- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Utcakép banánnal: félrecsúszhat a Google Térkép fókusza
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zé_Mester
őstag
most mibajotok van velem ?????
a világon senkinek nem ártok
néha elmondom a véleményem, de tudom hogy úgyis igazam van
erre te is meg Szépszemű autós barátom is csak bántotok. jól van bazzzz, mostmár nem fogom hagyni magam. --->>> gyurmák 
kicsikocsi : neked nem kellene már aludni ??? sztem már nagyon késő van NEKED!!!!
amúgy nem értem ezt az átütési fesz dolgot.
amikor teszteltem az E6750-emet akkor is mindenki írta hogy úr isten 1,7V-ot hogy mertem adni a procinak meg ilyenek. kérdezem én : mi baja lehet ??? max annyi hogy felmelegszik és szépen lekapcsol a lap. ez az átütési fesz nekem amolyan tartsuk rettegésbe a felhasználót storynak tűnik.
merthogy 65nm-en 1,6V felett van ez a jelenség, akkork kérdem én hogy valós 1,7V-tak miért nem történt semmi ??? WIN is felállt, PI lefutott.
hogy 45nm-en mennyi ez a bizonyos átütési fesz, azt nem tom,meg őszintén szólva nem is érdekel, de azt tudom hogy ha oda fogok kerülni, akkor az is meg fogja kapni az 1,5 - 1.55 - 1,6Vot. (így szépen sorba hogy szokja). aztán majd lesz valami, de az E6750 után sztem hasonló vaklárma feeling lesz csak
Új hozzászólás Aktív témák
- Villanyszerelés
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- World of Tanks - MMO
- Százmilliárd dolláros AI-fegyverkezésbe kezdett az Amazon és a Google
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Meghozta az első, memórapánikból eredő áremelését az NVIDIA
- Feje tetejére állt a felskálázóverseny a Resident Evil Requiemben
- Metal topik
- Gitáros topic
- További aktív témák...
- MikroTik / hálózati eszközök több típus, készletről
- LG 27G850A - 27" Nano IPS - UHD 4K - 240~480Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4496
- Legjobb kijelzős!!! HP ZBook Power 15 G8 i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia RTX A2000 1 év garancia
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
néha elmondom a véleményem, de tudom hogy úgyis igazam van
erre te is meg Szépszemű autós barátom is csak bántotok. jól van bazzzz, mostmár nem fogom hagyni magam. --->>> gyurmák