- OnePlus Nord 5 - lehűti a kedélyeket
- Idei legolcsóbb mobilját dobta piacra a Samsung
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Egy friss tanulmány szerint az AI-ban utazó cégek 95%-a csak elégeti a pénzét
- Snapdragon 695 és 120 Hz-es kijelző a Motorola G34-ben
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
-
Mobilarena
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
.:LoMAX:.
aktív tag
Sziasztok,
náltok a Comodo D+ csinált már olyat, hogy alkalmazásokat betett sandboxba és hiába állítottam be, hogy ne tegye, de amikor újraindítottam a programot, ugyan úgy sandboxban volt, csak egy gép újra indítás után jegyezte meg a beállítást (mai nap Operával játszotta el, pedig előtte jó volt). Itt még arra gondolok, hogy a hibernálást nem szereti a Comodo D+, mert legtöbbször akkor jön elő ez a folyamat, hogy ő most sandboxa teszi, és semmit se enged, csak ha gép reset van
Nem szabály szerűen csinálja, legalább is nem tudom reprodukálni az eseményt
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3230
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090 - 3 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- Xiaomi Redmi 14C 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3082
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest