-
Mobilarena
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
.:LoMAX:.
aktív tag
Comodo (Android) frissült: bekerült az Anti Theft funkció
[link]
Magyarításról van valami hír?
Nem lenne rossz, ha egy Avast féle tűzfal bekerülne, mert váltok akkor -
aktív tag
Sziasztok,
Defense+ javítására van valami mód?
Mert jelenleg nálam beh*lyült teljesen, rengeteg programot sandbox-ba rak, és hiába adom, hogy megbízható (régen tanítva is volt), ugyan úgy sandboxba rakja, ha a gépet kikapcsolom, vagy pedig a programból kilépek és vissza lépek.Előre is köszi az 5leteket
Rosszabbik eset, hogy újra húzom a CIS-t
-
aktív tag
válasz
wilburwalsh #6223 üzenetére
Ragaszkodik -
aktív tag
válasz
Matthewus #6217 üzenetére
Én még a régebbit használom:
156.154.70.25
156.154.71.25Nem is figyeltem, hogy van egy harmadik féle cím is.
Csak regeltem magam a Comodo Secure DNS 2.0 Beta-ba, de most jobban megnéztem és ott vannak a címek, azzal nem próbáltam.
De a fentebbi DNS címekkel működött nekem minden tinyurl link. -
aktív tag
Sziasztok,
náltok a Comodo D+ csinált már olyat, hogy alkalmazásokat betett sandboxba és hiába állítottam be, hogy ne tegye, de amikor újraindítottam a programot, ugyan úgy sandboxban volt, csak egy gép újra indítás után jegyezte meg a beállítást (mai nap Operával játszotta el, pedig előtte jó volt). Itt még arra gondolok, hogy a hibernálást nem szereti a Comodo D+, mert legtöbbször akkor jön elő ez a folyamat, hogy ő most sandboxa teszi, és semmit se enged, csak ha gép reset van
Nem szabály szerűen csinálja, legalább is nem tudom reprodukálni az eseményt -
aktív tag
válasz
blattida #659 üzenetére
Nálam Win7x64 alatt következő problémát okozta a CIS:
Böngészőknél lassú oldal scrollozás (Opera, FF), és a mai nap, a rendszerbe sem tudtam belépni már (betöltődéskor kifagyott a rendszer), egyik modulja feldobta a talpát, így csökkentett mód és uninstall. Miután leszedtem, böngészés is normális lett, és a rendszerbe is betudtam léni, még kisérletezek, mert hosszú ideje Comodo software-t használok
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 OC 8GB NZXT H400 fekete Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged