- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Márkaleépítés árnyékában dönt üzemidőrekordot a OnePlus 15T
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Google Pixel Watch 3 - képpontos idő
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Milyen okostelefont vegyek?
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- iPhone topik
- Huawei Watch GT Runner 2 – óra a futóra?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zé_Mester
őstag
NEKED MEG SKIZZ kollégának is :[/OFF]
ÉDES ISTENEM, segítsd tudatlan gyermekeidet a rögös úton, vezesd őket eme nagy sötétségben, mutass nekik utat, hogy megvilágosodást nyerjen elményük, és lelkük nyugalomra találjon !!! ÁMENna ennyit a komplett dologról LoL

Jó-jó értem én, csak mostanában olvashatatlan a topic mert csak "1.7V"-os hozzászólások vannak.
miről beszélsz??? hány ilyen állatot látsz még rajtam kívül aki megküldte szerencsétlen vasat 1,7V-tal ????
(ezt azért sértésnek veszem
)(overallcpu eredeti, javasol és max V-táblázat, megengedett max hőfok stb stb.)
ezzel csak annyi a baj, hogy amint más hűtésed van, rögtön ugrik az egész táblázat.
meg mi az hogy javasolt meg max V táblázat???? na nee idegesíts már,
ha én tuningolok akkor majd én eldöntöm mi nekem megfelelő, nehogy már egy táblázat mondja meg hogy mennyit adjak a procinak 
ui : a nitró nagyon tetszene, de a szárazjég már alakulóban van

Új hozzászólás Aktív témák
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TB (210-ARJD), WD19TBS (210-AZBV)
- Apple iPhone 12 Pro Max 256 GB Blue 100% Akkumulátor 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- AKCIÓ! ASUS TUF Z790 i9 14900K 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 XT 16GB ZALMAN Z10 PLUS Seasonic 750W
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3060
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
)
ha én tuningolok akkor majd én eldöntöm mi nekem megfelelő, nehogy már egy táblázat mondja meg hogy mennyit adjak a procinak