- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
TarakMachto
csendes tag
válasz
TheHessian #11237 üzenetére
lehet , hogy igazad van , de akkor minek kiírni hogy az adott szinten hányszor aktiválódik , ha csak 1x aktiválódhat bármely szinten ...
-
TarakMachto
csendes tag
válasz
Teo6667 #10987 üzenetére
Maximálisan egyetértek , én is most váltottam . Nyilván új vagyok , meg kell ismerni egymást -és ez azért ilyen stílusú játékban nem 1-2 nap . De a sok pozitívum mellet , elfogadható egy kis kötöttség -mégis csak egy "működő" klán ..
Bátorítok mindenkit , jó sok erős magyar klánt szeretnék látni a CC világában , mindenkinek jó játékot , cs. -
TarakMachto
csendes tag
dreta : van egy úgynevezett intelligencia szint kb olyan 14-16 évesen kifejlődik , a fiatalembernél láthatóan ez még nem működik , ezért gondoltam , hogy a szülei bankkártyáját használja .
ui.: neki csak annyit , bátran lehet használni a google helyesírás ellenőrzőt . (ennyivel megtisztelhetné a fórumtársakat) , de lehet hogy csak engem zavar , akkor elnézést kérek . -
TarakMachto
csendes tag
válasz
TheHessian #10543 üzenetére
Gondoltam , hogy nem 3 perc alatt tolod le
, de mégis , milyen hősökkel ,talent ,crest , ha nem titok . Én is szívesen kipróbálnám de jobb lenne nem "vakon" nekiállni ...
-
-
TarakMachto
csendes tag
Ha négyen vagyunk a klánba , és boss 3-at ütjük akkor mennyit kell beleütni , hogy mindenki a maximum honort kapja ?? köszi a választ .
-
TarakMachto
csendes tag
válasz
TheHessian #10108 üzenetére
Mintha én írtam volna , ugyan így vagyok vele ....
-
TarakMachto
csendes tag
valaki látta már a játékban az új herot (Ghoulem) ???
-
TarakMachto
csendes tag
a 750 shardos "MasterSlime" sem akármi , kellett ...
-
TarakMachto
csendes tag
válasz
sebijani1982 #10009 üzenetére
gemet nem adtak
-
TarakMachto
csendes tag
Olvastam valahol , hogy betették a második sm-et gemvásárlás után . tudja valaki mennyit kell venni , hogy megkaphassam (50k-ért kaptam 1-et)
-
TarakMachto
csendes tag
Azt nem lehet tudni , hogy pontosan mikor lesz az update ?
-
TarakMachto
csendes tag
válasz
TheHessian #9953 üzenetére
engem is érdekelne a program , írjatok pm-et ha megvan ...
-
TarakMachto
csendes tag
válasz
TheHessian #9885 üzenetére
Fogalmam nincs milyen lehet 1600 gem tulajdonosának lenni .....
-
TarakMachto
csendes tag
-
TarakMachto
csendes tag
Hali . 22-es TH-ra kellene egy jó bázis . Valaki tud linket -én nem találok ...
-
TarakMachto
csendes tag
válasz
Padawan333 #9746 üzenetére
Skull Knight-ról Tank csinált már videot ??
-
TarakMachto
csendes tag
válasz
TheHessian #9734 üzenetére
Értem -akkor én teljesen félreértettelek , ne vedd figyelembe az előbbi válaszom- amúgy én stabilan a Q-t csinálom , néha R .
-
TarakMachto
csendes tag
válasz
Padawan333 #9728 üzenetére
Én ezzel az evolve-el is úgy vagyok , hogy nagyon-nagy királyság , de hogy mit húzok az attól függ , mert 20k shard-ot biztos nem áldozom be rá -azt inkább eltolom essence-re (nyilván van akinek nem számít már , bár azok nem 160-as santával rohangálnak) tehát , hogy mit evolve-ek azt az határozza meg miből volt +1 hősöm ( druid , cupid -nem is használom lol- PD én ezeket toltam fel) , szóval szerintem a kérdés az , miből van 2 hősöd . Bár ha mindegyikből - na akkor fel van adva a lecke
-
TarakMachto
csendes tag
...
-
TarakMachto
csendes tag
Az nem úgy van , szerintem csak kártya jó hozzá . 3 pd-m van abbol egy 190 , egy 175 , egy 140 , egyik sincs lakatolva , és nem tudom a nagyot evolve-ni , pedig magvan a evolvekristály és a piros kristály , de kártya kell neki ...upsz
Bocs volt benne talant cresh , és ezért nem engedte ..... -
TarakMachto
csendes tag
Tehát ha evolve-ni akarom a herot , akkor kell hozzá +1 180-as ugyanolyan hős ? vagy 160? vagy hagy hanyasnak kell lennie ??? Vagy nem + hero hanem hero kártya kell hozzá ??
-
TarakMachto
csendes tag
válasz
Padawan333 #9448 üzenetére
grat , irigyellek ...
-
TarakMachto
csendes tag
Sziasztok , én a klánomba keresek 3 játékost mindenapi boss3-ra , mesa4-re és gorge-ra . A részleteket pm-be .
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest