- Nagyobb akksi, hatékonyabb processzor
- Új középpályást igazolt a Qualcomm
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- MIUI / HyperOS topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
-
Mobilarena
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
blattida
nagyúr
válasz
Fire/SOUL/CD #6298 üzenetére
Átalakítják az adatbázist is, valamint új av motort is kap a hatos, így azért nagyobb változások várhatóak.
Badman 4ever
Kap egy valódi felhő alapú av-t is a CAV/CIS, valamint felhőben is tárolásra kerül a teljes adatbázis, így remélhetőleg kellemesebb perceket fog okozni az adatbázis frissítés... -
Badman 4ever
őstag
válasz
Fire/SOUL/CD #6298 üzenetére
A véglegesítésnél azért szöszöl, mert a program a 200 MB-nál is nagyobb adatbázisába beleintegrálja az új frissítéseket, ezen akkor lehet gyorsítani, ha a vírusadatbázis kisebb lesz. Viszont jelenleg minden frissítésnél több száz KB-al nő a mérete.
Erre is remélhetőleg kitalálnak valamit, mert így az egyre nagyobb adatbázis frissítése egyre lassabb lesz.
-
válasz
blattida #6297 üzenetére
Mondjuk az sem lenne rossz (ha már úgyis a frissítések kategóriában átalakítás folyik), hogy módosítanának rajta úgy, hogy nem percekben legyen mérhető, amíg a véglegesítésnél elmaszatol. Ha nulláról frissítené az ember, akkor még azt mondom oké, de amikor csak az épp aktuális kicsi frissítés tölti le, akkor is mindig több percig csak úgy van...
-
blattida
nagyúr
Én nem tudom, hogy mi a francot csinálnak, de majd 24 órája nem jelent meg frissítés az éjszakai egy darab óta, komolyan mondom, ez egy vicc, csak nem szórakoztató.
-
blattida
nagyúr
Ez így konkrétan sehol nem szerepel, csak az információmorzsákból lehet olyan képet összerakni, ami valami ilyesmit ábrázol.
Nagyon megduzzadt az adatbázisuk, infrastrukturális problémákkal küzdenek már egy ideje, újabb adatbázis méretcsökkentésre készülnek, bekapcsolódik a valkűr, változások a cima rendszerében, nagyobb fokú automatizálásra törekszenek, bővülő felhasználói kör...a kiszolgáló rendszerük így, ebben a formában elérni látszik a határait, plusz az, amit riki is pedzegetett, hogy a globális dns szervereket érő támadások érzékenyen érinthetik őket.Van egy bő hat órás időeltolódás a tengeren túlhoz képest, nagyon remélem, hogy maximum pár órán belül lejön a mega csomag és megy tovább minden a rendes kerékvágásban, mert bár jó a d+ és jó a proaktív képesség, viszont adatbázisra is szükség van, nem kell feltétlenül a futtatásig várni.
-
L7wy
őstag
válasz
blattida #6288 üzenetére
Az adatbázis mérete és jellege miatt ütköztek egy technikai problémába
Ezt merre írja? Csak mert keresgélek én is Comodo fórumon infókat, de nem sok van...Lacpac
Nem kell váltani, szerencsétlen véletlen ez az egybeesés, de Comodo még így is véd elég rendesen, szóval nincs miért aggódni. Mentségére legyen mondva, hogy eddig a frissítések mindig rendszeresen és nagyon nagy sebességgel jöttek le -
Lacpac
őstag
Még mindig nincs frissítés
Most raktam föl 4 napja, de már váltanom is kell? -
blattida
nagyúr
Ma már lesz frissítés.
Az adatbázis mérete és jellege miatt ütköztek egy technikai problémába, melyet nem akartak átmenetileg megoldani egy gyors patch-el, ezért kicsit tovább tartott a művelet, mint az szerették/szerettük volna.Remélem, hogy valóban így lesz.
-
M3oH
addikt
válasz
blattida #6286 üzenetére
Sajnos igy van. CIS2012 nagyon jo lett, de, hogy 1 hete nincs adatbazis frissites az nagyon durva igy 2011ben, megha ott is van ugye a D+. Es tenyleg zavaro a nagy csend. Megertem en, hogy ujitasok kellenek, de ha vmi nem mukodik, akkor vissza a regit, es csiszoljuk tovabb zartan, nem elesben kellene a felhasznalokat "cserbenhagyni"
-
blattida
nagyúr
Szerintem minden comodo felhasználó nagyon szeretne.
Nagyon nagy gáz, hogy már egy hete nincs adatbázis frissítés, ez abszolút megengedhetetlen.
Ha holnap sem lesz, akkor lehet gondolkodni azon, hogy valami komoly gondjuk van és érdemes lehet áttérni más programra, ugyanis nincs semmilyen normális magyarázat a részükről, sem elnézést vagy valami arra utaló nyilatkozat, teljes a csend.Esetleg az lehet még mögötte, hogy jelentős átalakítás zajlik a háttérben, mivel aktív része lesz az adatbázis 'készítésének' a Valkűr, valamint már tesztelés alatt van egy valódi cloud av megoldásuk, mely önállóan is létezni fog, viszont a nagy comodo felhő részeként bekapcsolódik a CAV/CIS tevékenységébe és adatbázisába...
Mindegy, hamarosan úgyis megtudjuk, mi az igazság.
-
vv5204
senior tag
válasz
wilburwalsh #6283 üzenetére
Még a végén igazad lesz.
-
ƵøŁĭ
veterán
válasz
wilburwalsh #6283 üzenetére
Hát lehet de szerintem lesz itt olyan mega frissítés
, be kell hozni a lemaradásokat...
-
Sdi
addikt
válasz
wilburwalsh #6279 üzenetére
Mostanság a Daemon Tools-al is ki van békülve.
-
lck
senior tag
Ha csak meghajtót akarsz emulálni akkor: [Virtual Clone Drive] Írni nem tud, de free.
-
Lacpac
őstag
válasz
blattida #6275 üzenetére
Azóta kapott egy uninstalt, de az újratelepítéskor internal setup errort kapok.
Gondoltam letöltök frissebb telepítőt, de köcsög faszbukra ()kellene járnom, hogy le tudjam tölteni. Még nincs (nem is lesz) az program, ami miatt oda regisztrálnék. Inkább átmegyek warezbe, és letöltöm a 120%-ot.
Nincs valami más progi ami ingyenes, és ugyanezt tudja? -
blattida
nagyúr
Lehet, hogy az auto sandboxban fut a program, töröld ki a d+-ban a programra vonatkozó szabályokat, majd futtasd újból és a feljövő értesítésen nyomd meg a ne izolálja többet opciót, majd indítsd el újra a szeszt, valamint a megbízható fájlokhoz is hozzáadhatod az alcohol mappáját.
-
Lacpac
őstag
Sziasztok.
Feltettem az is-t, (vipre-ről váltottam)
Mióta fönt van, nem indul a dvd drive emulátor progi (alcohol 52) Vagyis a progi indul, de az a része nem, amivel isokat tudok virtuális drive-ra csatlakoztatni.
Naplóban semmit nem látok, hogy mit blokkolna.
Mit kell beállítani, hogy menjen rendesen a progi? -
ƵøŁĭ
veterán
Latest Database Version:
10778
Release Date (all times GMT):
13-Nov-2011 19:21:22Khhm ellustultak a fiúk vagy mi történik ?
-
blattida
nagyúr
Új CCE béta: 2.1.215955.162
Változások és javítások:
NEW New CCE UI
NEW Boot logging feature in KillSwitch
NEW “Import Virus Database” feature in CCE
FIXED Defense against ZeroAccess rootkit
FIXED Autorun Analyzer shows “File Not Found” on some system variable paths
FIXED Autorun Analyzer shows only “Scheduled Tasks” entries
FIXED Terminate All Unsafe Processes is not logged
FIXED Some spelling error in GUI
IMPROVED Check UAC/Security Tab/Internet Options/Security Center/etc in Quick Repair of KillSwitch
IMPROVED Use multi-byte charset to reduce log file size
IMPROVED CCE/KillSwitch/Autoruns UI in high DPI
IMPROVED More powerful aggressive mode in CCE
IMPROVED: Fonts and animation improvements in Autoruns UI
IMPROVED Put all data folder into COMODO directory -
Fandango
veterán
válasz
lambomax #6264 üzenetére
A tray iconon ki lehet kapcsolni, hogy mutassa az adatforgalmat.
A lathatatlan port varazslonal szepen le van irva melyik mikor ajanlott, ezek szerint valaszd ki ami neked megfelel.
Sokat akkor kerdez ha ugy van beallitva, alap beallitasnal minimalis amikor kerdez.
CIS szerintem sose arrol volt hires hogy terhelne a gepet vagy fogna a netet, inkabb az ellenkezojerol.
Ha lejar az eves license akkor is hasznald nyugodtan tovabb, biztonsag szempontjabol nem lesz kevesebb. -
lambomax
csendes tag
Sziasztok!
Nemrég váltottam át Nodról( bekapott egy csúnya trójait... újra kellett telepítenem gépet.)
És eddig remekül megvagyok elégedve vele. Csak pár apróság van, ami érdekelne.
Ez normális, hogy úgy besárgul?
Valamint, van az a láthatatlan portok varázsló. Azt érdemes beállítanom?
És még egy apróság lenne, CIS-ről azt hallottam, h elvileg sokat kérdez... ehhez képest tőlem még semmit se kérdezett, (egyszer ugrott fel eddig a sandbox-a videó megnyitásnál. Pedig Defense+ is megy, és egy két állításon szigorítottam. Felhőalapú cuccot beállítottam, heurisztika szintet magasra állítottam be.) Valamint egyáltalán nem fogja a gépemet. Netet se lassítja.
Ez normális? Mert nem egészen ezt hallottam CIS-ről, de mondom adok neki egy esélyt, ha már mindenhol 1. helyen szerepel, +van 1 éves legális ingyenes licenc hozzá.
Mindenesetre örülök, h minden rendben van vele. És remélem nem is lesz gondom vele.
Válaszokat előre is köszönöm, bár tudom, nem olyan "fontosak" a kérdéseim, mégis kíváncsi lennék a véleményetekre.
Üdv.
-
Pano
addikt
Nagyon sokat javult, simán hoz mondjuk egy Avira szintet.
Egy külön fórumon szoktunk több százas vírus pakkokat tesztelni különböző antivirusokkal kedvtelésből, eddig szinte mindig a CIS hozta a legjobb eredményt.
Persze, ezek kevés minták meg csak "hobbi", de valamit azért mutat. -
Fandango
veterán
válasz
ezüstholló #6259 üzenetére
1. utorrent beallitast mar irt valaki itt a forumon, bemasolom ide mert akkor en kiirtam magamnak kesobbre:
A uTorrentnél a Beállítások > Kapcsolatnál a bejövo porthoz írj be egy 40000-nél nagyobb, de 60000-nél kisebb portszámot. Az UPnP, a NAT-PMP és a Windows tuzfal elé tegyél pipát. A véletlenszeru porthoz ne.
A Comodo Firewallnál a Tuzfal > Hálózati biztonsági házirendek > Alkalmazás szabályoknál a uTorrent.exe-hez (C:\Program Files\uTorrent\uTorrent.exe) hozz létre 3 szabályt. Ezek fentrol lefelé:
Mehet IP Kimeno Ettol: MAC Bármi Eddig: MAC Bármi Ahol a protokoll Bármi
Mehet TCP vagy UDP Bejövo Ettol: MAC Bármi Eddig: MAC Bármi Ahol Bármi a forrásport és A uTorrentben megadott bejövo port a célport
Tilt IP Bejövo Ettol: MAC Bármi Eddig: MAC Bármi Ahol a protokoll Bármi.Ha a Tuzfal > Láthatatlan portok varázslónál nem az Értesítés bejövo kapcsolódáskort választottad, akkor elképzelheto, hogy a Globális szabályoknál is engedélyezned kell az uTorrent által használt porthoz való kapcsolódást. Ez esetben a Tuzfal > Hálózati biztonsági házirendek > Globális szabályoknál legfelülre hozz létre egy szabályt:
Mehet TCP vagy UDP Bejövo Ettol: MAC Bármi Eddig: MAC Bármi Ahol Bármi a forrásport és A uTorrentben megadott bejövo port a célport.2. madVR (madHcCtrl.exe) nekem a defense+ alatt trusted applicationkent szerepel es nincs gondom vele, illetve az mpc-hc.exe custom policyben van de ha azt is trustedre rakod problemad nem lesz vele ugy gondolom
(#6260) RpPRO:
Szerintem teljesen korrekt az AV resze, az utobbi idoben rengeteget javult es merem allitani, hogy a legjobbak kozott van.
-
RpPRO
őstag
Hi!
1000 eve hasznalom a Comodo tuzfalat, eddig NOD32-vel dolgoztak szepen. Most nodot lecsereltem es CIS-t raktam fel.
Ugy erdeklodeskeppen - mivel sehol nem talalom antivirustesztekben a comodo AV-t - Nektek mi a tapasztalatotok az antivirus moduljaval kapcsolatban?
-
ezüstholló
csendes tag
Sziasztok,
segítséget szeretnék kérni a CIS Pro 2012 -höz.
1, Nem tudok seedelni. Egész nap megy az utorrent, zöld meg minden, csakhogy nem seedel. Kipróbáltam többször is, mással is, nem megy. Pontosan mit hol hogyan kell beállítani a CISben. Portot nyitottnak érzékeli az uTorrent. Letöltéssel nincs baj. Találtam egy régebbi beállítást a comodon,de az alapján nem tudom beállítani
2, Hogy lehet kikapcsolni, hogy a Media Player Classicot nem baszogassa és a filmezést ne ellenőrizze, ugyanis akad a madVR plugin, aminek nem örülök -
blattida
nagyúr
válasz
szatyor1972 #6256 üzenetére
Gondolom kérdésnek szántad.
Normál használat mellet minden maradhat a gyári beállításokon.
Akkor érdemes belepiszkálni, ha veszélyes dolgokat művelsz a gépeden, akkor viszont több helyen is célszerű módosítani: av bizt. szint: valósidejűre, d+ bizt. szint: paranoidra, tűzfal bizt. szint egyedi házirendre, konfiguráció: paranoidra, av-nél engedélyezni a felhő alapú vizsgálatot, az auto sandbox(végrehajtás vezérlés a d+-on belül) legyen bekapcsolva és a korlátozási szint legyen legalább korlátozott, d+, tűzfal és av: kikapcsolni az automatikus szabályalkotást és megbízást, nagyjából ennyi. -
szatyor1972
tag
Sziasztok
Tudnátok segíteni abban hogy mit hogyan állítsak be. -
-
blattida
nagyúr
válasz
Fire/SOUL/CD #6251 üzenetére
Véletlenül nem telepítettél 5.5-öst, majd arra akartál 5.8-as konfigot húzni?
-
válasz
Fire/SOUL/CD #6251 üzenetére
Újrahúztam a CIS-t, most normálisan lezajlott a frissítés és működik kifogástalanul...
Azért érdekelne, hogy mitől dobott hátast előzőekben a CIS...Vagy pont akkor frissítettem, amikor valamiért hibásan jöttek le frissítések? (De akkor csak jelezte volna...) Na mindegy... -
Ez meg mi...?
Feltelepült, proactive-ra állítottam, újraindult, frissítettem az adatbázisát (mondjuk itt volt furcsaság, mert 90%-nál el szokott időzni egy ideig, viszont itt meg szinte megállás nélkül feltekert 100%-ra). Ezt követően még frissítettem a böngészőt, ezt azt, aztán a következő újraindítást követően meg ez van, nem indul...(W7 HP x64 és egy Dell XPS M1530 lapos-on)
-
Badman 4ever
őstag
válasz
Valka1978 #6228 üzenetére
1. A CIS első indításkor letölti a teljes adatbázisát, ami jelenleg 216 MB, ez hosszú idő lehet, valóban (az internet sebességétől függ), de ezt csak egyszer kell kivárni.
2. Minden kézi ellenőrzés indítása előtt leellenőrzi a program, hogy van-e új vírusadatbázis frissítés. Ha van, letölti (ez maximum pár száz KB méretű), de ez pár pillanat csak és utána kezdi az ellenőrzést.
3. Az, hogy kiakad ellenőrzéskor a program, egyedi hiba lehet vagy a beállításoknál vagy a rendszerednél vagy felhasználói hiba.
4. Véleményt nyilvánítani lehet kulturáltan is, a többit a többiek már elmondták. -
blattida
nagyúr
válasz
mpierre #6242 üzenetére
Konfig elmentése, cis eltávolítása, majd az 5.8-as verzió friss telepítése, ezt tanácsolom.
Más: A hatos változatban végre lesz rendes wifi hálózat kezelés, érzékeléssel, beállításokkal és a trustconnect ajánlásával együtt.
Valamint már az is biztos, hogy lesz helyi viselkedés elemző/blokkoló. -
mpierre
veterán
Hali!
Lenne egy kis gondom, meg is lepődtem rendesen, mert elég régóta cis-t használok minden gépemen, eddig hiba, vírus, stb nélkül.
A lényeg: Az összegző oldalon, az antivírus résznél jelzi, hogy 3 kártevő lett érzékelve. Elméletben sejtem, hogy a nason futó webian exe-ivel van gondja, de szeretném ellenőrizni (minden cis szoftver frissítésnél felismeri, elküldöm nekik, stb). Amint ráklikkelek, hogy listázza ki, hogy mik is azok, se kép, se hang. Csak kilőni lehet, mert nem csinál semmit (a feladatkezelőben se történik terhelés változás).
W7 ultimate 64bit, cis legutolsó, minden aktív, még a homokozó is. (Bár ezt is manuálisan kellett frissíteni, mert nem tudta letölteni és telepíteni. Fél naponta bedobta, hogy most frissül, majd újraindítást kért, de nem változott semmi. Ez megoldva.) -
Sdi
addikt
válasz
F_Zolee #6237 üzenetére
Az az egyik leírt problémád, hogy 30%-on tekeri a procit, akkor is ha nem történik semmi / legalábbis olyan amit észrevennél /. Olyankor kellene megnézni, hogy milyen progikat, fájlokat kezel le éppen és ebből talán leszűrhető, hogy mi miatt olyan magas a processzor használata. Pár pillanatra nekem is van, hogy megugrik a proci használata, de ha ez hosszasabban történik, akkor ott valami probléma lehet. Nem túl gyenge a géped
-
Sdi
addikt
válasz
F_Zolee #6233 üzenetére
Melyen progik futnak a háttérben ? Mivel akadhat ? A sandi nekem is ki van lőve, de ilyen a rendszer.
-
F_Zolee
nagyúr
Hello
A napokban kijött az újabb változata a programnak. 5.8.213334.2131 van most. De ezzel az újítással kicsit rosszabbra sikeredett. Jobban lefoglalja a gépet. Nem is csinálok semmit és néha járatja a cmdagent szolgáltatást 30%-ig kb(processzorhasználat). Észrevehetően lassítja a gépet, mert még a netezés vagy programok betöltése is "rosszabb". Másnál nem jött ilyen elő? Örültem, hogy van egy normális program de most kezdenek rossz irányba haladni.
-
Valka1978
csendes tag
miért ekkora szar ez a comodo? vagy ez csak az ingyenes változatra igaz?
telepítés után kb. 10 percig frissítette magát. ok.
újraindítottam a gépet, gondoltam lefuttatok egy teljes gép elemzést. erre elkezdi magát megint frissíteni. na ez frankó lesz ha öt percenként tíz perces frissítéseket csinál...
nagy nehez elkészült elindítottam a teljes rendszer átvizsgálását és úgy hagytam a gépet, gondoltam fél óra múlva visszanézek rá...-> tök sötét képernyő - gondoltam biztos a képernyővédő, de nem. a winyó kerreg mint az állat, a kép meg sehogy sem akar visszajönni. adddig-addig nyomkodtam az entert, meg az egérgombokat, míg végül - készenléti állapotba került a gép(?). ezután némi kattintgatásra feléledt és közölte, hogy zárolva van a felhasználó - de aztán nagy duzzogva mégis csak visszatért a windows, csakhogy az irgalmatlan winyókerregtetésen kívül semmi mást nem volt hajlandó csinálni. akkor látom, hogy a rendszervizsgálat egészen a fenomenális 7%-ig jutott a fél óra alatt, valamint, hogy ez a nyomorult comodo egy windows alkalmazás wav fájljába akadt bele, és valszeg azt kergeti már hosszú ideje. próbáltam leállítani, de nem ment, feladatkezelő szintén nem ment. vagy öt percig vártam, hátha lesz valami, de ez a szutyok egyre csak azt a nyomorult wav fájlt buzerálta körbe-körbe. szóval reset lett a vége.
a probléma az, hogy egy másik windowson ugyanezt eljátszotta, szóval nem ez az első alkalom. arról nem is beszélve, hogy egy idő után egyszerűen kikapcsolja magát, mondván, hogy korrupt a fájl. a saját programja, amit a comodo.com-ról töltöttem le 100% free címszó alatt. ezen a windowson ez már a második próbálkozásom volt úgyhogy elegem van belőle. ilyen egy ostoba, hülye programmal @tam el órákat az életemből.
legalább a tűzfalra nincs panaszom, bár a defender+ is egy érdekes állat. mikor megpróbáltam ráfrissíteni az előző telepítésre, kiirta, hogy a program nem megbízható, nincs digitálisan aláírva - comodo.com-ról lett letöltve. na mindegy uninstalláltam, (letöltöttem újra) feltettem megint - érdekes módon most volt digitális aláírás - és ez lett a vége, amit fentebb leírtam. asszem ezentúl igyekszek mindenkit távoltartani ettől a vacaktól!
szép napot mindenkinek! -
lck
senior tag
Hali !
Megkérdezném, hogy a Defense+ Megbízható fájlok listájában a program végez időnként automatikusan karbantartást a már nem érvényes fájlokra?
Ugyanis egy idő után óriásira duzzad ez a lista - a betöltése is hosszú időbe kerül. Ez nálam nem gond, mert időnként kézzel karbantartom, de ha másoknak is felteszem a védelmet, nem okoz-e ez hosszútávon valamiféle lassulást ? -
.:LoMAX:.
aktív tag
válasz
wilburwalsh #6223 üzenetére
Ragaszkodik -
wilburwalsh
tag
-
Krystal_s
addikt
én sem tudtam, h már van másik DNS cím. érdemes átírni az újra ?
Win7 64bit-nél nálam nem ment programból a frissítés ,ezért nekem kellett külön telepítenem és ott most az
elsődlegesnek az újat állította be, 8.26.56.26
másodlagosnak a régit. 156.154.70.22
Xp-s rendszeren, ahol magától frissített megmaradtak a régi címek...eddig nagyon elégedett vagyok az új CIS-el. végre megszűnt a rendszerbetöltés utáni cmdagent procizabálás...
-
aktív tag
válasz
Matthewus #6217 üzenetére
Én még a régebbit használom:
156.154.70.25
156.154.71.25Nem is figyeltem, hogy van egy harmadik féle cím is.
Csak regeltem magam a Comodo Secure DNS 2.0 Beta-ba, de most jobban megnéztem és ott vannak a címek, azzal nem próbáltam.
De a fentebbi DNS címekkel működött nekem minden tinyurl link. -
Matthewus
őstag
Üdv!
Nálatok nincs probléma a tinyurl-es linkrövidítésekkel, pl: tinyurl.com/444ekgh? Comodo DNS-sel nem hozza be, Google Public DNS-sel teljesen jó. -
aktív tag
Sziasztok,
náltok a Comodo D+ csinált már olyat, hogy alkalmazásokat betett sandboxba és hiába állítottam be, hogy ne tegye, de amikor újraindítottam a programot, ugyan úgy sandboxban volt, csak egy gép újra indítás után jegyezte meg a beállítást (mai nap Operával játszotta el, pedig előtte jó volt). Itt még arra gondolok, hogy a hibernálást nem szereti a Comodo D+, mert legtöbbször akkor jön elő ez a folyamat, hogy ő most sandboxa teszi, és semmit se enged, csak ha gép reset van
Nem szabály szerűen csinálja, legalább is nem tudom reprodukálni az eseményt -
Razim K.
tag
Aha,ez lesz a bibi,köszönöm szépen
...azért gondolok erre,mert nem tudja se aktiválni,sem pedig importálni-exportálni...csak kifagy.
Asszem teljes törlés és COMODO újratelepítés lesz ha nem bírkózok meg vele.
-köszönöm még1x
-
Inv1sus
addikt
Egész jó lett a kinézete az új Comodonak. Eddig ez volt az egyetlen dolog, ami zavart.
Mondjuk frissítésnél azért vicces volt, amikor megkérdezte, hogy újraindítsa-e a gépet, és semmilyen válaszlehetőséget nem ajánlott fel.
-
Razim K.
tag
válasz
.morrowind. #6205 üzenetére
ez valami más lesz,mert nincs olyan játék,sem más,aminek a neve a "gépnevem"...
...és azóta van,mióta a CIS 5.8-ra váltott. -
.morrowind.
csendes tag
válasz
Razim K. #6204 üzenetére
Szia,nem tudom segít e ez valamit de azért leírom,engem pár hete fogadott ez az ablak.Nálam az volt a probléma,hogy a rendszergazda nevem a változatosság kedvéért Morrowind volt,és fent volt ez a játék a gépen,amikor letöröltem a registrar registry manager-rel mindent töröltettem aminek morrowind volt a neve.Feltünően sok volt,de a kezem gyorsabb volt mint az eszem,és kitörölte a renszergazdai profilom bizonyos részeit,na akkor fogadott ez az ablak,szerencsére mindig van tiszta rendszer mentésem így 15 perc alatt vissza raktam.
de fentebb írják hogy 2 lépcsőben zajlik a frissítés, lement mind a kettő?
-
Razim K.
tag
Sziasztok
Frissült a CIS az 5.8-ra s azóta a gép bekapcsolásakor ez fogad:
-segítene valaki,hogyan lehet eltüntetni,vagy mi ez?
-
Pittu1986
tag
válasz
#92275200 #6200 üzenetére
Talán ez segít. "Részlet a Vírus Híradóról."
Tim Ebringer, a Microsoft kutatója Bindex néven hasonló, fájl-darabokra alapozott reputációs rendszert javasol, de más megközelítésben - a kártevő-besorolási rendszerek helyes rendezettségének és nevezéktanának megőrzése érdekében. A víruskutatók szerint nem minden fertőzés-fajta új példányait lehet könnyen osztályokba sorolni az elnevezéshez: a népszerű Autorun, OnlineGames, FAKEAV családokkal jól boldogulnak, de egyes kevésbé ismert típusok, mint a RAMNIT vagy SYSWRT esetén magas a téves kategorizálás veszélye.
Teljes cikk.
http://www.virushirado.hu/hirek_tart.php?id=1939
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Synology NAS
- Nagyobb akksi, hatékonyabb processzor
- Új középpályást igazolt a Qualcomm
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Láncfűrész topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Futás, futópályák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- További aktív témák...
- Olcsó Notebook! Lenovo Ideapad 3! Ryzen 3 3250U / 8GB DDR4 / 128GB SSD
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900 XTX 24GB be quiet! SB 802 1000W
- HP ZBook Studio 8 WorkStation i7-11850H 16GB 512GB Nvidia Quadro T1200 15.6" FHD IPS 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest