- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
-
Mobilarena
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
mpierre
veterán
Aki w10 leguccsó verzióval használja a cis-t (12.0.0.6818) ne lepődjön meg:
A befrissült w10 (1903) felállása után tiltja a cis-t.
De a cis is szól, hogy be kék kapcsolni, mert pőrén állsz a net kihívásai előtt. Na ezt ismételt újraindítás után a w10 is tudomásul veszi, hogy nem akarsz mást használni.
-
mpierre
veterán
Ha már nagy a para a spectre, meg a meltdown miatt, gondoltam hátha jól jön. [link]
Még olvasom, de egy jobb angol tudású nem ártana...
Szerk.: Ha jól értem melóznak az ms-sel együtt a dolgon. A héten meg pecs.
-
mpierre
veterán
válasz
mpierre #10599 üzenetére
Nagyon úgy tűnik, hogy igen lesz a válasz a kérdésre: [link]
Másik: Zéró angoltudás és gugli fordító hiányosságai miatt a megoldást hogy is értsem? Merre keressem a beállításokon belül?
"workaround is to add all applications file group to detect shellcode injections exclusion."
-
mpierre
veterán
Üdv!
Van arra lehetőség, hogy kiderítsem, hogy a cis esetleg akadályozza-e - jelen esetben - forza horizon 3 kommunikációját a szerverrel?
Tiltólistán nincs, auto elszigetelőben nem látom az exe-jét. Hol kereshetném ennek nyomait? -
mpierre
veterán
Csak infó szinten:
W10, nem alkotói kiadás, legfrissebb + legfrissebb cis. Rendszer felállás után 3-5 perccel folyamat megfagyott, semmi kékhalál, csak megállt, miután a sürgős pecs települt. A körülményeket súlyosbítja egy imon (antec fusion remote) driver / szoftver + egy rapoo driver. (ezeket w10 nem kultiválja...)A system alkalmazás (hogy melyik része / dll, exe, vagy mi, tudja a fene, nem kerestem meg) kiakasztotta a rendszert 100% terhelés mellett. Gondoltam csökkentett módban próbálok valamit tenni. Nem nyertem meg a meccset. Leszedtem volna a cis-t hátha. Sajnos a pucoló nem elérhető az első hsz-ből. A comodo fórumon meg regisztrálni kell a linkért. Kócos idegekkel nem álltam neki.
Majd próbáltam normálon leszedni a cis-t. Nem volt annyi ideig stabil a rendszer, hogy lefusson az uninstall.
Elkeseredés, balta vizionálása mellett fura ötletem támadt. amit két fagyás - kikapcs - indítás után sikerült is megvalósítanom. A w10 frissítő segéd - amolyan hátha alapon - elrakta aludni a system folyamatot és befrissítette a gépet alkotóira. Azóta oké a rendszer. Nincs 100% prociterhelés, stb.
-
mpierre
veterán
válasz
újraregelt #9527 üzenetére
Process explorer-rel monitoroztam. ~60 másodperc alatt kreált 75 mega adatot, amit szépen rá is írt az ssd-re.
-
mpierre
veterán
Sziasztok!
Gondban vagyok, mert a cis agent bődületes mennyiséget ír az ssd-mre. Gyakorlatilag 3 hónap alatt 25%-t faragott a kondícióján. Ugye naplóz is... Hogy lehet beállítani, hogy ezt ne tegye ilyen mértékben? Vagy marad a hdd-re való átrakás? -
mpierre
veterán
Gondban vagyok. Jó pár éve a comodo-t használom, még a matousec-n akadtam rá. Eddig minden tökéletes volt, de most az új 6.xx verzióval rögtön akadt egy gondom. Nem hagyja magát telepíteni. Sérült installer-re hivatkozva elpatkol 37%-nál. A honlapról letöltve, cnet-ről, stb, teljesen mindegy.
Ötletek? W7 64bit-re kéne felvarázsolnom...
-
mpierre
veterán
Hali!
Lenne egy kis gondom, meg is lepődtem rendesen, mert elég régóta cis-t használok minden gépemen, eddig hiba, vírus, stb nélkül.
A lényeg: Az összegző oldalon, az antivírus résznél jelzi, hogy 3 kártevő lett érzékelve. Elméletben sejtem, hogy a nason futó webian exe-ivel van gondja, de szeretném ellenőrizni (minden cis szoftver frissítésnél felismeri, elküldöm nekik, stb). Amint ráklikkelek, hogy listázza ki, hogy mik is azok, se kép, se hang. Csak kilőni lehet, mert nem csinál semmit (a feladatkezelőben se történik terhelés változás).
W7 ultimate 64bit, cis legutolsó, minden aktív, még a homokozó is. (Bár ezt is manuálisan kellett frissíteni, mert nem tudta letölteni és telepíteni. Fél naponta bedobta, hogy most frissül, majd újraindítást kért, de nem változott semmi. Ez megoldva.)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Android játékok topikja
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen videókártyát?
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Tőzsde és gazdaság
- iPhone topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Xbox Series X|S
- Apple MacBook
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA FSP 650W
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest