Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- A mostaninál szélesebb Foldon dolgozhat a Samsung
- Ez lehet az Apple hajlítható telefonjának formája, mérete
- iPhone topik
- Telemax GSM Szerviz Kft.
- Karácsonykor nyerte meg a Honor az üzemidőcsatát
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zé_Mester
őstag
válasz
BerenyiI
üzenetére
kérdés : mennyi feszt kapnak a ramok ???? mivel kingmaxom van, így tapasztalatból tudom hogy nagyon alergiás a feszekre. nekem 2,0V-tal megy normálisan 900MHz-et (agyanennyivel megy akár 980at is)
ahogy írtad korábban is, hogy a procinak próbáltál 1,5V-tal is lelket adni, de nem ment : sztem ha ettől több fesszel se indul el, akkor nem érdemes vele szarakodni. így is abszolút korrekt eredmény. az a pár MHz nem ér meg +0,1V-ot.
de nekem még mindig az a gyanum hogy a ram kavar be neked, próbáld meg hogy adsz neki 2V-ot és ha úgyse akkor marad a proci. és ha így van akkor megtaláltad a végét. akkor sajna ennyi.hőfokok miatt ne fájjon a fejed, soha nem lesz egyforma a 2 mag hőmérsékleten, nem csak neked, nekem se, másoknak se.
de az 57-59fok sztem abszolút barátságos, emiatt nem kell parázni.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 10GB Zalman T4 Plus Chieftec 650W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Green-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4169, 100% Akksi
- Keresek Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21 FE
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 FE
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest