- Poco F7 – bajnokesélyes
- Mobil flották
- Vivo X200 FE – fenséges méret
- Google Pixel topik
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- Megvásárolható a Vivo X300 és X300 Pro Magyarországon, íme a hivatalos árak
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Kínai tech-túra összefoglaló
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- 
			  Mobilarena "Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán! 
Új hozzászólás Aktív témák
- 

vv5204 senior tag A CFW 6 bétába épített CCE adatbázisa nem frissül sem automatikusan, 
 sem manuálisan. Ez bug lehet, vagy ebben a verzióban még nem aktív?
 Egyébként komolyabb hibákat nem találtam még benne, eddig jól teljesít.Magyarítás mikor lesz hozzá? 
- 

szabeska addikt OFF, de látom ez volt a téma alant, és a másik fórumtopicban nem érkezett válasz. Van nékem egy WR841ND típusú okosságom, a kérdésem az, ha a vezérlőpultban állítok be magamnak google dns-t, vagy ha a routerben állítom be ugyanezt, van különbség? Be kell mindkét helyen állítanom, avagy sem? Hogyan állítsam? 
- 

Szkipi tag Üdv. 
 Egy kis segítséget kérnék tőletek.
 Vettem TP-Link routert és az lenne a kérdésem, hogy a telepítéskor felajánlott (8.26.56.26 és a 156.154.70.22) DNS átjárókat hol kell benne átírni?
 A DHCP beállításoknál találtam egyedül olyat, hogy Primary és Secondary DNS, de ott 0-ás értékek vannak végig Amúgy már 2 éve a CIS-t használom eddig teljes elégedettséggel!!! 
- 

vv5204 senior tag válasz  blattida

üzenetére blattida

üzenetéreDe ha egyszer már beállítottad, utána úgy se kell bizergálni, nem? 
 Amiért kár, hogy eltűnt a tűzfal aktivitás figyelő monitor, meg kell nyitni
 a KillSwitch-et, hogy legyen valami hasonló. A fő ablakon se tájékoztat
 a modulok tevékenységéről, ami nekem személy szerint eléggé
 hiányzik. A személyre szabható Task Bar viszont jó ötlet, a zöld A személyre szabható Task Bar viszont jó ötlet, a zöld
 színnel körülvett, teljesen virtualizálható auto sandbox szintén.Zokni kell, zokni kell.Szokni kell, szokni kell.
- 

int tag Fuhh, erősen szokni kell a menük helyét, nem mindig találom meg elsőre amit akarok. Nyilván béta fázisa miatt, de sokszor kattintok az ikonokra, és nem történik semmi. 
- 

szabeska addikt ennek a betanak a tuzfalat vajon erdemes eles tuzfalnak haaznalni? win8 kompatibilis? 
- 

blattida nagyúr Aki használni akarja a valóban teljesen virtualizált autosandbox-ot, annak ügyködnie kell kicsit a registry-ben: Idemegy: HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\software\Comodo\Firewall Pro ii 
 Itt létrehozza a következő DWORD értéket: "EnableDefaultVirtualization" ii, melynek értékét egyre állítja.Ezek után a CIS6 speciális beállítás szerkesztőjében kiválasztható a "Fully virtualized" autosandbox opció. 
- 

HZoli87 veterán COMODO Internet Security 6.0.252829.2560 BETA Released! What is New in V6? 
 ==============
 * NEW! Completely redesigned touch friendly and task oriented user interface
 The new user interface is designed from scratch to make CIS as user friendly as possible. While we kept a lot of advanced settings for the advanced users, novice users will find it very easy to use now.
 * NEW! COMODO Cleaning Essentials and Killswitch are now parts of CIS
 * IMPROVED! Dramatically improved sandbox and virtualization
 Virtualization has been improved significantly so that more applications are now able to run inside sandbox.
 New sandbox allowed us to implement a whole new desktop with its own application ecosystem: Virtual Kiosk.
 We have also introduced automatic virtualization of unknown applications for advanced users.
 * IMPROVED! Lightest and fastest CIS so far!
 CIS 6 is the fastest and the least resource intensive product we have released so far. Real-time responsiveness of the PCs improved significantly. Manual scans are now less resource intensive. Second scan speed improvements are dramatic.There are literally hundreds of other improvements over old versions. I listed only a few major features/improvements. There are a lot of other major features/improvements which you will notice while using it from rescue disks to rating scanning, virtual shortcuts to shared spaces. 
- 

int tag Október végén vajon már lesz CIS6? 
- 

blattida nagyúr válasz  PumpkinSeed

üzenetére PumpkinSeed

üzenetéreAkkor figyelmetlen voltál, de már fölöslegesen írom, mivel írtad, hogy már a múlté a téma.  
 Ezek szerint a kedvenc comodod már nincs a gépen. 
- 

blattida nagyúr válasz  PumpkinSeed

üzenetére PumpkinSeed

üzenetéreAz még rendben van, hogy az av esetleg nem találta meg őket, mivel olyan antivírus nincs, mely mindent megtalál, viszont, ha a defense+-t és az autosandboxot nem kapcsoltad ki, akkor kellett hogy kapjál értesítést a tevékenységükről, amikre, ezek szerint nem figyeltél és engedélyezted az értesítéseken megjelenő kéréseket. 
 Ha kikapcsoltad őket, akkor viszont nem meglepő a dolog.
- 

Fandango veterán válasz  PumpkinSeed

üzenetére PumpkinSeed

üzenetéreA CIS fizetos valtozata nem nyujt jobb vedelmet mint az ingyenes, mar ha arra ertetted, hogy nem tudod megvenni. 
- 

ƵøŁĭ veterán válasz  PumpkinSeed

üzenetére PumpkinSeed

üzenetéreSajnos ez bármelyik AV mellet megtörténhet. Pontosan mit talál MBAM? Ne cseréld le a CIS-t , mivel a legjobb ingyenes IS . De ha mégis váltani akarsz , tűzfalukat használd  ,más av mellett. ,más av mellett.
- 

PumpkinSeed addikt Figyelem, azt kellett sajnos észrevennem a hétvégén, hogy kedvenc tűzfalam és anti-vírusom nem fog meg mindent. Nagyon lelassult a gépem, és letöltöttem egy MBAM-t, hogy teszteljem. Az MBAM megtalált 3 olyan vírust amit a COMODO friss adatbázissal nem talált meg.  Ez engem nagyon elszomorított. Sajnos csak a free-t tudom használni, mert nincs felesleges pénzem, hogy megvegyem a prémiumot. Ez engem nagyon elszomorított. Sajnos csak a free-t tudom használni, mert nincs felesleges pénzem, hogy megvegyem a prémiumot. 
- 

multiplikato tag No, akkor CIS. Köszi mindenkinek! Tanulságos nap volt a mai. 
- 

kispx addikt válasz  multiplikato

üzenetére multiplikato

üzenetéreAz is ingyenes. 
- 

Fandango veterán válasz  multiplikato

üzenetére multiplikato

üzenetéreSzerintem kompletten szedd le az egeszet, es friss installal kezdj neki. 
 A defens+ pedig a HIPS resze a CIS-nek, az nem a tuzfal.
- 

multiplikato tag válasz  blattida

üzenetére blattida

üzenetéreÉn most megint rátelepítettem a firewall-ra az antivírust, de a tűzfal eltűnt. Netán a defence+ jelenti? A programok eltávolításánál comodo internet security van. A feladatkezelőben cfp.exe. Akkor most mindkettő fent van, vagy csak az av? 
 A telepítésnél csak a geekbuddy-ra kérdezett rá.
- 

blattida nagyúr válasz  multiplikato

üzenetére multiplikato

üzenetéreTelepítéskor azt rakja föl, amit bejelölsz és azt a telepített összetevőt veszi le, amit nem jelölsz, tehát nálad az történt, hogy az av-t fölraktad, a tűzfalat pedig eltávolítottad. 
 Mindegyik ingyenes comodos, cucc fönt lehet a gépeden, nincs ilyen korlátozás.
- 

multiplikato tag A comodo free firewall-t használom egy jó ideje. Pár hete, gondoltam az antivírust is kipróbálom, mondván milyen remek, hogy ingyenes. Aztán ma vettem észre hogy a szokásos ikon nem comodo firewall, hanem antivírus. Most akkor két ingyenes comodo program nem lehet egyszerre a gépemen, és komolyan hetekig nem volt tűzfalam? 
- 

blattida nagyúr válasz  papamaci791

üzenetére papamaci791

üzenetéreSzia! Természetesen a válasz: igen. 
- 

papamaci791 tag Sziasztok! 
 Az 5-s verziók kulcsaival lehet majd 6-ra frissíteni szerintetek?
 A Pro jelenleg 20 dodó 1 évig 3 gépre. 
- 

aiminet tag Hello all! Comodo Internet Security eredmény nincs benne link http://www.av-test.org/index.php?L=1 hogy lehet? 
- 

aiminet tag hello all! Hol találom CIS 6 béta download?    
- 

Frenk aktív tag Sziasztok! Érdeklődöm, hogy a free verzió / 5.10 v / telepítésénél alapból települ a Comodo Dragon, vagy már a telepítésnél kiválasztható ha nem lenne rá szükség? 
- 

vv5204 senior tag Sárkányéknál a csúszás mára már védjeggyé vált. Egyhamar nem lesz 
 beta 6-os, úgy tűnik sajnos. Comodo fórumról Languy írta: "yup there are, be happy guys we are messing with it and trying to make it better for you so that when you do get a beta it will be stable and better. personally I think a public beta is 2 or so weeks away. But that is just what I think." 
- 

buhera73 csendes tag válasz  szabeska

üzenetére szabeska

üzenetéreÉn így használom. Avast 
 - Automatikus zárt környezet kikapcsolva
 - WebRep kikapcsolvaComodo 
 - Konfiguráció: proaktív
 - Defense+: biztonságos
 - Sandbox kikapcsolva
 - Tűzfal: egyedi házirend
 - Láthatatlan portok varázsló: minden bejövő kapcsolat tiltása
 - Tűzfalnál az ARP gyorsítótár védelme és az Indokolatlan ARP keretek blokkolása bekapcsolva
 - Defense+: Beazonosítatlan fájlok kezelése, mint: Korlátozott
- 

blattida nagyúr válasz  Fire/SOUL/CD

üzenetére Fire/SOUL/CD

üzenetéreSajnos nem mondhatom, nem foglalkoznak az autorun funkcióval.  
- 

Qasam aktív tag Sziasztok! 
 Érdeklődnék, hogy CIS Premium free verzióban van-e webwes víruskereső és spywerkereső, mert nagyon tetszik. Illetve rá lehet-e bízni egy teljesen átlagos célokra használt (film, zene, közösségi oldalak stb.) laptop védelmét? Ha van valakinek tapasztalata kérem írjon, mert mindjárt fel is raknám! Köszi
- 

szabeska addikt Nem egészen tudtam kihámozni a hsz-ekből, ezért megkérdezem konkrétan: Avastot használok, és feltettem mellé a comodo tűzfalát. Mik azok a dolgok, amiket be kell állítanom illetve kikapcsolnom, hogy ne akadjanak össze véletlenül sem? Illetve hogyan tehetem maximálisan biztonságossá, mit hogyan állítsak be? 
- 

blattida nagyúr válasz  BigManus

üzenetére BigManus

üzenetéreSzia! Nem tudom, nem beszélnek róla, a windows-os verzió élvez jelenleg abszolút prioritást. Jelenleg nincs helyi viselkedés elemző, csak átnevezték a végrehajtás vezérlés részt, az autosandbox még mindig nem virtualizált, nem sokkal a hatos megjelenése után érkezik majd a 6.1-es, amiben ez a két említett is megjelenik. 
 Elvileg.
 Csúsznak ám rendesen.
- 

Fontos? tag Tetszetős,remélem olyan jó,mint ahogy kinéz  -A régit le kell majd túrni,vagy nem?(..tehát frissít,vagy újratelepítős) 
 -A megalkotott szabályokkal mi lesz , ha majd az újat telepítem?
- 

- 

vv5204 senior tag Languy bácsi videója is megérkezett.  
- 

blattida nagyúr válasz  Fire/SOUL/CD

üzenetére Fire/SOUL/CD

üzenetére
- 

válasz  blattida

üzenetére blattida

üzenetéreMond azt blattida, hogy az új, odafigyel az autorun-ra... Please, please, please...  (Mert ha nem, akkor egy 8 éves kártevő le fogja amortizálni, úgy ahogy van(eddig az összes CIS-nek ez volt a gyenge pontja)) (Mert ha nem, akkor egy 8 éves kártevő le fogja amortizálni, úgy ahogy van(eddig az összes CIS-nek ez volt a gyenge pontja)) UI: Ezt csak azért, hogy legyen világos. x64 alatt, aha az autorun elindul, ahhoz csak korlátozott hozzáférése van a védelemnek(nem csak a CIS-nek, minden más védelemnek is. Amikor egy magasabb jogosultsággal indított process indul útjára, azt max felügyelni lehet, de az általa végzett módosításokat nem, azaz jelezheti egy védelmi alkalmazás, hogy "nem korrekt" amit csinál, de megakadályozni benne nem lehet(természetesen admin fiókban)) 
- 

blattida nagyúr A Defense+ átalakult, kiegészült a plusz kiszolgáló oldali szolgáltatásokkal, a közösségi alapú osztályozás visszatért, van rendes autosandbox, használhatóbb és gyorsabb av és szerencsére nem metro felületet kapunk, ezeknek én már önmagában örülök. 
 A béta pedig majd megmutatja, mennyire használható a valóságban és mennyire bugos a kicsike.
- 

Nekem bejön ez a felület(is), csak lassan jó lenne, ha le lehetne tölteni egy bétát... ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif) 
- 

int tag Még ilyenek is vannak:    Egyébként baromi jól néz ki  
- 

blattida nagyúr Holnaptól elérhető lesz egy languy videó a CIS 6-ról, remélhetőleg minél hamarabb megtekinthető lesz a youtube-os csatornáján. 
- 

Sonja nagyúr Van egy Kindle Previewer program, ami arra szolgál, hogy a mobi/prc/azw ebook fileokat meg lehessen a gépen nézni, hogy hogyan is fog mutatni a Kindle olvasón. Amint megnyitok egy file-t, ezt dobja fel a tűzfalam: A TCP IP cím természetesen mindig változik, de a 80-as http port állandó! Egyszerűen nem jöttem rá, akár hogy próbáltam beállítani, hogy hogyan tudom kiengedni anélkül, hogy folyton rákérdezne. Letrehoztam már több féle globális szabályt, de tuti kihagyok valamit.  Tudna valaki segíteni a helyes beállításhoz? Tudna valaki segíteni a helyes beállításhoz? Köszi! Köszi! 
- 

ƵøŁĭ veterán Hatos verzió újításainak felsorolása megtalálható valahol vagy csak beta testkor olvasható? 
- 

knor82 csendes tag Mikor jön már a CIS6 beta? nem úgy volt, hogy még augusztusban?? 
- 

cSullohillaG csendes tag Ha érdekel valakit, akkor a még mindig él az 1 éves Internet Security Pro kulcs. (5.12-vel próbáltam most) Menete: Letöltöd és felteszed a Comodo IS Premium-ot (ezzel próbáltam), majd letöltöd ezt. Miután feltetted és lefrissítetted a legfrissebb verziót, az után elindítod az előbb letöltött változatot, s végig viszed a 2 vagy 3 lépést. És ki fogja írni, hogy IS Pro sikeresen aktiválva  Remélem tudtam segíteni 
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Elemlámpa, zseblámpa
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Óra topik
- Poco F7 – bajnokesélyes
- OLED monitor topic
- A világűrbe repíti az AI-t az NVIDIA és a Starcloud
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mobil flották
- Suzuki topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3506, 92% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Garancia! Steam Deck LCD 512GB + 256GB Ajándék Micro SD Kártya!
- 155 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13505H, RTX 4060
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

Remélem a com firewall is befut az új verzióval hamarosan, mégsem használom a 8-on, amig ki nem jön a 6.
 Remélem a com firewall is befut az új verzióval hamarosan, mégsem használom a 8-on, amig ki nem jön a 6. 

A személyre szabható Task Bar viszont jó ötlet, a zöld
 A személyre szabható Task Bar viszont jó ötlet, a zöld

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)