Aktív témák
-
wrz
aktív tag
Nah jó, kicsit hülyén írtam le, de a lényeg hogy mozgás közben ezekkel a beállításokkal abszolút nem szaggat, plusz nincs olyan szitu, mint alaprate-kal, hogy megállunk egymással szemben és egy tárból se döglik meg senki.Most rálövök, akkor meghal és kész, nincs tökölés.
cl_aimbot_enabled ''1'' - ez is qva jó, csak olyan hülyén rángatja a célkeresztet. -
Apophis
őstag
Na hát mások meg nem ilyen jó fejek, már ha ezt lehet annak nevezni. A legjobb, hogy wallhack és aimbot egyszerre, dettó mondjuk 20/2, megkérem: hagyja már, erre ö: nem is cheatelek! Ehhh... Erre nem lehet mit mondani.
Ott állok mellette(csapattag), látom, ahogy elkezdi löni a téglafalat, és hogy ö most 2 embert megölt... LOL.
Hozzáteszem: nem tapasztalatból ismerem fel a cheateket, életemben nem próbáltam egyiket se(kemény 10 napos CS-életem alatt...)
[Szerkesztve] -
Apophis
őstag
-
pisti
őstag
Jah énis örülnék ha nem csítereznének, ha néha Sourcozok. Mivel amíg ilyen xar a netkód nem bírom idegekkel
Frostytól már énis kaptam, hogy whzok
Lélek néven játszottam egyébként, de ha így áll a helyzet akkor nem veszem komolyan, meg szerintem akkor sem küldtem el senkit a ....-ba. -
Trak
addikt
Azért ha nyomon követted a topikot, akkor láthattad, hogy 1 oldalon keresztül %n ről volt szó, hogy ő fagyasztja a szervereket.
Csítelés meg szerintem igen ritkán van még a Source-ban. Eddig csak %n ről tudok, ő tuti csítel néha. Láttam már progamer szintű CS játékosokat, meg az a több 10 gigányi CS videó is jó volt vlamire, amit megnéztemOlyan dolgokat meg lehet csinálni CS-ben több évnyi gyakorlattal, hogy az egy ''egyszerű'' játékosnak tényleg csítnek tűnhet.
Sima CS-ben már tényleg több kiforrott cheat van, de a Source-re is be kell majd minél hamarabb vezetni vlamilyen anti-cheat progit, mert egyre több új játékos lesz, akik hogy jobbnak tűnjenek (vagy kissebbségi komplexusukból eredően, ahogy Frosty mondta) csítelni fognak...
Biztosíthatlak, hogy Coolrob nem csítelMax csak felhúzza magát, ha hajnalban hülyeségeket beszélek
-
F-ECT$
titán
Már van egy pár nem hivatalos.
Bővebben: link
Csak szerver nincs hozzá
Aktív témák
Hirdetés
- Építő/felújító topik
- Autós topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Trollok komolyan
- Milyen videókártyát?
- Változik az internet, pénzt csinálhatnak a weboldalak az AI miatt
- Vigneau interaktív lokálblogja
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged