- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- VoLTE/VoWiFi
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- További kavarás a Pixel 10-ek körül
- Telekom mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Poco X5 Pro - ránézésre jó
-
Mobilarena
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ƵøŁĭ
veterán
válasz
Badman 4ever #8189 üzenetére
"Valószínűleg" 7-es verziójú lesz . De majd minden idővel kiderül illetve blattida megmondja a tutit.
-
Badman 4ever
őstag
válasz
Badman 4ever #7963 üzenetére
Csak bökte a csőrömet ez a 6.1 és ezt próbáltam meg felrakni. Először kilépett a telepítő, mondván, hogy az elődje fel van telepítve (pár regisztrációs bejegyzést csak nem sikerült megtalálnom), úgyhogy bevetettem a L7wy fórumozótárs ajánlotta Uninstaller Tools-t, ami a sok "kulcs nem található" szöveg mellett durván 5 sikeres műveletet csinált. Ez után ment minden, mint a karikacsapás, a Comodo 6.1 feltelepült, a beállításait importáltam és azóta békesség van, igaz az XP vissza lett butítva SP2-re, de legalább nem kellett az egészet újratelepítenem.
-
blattida
nagyúr
válasz
Badman 4ever #7961 üzenetére
Az a frissítési, internet elérési hibákat orvosolja, más javítás nincs benne, tehát lehet, hogy számodra nem lenne segítség a telepítése...
-
< CyberBob >
őstag
válasz
Badman 4ever #7956 üzenetére
Szerintem jobban jársz ha most már újratelepíted az egészet, majd lemented a teljes jól működő rendszert. Utána nem lesz még egyszer ilyen problémád.
-
L7wy
őstag
válasz
Badman 4ever #7956 üzenetére
Bekapcsolod, f8, előjönnek a spéci indítási beállítások. És ha itt végigpróbálgatod a safe mode-t(bár ezt elvileg próbáltad), enable boot logging-t,last known good configuration. (The Boot Logging text is recorded in the Ntbtlog.txt file in the %SystemRoot% folder.) Szóval hátha találsz valami nyomot, hogy mi a baja.
-
L7wy
őstag
válasz
Badman 4ever #7931 üzenetére
Itt EricJH linkelt egy uninstallert ami elvileg jó a 6oshoz. (rendszergazdaként ajánlott futtatni), Chiron meg linkelt egy másik topikot is, ahol le van írva hogy elvileg hogy lehet legjobban eltávolítani.
-
Badman 4ever
őstag
válasz
Badman 4ever #7930 üzenetére
Tévedtem, "The CurrentControlSet subkey is really a pointer to one of the ControlSetXXX keys.", tehát ezt a kulcsot nem is láthatom Lubuntu alól.
Új stratégia: a Comodo bejegyzéseinek szisztematikus kiirtása. -
blattida
nagyúr
válasz
Badman 4ever #7927 üzenetére
Nálam ilyen gond nem volt. Van xp telepítő lemezed? Arról föl lehetne másolni a nagyját és indíthatóvá lehetne tenni.
Fire
Egyébként igen. -
válasz
Badman 4ever #7927 üzenetére
"...hiányzik a teljes HKLM/CurrentControlSet rész..."
Az azért durva.Megpróbálsz egy működő XP-ből kimentett teljes registry mappát áthozni?
(Szerintem ebből újratelepítés lesz) -
blattida
nagyúr
válasz
Badman 4ever #7924 üzenetére
Szia!
Nálam is ez volt a helyzet egy xp-s gépen, de esetemben működött a csökkentett mód és ki tudtam gyomlálni.
Én azt tanácsolom, hogy Tedd ezt a lubuntu alól, azaz takarítsd ki a comodot a win partíciójáról. -
blattida
nagyúr
válasz
Badman 4ever #7108 üzenetére
Szia!
Az első kérdésedre: egyelőre igen, csak ott láthatod a hálózati forgalmat.
A másodikra: az említett beállítás a viselkedés elemzőé, amit Te szeretnél, az a HIPS-re vonatkozó lenne, ám arra az említett nincs hatással.
Még ez is sokat fog változni, mert sokan panaszkodnak az új felület hibáira, logikátlanságaira, nehéz kezelhetőségére. -
blattida
nagyúr
válasz
Badman 4ever #6670 üzenetére
Az indítás alatt végig lenyomva tartottad a shiftet?
-
blattida
nagyúr
válasz
Badman 4ever #6506 üzenetére
Legkorábban tavasszal.
-
Razim K.
tag
válasz
Badman 4ever #6453 üzenetére
De erre ott a REVO(free változata) nem?
-
blattida
nagyúr
válasz
Badman 4ever #6320 üzenetére
Sérült lehet az av rész, távolítsd el és telepítsd újra a cis-t, mert valóban sok sebből vérzik az antivírus.
Jól írta Fire, az adatbázist normál esetben nem lehet törölni vagy felülírni, az eicar teszt vírust is egyből felismeri letöltés előtt, ahogy pittu is írta, de futtatásnál is ugrik rá. -
Pittu1986
tag
válasz
Badman 4ever #6320 üzenetére
Nálam az EICAR teszt fájlokat fogta letölteni se engedte.
-
válasz
Badman 4ever #6317 üzenetére
Akkor valami nagyon el van konfigolva a CIS-ben, vagy nem véd semmit, mert azt a fájlt (meg más sok másikat) nem lehet törölni simán.
(Tennék be képet, csak elfogyott a PH tárhelye és most nem lehet feltölteni semmilyen képet, olyan tárhelyre meg nem töltök fel, amit 1 hét múlva törölnek) -
válasz
Badman 4ever #6312 üzenetére
"Nálam meg lehet most is csinálni, hogy manuális felülírom a bases.cav-ot..."
Kíváncsiságból kipróbáltam, és most ki tudtam lőni a cmdagent-et, lehet ez is változott azóta, viszont előrébb nem jutok, mert ha felülírom a base.cav-ot, akkor lepadlózik a CIS, diagnosztikát kell futtatni, ami javítja a hibát, melynek köszönhetően ismét nulláról kezdi letölteni a frissítéseket.(W7 x64 alá van telepítve a CIS)
-
válasz
Badman 4ever #6306 üzenetére
"Nem a letöltési idő a sok."
Nem is erre értettem...Ha Én építek be 50K-t egy 200 megás fájlba, az nálam max 3 sec...
Nem hinném (és biztosan nem is ez az ok), hogy a CIS fejlesztői erre ne lennének képesek, inkább olyan dolgok vannak a háttérben, mint pl: a véglegesítés idejére bizonyos védelmi feladatokat/folyamatokat fel kell függeszteni, majd azt követően meg engedélyezni és ezek időigényes és megfelelő összehangolást igényelhetnek.
(Az új CIS-ben már nem működik az a dolog, hogy manuálisan felülírod a base.cav-ot, mert a nem lehet a feladatkezelőben letiltani a CIS megfelelő modulját, mint régebben...) -
válasz
Badman 4ever #6299 üzenetére
Lejön egy 50KByte-os frissítés, és ahhoz kell 2 perc? Számos proginak van nagyobb méretű adatbázisa, mégis hamar végeznek. Nem hinném, hogy az adatbázis mérettel van gond, inkább az "elvvel", ahogy kivitelezik a frissítését. Ezen tényleg csak úgy lehet változtatni, hogy átírják a metódust, remélhetőleg akkor a 6-osban talán ezt is orvosolják. Mondjuk korábban nem írtam, de igazából nem az gond, hogy meddig tart, csak ehhez az társul, hogy nem észrevétlenül teszi, hanem az idő alatt megfogja a gépet...
-
blattida
nagyúr
válasz
Badman 4ever #6301 üzenetére
Ezt nem tudom, a tudottak alapján azt mondom, hogy ez, egyelőre nem lesz, nem élvez prioritást.
-
márNemKereső
tag
válasz
Badman 4ever #5982 üzenetére
Köszi, úgy látszik, nem úszom meg a doksi olvasást.
-
vv5204
senior tag
válasz
Badman 4ever #5973 üzenetére
Szerintem nem fogsz észrevenni változást, próbáld ki nyugodtan.
-
Edween
őstag
válasz
Badman 4ever #2297 üzenetére
NOD32 azonnal karanténba vágta, mondván, hogy trójai vírus.
Amíg letöltöd, lőd ki a nodot, nem fertőzött a fájl.
-
Edween
őstag
válasz
Badman 4ever #2287 üzenetére
Ami benne van alapból azzal használom, több.. - beállítások - nyelv menü alatt megtalálod.
-
Arki
tag
válasz
Badman 4ever #2287 üzenetére
http://comodo.freegamespalace.org/hungarian_2010_mar_04.rar vagy fentebb blattida egyik variácója.
Ki kell tömöríteni a *.lang fájlokat a CIS "translations" mappájába (írd felül a korábbi fájlokat). A Hungarian by community nyelv kiválasztása után OK a nyelv váltására, majd CIS kikapcsolása, újbóli betöltése. -
Tosee
őstag
válasz
Badman 4ever #1891 üzenetére
Én nem adtam hozzá az újabb nyelvi fájlokat (ha jól emlékszem)! A régire rátelepítettem, és azt használom! De ha az új verzió telepítése után nem lenne magyar, akkor ha már úgy is magyarosítani kell akkor használd a legfrissebbet! Mielőtt hozzálátsz a telepítéshez nem árt menteni a beállításokat, majd a restart után importálni őket!
-
blattida
nagyúr
válasz
Badman 4ever #1888 üzenetére
Az nem is fog frissülni, mert már nem támogatott.
Töltsd le a legfrissebb verziót, és mint tosee is írta, használd azt...
-
Tosee
őstag
válasz
Badman 4ever #1888 üzenetére
Szia!
Nálam is ez volt 3.12-vel, és nem sikerült vele mit kezdenem! Egyedül az jelentett megoldást, ha az oldalukról letöltöttem az éppen aktuális legfrissebb verziót, és telepítettem!
4-es verziót még csak tesztkörnyezetbe ajánlanám, élesben még nem az igazi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Új, bontatlan World of Warcraft gyűjtői kiadások
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP Rack szerverek és tartozékok egyben vagy külön-külön
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest