Hirdetés
- Az AI miatt biztonságosabb az Android, mint az iPhone
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor Magic V2 - origami
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Mégis lesz Galaxy S26 Edge. Vagy nem? De!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- 
			  Mobilarena "Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán! 
Új hozzászólás Aktív témák
- 

joci761 tag válasz  Johnny Cage

üzenetére Johnny Cage

üzenetéreHol hallottál rosszakat a CIS /vírusirtó részéről? Sokat fejlődött. Régebben voltak vele kapcsolatban hiányosságok,de szerintem már nincs vele gond..ja és egyik vírusirtó program sem tökéletes.. 
- 

joci761 tag válasz  Johnny Cage

üzenetére Johnny Cage

üzenetéreMiért nem csak a CIS-t használod? 
- 

joci761 tag Elvileg megy a frissítés :-) 
- 

joci761 tag Na úgy látom frissültünk: Latest Database Version: 
 11386
 Release Date (all times GMT):
 31-Jan-2012 03:22:22
 Number of Definitions Added Today:
 87205
 Total Definitions:
 15166229   
- 

joci761 tag Sziasztok! Valaki tud arról valamit miért nincs január 28-óta frissítés a Comodohoz? Latest Database Version: 
 11377
 Release Date (all times GMT):
 28-Jan-2012 02:47:06
 Number of Definitions Added Today:
 24357
 Total Definitions:
 15105769
- 

joci761 tag válasz  Ragga.Bob

üzenetére Ragga.Bob

üzenetéreA CIS AV része sokat fejlődött, nyugodtan használhatod. Kellő védelmet nyújt. Ha fokozni akarod a védelmet MBAM esetleg. Jól el van vele. De megteheted azt is, hogy csak a tűzfalt rakod fel Defense+ támogatása mellett, és választasz hozzá v. milyen vírusirtót. Elég jól kijön b.melyikkel 
- 

joci761 tag A CIS Pro-ban hol találok a wifire vonatkozó beállítást? Vagy egyáltalán ez külön van valahol? 
- 

joci761 tag Ez a program mióta létezik? http://win7.ucoz.es/clearpic/1/cpm.png 
- 

joci761 tag válasz  BlackSeven

üzenetére BlackSeven

üzenetéreLaca hozzászólását kövesd remélem bejön: (#3828) Bemásolom ide: Nálam is volt ilyen... Kiírom ide, lehet másnak is jól jön. 
 A tűzfal beállítások hálózati biztonsági házirendeknél töröld a szabályok közül a system dolgokat.
 A láthatatlan portok varázslónál állítsd értesítés bejövő kapcsolódáskor-ra.
 Indítsd újra a gépet.
 Elvileg rá fog kérdezni a bejövő kapcsolatokra.
 Én ott szoktam tiltani a 445, 443, 135, 137, 139 portokat.
- 

joci761 tag válasz  Fire/SOUL/CD

üzenetére Fire/SOUL/CD

üzenetéreKöszönöm.      
- 

joci761 tag Segítséget kérnék. Telepítés után (5-ös CIS) hol tudom a Secure DNS-t beállítani a Comodon belül? Vagy csak a Windows hálózati résznél megy? IP-t nem tudom.. 
 Köszi a segítségeteket előre is.
- 

joci761 tag http://sashland.de/portal/2010/06/12/der-grose-sl-portal-malware-test-2010/#more-5315 
- 

joci761 tag Nyugodtan frissítheted nem lesz gond. A 4.1 920-as update sok problémát megoldott.De ha gondolod csinálhatsz tiszta telepítést is, csak mentsd el a configot. 
- 

joci761 tag Dolgoznak a fiúk...serényen...csak így tovább...  
- 

joci761 tag Üdvözlünk a Comodosok táborában! 
- 

joci761 tag Nagyon kihalt a fórum....  Lehet, hogy már csak én használok Comodot Lehet, hogy már csak én használok Comodot   
 Szerintem ha rágyúrnak a Sandboxra nem lesz ez rossz....Legalábbis reméljük...
 Nálam most ki van kapcsolva a sandbox. Így nincs bajom vele....
- 

joci761 tag Szerintem annyira nem lett rossz ez a 4.1. Én például leszedtem és csináltam egy új telepítést. Most egész jól működik, bár kell még dolgozni a fiúknak. Egyenlőre a homokozót kikapcsoltam...Homokozó nélkül a le  ak test maximális 340/340. Homokozóval sehogy nem tudtam 220/340 fölé tornázni... ak test maximális 340/340. Homokozóval sehogy nem tudtam 220/340 fölé tornázni...
- 

joci761 tag Néha a Start menüre kattintásnál megáll, oldalra kattintok majd ismét start menü így már tudok benne haladni. mindezt Xp sp3 alatt... 
- 

joci761 tag Bekapcsolt Sandbox mellet a leak test 220/330. Kikapcsolt homokozóval 330/330... 
- 

joci761 tag Tökéletes védelem nincs, ezt tudjuk. A CIS ingyenességéhez képest jól védi a gépet, az tény hogy átlag felhasználónak meggyűlhet vele a baja. Én sem annyira régen használom, egy kis időt rá kell fordítani a megismerésére, kicsit jobban kell figyelni mint egy "átlagos" vírusvédelmi programnál. Szerintem ki lehet jönni vele. Az igazság az, hogy emberi tulajdonság szeretjük a kényelmet. "Ne kérdezgessen már a védelmi program engem, tegye a dolgát". sokan így vannak. Sőt régebben én is így voltam, ma már más a helyzet elvagyok a Comodoval. Bár tény, hogy sokat foglalko(ztam)zom vele. Jó proginak tartom de tény, hogy figyelni kell rá, ezért nem mindenki szereti. 
- 

joci761 tag Kicsit off, nem CIS téma..A Comodo Dragon mennyire jó most jelenleg? Értem azt megbizható, stabil? 
- 

joci761 tag Blattida csak egy kérdés, hogy fog működni a Defense+ game módban? 
- 

joci761 tag 
- 

joci761 tag Abban az esten ha a vírusvédelem állapottartó beállításokkal fut, milyen védelmet ad nekem? Gondolok arra, hogy csak azokat ellenőrzi amiket letöltök a NET-ről illetve amik megváltoztak? Célszerűbb a nagyobb biztonság érdekében a valós idejűt használni vagy az állapottartó is megfelel Defense+-al + Tűzfal? 
- 

- 

joci761 tag Pár hónappal ezelőtt megváltam a CIS-től, mert kereséskor a proci terhelésem felmetn 100%-ra. Mivel CIS fan vagyok nem hagyott nyugodni a gondolat újra feltettem. Arra jöttem rá ha aktív védelemként az MBAM is mellette van akkor bizony a terhelés max.ra fut nálam. Ha az MBAM kikerül az aktív progrmaok közül akkor minden ok. Ezt csak azért írom le, mert lehet, hogy más is járt így. Tehát ha a sárkány egyedül "figyel" nálam minden OK    
- 

joci761 tag 
- 

joci761 tag Az lenne a kérdésem, hogy a 4.1-es verzióban megoldották már azt, hogy vírusellenőrzésnél, tehát ha lefuttatok egy fullscant, akkor nem megy fel a proci tehelés 100%-ra?  
- 

joci761 tag Bocs most látom a tűfal részre irtad...fáradt vagyok...megyek is aludni.. 
- 

joci761 tag Nem p1-es gépem van. Bár ezt gondolom nem komolyan mondtad. Nem kell az Avirát bántani. Nálam is Avira fut igaz a Comodo tűfalával, mivel a Comodo Antivirus része számomra nem megfelelő, keresésnél egy dupla magos procit eszik meg...úgy kifagy mint a szél. Igaz csak egy AMD-m van... 
- 

joci761 tag Mikor futtatom a vírusellenőrzést, a feladatkezelőben a CPU használat 100%-ra ugrik. No ez mitől lehet?És itt paff...... 
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Az AI miatt biztonságosabb az Android, mint az iPhone
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Windows 11
- Apple asztali gépek
- Linux Mint
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Vicces képek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- További aktív témák...
- Katonai Rugged laptopok Panasonic Toughbook és Getac S410 6-11.gen gar.
- Bomba ár! HP ProBook 645 G4 - Ryzen 7 PRO I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3180
- S. Mario PC! Hogy fusson a Super Mario! I5 14400F / RX 6900XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Hp Zbook 15 G5 15,6" FHD/ i7-8850H, 32GB, 512GB SSD, Quadro P2000, Magyar- Win11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

Azért köszi
 Azért köszi  

Lehet, hogy már csak én használok Comodot
 Lehet, hogy már csak én használok Comodot 

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif) Reméljük.....
 Reméljük.....