- Red Magic 11 Air – vékony házból süvít a szél
- Csíptetős fülesek csatája – Sony LinkBuds Clip vs. Huawei FreeClip 2
- Mérföldkő a szilárdtest-akkuknál: fontos lépést tett a QuantumScape
- Újabb óriásakku a Honortól: az X80 lehet a következő 10 000 mAh-s modell
- iPhone 18 Pro Max: kis kapacitásbővítés hoz nagy előrelépést üzemidőben
- Fotók, videók mobillal
- IPTV App Live stream - Androidra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Apple Watch
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Apple AirPods Max - a legjobbat a hallgatóságnak
- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tyberius
aktív tag
válasz
Telefunen
üzenetére
Hát, utólag könnyen okos az ember... de az a helyzet, hogy már két éve nem volt pénzem gépet fejleszteni, és úgy néz ki, hogy most egy darabig nem is lesz. De hirtelen leesett egy kis extra pénz, azt vettem belőle, amit tudtam... alaplap, proci, értelmes (=a mostaninál jobb, lehetőleg 8xxx-es Nvidia) videokártya és memó tutira nem jött volna ki belőle, úgy meg nem fogok egy működő gépet beáldozni, hogy "eladogatok belőle ezt-azt, aztán majd csak összejön a pénz egy gépre", főleg, hogy most már nem könnyű vevőt találni az elavult cuccaimra.
Így viszont addig halaszthatom a további bővítést, ameddig jólesik, viszont megvan az, amit a leginkább akartam: a Bartonomnál sokkal gyorsabb, kétmagos proci.
Most éppen statisztikai számításokat végzek vele 2x gyorsabban, mint eddig (1 magon), de közben HD-filmeket nézni és 30 ablakban böngészni is jól lehet
és a kedvenc játékom, az erősen procizabáló Anarchy Online is lényegesen gyorsabban fut, mint eddig. Szóval 1GB DDR ide, 12%-os húzhatóság oda, én elégedett vagyok az új gépemmel. 
Új hozzászólás Aktív témák
- Ryzen 5 3400g Sérült, de hibátlan processzorok!
- AMD Ryzen 7 5800X3D 8-Core 3.4GHz AM4 Box - Garancia 2026.11.01.
- Intel Core i3-10105 / i3-10100 / Gold G6400T / garancia / számla
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 6700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i5 9400F 6 mag 6 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 7 5700X3D 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A12 /64GB/Független/Számlával/
- Új Samsung GalaxyBook X360 FHD 2in1 OLED i7-1360P 12mag 16GB 512GB Intel Iris XE Toll Win11 Garancia
- Újszerű Dell Latitude 7400 14" FHD IPS, i5 8365U, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
és a kedvenc játékom, az erősen procizabáló Anarchy Online is lényegesen gyorsabban fut, mint eddig. Szóval 1GB DDR ide, 12%-os húzhatóság oda, én elégedett vagyok az új gépemmel.