- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Extra erő egy gombnyomásra - Engwe EP-2 Boost
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- Mobilinternet EU-n kívül, eSIM adatcsomagok használata
- Érintésnélküli fizetési megoldások - PayPass via NFC
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Fotók, videók mobillal
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
blattida
nagyúr
válasz
.morrowind. #6485 üzenetére
Igen, én is Mindenkinek egy Boldogabb Új Évet Kívánok!
Köszönöm a kedves szavakat, de más is segít ebben a fórumban a CIS felhasználóknak!
Ezért is vagyunk. -
Razim K.
tag
válasz
.morrowind. #6205 üzenetére
ez valami más lesz,mert nincs olyan játék,sem más,aminek a neve a "gépnevem"...
...és azóta van,mióta a CIS 5.8-ra váltott. -
blattida
nagyúr
válasz
.morrowind. #6071 üzenetére
Biztos, hogy lesz belőle és alapvetően a chromiumtól függ, ami viszont nem hozzájuk tartozik...
-
blattida
nagyúr
válasz
.morrowind. #6063 üzenetére
Ha probléma nem lesz vele, akkor hamarosan önállóan is megjelenik az 5.8 végleges, valamikor a héten, elvileg ez a build már az...
L7wy
A DACS még él, de jelenleg nem élvez prioritást. Melih azt mondja, hogy a Valkűr és a Site Inspector többet hoz a biztonság terén a végfelhasználóknak.
Majd meglátjuk, mi lesz vele, de gyanítom, hogy hamarosan ő is a halottak mezejére lép. -
törölt tag
válasz
.morrowind. #5805 üzenetére
Köszi, megnéztem, ott egy dolog nincs le írva. Elég csak a Windows-ban átállítani, vagy a Routerben is célszerű?
-
.morrowind.
csendes tag
válasz
.morrowind. #5653 üzenetére
Most így jobban belegondolva,1x volt egy hasonló esetem,mikor leszedtem az egyik vírusirtót,és nem pucoltam ki eléggé a rendszert,pedig alaposan kiszoktam,de van amelyik mélyebben belemászik,nem emlékszem melyik,akkor volt hogy az üdvözöljük feliratnál csak töltött,töltött a rendszer és nem akart betölteni csak 3-4 perc múlva,a comodo system cleanert előkaptam,és sorról sorra töröltem ami maradt a cuccból,azonnal betöltött a rendszer a következő indításnál.Ma már a Registrar Registry Manager progit is bevetem mindig ha törlök valamit.A comodo fala az mindig maradt,volt mikor nem is használtam vírusirtót,de már raktam mellé ne unatkozzon.
-
SLYM
veterán
válasz
.morrowind. #5509 üzenetére
fél perc után anélkül is jó lett. köszi szépen, egy COMODO reinstalltól, plusz beállítgatástól mentettél meg
azért elég durva, hogy ilyen hibák vannak a COMODO tűzfallal. vagy rajtunk kívül még a tesztelők sem állítanak be minden biztonsági beállítást, hogy ezt a hibát nem vették észre?
-
SLYM
veterán
válasz
.morrowind. #5507 üzenetére
én is mindent bepipáltam a biztonság miatt, így nekem is valszeg ez lesz a probléma. nemsokára ki is fog derülni. köszi szépen
-
W666W
tag
válasz
.morrowind. #5419 üzenetére
Próbálok finom és nöies lenni.Tehát fogalmad sincs Róla..De akkor miért is válaszoltál ???
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Külső merevlemezek - USB, eSATA, FireWire HDD
- Autós topik
- ASRock lapok általában
- Milyen házat vegyek?
- Motoros topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED, Mini-LED, IPS, VA, TN - melyik panelt válaszd 2025-ben?
- Windows 7
- További aktív témák...
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Új, bontatlan World of Warcraft gyűjtői kiadások
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Samsung Galaxy A41 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Lenovo Legion Pro 5 16IRX9
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor X7B szép állapotban 6/128GB fekete / 12 hónap jótállással!
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged