Hirdetés
- Honor Magic8 Lite - a félig sikerült bűvésztrükk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fontos frissítés érkezik a OnePlus 13-ra
- Messze nyolcezer fölött!
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Bejött a dupla megjelenítő a Lavanak
- iPhone topik
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Tiltott lett Lufthansa-csoport repülőin power bankot használni
Új hozzászólás Aktív témák
-
lipi67
nagyúr
válasz
ownStylee
üzenetére
Tápot inkább Corsairt(450-es ok is)Procinak meg 8400.)9300-as erős,jó proci(alapon jobb sztem),de játéknál..én tuti 8400.Tuning szempontjából is jobb a 8400,nagyobb szorzó,nem terheli annyira a lapodat,tápodat és a ramok sem szenvednek alatta szinkronban(nagy FSB miatt).Vegyél 8400-et,Felhúzod feszemelés nélkül 3,6GHz-re,s Tiéd a világ.(Megy jóval többet is ha kell..)
-FreaK-: Szia!A lapod rendben van,mást meg nem nagyon írtál róla.Gigás topikba pontosan elmagyarázzák Neked,hogy melyik a legalkalmasabb bios(én Abitos vok,a giga bios tuningpotenciájáról keveset tudok).3GHz felett szép már az élet,nem feltétlen kell túlfeszelned,ha nem tuningtáblázatok élére kerülése a cél.Nézd meg a procid VID-jét,add hozzá az alaplapod feszültségesését(Vdroop)meg egy 0,02V-ot kb a max terhelésnél fellépő feszesdés miatt,s ezt az értéket lődd be biosba a procinak.Itt nézd meg,h mit bír,sztem 3GHz bőven (3,3körül).Ez tök ok mindenre,s alapfeszes tuningod van csak(terhelésnél kapja meg a procid a VID értékét.)Energiakütyük maradhatnak bekapcsolva,minek 1,3V(példa volt)ha netezel..
Új hozzászólás Aktív témák
- Projektor topic
- Napelem
- Hálózati / IP kamera
- Milyen autót vegyek?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Elektromos cigaretta 🔞
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Dell Precision munkaállomások
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3614
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 12700E / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1 TB SSD
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo L13 Core I3-10110U / 4GB DDR4 / LAPTOP 1
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest