Hirdetés
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- iPhone topik
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- V80 Design néven jött az almaízű Nubia
-
Mobilarena
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
lck
senior tag
Helló !
Lehet hogy rossz fórumot választottam. CIS fanoktól kérdezek ilyet

Szóval kaptam én is 18 hónapos Avira promo kódot és most emiatt erősen gondolkodom, hogy az egyébként jól működő CIS -t lecserélem at Avirára. Mégis egy fizetős, bevált védelemről van szó.Szerintetek - az érzelmeket félretéve - ez mennyire lenne jó döntés ? -
márNemKereső
tag
Szerintem nem érted: nem állítottam egy szóval sem, hogy adatot gyűjtöget. (A DNS kapcsán is csak feltételezés)
Pusztán feltettem egy ártatlan kérdést. Ahogy már említettem, ingyen ebéd nincs. Valamivel mindenért fizetni kell. Mindössze arra merészeltem rákérdezni, hogy a CIS esetében mivel? Adatokkal, reklámok nézegetésével, x nap múlva felbukkanó, "akkor most vásárolj meg!" felszólítás utáni vásárlással vagy mivel?Aki kicsit is gondolkodik, az tisztában van vele, hogy még a linuxok, *BSD-k stb. sincsenek ingyen, egyéb termékek árába bőven beépítik a fejlesztők (már úgy értem: akik hivatásszerűen fejlesztik, nem megszállottságból)
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L580 - i5-8350U I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Zalman Z1 NEO ADATA 600W
- 155 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13505H, RTX 4060
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3050, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest