- One mobilszolgáltatások
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Netfone
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- iPhone topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
-
Mobilarena
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
lambomax
csendes tag
Sziasztok!
Nemrég váltottam át Nodról( bekapott egy csúnya trójait... újra kellett telepítenem gépet.)
És eddig remekül megvagyok elégedve vele. Csak pár apróság van, ami érdekelne.
Ez normális, hogy úgy besárgul?
Valamint, van az a láthatatlan portok varázsló. Azt érdemes beállítanom?
És még egy apróság lenne, CIS-ről azt hallottam, h elvileg sokat kérdez... ehhez képest tőlem még semmit se kérdezett, (egyszer ugrott fel eddig a sandbox-a videó megnyitásnál. Pedig Defense+ is megy, és egy két állításon szigorítottam. Felhőalapú cuccot beállítottam, heurisztika szintet magasra állítottam be.) Valamint egyáltalán nem fogja a gépemet. Netet se lassítja.
Ez normális? Mert nem egészen ezt hallottam CIS-ről, de mondom adok neki egy esélyt, ha már mindenhol 1. helyen szerepel, +van 1 éves legális ingyenes licenc hozzá.
Mindenesetre örülök, h minden rendben van vele. És remélem nem is lesz gondom vele.
Válaszokat előre is köszönöm, bár tudom, nem olyan "fontosak" a kérdéseim, mégis kíváncsi lennék a véleményetekre.
Üdv.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- One mobilszolgáltatások
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Futás, futópályák
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Medence topik
- További aktív témák...
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- Egyedi ékszerdobozka
- Eladó Új Motorola G31 4/64GB szürke / 12 hónap jótállással!
- Beszámítás! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Apple Mac mini 2023 M2 Pro 16GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest