- iPhone topik
- Macrodroid
- Magisk
- Mobil flották
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Huami Amazfit Bip okosóra
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mardel
őstag
válasz
Depression #8861 üzenetére
Nem muszáj átírni. Nekem az is elég ha nyilakat tesznek a listába amivel 20+ hős közt lehet lapozni.
De valahol jogos, mert ha már valaki fizet akkor a fizető felek igényeit is nézhetné nem csak a saját zsebét.
Persze ezt a kis beavatkozást jobb helyeken felhasználóbarát guinak hívják, ami erre a programra nem mindig illik.
-
repeek
tag
válasz
Depression #8842 üzenetére
Én is csak mightet növelnék vele . Tankra is van jobb talent .
Ami a 3 új közül még használható az szerintem a stunos, de a régiek még így is jobbak . -
Nova96
őstag
válasz
Depression #8842 üzenetére
Még mindig csak, ha őt támadják.
Ez meg szerintem elég nagy mínusz mert erre nem lehet építeni, de én leálltam, azt csinál mindenki anut akar,ez nem olyan jó talent.
-
Csillagkuty
tag
válasz
Depression #8696 üzenetére
Gratulálok!
-
Shokkolo
addikt
válasz
Depression #8696 üzenetére
roll of the year ?!
-
TheHessian
tag
válasz
Depression #8587 üzenetére
Érdekes, nekem 2warlock 3vlad, egy ninja meg egy champion esett, 4accon.. Rohadt szerencse játék. :-D
-
Csillagkuty
tag
válasz
Depression #8499 üzenetére
Van Vladod, vagy mivel húzod őket? Nekem a HBM J sajnos 5 hőssel megy, így is néha meghalok. A H is 3-mal... :-/
-
Shokkolo
addikt
válasz
Depression #8481 üzenetére
mire a 10es skillt összehozza valaki igen leszül
-
Rier
csendes tag
válasz
Depression #8396 üzenetére
Sziasztok!
Nem tudom miért csak két játékmódban gondolkodtok. Főleg, hogy a kettő közül az egyik (aréna) a leghaszontalanabb. Csapat nélkül lenyomok naponta 10-et, csak azért, hogy meglegyen a gem és kész. Több HB? Napi 60k-t szedek össze (gondolom nem egyedül vagyok így), így hogy most óránként 80- 90- 100-at szedek össze szerintem lényegtelen. Azzal az egy 5/5-ös Ariessel meg úgyse jutnék olyan magaslatokba, hogy azt mondanám megérte rárakni. LR battle altar... Nekem 21-es kristály bányáim vannak, amik legalább a dupláját kitermelik, mint a battle altarok. Mellesleg, ahogy Bazsa14 is írta egy 5/5-ös Aries simán verhető (mondjuk én nem úgy csinálom, ahogy Ő). Szóval azokat így is megszerzem. De ettől függetlenül vegyük úgy, hogy van két játékmód, ahol hasznos lehet így az Aries. Ezzel szemben én a Cupidot mindenhol hasznosnak találom. Nem csak azért, mert alapból úgy kezd a team, mintha 3-as revit lenne az összesen. Hanem főleg a +55%-os atk buff miatt.
Félre értés ne essék nem azt mondom, hogy nem fogadnék el egy 5/5-ös Ariest. Csak azt, hogy ha az egész játékra kivetítve nézzük (nem csak azokat a módokat, ahol az Aries hatalmas előnyben van, bár ez se lesz így sokáig, köszönhetően a Warlocknak), akkor a Cupidon hasznosabb.És itt most nem arról van szó, hogy szemben állítva egy 5/5-ös Ariest egy 5/5 ös Cupiddal ki nyerne. Hanem, hogy globálisan, csapatszinten kit tartok előnyösebbnek. De persze ez csak egyéni vélemény. Ettől függetlenül, ha valakinek az Aréna a kedvenc játék módja, akkor biztos hasznosabb neki az Ariesen az a Revit.
-
IMIIKE1998
őstag
válasz
Szerintem is így van, sikerült a hülyeséget bebeszélnie sasakasnak, másnak szinte sose jön ilyen talent.
-
Bazsa14
csendes tag
válasz
Van 1 jó taktika az ilyen aries-es csapatok ellen
LRben az összes tornyot elszoktam vele foglalni.
Atlanticore 8/9 4/5 revive 80 insc 3/5 Tenacity crest
+ Santa revive crestel
+ olyan hősök akiknek Self Destruct talentje van.(revive crestel) -
Saskakas18
tag
válasz
Depression #8357 üzenetére
Először cupidónak kell a jó talent (revitalize)! Utána jöhet aries. Depression te meg inkább ne okoskodj!
-
Skandar81
csendes tag
válasz
Depression #8297 üzenetére
Igen. A válasz ott van azon az oldalon, amit belinkeltem. Plusz utólag láttam, hogy megkaptam a lila batyut is, csak azt nem mutatta.
-
Mardel
őstag
válasz
Depression #8290 üzenetére
Az 8-tól van, 200 gemet adnak utána.
Remélem még meg lesz a questem, mert tegnap egymás után 2x kaptam talent refresh questet az első után meg pörgettem kettőt gemből gondolván arra, hogy másodikra nem kapom ugyanezt... -
Nova96
őstag
válasz
Depression #8288 üzenetére
Az elsődlegesre gondoltam.
2/5 revit, 5/5 revit vagy berzerk a cél. -
netkoo
senior tag
válasz
Depression #8160 üzenetére
A trade böl vettem mindig de persze most nincs😁
-
Mike
veterán
válasz
Depression #8112 üzenetére
ja, hogyne, az eliteket és az ord-okat is mind megtartod
-
Mardel
őstag
válasz
Depression #8112 üzenetére
Csak mert most vettem 287 gemet, mert kellett 300 a talent refreshes küldihez.
Aztán egyik 150-ből Gelatinous Champion jött, a másikból meg Vlad megint 3/5 Heavy Blow-val.
-
IMIIKE1998
őstag
válasz
Depression #8098 üzenetére
Azt soha
-
TheHessian
tag
válasz
Depression #8098 üzenetére
kicsi 2000mightos accomon kipörgött egy pixi meg egy vlad
.. ha jön mellé egy pd lehet áruba bocsájtom
-
Shokkolo
addikt
válasz
Depression #8093 üzenetére
és gyanúsan lesz tovább, legalább 200ig.
ráadásul ez tipikusan az a játék aminek igazából sosincs vége -
Csillagkuty
tag
válasz
Depression #8048 üzenetére
Grat az Orkhoz! Iszonyat hatalmas hős a többi mellett, nekem még nem jött, de nem bánnám.
(#8078) repeek: Santa brutális, pedig nálam még csak Lv148 6/9, War God 2/5, Revitalize Lv1 cresttel. Rájöttem, hogy tök szerencsés vagyok, hogy kipörgött nálam, ő volt az első gem only hősöm.
SM sem rossz, de ha jönne pl egy Vlad, akkor a mostani mezőnyben valószínűleg őt cserélném le. (Santa, Aires, Druid, SM, Cupid)
De gyúrok a 6. heros base-re, így talán nem kell kompromisszumot kötni. Csak ha beesne egy PD. -
Mardel
őstag
válasz
Depression #8066 üzenetére
Az könnyen lehet de nem írtam, hogy a j vagy n megy csapatban, mert nem.
J5-ben meghalnak.
-
netkoo
senior tag
válasz
Gratula
-
repeek
tag
válasz
Gratulálok
(#8049) IMIIKE1998 :
És ha nem játszol amíg nem kapsz gem onlyt az miben jobb ?
Tényleg nem akarlak bántani , de szerintem nagyon sok embernek csak álom hogy gem only heroi legyenek .
Már említettem hogy , a klánomban van egy srác aki több mint másfél évig nem kapot egy darab Gem onlyt sem . Minden épülete 20-as volt és a heroi mind 170+osak . Mégsem nyavajog soha .
Nemrég kapott egy cupidot ,és a héten megvette a sirent . Ja és teljesen jól elboldogul űber hősök nélkül is .
Neked legalább megvan a vlad ami az egyik legjobb.
Nekem is több mint 20 000 mightig nem volt más gemesem , és nagyon boldog voltam azzal az egyel is .
Raiden eszméletlen jó , na meg hbm J-t solozza már 160 körül .
Minden második hozzászólásod arról szól hogy neked de rossz , meg hogy csalás ez a játék mert neked csak vlad van ,meg abbahagyod , nem játszol .
Én tényleg nem értelek . -
IMIIKE1998
őstag
válasz
Grat. Én amíg nem ad gem onlyt nem játszom, mert nem sok értelme van felhúzni a shardost, ha utána kiad egy gem onlyt.
-
Csillagkuty
tag
válasz
Depression #8029 üzenetére
Azért egy Berserk IV crestre beneveznék, ha adna a bolt.
A meritet már úgyis csak ritka cresre, vagy hero talent refresh kártyára költöm.
A revitalize crest összejött, hála az élhetőbb LR-nek, oda is adtam a Santának, 81-es szintű az inscribe-ja. Most nem 0-ról indul legalább, és így fent lehet a war god talentje is.
Self destruct crestnél filózom, hogy kinek adjam, a legtöbb hősön slow down van. -
netkoo
senior tag
válasz
Depression #8029 üzenetére
Köszi👍Mèg csak 7000 pontom van
-
dreta
tag
válasz
Depression #7945 üzenetére
Sziasztok!
Champ helyére miért is ne rakhatná be Immot? -
Mike
veterán
válasz
Depression #7891 üzenetére
na jól van mostmár!
fél éven belül nem lesz vladom, és cupidom, én abbahagyom
bár ha ez a második gem onlyd, akkor inkább sajnállak
az a baj, hogy látom, hogy kezdem elérni a korlátaimat
cupid nélkül pl. esélyem nincs arénában 6000 alá menni
vlad nélkül LR--ben vernek tönkre -
repeek
tag
válasz
Grat hozzá
-
Shokkolo
addikt
válasz
gratulálok, ebbe tolj bele mindent amid van...
brutális HBM -en például.6os skillel minden letakarít a térképről
-
Shokkolo
addikt
válasz
Depression #7885 üzenetére
megvan a másik megölhetetlen boss is.
a stunner...fizikai képtelenség
-
pcpunisher88
tag
válasz
Depression #7885 üzenetére
Nyithat.
Lement a stunnos boss is.ork pd cupid aries santa.velem szemben lèvőnek pd cupid dk ork aries
-
Csixi68
tag
válasz
Depression #7882 üzenetére
Szerintem 2-3 héten belül meglesz. Akkor megy a lecsóba, eszi az öreg Vladom.
Ha az eddigieket amik gyengék felhúzom 120-ig, akkor might eleget nő, közben biztos hogy még pörög ki pár hulladék hős.. azokat is lehet húzni, szóval megy ez magától szépen, ehhez nem kell 3-4 ugyanolyan hősnek lenni szerintem.
-
Csixi68
tag
válasz
Depression #7880 üzenetére
Mondjuk 630 shard a 2000 HB az éppen 40 000 HB, vagy lila golyó vagy mit tudom én, azokkal legalább valamit fejlődni is lehet! Tudom nem sok, de most mit csináljak a 2. és 3. Vlad, Immo, TG, Ninja hőseimmel. Nem is beszélve Druidok és Palladinokról...
De ha van jó ötlet szívesen veszem.
Egyedül az Expeditionnál használhatnám, ha kellene, de azt is megcsinálom az alap csapatommal...
-
Shokkolo
addikt
válasz
Depression #7860 üzenetére
nekem még csak 1 boss volt, az is este 9 körül ?!
elsőre bekaptam egy olyat, ami sebezhetetlen az idő 2/3 -ában. anyáztam rendesen mert neki kellett fussak 4x -
robertinyo70
tag
válasz
Depression #7712 üzenetére
Szia!
Nem azt írtam hogy láncdohányos lennék és egy vagyont szórnék el cigire ész nélkül.
Bár ha választanom kellene mire költsek el napi x ezer forintot a cigi és a játék között biztos nem a cigi mellett döntenék.
Szóval a lényeg,hogy nem költök annyit rá. -
netkoo
senior tag
válasz
Depression #7690 üzenetére
Az még messze van😎
-
netkoo
senior tag
válasz
Depression #7675 üzenetére
Tabon jàtszom nexus 7 en👍
-
Shokkolo
addikt
válasz
futtathat rajta elvileg bluestacks -et ha bírja, és akkor játszhat droidos szerveren
-
Saskakas18
tag
válasz
windows más szerveren van, szóval esélytelen bármelyik magyar androidos klán
-
Mike
veterán
válasz
Depression #7549 üzenetére
Az szuper. Remélem használható lesz és nem embertelenül drága
ahogy megrajzolták, kifejezetten tetszik -
IMIIKE1998
őstag
válasz
Depression #7549 üzenetére
Végre
-
Logeeen
senior tag
válasz
Depression #7520 üzenetére
Nekem tegnap előtt jött egy Pixie. Egyenlőre nem tudom, hogy hol érdemes bevetni.
Többiek? Ötlet? -
IMIIKE1998
őstag
válasz
Depression #7473 üzenetére
Én biztos, hogy nem fogok fizetni érte
-
Mike
veterán
válasz
Depression #7473 üzenetére
olyat én is szerenék
megadom a számlaszámom, utald a pénzt! -
IMIIKE1998
őstag
válasz
Depression #7457 üzenetére
-
pcpunisher88
tag
válasz
Depression #7148 üzenetére
Ès mesára is.mielött ismèt megcáfolnál , mesa4 nèl tökèletes ahhoz hogy a towereket ès a boss melletti herokat kiüsse,mielött sm-et szobahoznád annyira gyenge a hpja hogy 10-bol 4x meghal az elejèn.
-
pcpunisher88
tag
válasz
Depression #7148 üzenetére
Ha nem mondod èszre sem vettem volna h nincsenek távoli èpületek bossba.ha kicsit jobban megnèznèd hogy melyik hero mire kèpes akkor èszrevennèd hogy a santa lassitja a boss mozgását ès támadási sebessègèt.Hp-ja dmg is jobb.tg meg csak komázik.De ha ezt nèzed akkor ennyiböl tg-is raidre jo ha nem nèzzük a 1.5mp-s kòmát.amugy is mi a fenenek ennyi kòmás bossra ha mino 2.5 champ meg 3 sec
-
pcpunisher88
tag
válasz
Depression #7140 üzenetére
Èn pd imo druid champ tg sucuval 2 perc alatt csinaltam 50 millat bossban.kiprobáltam pd cupid santa minotaur druid champ es 55mp alatt lett meg az 50.Szoval ha aránylag nagy szinten vagy akkor elèg ha pd cupid ès champion bent van bosson,a másik 2 lènyegtelen
-
Mike
veterán
válasz
Depression #7140 üzenetére
aj, mennyi problémád van, komolyan, sírva fogok fakadni!
-
frantyi
tag
válasz
Depression #7089 üzenetére
Én tegnap 6000 et pörgettem ki, és két lila takony....
-
pcpunisher88
tag
válasz
Depression #7077 üzenetére
Nem èppen.mi klánon belül mesázunk.a %-os èrtèkeket lassan el lehet felejteni cc-ben mert az csak azèrt van kiirva h valamit mondjanak rá.klánon belül ha mindenki első ládára nyom akkor sem ugyan azt kapja mindenki, szòval ha nyomsz ha nem akkor is azt kapsz amit agèp akar adni.mèg egy pl:règebben eventben volt hogy ingyen lehetett ládát nyitni.Ha te az első ládára nyomtál akkor sem azt nyitotta a gèp.
-
robertinyo70
tag
válasz
Depression #7077 üzenetére
Mesa után Te választol ládát????
Hogyan?? -
Padawan333
tag
válasz
Depression #7073 üzenetére
Nem ezt kérdeztem.Mi alapján adja hogy zöld/kék/lila láda?
-
admi99
csendes tag
válasz
Depression #6984 üzenetére
Igazából azért vannak egy szinten mert elore megvolt a HB mindegyikre és egyszerre húztam fel őket
és keveset raidelek csak ha kell a pénz, ezért is nem jön sok XP meg csak hbm c Megy
-
Mike
veterán
válasz
Depression #6984 üzenetére
jó meglátás!
-
e=mc²
őstag
válasz
Depression #6981 üzenetére
Csak egy kis pontositas, ami kisse zavaro: A hosok ordinary (zold), elite (kek), legendary (lila) lehetnek.
A druid, tg, santa nem elite, hanem legendary.
-
admi99
csendes tag
válasz
Depression #6973 üzenetére
Szia!
Kösz a választ, de szerintem ez nem Ilyen egyszerű. Meg játszok én de még csak 8k a might-om és az exp könyveket megtartom, hátha jön valami jó , pl: Pd vagy Drakula
-
e=mc²
őstag
válasz
Depression #6978 üzenetére
Azok a herok, amit shardert megvasarolhato, ugyanugy kiporoghetnek, mint a slimeok.
Ha sok a shardod en slime-ot vennek, es egy-ket hos skilljet huznam feljebb egy-egy szinttel.Shardot klan fejleszteshez is lehet adakozni.
-
Padawan333
tag
válasz
Depression #6913 üzenetére
Annyi azért nem olyan 1k dodó ment bele,de az bánt hogy nem adott Vladot.Hiába a mino,ork,aries,pd,cupid,sm stb. jön egy basic shard team ilyen tg,dru,cha,gr,immo és letapos mert 170+.Hiába vok 153 pd is 4/5 bers majdnem 9/9,többi is 4/5revive meg 3/5revi szal nem szar talentek,van 70_80 ins is,de a stun miatt meg se bírok mozdulni néha.És egy forintot se fizetett.Ha most kezdeném ugyanígy csinálnám én is.
-
Mike
veterán
válasz
Depression #6810 üzenetére
melyik csatát? boss vagy Mesa?
(#6822) Shokkolo
mivel valentin napi dekoráció lesz, és az február 14, valszeg előtte vmikor -
KohanTroon
tag
válasz
A főtök kislánya beteg ,ezért nem verte le nektek a bosst -sajnos a való élet néha fontosabb- . A kérdőre vonást meg úgy kéne megfogalmazni , hogy az ne legyen sértő , már ha ingyen kapsz valamit valakitől ...
-
mno
tag
válasz
Depression #6814 üzenetére
Rendben, várunk szeretettel!
-
Raphouse
csendes tag
válasz
Én is ki lett dobva pedig egy szót sem szóltam..
-
Raphouse
csendes tag
válasz
Depression #6805 üzenetére
mi az ami szerinted nem teljesült a klánba?
-
grimm2
csendes tag
válasz
Depression #6805 üzenetére
Szia.
Én is ott voltam, és hasonló sorsra jutottam mint te. Azt hogy miért nem igazán tudom.
Szívesen csatlakoznék én is valahova ahol van felvétek jelenleg 15k might-om van. -
Csillagkuty
tag
válasz
Depression #6769 üzenetére
Köszi!
-
robertinyo70
tag
válasz
Depression #6777 üzenetére
Nem dicsekvésnek szántam.
Majd egy évig játszottam úgy hogy egy legendás hősöm volt.
Igen költöttem a játékra,nem keveset,bár ez nézőpont kérdése.
Sajnos a sikertelen pörgetéseken elkeseredve adtam a fejem gem vásárlásra és láss csodát megtört a jég.
Lettek legendás hőseim.
Szövetséghez sem tartoztam mivel nem ismertem magyar szöviket.
El voltam egymagam,fél év után saját Guild amit egyedül vittem.
Majd rátaláltam erre az oldalra és itt sikerült össze ismerkednem segítőkész emberekkel,akiknek köszönhetően sikerült jobban kiismernem a játékot.
Sajnos nem tudok angolul így elég döcögősen indult számomra ez az egész.
Az itt lévő embereknek köszönhetően szerettem meg a játékot és a mai napig adok a véleményekre,
nem azért írtam mert nem tudnám magam eldönteni mit is lépjek,de érdekel más ember véleménye.
Nem szégyenlek másoktól tanácsot elfogadni,lehet valakinek olyan ötlete amire nem is gondolnál.
Szóval ha nincs érdemleges hozzászólásod,légyszíve hanyagold a fikázást is.
Köszönöm -
robertinyo70
tag
válasz
Depression #6771 üzenetére
Oké,már 100-on van
Még valami értelmes hozzászólás? -
pcpunisher88
tag
válasz
Depression #6742 üzenetére
Arenaba vedekezesnel rakj be egy db gyenge herot igy siman leverik es igy hatrebb tudsz kerulni
-
Mike
veterán
válasz
Depression #6740 üzenetére
nem lehetetlen hanem lassú
30k HB 25 nap alatt összejön, ha nem csinálsz érte semmit akkor is
oké hogy vannak 150-es hőseim, de 2013 késő őszén kezdtem, lassan másfé éve játszom vele
ma már azért gyorsabban lehet haladni mert sokkal több lehetőség van mint régen, de ettől még idő kell hozzá, és az időt itt hetekben, hónapokban mérikegyébként meg mindig találok valami célt amit el akarok érni, még másfél év után is, de ez nem egy rts aminek nekiülsz és akkor pár óra alatt vége
(#6743) e=mc²
nem, az arenaból kapott óránkénti az alap, a boss csak ráadás
-
e=mc²
őstag
válasz
Depression #6742 üzenetére
Nem.
Host fejleszteni HBM bol kapott XP-vel es leginkabb BOSS-bol kapott HB-vel ajanlott. A tobbi csak raadas.
Az, hogy most raidbol kapsz 4-et, vagy questek teljesitesevel 1000-et, az mellekes. Az allando bevetelbol lehet tervezni. Ami ezen felul jon, az csak egy boost. MInt pl. a konyvek XP-t, Hero Trial HB-t ad.Szamodra mi a celja a jateknak? Szorakozas? Akkor vedd ugy, hogy unalomuzo, amig nincs mas/jobb.
Lehte celt, ertelmet talalni benne. Pl. legyen meg a 6. hero base, vagy porgess Pd-t. Persze ha nem jonnek, akkor ugy latod nincs ertelme, de vagy kitartasz amellett, hogy tenyleg veletlenszeru, vagy azt mondod eleg volt es viszlat.Te dontesz.
-
e=mc²
őstag
válasz
Depression #6740 üzenetére
Az eleje ilyen szempontbol lassu. De hat ido van nem?
Ez egy jatek.
-
Logeeen
senior tag
válasz
Depression #6737 üzenetére
Azt hogy?
-
Mike
veterán
válasz
Depression #6714 üzenetére
1. Adjust: Daily login rewards
Slimes will become essense in daily rewards
21 day reward is druid,oda van írva, 21. napon kapsz drudát
hát a legritkábbak ennől a kapott kártyából pont nem fognak összejönni
se Miki, se Vlad, se Ogre
azokért továbbra is pörgetni kell -
pcpunisher88
tag
válasz
Druidad meg lehet mivel asszem a 21. Nap jon majd es nem a vegen.pala helyett.a 30. Nap meh a kep alapjan nem biztos h hero cardot ad hanem lila ajandekdobozt.gondom vagy ez vagy az fog esni.na persze ez az en meglatasom
-
e=mc²
őstag
válasz
Depression #6716 üzenetére
Nem a legritkabbak, hanem nem csak druidot kaphatsz, hanem cupidot, pd-t ariest, snowzillat, es a tobbi shardert megvehetoket is.
Igy 0-rol nagyobb eselye van annak is jo hosoket szerezni, akinek 0 geme van.
-
e=mc²
őstag
válasz
De igy garantaltan lesz akar jobb legend herod is (special legendary card miatt).
-
Mike
veterán
válasz
Depression #6703 üzenetére
HB, shard, XP, könyv szinttől függetlenül sosem elég
-
pcpunisher88
tag
válasz
Depression #6688 üzenetére
Trialba kaptam.itt azert ritka h herot ad.manna kell.nekem pl questbe 1.5milaat kell beadni vagy epp gyujteni es inscribe-be is kell bővel
-
e=mc²
őstag
válasz
Depression #6688 üzenetére
Inscribe novelesre. Magas szinten rengeteg a hos, akinek rengeted mana kell, igy meg tobb might lesz.
-
KohanTroon
tag
válasz
Depression #6662 üzenetére
BlueStacks-on játszom - a telefonomon nincs is fent- semmi gondot nem tapasztaltam eddig , remélem így is marad .
-
e=mc²
őstag
válasz
Depression #6662 üzenetére
En az utobbi idoben csak leginkabb lagot es ezutan fagyast tapasztaltam.. Boss kozben kellemes.
Illetve valami tortenhetett mas is, mert egyik kis accon D-t farmoltam rendszeresen, most viszont egy sem sikerul.
-
DomanVilii
csendes tag
válasz
Depression #6656 üzenetére
Nekem is legendary card adta a PD - t reggel 5 körül. Majd a következőt is akkor nyomom el hátha jön cupid ☺
-
e=mc²
őstag
válasz
Depression #6640 üzenetére
Tg-t viszont mar kiismertem annyira, hogy a villamlasa az epuletek kozul ha kozel van hozza, akkor TH-t uti, ami nem mindig elony.
Santam meg nincs, igy arrol nem tudok nyilatkozni, de szerintem erdemes mindkettot fejlesztened.
Shokkolo: Ennek orulok, hogy nem nekem kellett leirni megegyszer.
-
Shokkolo
addikt
válasz
nem kettőre gondoltam, viszont az egyiket mindenképp fejleszteném.
én nagyon szeretnék egyet@KohanTroon:
az efajta hiperinteligens hozzászólásokat hanyagolhatnád.
valaki írt egy kommentet, te meg elkezdted rá a "mein Kampf" -ot, és személyeskedsz. -
Herczi
senior tag
válasz
Zászló végig felesleges, mert később is tele leszel mindig nyersanyaggal. Thunder God meg tök alap hős. Később 6 hősöd lehet egyszerre a pályán, raid sokkal könnyebb távolsági hősökkel. Tg, Santa, Gr és az ellen hősei úgy meghaltak, hogy hozzád se tudtak érni.
-
Shokkolo
addikt
válasz
Depression #6638 üzenetére
nyugi, ez később változni fog
túl sok HB az Xphez képestSantát fejleszt, druidot palat majd kapsz.
Én Thunder god-ra gyűjtenék még. A kékekre ne költsd a shardot, csak a legendek skilljét fejleszd -
IMIIKE1998
őstag
válasz
Depression #6469 üzenetére
Szerintem ez a bajod :Ha megnyomod az entert a billentyűzet automatikusan rak egy szóközt utána. Mielőtt rámennél a keresésre ezt töröld ki, mert ezt is egy karakternek veszi.
Remélem segítettem -
Depression
veterán
válasz
Depression #6481 üzenetére
Illetve kezdhetem előlről. A hiba az volt, hogy amazon szerveren voltam. Legalábbis most úgy néz ki
-
Mike
veterán
válasz
Depression #6461 üzenetére
shardból champion, succ, TG-t érdemes venni
nem érdemes gyűjteni a nagyokra, azt kell megvenni ami elérhető
jobb hőssel, jobban fejlődsz, több shard, nem lesz gond összeszedni 1-2k, ami most az elején nem könnyű
kiköhögni Tg-t 2200-ért az elején enm egyszerű, később meg lazán összeszedsz ennyit.PD - Pumpkin Duke, alaphős, nélküle nem élet az élet CC-ben
-
pcpunisher88
tag
válasz
Depression #6469 üzenetére
Xia mia uuuu?
-
sirmalac
csendes tag
válasz
Depression #6464 üzenetére
Véletlenül nem Kindle-ről nyomod? Mert hiába Android az oprendszer, annak külön szervere van, annak idején én is így jártam. Ezért sem vagyok magyar guildben, még ha jobb is lenne.
-
Csixi68
tag
válasz
Depression #6464 üzenetére
Próbálkozz, nekem is most csak harmadszorra jött be és nem számít a nagy betű, nyugodtan írhatod kicsivel is...
-
dreta
tag
válasz
6439-es hozzászólásodban írtad is. (:
Akkor próbáld meg újratelepíteni a játékot, hátha segít. -
Csixi68
tag
válasz
Pumpkin Duke - rövidítve PD
Nem értelek, nagyon az elején vagy még, szerintem türelem és meglesz minden...
de... mivel megkapod vagy megkaptad már a Druidot és a Palladint így shardból Thunder God, Succubus...
a többi vagy kipörög vagy majd erősebb leszel és megveszed... -
Csixi68
tag
válasz
Depression #6459 üzenetére
Na akkor próbálom elmagyarázni:
1, bemész a Guild Hall-ba
2, bal felül van egy kör nyéllel, az a kereső megnyomod
3, a megjelenő Search Guilds:-ba beírod TheFirst és rányomsz a Search Guilds gombra
4, megjelenik alább egy fehér-zöld-fehér zászló TheFirst név 11/60 stb felirat mellette Apply gomb
5, használod és örülszugyanez vonatkozik minden másra, természetesen a megfelelő nevet kell beírni!!!
Hunnia - fekete zászló fehér nappal 18/50
ennyi... ha véletlenül nem jön be, újra beírni....
-
dreta
tag
válasz
Depression #6459 üzenetére
Szia!
Androidot vagy iOst használsz?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Az új Battlefield bemutatkozása közelebb lehet mint hinnénk
- Trollok komolyan
- sziku69: Szólánc.
- iPhone topik
- Macrodroid
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Milyen légkondit a lakásba?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- LEGO klub
- További aktív témák...
- EVGA SuperNOVA 750W GT 80 Plus Gold full moduláris tápegység / 53 hónap Alza.hu garancia
- Surface Laptop 4 Touch 13.5 Retina Ryzen7 4980U 4.4Ghz 16GB 512GB Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
- Gigabyte AORUS B550I PRO AX ITX Rev 1.2 / Beszámítás OK!
- HP 15 Zbook Studio G8 FHD IPS i7-11850H vPro 32GB 512GB SSD Nvidia A2000 Studio Win11 Pro Garancia
- Dell 14 Latitude 7420 FHD IPS i7-1185G7 4.8Ghz 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÖRÖK GARANCIÁVAL - OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - LicencAruhaz.hu
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i7 12700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest