- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- One mobilszolgáltatások
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android szakmai topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Csixi68 #11134 üzenetére
Nem csak hero roll létezik. Én a gem többségét nem abba teszem, hanem talent rollba, épületekbe, gold pótlásba...stb. Meg az sem baj, ha néha nem jönnek új herok, evohoz kell a "régi" is. + ott a fame.
Mellesleg ott van az SM, ami manapság már nem számít olyan brutális heronak, de igen nagy segítség. Én az expedition nagy részét megoldom vele meg a Warlockkal. GW -n vagy dungeonban szintén nagyon jól jön nekem.
DE akár vehetjük példának a Minot is.
Arról meg kár filozofálni, hogy kinek miért éri meg. Mindenki döntse el maga. Senki nem költene, akkor nem nagyon lenne min játszani.
Én is csináltam már magyar szervert és nem titkoltan része volt pénzszerzés is. Egyrészt nem szándékoztam a zsebemből finanszírozni mások szórakozását, másrészt meg ez is üzlet.
Az utolsó bekezdéseddel viszont egyet tudok érteni.
Szerk.:
Persze nyilván nekem is bosszantó, hogy 70k+ gemet rendeltem, és még egy deka PD nem jött. Ez van, majd jön az is.DE jött egy csomó másik hero, meg az evos Molti is a Smash and Win -ből lett.
-
Mike
veterán
válasz
Csixi68 #10573 üzenetére
Én R-t nem bírom egész egyszerűen megcsinálni. Első körben meghal skullon kivül mindenki
Pedig Vlad és Santa két írtógép, kiskarinál van Santa, szerintem csak miatta tudtam megcsinálni az I-t. Neki sincs PD-je
Vladot és Santat is fel kellene vinned 200-ra
Ha megteszed, akkor evo után el tudod vinni őket 180+-ig is ha gyűjtesz mellé némi könyvet pluszbanHogy tudtál felmenni 100k mightig?
meddig nyomtad fel a csak a pont miatt tartott hősöket? -
TheHessian
tag
válasz
Csixi68 #10505 üzenetére
Zöld: sprint, slowdown, tenacity, flameguard
Kék: wargod, scatter, bulwark
Lilából mind.. bár az ldvel lassan nem tudok mit kezdeniAmugy egy kis logisztikai tanácsadás. 110 helyem volt foglalt a 120bol. Mindenkiről levettem a cresteket. (Lett egy meg egy 3as berserk sorom
) és megnéztem, hogy miket tudok összerakni majd szétszórtam őket újra. Logikusabban.. így már csak 57 helyet foglalnak 110 helyett
-
Mike
veterán
válasz
Csixi68 #10043 üzenetére
de legalább nem fexenek meg a gyártott egységek.
tudod hényszor volt oylan, hogy gyártottam egységet a napi feladatra, aztán ezt elfelejtve nyomtam egy HBM-et, és szépen leöldésték az összeset?néztem mi ez a piros sapkás, aki annyira hasonlít az SM-re, erre kiderül, az az új PD, hát ja, piros ő is és brrrr
megenni sem lehet a crestes hősöket
-
-
Zolkomolko
csendes újonc
-
Mike
veterán
válasz
Csixi68 #9862 üzenetére
cserében viszint nem ad xp-t HBM-en, csak alig valamit
most átálltam arra, hogy csak PD+Skull, mindkettőre tettem LD crestet, M talán ad még valamit, N-t még nem próbáltam, hogy meg tudják-e ketten csinálni
(inkább az a baj, hogy nem győzik legyilkolni a sok ellenfelet, és azok közben szétszedik az épületeket, L-nél már Méhecskének gondjai voltak ezzel, ezért tettem be mellé Tökherceget) -
Mike
veterán
válasz
Csixi68 #7953 üzenetére
és azt hogyan?
# netkoo
nem tudod a talentet növelni, hanem csak cserélni
aztán valamit dob a gép
a talent kártya arra jó, hogy ezt 300 meritért cseréld, ne 300 gemért
továbbá a napi feladatok között szokott lenni talent csere, amiért ad 300 gemet, tehát ingyen cserélheted
na most ha van talent kártyád, akkor azt is használhatod, és megkapod a 300 gemet
tehát a talentkártya gem forrásként funkcionál igazábóltovábbá egy könnyítés van, ami fontos:
teljesen mindegy melyik hősnél pörgetsz új talentet, azt utána bármelyik hősnek odaadhatod -
Mike
veterán
válasz
Csixi68 #7510 üzenetére
Köszi
Hát szoktam reggel meg este kb meg éjjel
meg ahogy észrevetted én is lassítottam, mert kezdtem kicsit unni, bár most az, hogy el kell érni 58k-t jó cél volt (meg közbe elkezdtem a galaxy online 3-at is az igg-től, bár nem túl sokan játszanak vel)
21 assa-m van
ez a fejlődés titka illetve az ins nyomása a második vonalba is már, elkezdtem azokat a hősöket is 100-ról, 120-ra emelni, hogy lehessen 80-as szintű ins-ük
azért a héten elment 170 ezer HB mindenféle másodvonalbeli hősökre, meg a ponthozó töltellékrea 21 assa-t meg jó lennen legelább félig leépíteni
szal most utol fogsz érni -
Mike
veterán
válasz
Csixi68 #7453 üzenetére
hát igaz, most már nem töröm magam újabb might rangért, több legend hősöm is van lvl1-en, mert nem tetszik a Grand duke ikonja/jele
míg az archduke-é igen
ilyen rém egyszerű ez
tudom, hülyeséga könyveken is ülök, nem is tudom, átmentem hörcsögbe
meg tényleg ide akartam tenni az 1 milliós képet -
tuszy
tag
válasz
Csixi68 #7327 üzenetére
Persze, hogy van felesleges mana, hiszen inscribet már mindenki feltolta, amennyire tudta, és mivel 80 fölött, már rohadt sok kristály kell, így míg összegyűlik, addig nincs mire költeni a manát (magasabb szinten persze).
Én gyűjtöm már régóta, most 2,7M kristályom van, de várok valami jó hero rollt, de természetesen nem adja..., -
Depression
veterán
-
pcpunisher88
tag
válasz
Csixi68 #6455 üzenetére
klánba azért jobb bossolni mert ha pl 3 van akkor neked nemkell fejlesztened a sajátod egy valag shardért.boss 3 nál mindenki az alapján kap amennyit ut.ha erős vagy akkor nincs gond de ha nincs jó herod és nem tudsz sokat utni akkor nagyok kiutik hamar a bosst és igy nem tudsz érvényesülni.nálunk ugy megy h picik elkezdik és én az utolso 40 millanal szalok be, igy ok uthetnek 80 millat osszesen mi nagyok meg a végén leverjük a maradékot igy ha megy a perma akkor mi megkapjuk a maxot vagyis 14300hb-t ők meg átlagban 6-7-8k hb-t.de ha mi elején mennék akkor 3 perc alatt vege lenne mivel a boss életerejét akkor veszi le amikor kiutnek v.lejár a 3 perces menet vagyis akkor csak 2-3k HB-t kapnának.ezért nagyoknál szerintem alap kellene h legyen a végén beszálni de ez máshol nemtom h hogyan megy
-
Csillagkuty
tag
válasz
Csixi68 #6420 üzenetére
Csixi: Igen, erre a kettőre gondoltam pont.
Most már biztos vagyok benne, hogy ezek lesznek, a kérdés, hogy melyiket vegyem meg előbb, de majd kitalálom.
HB nélkül a fejlesztés egyelőre úgysem megy.
Én is megrettentem, mikor láttam, hogy a többiek milyen magas szinten lehetnek a klánon belül, ráadásul nagyon új még nekem, eddig én is egyedül voltam, ami nagyon jó volt eddig valóban.
Ami mozgat, hogy megszerezzem azokat a hősöket, amiket kinéztem, és minél magasabb szintre fejlesszem őket.
Most elindult a Haul Torch be is küldtem 10 hőst. Nézek a témáról fórumokat és videókat. Hajnali háromkor, ha vége, akkor lehet a jutalmat megszerezni?
A Mesa 1-ben szinte mindig a Santa Boom hősöm lövi szét az ellenséget, tornyokat, miközben támadjuk bosst. A 2-be nem megyek, tudom, hogy magasabb hősök kellenek oda jóval.
Atus: A heti shardot melyik napon kell befizetni?
-
sirmalac
csendes tag
válasz
Csixi68 #6420 üzenetére
Klánba lenni több dolog miatt érdemes, legfontosabb a torch battle. Top guildben ez fix 20k hb és 1600 shard hetente, ami azért nem rossz. Boss1-2-3 a hb miatt, könnyebb mesára jó csapatot találni, ha meg napiban beadja a guildes feladatokat azt se kell kihúzni. Na meg zászlók, ugye. Szóval el lehet lenni egyedül is de klánban azért csak jobb.
-
Mike
veterán
válasz
Csixi68 #6352 üzenetére
Ari, plusz Ari legyen 6-os, mert akkor már 4 hero-t üt, nem 3-at (a következő a 8-as lesz amikor már 5-öt)
nagyon durva hogy Vlad ennyit számít, PD-d meg nincs
hányas szint az ins ezeknél?nekem minden hősöm 140 feletti (már akiket a várban használok)
PD 152 7/9 tenacity 4/5, i61 bulwark 2
ARI 149 6/9 scatter 3/5, i61 flame 2
DRU 148 5/9 revive 3/5, i61 bladesh 2
SUC 147 5/9 berserk 1/5, i61 slow 2
IMMO 147 5/9 berserk 1/5, i61 scorch 2
TG 145 5/9 berserk 2/5, i61 flame 2
persze jobb lenne magasabb berserk, de nem iagzán akar jönni
ARI-nak meg revi 1-2 kellene (nem több), hogy arénában épp hogy egy kicsit előbb blokkolja az ellenfél képességeinek ellövésétezen kivül van még
NINJA 141 4/9 wargod 4/5, i42 tenacity 2
CHA 140 4/9 wargod 5/5, i41 stone skin 1
SNOWZ 112 4/9 revi 2/5, i41 bladesh 2te az O-val kinlódsz, én meg még mindig az I-vel (jó ok, nekem néha összejön, de pl. legutolsó próbálkozásnál azt láttam, hogy már második körben nincs semmi se a bázisomból se a hőseimnből, és az utolsó megmaradt dru-ra egy falka csap le)
ja és mostanában a kurva perma sem akar összejönni, (mióta leirtam ide, hogy boss 3 alatt is összejön 3-ból 1x - hát azóta nem
- nem szabad ide leirni semmit
-
pcpunisher88
tag
válasz
Csixi68 #6352 üzenetére
Druid tg kozul huznam.ariesnek a skilljet told nagyon.champot meg en nem is nyomtam feljebb 140 nel.nekem pd160+ 7/9 5/5 berserk cupid 148 5/9 3/5 berserk druid150 5/9 2/5 heavy blow aries 138 5/9 1/5 berserk vlad 148 7/9 1/5 berserk.santa138 6/9 4/5 war god.ezek vannak hbmnel es valtottam magic towerre.mindegyikben 3-3-3 szintuek.TH lvl17.Trialnal ugyan ez a felallas csak druid helyett Minotaur 138 5/9 4/5 revitalize van koma miatt.ide jo champ
-
pcpunisher88
tag
válasz
Csixi68 #6350 üzenetére
Nekem ezekkel mindig elmegy o/5 ig.champ helyett dobj be valakit.nekem 5-6-7es skillek vannak140+es 150+osok.de szerintem vlad es santa nelkul bajba lennek.pdn meg ne csodalkozz.nemtom h egyaltalan valakinek lement.L10et is sikerult mar megcsinalnom.de pd cupid gr es atlanticorenal automatikusan elnyomom
-
e=mc²
őstag
válasz
Csixi68 #6217 üzenetére
Azok magic towerek
-
pcpunisher88
tag
válasz
Csixi68 #6199 üzenetére
Hat ez sem sok exp.az 5.kör a lenyeg mivel akkor adna sokat.a dungeonbol meg az utolso.asszem 8as.es a szamok a shardos palyat jelentik vagyis a 40 az az utolso kek dungeon mert a leges legutolso nem kek.expertbe meg 5.pack-ban jarok.dungeonoknal a sorrendet irtam mert igy szoktam.altalban a 36 shardosat adja.amugy nem arra voltam kivancsi h te melyiket nyomod hanem h kapsz e erte.hbmnel meg ahogy elnezem ezek szerint te sem kapsz.mivel 3 bol kettonel kb 120at kaptal ami egyenlo a nullaval mint nalam is10 shardos palyaert meg nem allok le dungeonozni
-
tuszy
tag
válasz
Csixi68 #6165 üzenetére
Az időtől csak a jutalom mértéke függ, az nem, hogy mit kapsz. Ha 1 percen belül megcsinálod a teljes questet, akkor is kaphatsz bármit, nincs olyan, hogy bizonyos időkereten belül mindig ugyanazt adja.
Merits:
Véleményem szerint meritből csak legendary hero cardot, talent refresh cardot és szükséges crestet érdemes venni. Persze, ha minedn hősöd megvan, ami kell, akkor shard pack III. és quest refresh card. Minden más felesleges elherdálása a meritnek
-
-
e=mc²
őstag
válasz
Csixi68 #6153 üzenetére
Elsodlegesen a napi gem bevetel es a questekbol nyerhetok (fokent a talent cardok erdekesek).a fontosak.
Mightom 27000 korul Earl rangban vagyok, vagyis ez is napi 32 gem.
A questeket maximum 10 gem erejeig teljesitem, ha egynel tobbet kellene gemmel kivaltani, inkabb hagyom lejarni.Fo hoseim: 154 Immo 6/9, 153 druid 6/9, 150 tg 5/9, 147 champ 4/9, 146 gr 5/9, 124 succ 4/9
Hero trialban L4-et viszem, de abbol cupid, tg, pd, gr, atl biztos halal. A tobbi megy.
Nem maximalizalom a megszerezheto dolgokat. Van, hogy tele vagyok, de ido hianyaban nem nyomom el oket.pd-re varok mar egy ideje, meg a konyvek es shardok is meglennenek, hogy partiba hozzam a tobbivel, de nem jon. Majd februarban.
-
tuszy
tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- Azonnali fotós kérdések órája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen videókártyát?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Milyen autót vegyek?
- Autós topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- UHH! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -40% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD EU-HUN
- IBM PS/1 2168-552 486SX-25
- ASUS ROG Strix RTX 2080 Ti OC 11GB
- Acer Swift 3 (SF314 54) i5 / 8GB RAM / SSD / FullHD / kiváló állapotban!
- Samsung Galaxy A36 5G 128GB dobozos 12 hónap garanciával
- Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Essential robotporszívó feltörlő 2db 1999 Ft
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- PlayStation Plus Premium 24 hónapos előfizetés , egyenesen a Sony-tól!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest