- Poco F7
- Ovális kamera és Exynos az S26 Ultra pletykakosarában
- iPhone topik
- Lassan teljes a Xiaomi 16 tudáslistája
- Képeken a Huawei új Watch GT 6 órái
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Honor 20 - jobb későn, mint soha!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Megéri lecserélni a Nothing Phone (1) és (2) készülékeket
-
Mobilarena
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
lambomax
csendes tag
Sziasztok!
Nemrég váltottam át Nodról( bekapott egy csúnya trójait... újra kellett telepítenem gépet.)
És eddig remekül megvagyok elégedve vele. Csak pár apróság van, ami érdekelne.
Ez normális, hogy úgy besárgul?
Valamint, van az a láthatatlan portok varázsló. Azt érdemes beállítanom?
És még egy apróság lenne, CIS-ről azt hallottam, h elvileg sokat kérdez... ehhez képest tőlem még semmit se kérdezett, (egyszer ugrott fel eddig a sandbox-a videó megnyitásnál. Pedig Defense+ is megy, és egy két állításon szigorítottam. Felhőalapú cuccot beállítottam, heurisztika szintet magasra állítottam be.) Valamint egyáltalán nem fogja a gépemet. Netet se lassítja.
Ez normális? Mert nem egészen ezt hallottam CIS-ről, de mondom adok neki egy esélyt, ha már mindenhol 1. helyen szerepel, +van 1 éves legális ingyenes licenc hozzá.
Mindenesetre örülök, h minden rendben van vele. És remélem nem is lesz gondom vele.
Válaszokat előre is köszönöm, bár tudom, nem olyan "fontosak" a kérdéseim, mégis kíváncsi lennék a véleményetekre.
Üdv.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házi hangfal építés
- Milyen autót vegyek?
- Ingatlanos topic!
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Linux kezdőknek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen széket vegyek?
- További aktív témák...
- Game Pass Ultimate előfizetések 4 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- AKCIÓ! Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- OPCIONÁLIS: 2 részletben is elviheted Razer Naga V2 Pro Gamer egér (RZ01-0440100)
- Apple iPad Pro 11 (2018) 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Zebra ZP505 EPL hőpapíros címkenyomtató
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! HP Victus Gaming 16-S0017NH 16 notebook - R5 7640HS 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4050 6GB WIN1
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest