- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Kiszivárgott a Pixel 10a specifikációja
- Google Pixel topik
- Megérkezett Európába az Oppo vékony órája
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Privát Samsung funkciót tehet az Apple publikussá
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zé_Mester
őstag
a P5B lap jó választás lesz, a 965 chip szereti a tuningot, azzal nem lesz baj.
a táp viszont nagyon necces lesz. nekem is volt 400as Codegen tápom és nem akarlak elszomorítani, de nálam alaplapcsere lett a vége a mókának, és a videókarin is hazab@sztam a ramokat, amik később nem mentek csak 50MHz visszavétellel (9800Pro volt akkor ami 378-on hajtotta a ramokat. namost a táp meghalása után a kari csak 320as ram sebességgel tudodd működni.)
nem akarlak elszomorítani, de ha nem akarsz mégtöbbet költeni a gépre, akkor próbálj meg valami jobbfajta tápot, mert ezzel a Codegennel hasonlóan járhatsz mint annó én.
elhiszem hogy nehéz rá összeszedni, mert nem pereg az égből a pénz (most biztos azt gondolod hogy csak beszélek itt marhaságokat, mert nekem ilyen meg olyan cuccok vannak, de hidd el, én is 4 hónapig voltam gép nélkül amíg összeállt a mostani. úgyhogy tudom mit jelent az hogy spórolni. és ezt mind magamnak gyűjtögettem, a világon senki 1 fillért se adott mellé).
egy 6-8e között már lehet kapni 350 vagy 400as márkás tápot (CoolerMaster, Coolink, Chieftec) ezekkel menni fog a konfigod és nem áll fent annak a veszélye hogy esetleg a táp miatt az egész gajjra megy.
segítek egy kicsit, itt nézz utána, sztem ennyit megér :
- Cooler Master eXtreme Power 430W
- CHIEFTEC HPC-360W
- FSP NOISE KILLER 350Wremélem segítettem valamit.

Új hozzászólás Aktív témák
- Bontatlan Oriflame Love Potion parfüm eladó
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB digital extra fejhallgatóval garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S24 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL Precision 3430 SFF,i7-8700,8GB,256GB SSD,NVIDIA Quadro P620 VGA,Win11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest