- Milyen okostelefont vegyek?
- Fenntartható, tartós kiegészítőket mutatott be a Fairphone
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Európa exkluzív Edge 60 Fusion színe a Mocha Mousse
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone 17 képernyővédő üvegek mutatják meg a méretkülönbségeket
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Hirdetés
-
Mobilarena
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
lambomax
csendes tag
Sziasztok!
Nemrég váltottam át Nodról( bekapott egy csúnya trójait... újra kellett telepítenem gépet.)
És eddig remekül megvagyok elégedve vele. Csak pár apróság van, ami érdekelne.
Ez normális, hogy úgy besárgul?
Valamint, van az a láthatatlan portok varázsló. Azt érdemes beállítanom?
És még egy apróság lenne, CIS-ről azt hallottam, h elvileg sokat kérdez... ehhez képest tőlem még semmit se kérdezett, (egyszer ugrott fel eddig a sandbox-a videó megnyitásnál. Pedig Defense+ is megy, és egy két állításon szigorítottam. Felhőalapú cuccot beállítottam, heurisztika szintet magasra állítottam be.) Valamint egyáltalán nem fogja a gépemet. Netet se lassítja.
Ez normális? Mert nem egészen ezt hallottam CIS-ről, de mondom adok neki egy esélyt, ha már mindenhol 1. helyen szerepel, +van 1 éves legális ingyenes licenc hozzá.
Mindenesetre örülök, h minden rendben van vele. És remélem nem is lesz gondom vele.
Válaszokat előre is köszönöm, bár tudom, nem olyan "fontosak" a kérdéseim, mégis kíváncsi lennék a véleményetekre.
Üdv.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Mikrotik routerek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Apple MacBook
- Milyen okostelefont vegyek?
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Fenntartható, tartós kiegészítőket mutatott be a Fairphone
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- HIBÁTLAN iPhone SE 2022 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2984
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3092, 98% Akkumulátor
- LG 27UP850NP-W - 27" IPS LED - 3840x2160 4K - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest