Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• lipi67

nagyúr

válasz ownStylee #8738 üzenetére

Tápot inkább Corsairt(450-es ok is)Procinak meg 8400.)9300-as erős,jó proci(alapon jobb sztem),de játéknál..én tuti 8400.Tuning szempontjából is jobb a 8400,nagyobb szorzó,nem terheli annyira a lapodat,tápodat és a ramok sem szenvednek alatta szinkronban(nagy FSB miatt).Vegyél 8400-et,Felhúzod feszemelés nélkül 3,6GHz-re,s Tiéd a világ.(Megy jóval többet is ha kell..)
    -FreaK-: Szia!A lapod rendben van,mást meg nem nagyon írtál róla.Gigás topikba pontosan elmagyarázzák Neked,hogy melyik a legalkalmasabb bios(én Abitos vok,a giga bios tuningpotenciájáról keveset tudok).3GHz felett szép már az élet,nem feltétlen kell túlfeszelned,ha nem tuningtáblázatok élére kerülése a cél.Nézd meg a procid VID-jét,add hozzá az alaplapod feszültségesését(Vdroop)meg egy 0,02V-ot kb a max terhelésnél fellépő feszesdés miatt,s ezt az értéket lődd be biosba a procinak.Itt nézd meg,h mit bír,sztem 3GHz bőven (3,3körül).Ez tök ok mindenre,s alapfeszes tuningod van csak(terhelésnél kapja meg a procid a VID értékét.)Energiakütyük maradhatnak bekapcsolva,minek 1,3V(példa volt)ha netezel..

Új hozzászólás Aktív témák