- Apple iPhone 11 - népalma
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- WWDC 2025: Nagy változásokat hoz az iOS és iPadOS 26
- iPhone topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Mobil flották
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
-
Mobilarena
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
blattida
nagyúr
válasz
Norbi46 #4914 üzenetére
Akkor valami nagyon nem stimmel, mert én próbaképp fölraktam a dt lite-ot, telepítés közben mellőztem a shellkód injekció érzékelését a dl lite-ra vonatkozólag, szépen föltelepült, a felugró kéréseket engedélyeztem, az összes modul aktív a cis-ben.
Honnan származik a dt llite telepítője? Legális?
Van más valósidejű védelmi szoftver a gépeden? -
sz.j
nagyúr
válasz
Norbi46 #4875 üzenetére
Szerintem még várni kellene a CCE-vel, mert pl. nálam 16 olyan fájlt jelölt "kockázatosnak", köztük 3-at magas kockázatúnak, amik valamelyik progihoz tartoztak. Pl az Aida, CoreTemp, CPU-Z, HDD Sentinel, XP SP3, stb.
Amikor ezeket karanténba tettem a fenti progik egy része nem is működött!!!
A nem működő progikat újratelepítettem, és láss csodát, a CCE újra kockázatosnak minősítette őket!
Most már nem raktam karanténba őket, hanem öt különböző viruskergetőt engettem a gépre, amik semmit sem találtak
Na most minek/melyiknek higgyek???
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Apple iPhone 11 - népalma
- Path of Exile (ARPG)
- 2025 - Íme a 24. héten megjelenő játékok listája
- World of Tanks - MMO
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- További aktív témák...
- AKCIÓ! MSI B550 R7 3700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Ne hagyd ki ezt a lehetőséget: Vadiúj Ryzen 7 5800X! Kamatmentes rèszletre is!!
- Csere-Beszámítás! Olcsó RTX Gamer Laptop játékra! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 MAX 36GB RAM 1TB SSD garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z370 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RX6600 8GB Cooler Master MB510L Chieftec 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged