Aktív témák
-
geoff
tag
Ja, ertem. Koszi!
Ugy nezem, csak kuponos-t lehet upgradelni, mert nekem fel sem ajanlja, h vegyek meg barmit is. Csak ennyi van odairva:
Thank you! You have already purchased Half-Life 2 on Steam. At present, only one HL2 offer may purchased per Steam account.
Viszont az alapjan, hogy nalad megy az upgrade, az kovetkezik, hogy csak annyi a gondja, hogy egy hitelkartyaval csak egy jatekot lehet vasarolni. Ezt a limitet elvileg keresre a Steam-esek feljebb viszik, akkor gondolom mar upgradelheto lesz.
Thx -
Apophis
őstag
Akkor örülj a szerencsének. Visszamentem játszani, fejlemények:
-wallhack:2db.
-aimbot:2db.
-''a-célkereszt-mindig-a-lehetö-legkisebb-függetlenül-attól-hogy-épp-ugrok... :1db.
-irreálisan pontos lövés(100 méter távolságból, alappisztollyan, 1 leadott lövés-->100/100 élettel meghalok...):2db.
Van, aki többet használt egyszerre...
Cheat-mentes servert akarok!!!!! ---LOL--- -
mr.geeZ
aktív tag
Az alt+tab nálam is bejátszott, tehát tényleg az lesz a megfejtés.THX.
A HL1re épülő játékoknál elment a hang, meg néha csak ''Átváltás''-sal lehetett a progiba visszajutni, nem beszélve a felbontás 640x480-ba ragadásáról: ez ahhoz képest teljesen eltérő, meglepő hibajelenség. A drájverek nekem is jó régiek. -
F-ECT$
titán
Azért írtam, hogy EMP
Itt az info:
''This will update and optimize your current copy of CS:S.
It includes various fixes.. like missing NAV points for bots etc.
You will see what has been updated ;)
We're thinkin VALVe will rls an update this week.. so stay tuned for UPD#2 '' -
asturel
őstag
mert a consolet `-el hozza le asszem.. es ilyen magyar bill nincs.. definiald at 0-ra.. amugy ha esc-et nyomsz lesz konzol is..
a botos dolog meg azer van mert meg a normal verzioba nem lennenek botok csak aktivaltak oket.. meg nincsenek kesz se.. azer ilyen hulyek meg butak.. imho mindenkinel ez van.. akinek vannak botok
Aktív témák
Hirdetés
- Dell Latitude 5450 Intel Core Ultra 5 135U 4nm 32GB DDR5 érintőképernyős laptop Dell gari 2027.09.hó
- PlayStation 4/5 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- PlayStation 5/4 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX ONE/Series kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX Series S 512GB, 6 hó garanciával Bp-i üzletből eladó!
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Corsair K100 Air wireless (CH-913A01U-DE) DE SN - A1E4G325503IVC
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- FSP RAIDER S 750W 80 PLUS Silver táp
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged