Új hozzászólás Aktív témák
-
Land
veterán
válasz
TarakMachto #11253 üzenetére
Ment privát...
-
TheHessian
tag
válasz
TarakMachto #11238 üzenetére
Lehet később fog aktiválódni többször is, de erről még sehol nem hallottam. A Lvl6 elég alacsony tuti fogják növelni
-
TheHessian
tag
válasz
TarakMachto #11236 üzenetére
Nekem 5ös most. 6 a max és még mindig csak egyszer aktiválódik.
-
TheHessian
tag
válasz
TarakMachto #11004 üzenetére
De látod nem jelentkezik senki pedig 4 helyünk van jelenleg a szelektálás miatt.. Amit folytatunk is mert páran nem járnak gwre vagy nagyon szarul teljesitenek. És mégis külföldi klánokba vannak jopáran akik nagyok..
Új klánt nem érdemes csinálni, nálunk is meg gondolom a legendába is fullos minden, újabb több 10ezer shardot elkolteni erre fölösleges. Lehetne az egyikből egy nevelő klánt csinálni a másikból meg egy pro-bbat... Megegyezés kérdése melyik melyik de ez igaz lehet bármelyik másik klán tagjaira.. A GW miatt érdemes lehet kilépni valahonnan.. Persze ez csak fikcióelőbb igáznak le az ufók mint hogy ilyen történjen
-
-vitya-
őstag
válasz
TarakMachto #10966 üzenetére
az új totem/tornyokkal akár meg is valósulhat, ha az lesz amit harangoznak... ;-)
jössz mondjuk csak gyalogos egységekkel, valamiért repülőset egyet se hozol, van 4 totemje az ellenfélnek, és mind a négybe 10/10-es Mino-t ültet... ;-) puff-bamm, oszt annyi.
-
Mike
veterán
válasz
TarakMachto #10966 üzenetére
-
Mike
veterán
válasz
TarakMachto #10626 üzenetére
kurvára nem kell itt személyeskedni, senki nem kiváncsi arra, kiről mit gondolsz.
-
vendingo
veterán
válasz
TarakMachto #10616 üzenetére
-
TheHessian
tag
válasz
TarakMachto #10542 üzenetére
Gondolom nem egy kör alatt. 30perc van rá, nem lehetetlen
-
vendingo
veterán
válasz
TarakMachto #10514 üzenetére
Csak azért kérdem, mert 1000 az alap sebesség, és a 3/8 20%-ot gyorsít, így 1200ms elvileg. Nem kéne semmiképp működnie a dolognak?
-
Mike
veterán
válasz
TarakMachto #10425 üzenetére
Valszeg én magyarázom rosszul.
Van még mondjuk 10 perc hátra, de a Boss-nak már csak 40 millája van. Vagytok a klánban négyen. Már senki nem üti percek óta, mert azt tűztétek ki, hogy 10:00-kor kezditek ütni. Te mondjuk 80 millát sebzel 3 perc alatt. ergo, ha elkezded ütni, akkor másfél perc alatt levered. Vagyis ezalatt a másfél perc alatt még a többieknek 40 milliót fog mutatni, tehát van másfél percük arra, hogy ők is elkezdjék ütni. De ha mondjuk menet közben te kilépsz fél perc után akkor már azoknak akik ezalatt a fél perc alatt nem léptek be, már nem 40 lesz kiirva, hanem harmadával kevesebb.
vagyis ha egyszerre kezditek el ütni, szépen mindenkinek lemegy a 3 perc, de aki nem üt 40-et csak 20-at 3 perc alatt, az már nem fog tudni visszalépni, mert te másfél perc alatt leverted a bosst, és amikor kilptél a harcból, frissült a boss státusza. (ha másfél percen belül lép ki, akkor csak a saját sebzése vonódik le nála - tehát amit kérdeztél, ha 5 milla után kilép, mert mondjuk fél perc után meghalt akkor neki 35 lesz kiirva, még vigan vissza tud menni, mivel még a te másfél perced nem járt le. Ha másfél perc után hal meg, és csak 5 milliót csinált akkor azt fogja látni, hogy vége, hiszen te közben már megcsináltad és kiléptél)
vagyis a lényeg, ha valaki kilép a harcból, frissül a boss státusza. Az jó kérdés, hogyha hagyom, hogy a képernyőn áll a játék, és nem nyomok exitet, akkor mi történik, ezt majd a nagyok megmondják én sosem próbáltam.
Az is jó kérdés, hogy miért nem úgy csinálták meg, hogy az elején is lehessen párhuzamosan ütni, és mindenki kiugrik 36-40 milliónál, akkor még marad 80 a kicsiknek amivel aztán ellehetnek. nem, ha elején csinálod, akkor szépen összeadja és levonja, a végén meg ugye nincs miből levonni.Remélem így már érthető
-
Mike
veterán
válasz
TarakMachto #10420 üzenetére
hát ha amikor bementél akkor még 45 milliója volt, akkor annyit kellett volna jóváírnia
lehet pont akkor szakíttta meg valaki, és amikor beléptél akkor már épp 20 milla maradt
mást nem igazán tudok elképzelni
vagy megszakadt a kapcsolat, és úgy vette hogy 20 milla után bonttottál
passzha mindenki 40 millánál kezdi el ütni akkor akár 20-an is kaphattok max HB-t, csak kb egyszerre lépjetek be
-
TheHessian
tag
válasz
TarakMachto #10418 üzenetére
De csak akkor ha a többiek még bent vannak.
-
Mike
veterán
válasz
TarakMachto #10415 üzenetére
az a lényeg, hogy egy körben le tudjátok ütni a 34-et. Akinek nem megy, az engedjétek előre. Aztán az utolsó körben egyszerre essetek neki.
tehát ha valaki tud mondjuk ütni 10 misit 3 perc alatt, akkor ő 2x leüt 10-et, és ha ezzel végzett mindannyian (ő is) nekiestek viszonylag egyszerre (nem kell másodpercre pontosan, amíg valaki teljesen le nem üti vagy ki nem lép közben nem megy a számláló) és akkor mindenkinek jut elég pont
-
dreta
tag
válasz
TarakMachto #10415 üzenetére
Akár 75en is beleüthetnek 120 milliót, nem probléma.
-
dreta
tag
válasz
TarakMachto #10413 üzenetére
Szervusz! Ha négyen vagytok a klánban, akkor 34,800,001 sebzést kell legalább bevinni per fő, hogy megkapd a 14300 HB-t.
-
repeek
tag
válasz
TarakMachto #10144 üzenetére
-
Thirlexx
csendes újonc
válasz
TarakMachto #10101 üzenetére
Koszi a segitseget lazan verte a g-t
Most jon a H ha vegre betolt es meg sem allok az I ig -
orass9028
csendes újonc
válasz
TarakMachto #10074 üzenetére
A hatodiknak van..nala megbirod nezni, ha gondolod.
-
BRS84
újonc
válasz
TarakMachto #10018 üzenetére
Kipróbálom. Köszi mindenkinek!
-
TheHessian
tag
válasz
TarakMachto #10010 üzenetére
De 200at.
-
Mike
veterán
válasz
TarakMachto #9984 üzenetére
hehehe, gyűjthetitek a shardot
-
TheHessian
tag
válasz
TarakMachto #9982 üzenetére
Azt tudom hogy én 450,000gemnél kaptam a 2. Minot. Sm nem rémlik.
-
dreta
tag
válasz
350 ezer gem után kapod meg a második Spirit Mage-t.
-
Nova96
őstag
válasz
450k gem.
dreta
passz.TheHessian
Szerintem ez is egy jó update lesz mostanábban IGG egész jókat rak össze.
Lehet.
-
TheHessian
tag
válasz
TarakMachto #9942 üzenetére
Igen, elvileg egy repülő healer ''pd'' jó lesz azoknak akiknek nem esett és jobb lesz azoknak akiknek van
én a druidom húzását abba is hagytam
-
Shokkolo
addikt
válasz
TarakMachto #9886 üzenetére
-
Mike
veterán
válasz
TarakMachto #9780 üzenetére
ok
ha valamiben esetleg sértő voltam én is akkor azt nem annak szántam
-
Mike
veterán
válasz
TarakMachto #9772 üzenetére
jó, nekem aztán mindegy
ott tartok? soha nem fogok ott tartani, és nem is akarokés senki nem mondta, hogy téged le akarnálak nyomni, nem tudom miért kellett magadra venni, annyit mondtam, hogy szeretem ezt a típusú bázist, ennyi
rajtatok kivül még van kismillió játékos, ami pedig kellett azt eddig is megszereztemarról nem beszélve, hogy szerintem nincs semmi olyan dolog egy játékban hogy így kell meg úgy kell, hanem mindenki úgy csinálja, ahogy akarja
én is csak leírtam egy elképzelésem, ami lehet, hogy még baromság is
H-nál működik, O-P-nél is az egy éves bázis, én csak ennyit írtamés tőlem mindenki úgy zárkózik el és úgy utasít el minden, a kánontól eltérő gondolatot ahogy akar
én nem fogok beleszólni ki hogy játszik, mint ahogy abba sem hogy ki mennyit költ rá, tőlem 100 ezreket is rászórhat nem az én pénzem, semmi közöm hozzá, még csak nem is irigylem tőle.ezt tessék figyelembe venni akkor, amikor valamit írok, és nem mindenben támadást szimatolni
(ezt mondjuk magamra is kell értenemez egy játék, nem munka vagy feladat
és ha Nova nem próbálja ki, majd én egszer kipróbálom, mert negem meg érdekel.
de ez megint az én egyéni szoc problémám2 éve tolom ezt a szart
napi szinten, szal ne tessék leugatni nem kis szaros senkiházi vagyok én sem akinek fingja nincs arról mit beszél, akkor kezdtem játszani, amikor PD-t betették a játékba.
igaz az előddel nem játszottam, lehet fitymálnina jól van, látom nekem is megvan a kisebbrendüségi komplexusom
-
Nova96
őstag
válasz
TarakMachto #9767 üzenetére
R, S5-t bukom így, az R megy eddig 99,9999%-ra 2 hét alatt 1x buktam ,mert az ac pajzsa valamiért bevillant.
-
Nova96
őstag
válasz
TarakMachto #9765 üzenetére
-
mno
tag
válasz
TarakMachto #9758 üzenetére
S-t csináltam mert kíváncsi voltam hogy bírja csapat, bázis. De különben sok hőst húzok, nem zavart xp elosztás, kell sok erős hős, ott van expedíció, LB, meg más hős felállás kell insane dungeonra, aki jó hbm-re nem feltétlen jó oda, meg igaz fordítva is. Így patch előtt 14 180+os hősöm volt , és még 5 160+os.
Be is fejeztem S-t, ami tegnap jó volt nem biztos ma is az
Nem adja xp-t semmivel sem jobban R-nél, és valóban 8x5 shard, azaz kemény 40sharddal nem érzem magam jobban. Most úgy tolom csak kint 6 hős, és 3 hős towerben, mindhárom 5/5 enlighten talenttel, így XP-t 133%-osan hasznosítom HBM-en. Ez a 3 hős megy Sweep-elni insane 1/10-re, ahol 32780 XP-t kapok, így bő 65K-t magukra vesznek körönként. Ezzel a lehetőséggel baromi gyorsan el lehet küldeni lv200ig ezt a 3at, ott evole és hatalmas mennyiségű free XP-t kapok majd könyvben, aminek enlighten miatt fele bónusz. Kb napi 1millió XP-t termelnek bónuszban a HBM-en és 2milliót sweepen.
-
TheHessian
tag
válasz
TarakMachto #9747 üzenetére
Még nem de lassan megkapja az accom egy Vidi erejéig
, tényleg keep ha itt vagy írj megvannak a ládák..
-
Mike
veterán
válasz
TarakMachto #9735 üzenetére
én az O-t. általában olyan 700k körül jön, néha-néha becsúszik kevesebb
-
TheHessian
tag
válasz
TarakMachto #9732 üzenetére
Ne sok mindent kell viszonyítani. Pn 20al több shard jön. Es szerintem atlag kb 100-150ezerrel kevesebb XP. Ez evolvetol független.
-
Padawan333
tag
válasz
TarakMachto #9727 üzenetére
Inkább arra hogy ki mennyi $$$-t vert bele😕.Szerintem úgy szar ahogy van.Felküzdöm magam 50-70-et lépek előre...ha valaki megver lentről egyből 1000-et esek.Meguntam én is.
Más: hbm o-p toltam hónapokon át.Pár napja csak J-t tolom...látványosan jobban jön xp.Érdekes hogy sokkal könnyebb mint O és nincs time out.Régen mennyit szenvedtem mire megcsináltam.Sm egyedül ami cinkes de 1-2 épület megmarad legrosszabb esetben is.Evolve miatt nagyon építkezek most leszek 4mill goldon.Kiváltanám gemből is de úgyis csak 178-asok herok szal 180-ig építgetek majd ott bevetem a gemeket.
Kérdés: pd,mino 178 santa 160,skull molta harpy 154.Evolvozzam a minot vagy Vladot(140) húzzam többivel és majd inkább azt evolvozzam? -
Nova96
őstag
válasz
TarakMachto #9635 üzenetére
Crest nem lehet benne ,es ki kell valasztani.
0/1 hos ra kell nyomni es ki valasztani . -
Nova96
őstag
válasz
TarakMachto #9633 üzenetére
180+ 10 csillag evolve kristaly , barmi szintu hos ami nincs lakatolva , + piros kristaly
-
Nova96
őstag
válasz
TarakMachto #9617 üzenetére
8:00->11:00
-
Nova96
őstag
válasz
TarakMachto #9476 üzenetére
Lesz egy újítás, hogy evolve-olni lehet a hősöket ekkor, majd kellenek dolgok hozzanak és tíz csillagos hősnek kell lennie.
Ekkor leugrik a szint és újra egyes szinten kezd a hős. Csak magasabb statokkal, nagyobb sebzés több élet stb. .repeek
Pedig elég rég írtam. -
AntAngel
csendes tag
válasz
TarakMachto #9300 üzenetére
Szia!
Lehet az első event volt a listán, egg smash.Padawan: Köszi! Ötödik nyitásra jött. a negyedikben pedig PD card volt
-
Chyka
csendes tag
válasz
TarakMachto #9028 üzenetére
ment a pü.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Yettel topik
- Milyen autót vegyek?
- Hobby elektronika
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Fujifilm X
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Milyen légkondit a lakásba?
- TV antenna és jelerősítés
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Azonnali fotós kérdések órája
- További aktív témák...
- Lenovo IdeaPad 3 17ITL6 - 17.3" HD+ Intel 6305 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- OHH HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -40% i5-1145G7 16/512 Iris Xe FHD EU-HUN
- Toshiba Enterprise Capacity MG09 18TB - 512MB, 7200rpm, SATA3 - 100/100 -as - Eladó!
- FSP Aurum Pro 1200W 80 PLUS Gold - AU-1200PROH
- EVGA RTX 3070 8Gb
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Így lesz a Logitech MX Keys magyar billentyűzetes
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G7 - i7-10GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Gombászkönyvek egyben
- BESZÁMÍTÁS! Asus Maximus VIII Hero i7 6700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Zalman i3 NEO 700W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest