- One mobilszolgáltatások
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
BRS84
újonc
Sziasztok! Lenne néhány kérdésem. Aki tud legyen kedves és okosítson már ki.
Szóval. Ha van egy herom akinek olyan skillje van ami kómáztat (champion) akkor neki érdemes talentbe vagy crestbe olyat rakni ami szintén kómáztat ? (heavy blow mondjuk) Vagy ütik egymást ?
A második ,hogy a scatter illetve scorch képesség használható ,ha igen melyik hero(k)-nak ?
-
BRS84
újonc
válasz
TarakMachto #10018 üzenetére
Kipróbálom. Köszi mindenkinek!
-
BRS84
újonc
válasz
Csillagkuty #10012 üzenetére
HBM sweep? Én nem vettem észre. Hogy működik?
-
BRS84
újonc
válasz
Padawan333 #9778 üzenetére
csak egy accom van. azzal szeretnék a gépen játszani. viszont hiába megyek a switch-re és választom ki a guest login alatti egyetlen címet ,mert amit betölt az ugyanaz a kezdő játék.
-
BRS84
újonc
Sziasztok! Már volt sokszor ,de minden választ kipróbáltam és semmi. Szóval ez a bluestacks-es dolog érdekelne. Leszedtem és azt az emailt csaptam hozzá ami a telefonomon is van. Telon meg a gépen is megjelenik ez a cím és switchelem meg linkelem ,de semmi. Ugyanaz a kezdő játék megy csak a gépen amit berakott az elején. A telon meg megy ahogy előtte is. Ötletek?
-
BRS84
újonc
Sziasztok! Miért nem tudom beolvasztani csak az egyes szintű hősöket? Régebben nem így volt. Most akkor nem lehet már megszabadulni egy hőstől csak ,ha 1 es szintű ?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- MacBook Pro Retina 14" 8C / 14C / 16 GB / 512 SSD / Magyar / Garancia
- FULL CTO 14" MacBook Pro M2 MAX / 12C CPU / 30C GPU / 32 GB RAM / 1TB SSD / Garancia
- AKCIÓ - 2023 MacBook Pro 14" M3 CHIP / 16GB RAM / 512 SSD / Garancia
- CTO (DUPLA RAM MEMÓRIA) MacBook Pro Retina 14" 10C / 16C CPU / 32 GB RAM / 1 TB SSD / Garancia
- CONTAX ZEISS AUTOFÓKUSZOS OBJEKTÍVEK SoNY E vázakhoz
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép. / I7 4790K / 16GB DDR3 / RX 5700XT 8GB / 500GB SSD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest