ''0''
Ha nem töltöm be akkor semmi gond,csak valamivel kevesebb az fps-em.
De akkor is érdekes,hogy kőr elején amikor 20ember van akkor simán megy a game,amikor már csak páran vannak életben akkor meg lemegy 6 fps-re,lehet egy bízonyos parancs okozza ezt!
Melyik lehet az? Ha lesz időm egyenként kiszedek parancsokat és hátha rájövök! -
rebi.
tag
De hidd el.pl:prodigyn ha nagyon jó a startod felfele,akkor érdemes beszaladni a T-épületbe,és az éppen ablakba beragadó embereket le is tudod lőni,meg ősszezavarod őket,és legközelebb nem fognak egyből rusholni kifele,és úgy mindíg eltudod majd foglalni a helyed,fent amikor védesz!(persze ezt nem sokszor lehet eljátszani)
Na és ilyenek vannak dus2-n is meg több mapon,és pl ha prodigyn beszaladsz fentre,és nem szólsz,hogy bent vagy,és jösz kifele,valószínű hogy lelőnélek!
Szóval vannak ilyenek a taktikában is,hogy csinálsz valamit ami nem lett megbeszélve,és arról jobb ha tájékoztatod a többieket.
Nem földhőzragadt taktikáink vannak,ha én pl védem Blerakót,nem fogom megvárni amíg szólnak,hogy A ra jönnek,hanem figyelek a hangokra gránátozásra,trappolásra,és ebből meglehet állípítani,hogy hová jönnek,és ilyenkor jobb ha már előrenyomulok sőtétbe,és megyek A rövid felé,vagy másfele,és ilyenkor mondom,hogy mi az ábra errefele,és hová megyek!
Ahonnan ellenséget várok,ott nem fogom nézni a radart!
De persze ezek nem sűrűn előfordúló dolgok!
Szerencsére már mindenki tudja nálunk a lényeget,és a többi rá van bízva,persze mindenkinek megvan a posztja,és aki írányít az mondja amit kell,de a helyzettől függnek a dolgok!
Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700 XT 12GB ZALMAN S3 TG CM 700W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX VEGA64 8GB CM 690 III FSP 600W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest