- Yettel topik
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Tokba kerülnek a Pixel 10 mágnesei
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
-
Mobilarena
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
blattida
nagyúr
válasz
Norbi46 #4914 üzenetére
Akkor valami nagyon nem stimmel, mert én próbaképp fölraktam a dt lite-ot, telepítés közben mellőztem a shellkód injekció érzékelését a dl lite-ra vonatkozólag, szépen föltelepült, a felugró kéréseket engedélyeztem, az összes modul aktív a cis-ben.
Honnan származik a dt llite telepítője? Legális?
Van más valósidejű védelmi szoftver a gépeden? -
sz.j
nagyúr
válasz
Norbi46 #4875 üzenetére
Szerintem még várni kellene a CCE-vel, mert pl. nálam 16 olyan fájlt jelölt "kockázatosnak", köztük 3-at magas kockázatúnak, amik valamelyik progihoz tartoztak. Pl az Aida, CoreTemp, CPU-Z, HDD Sentinel, XP SP3, stb.
Amikor ezeket karanténba tettem a fenti progik egy része nem is működött!!!
A nem működő progikat újratelepítettem, és láss csodát, a CCE újra kockázatosnak minősítette őket!
Most már nem raktam karanténba őket, hanem öt különböző viruskergetőt engettem a gépre, amik semmit sem találtak
Na most minek/melyiknek higgyek???
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nintendo Switch
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Milyen légkondit a lakásba?
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen videókártyát?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Antivírus szoftverek, VPN
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- Lenovo Legion Pro 5 16IRX9
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged