- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Mobilinternet EU-n kívül, eSIM adatcsomagok használata
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
sirmalac
csendes tag
válasz
FrankyShogun #11531 üzenetére
TG, még insanebe is jó.
-
sirmalac
csendes tag
Valaki esetleg van még itt amazon szerverről?
-
sirmalac
csendes tag
válasz
Emerich1976 #11057 üzenetére
Sajnos az nem lesz könnyű ezen a fórumon szinte mindenki androidos. Én is más szerveren vagyok (amazon), ott se ismerek egy magyart se
De megkérdezni nem árt, hátha. -
sirmalac
csendes tag
Esetleg valaki tudja lehet e lapozni az LR friend listben? Volt egy nagyon jó setup akivel mindig lement simán a deflectes démon de most leszorították a top10ből és nem választható, nagyon bosszantó. Erre van megoldás?
-
sirmalac
csendes tag
válasz
TheHessian #10440 üzenetére
Nekem sikerült múlt hét végén elcseszni egy 5/5ös enlighten talentet, mikor replace helyett mellényomtam és újat pörgettem.. sose pörgessetek kora reggel talentet félálomban
-
sirmalac
csendes tag
válasz
Padawan333 #9927 üzenetére
Igen valahogy úgy, 21esen van 500m feletti is, ki tudja mi lesz 30on..
Más: jön a HBM sweep! Végre..
-
sirmalac
csendes tag
Valaki játszik esetleg az Amazon szerverén? Üresedés van a klánban, bár gondolom a magyarok közül kevesen tolják Kindle-n...
-
sirmalac
csendes tag
Az amazon szerveren 2 napja meglett az első T5 clear.. a többi szerveren hányan tudták ezt megcsinálni? nem tud valaki videót linkelni esetleg egy ilyenről? Csak olyat leltem a youtubeon amiben elmossa őket az utolsó wave
-
sirmalac
csendes tag
Szerintetek kinek jó a Heavy blow talent? Ma mázlim volt pörgettem egy 5/5-öset de hezitálok kinek adjam. Santa vagy ork között esélyes, esetleg még TG?
-
sirmalac
csendes tag
Igen, 2 ember az alsó sarokba, nekünk az bevált. Amikor megosztottuk valahogy nem ment annyira, mindig elhullt 1-2 hős a külön indulóktól és így nem maradt elég dps a végéig. ezzel a felállással a lentiek be tudtak csatlakozni a középsőkhöz, onnan meg felbuffolva mindegy merre mentek a maradék hármat szétkaptuk.
-
sirmalac
csendes tag
Szerintetek mi a "dream team" a lost realmben? Így Lvl15ön már ad olyan csapatokat amik nem mennek le, mi lesz akkor később.. mi lehet az a szupercsapat ami mindent visz?
-
sirmalac
csendes tag
válasz
IMIIKE1998 #6918 üzenetére
a klánomba tegnap valakinek bejött..
-
sirmalac
csendes tag
válasz
Depression #6464 üzenetére
Véletlenül nem Kindle-ről nyomod? Mert hiába Android az oprendszer, annak külön szervere van, annak idején én is így jártam. Ezért sem vagyok magyar guildben, még ha jobb is lenne.
-
sirmalac
csendes tag
válasz
bokorugró #6425 üzenetére
Legfontosabb alatt a jutalmat értettem
Maga az event persze nem nagy durranás.Amúgy pont ez a jó az egészben, lassan annyira kibővült hogy mindenki lel magának tetsző részt, én pl. míg nem volt pd-m a mesa környékére se néztem, annyira idegesített. Akár klánnal, akár klán nélkül de jól viszi az időt és ez a lényeg
-
sirmalac
csendes tag
válasz
Csixi68 #6420 üzenetére
Klánba lenni több dolog miatt érdemes, legfontosabb a torch battle. Top guildben ez fix 20k hb és 1600 shard hetente, ami azért nem rossz. Boss1-2-3 a hb miatt, könnyebb mesára jó csapatot találni, ha meg napiban beadja a guildes feladatokat azt se kell kihúzni. Na meg zászlók, ugye. Szóval el lehet lenni egyedül is de klánban azért csak jobb.
-
sirmalac
csendes tag
válasz
Saskakas18 #5695 üzenetére
Ha van 4 azonos crested, össze tudsz rakni egy szinttel nagyobbat - így lehet level 2-es talentet kihozni pl, amihez 41es inscription kell. Ha olyat raksz be pl hogy az egyik level2es, többi level1, akkor az 1es érvényesül amíg mind 2es nem lesz.
-
sirmalac
csendes tag
válasz
Saskakas18 #5693 üzenetére
Mindkettő. Annyi csak, hogy ha két azonos talent lenne, csak a magasabb érvényesülne.
-
sirmalac
csendes tag
válasz
Dualblade #5179 üzenetére
Ha csak a héten léptél be és egy szó nélkül kiraknak, akkor tényleg keress mást. Nálunk először szólnak ha tartozik valaki és mesára is megpróbálják levinni az embereket az erősebbek, ez így lenne normális.
Amúgy a kérdésedre, shard a hbm-ből van főleg, ha jobb guildbe sikerül bejutnod akkor a torch battleből, mellette a dungeonöket kell farmolni, na meg a napi questekből/rangodból lesz. Aréna, raid, mesa más célt szolgál
-
sirmalac
csendes tag
válasz
skorpio6369 #5151 üzenetére
Na ezt megoszthatnád, mi a taktikátok mesa2re. Nálunk min. 2 pd kell de akkor is necces mert ha 1 meghal már nem megy le.. Hogy helyezkedtek, és hanyas az az egy pd?
-
sirmalac
csendes tag
válasz
robertinyo70 #5147 üzenetére
Sziasztok,
Gyanús hogy a gemvásárlás megdobja az esélyt. F2P voltam több mint fél évig, 1 ninja volt az összes amit kipörgettem még az elején, aztán hónapokig semmi. 2 hete nyaralni voltam, gondoltam egye fene veszek egy 1400as pakkot, plusz volt egy kis tartalék hát ellőttem. Jött egy succubus. Aztán egy Snowzilla. Aztán Dracula. Meg vagy 3 lila zselé. Egy nap alatt több mint egész évben. Tanulságos...
-
sirmalac
csendes tag
válasz
Saskakas18 #4753 üzenetére
A wiki szerint van esély lilára is, csak gondolom mennyi az esélye...
Mi a legjobb bázis TH17re? 3 nap múlva lesz 6ik bázisom ezért ilyen verziót keresnék. Jelenlegivel F-et farmolom garrison nélkül, ilyen kellene G/Hra, 120+os hősökkel. Valami konkrétat ha lehetne, a fórumokon összegyűjtöttekből kipróbáltam most 2t de az egyik nem vált be a másik meg eddig 2ből 1, ezért inkább egy beváltat keresnék ne bánja sok shardom.
Ha már végre meglesz a 6ik hős, milyen felállással érdemes bossra menni? Most van TG, Druid, Succubus, Ninja,Immo, mind 129es 4/9es skillel. A 6iknak championt gondoltam, 120as, meg van még egy paladinom 120-as ami esetleg érdemleges. Jó lehet vagy inkább egy reapert farmoljak ki?
-
sirmalac
csendes tag
Még mindig kérdés: Druid-pala-Tg-ninja a felállás, az ötödikig Executionerrel kigészítve. Melyik lenne a legjobb legendary ide 5iknek? Jövő héten összejön a shard vagy champion vagy succubusra, gondolom ez a kettő lehet opció.
Bosshoz mi a jó stratégia? minden hősöm min 80as mégis gyengébb emberek jobban szerepelnek szóval valamit én csinálok rosszul.. Boss2, druid megy elsőnek tankolni revive miatt, összes többi utána de a druid után valamelyik gyengébbet mindig leveri.. így általában csak a druid-pala duó húzza ki a végéig. Hogy volna ez jó?
-
sirmalac
csendes tag
Végre megvettem egy TG-t, következőnek mire gyűjtsek? Most Druid-pala-Tg-ninja a felállás, az ötödikig Executionerrel kigészítve. Melyik lenne a legjobb legendary ide 5iknek? (feltéve hogy csak shardból veszem majd mert mázliból kevés van).
Megéri venni amúgy egy negyedik építőt? 10-14-es szintű mindenem, szóval van még mit fejlesztgetni, a pörgetésnél meg tartok attól hogy megint 3 kéket kapok ami megy xpbe.. vagy csak elég a 3 nem kell rohanni?
-
sirmalac
csendes tag
válasz
dzsonesz #3796 üzenetére
Ez egy Kindle Fire HD, ami elvileg android alapú, viszont németektől jött.
Nem tudom ez segít e, ahol most vagyok ott a rankingsban Dinger a legerősebb játékos 55042 mighttal. Ha nálatok más akkor nem ott vagyok ahol kéne
Gyanús hogy így van mert pl se a legenda007 se a hunnia guildet nem találom, viszont ha rákeresek rangsor alapján valamelyikre amit látok azt beadja.
Ilyen esetben lehet valahogy váltani? -
sirmalac
csendes tag
Nagy kérdés: lehet e szervert változtatni? Rájöttem valószínűleg ezért nem látom a magyar guildeket.. Vagy ezzel így jártam?
-
sirmalac
csendes tag
Sziasztok,
Viszonylag új vagyok a játékban (most lett meg a 90 napos login achievement), és lenne 1-2 kérdésem az okosabbakhoz, merre kellene tovább indulnom (f2p vagyok, és meló miatt csak reggel és este tudok belépni):
- elsőre kaptam egy druidot napi rewardból ami most lett 80-as, 4/9es +40% xp talenttel. Azóta kaptam még 1et, 5/5ös revive talenttel, mivel jobb ezért átálltam annak a fejlesztésére, 3/9-es és 59es szintű. Ma pedig megérkezett a 3ik, 5/5 war god... Ha jól gondolom, a revive-osat fejlesszem mainnek, többi garrison?
- a fentin kívül még 1 paladin érdemes a szóra, 4/5-ös tenacityvel (lvl77), és egy ninját sikerült kipörgetni összesen, 1/5-ös scorch lvl71. Mivel gemből nem állok jól és nem is nagyon ad mást eliteken kívül, shardból a TG-re érdemes először gyűjteni?
- HBM-en a C-t tudom farmolni simán, D esélytelen. Death box formátum, 6-os íjásztornyokkal. Mit érdemes fejleszteni/beszerezni hogy D is simán menjen egyszer?Valamikor pedig egy guildbe is szeretnék belépni, most lett meg a 10000 might. Tegnap keresgéltem de nem leltem meg a fórumos guildeket, viszont véletlenül valamire rányomhattam mert reggel egy kétfős guild egyik tagja lettem.. most kiléptem de 24 órás büntetés jár, holnap esetleg lenne felvétel valahová?
Előre is köszi a válaszokat!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali fotós kérdések órája
- Linux kezdőknek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Lightyear - befektetési app
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Gumi és felni topik
- Kompakt vízhűtés
- Parfüm topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! I5 12600KF / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- Bámulatos gyorsaság, hihetetlen teljesítmény Ryzen 7 5800x-el! Rèszletre is!!
- ÚJ Asus TUF Gaming F17 FX707 - 17.3"FHD IPS 144Hz - i7-13620H - 16GB - 1TB - RTX 4060 - 3 év gari
- Bomba ár! Dell Latitude E6420 - i5-2GEN I 4GB I 250GB I HDMI I 14" HD I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest