Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Zé_Mester

őstag

válasz Skizz #5803 üzenetére

most mibajotok van velem ?????
    a világon senkinek nem ártok :( néha elmondom a véleményem, de tudom hogy úgyis igazam van :DDD erre te is meg Szépszemű autós barátom is csak bántotok. jól van bazzzz, mostmár nem fogom hagyni magam. --->>> gyurmák ;)
    kicsikocsi : neked nem kellene már aludni ??? sztem már nagyon késő van NEKED!!!! :DDD

amúgy nem értem ezt az átütési fesz dolgot.
    amikor teszteltem az E6750-emet akkor is mindenki írta hogy úr isten 1,7V-ot hogy mertem adni a procinak meg ilyenek. kérdezem én : mi baja lehet ??? max annyi hogy felmelegszik és szépen lekapcsol a lap. ez az átütési fesz nekem amolyan tartsuk rettegésbe a felhasználót storynak tűnik.
    merthogy 65nm-en 1,6V felett van ez a jelenség, akkork kérdem én hogy valós 1,7V-tak miért nem történt semmi ??? WIN is felállt, PI lefutott.
    hogy 45nm-en mennyi ez a bizonyos átütési fesz, azt nem tom,meg őszintén szólva nem is érdekel, de azt tudom hogy ha oda fogok kerülni, akkor az is meg fogja kapni az 1,5 - 1.55 - 1,6Vot. (így szépen sorba hogy szokja). aztán majd lesz valami, de az E6750 után sztem hasonló vaklárma feeling lesz csak :U

Új hozzászólás Aktív témák