- Mobil flották
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
Új hozzászólás Aktív témák
-
AntAngel
csendes tag
válasz
FrankyShogun #11531 üzenetére
Immo, TG
-
AntAngel
csendes tag
válasz
FrankyShogun #11497 üzenetére
Ha költesz akkor kicsit könnyebb, de elméletileg vihető t2p herókkal is. Youtube on találsz ilyen videókat hogy kikkel és hogyan támadj.
-
AntAngel
csendes tag
Van vmelyik magyar guildban hely? 148k migth om van. GW on 2200 kölül hozok
-
AntAngel
csendes tag
válasz
TheHessian #11492 üzenetére
Köszi Hess!! Akkor tolok rajta egyet
Az enyémen jelenleg 55 revit van. Egyből üt egyet majd a cupid segíti a másodikat. Persze így kissebbet de majd meglátjuk. -
AntAngel
csendes tag
válasz
repeek #11490 üzenetére
Pont a az uj herok miatt kérdezem, hogy érdemes e még vele foglalkozni vagy már nem fog beleférni a csapatba. Ahogy néztem sokkal több a hero a dungeonokban. Nehogy ugy járjak hogy ráköltök 20k shard ot és kiderül hogy nem is jo használni már.
Nem csináltál videót még? Vagy hogy megy neked az ID5? -
AntAngel
csendes tag
Szügség lesz a minora , insane 5 ben? Evozzam shard ból vagy érdemesebb skillre költeni?
-
AntAngel
csendes tag
Sziasztok! Van már vkinek jo taktikája insane 5 re?
-
AntAngel
csendes tag
válasz
CastleKrisz #11068 üzenetére
Oksa. Köszönöm a segítségeket!!
-
AntAngel
csendes tag
Sziasztok. Kire érdemes rakni 5/8 self destruct ot? DD? 8/8 on 1000% lenne
-
AntAngel
csendes tag
Sziasztok! Jött egy 5 ös revit. Nem tudom eldönteni hogy Aries vagy Destroyer re tegyem.
Szerintetek? Előre is köszi!! -
AntAngel
csendes tag
válasz
Padawan333 #10179 üzenetére
Szia. Én is úgy vettem észre hogy néha mintha nem működne a skill, vagy nem egyformán használja.
-
AntAngel
csendes tag
válasz
TarakMachto #9300 üzenetére
Szia!
Lehet az első event volt a listán, egg smash.Padawan: Köszi! Ötödik nyitásra jött. a negyedikben pedig PD card volt
-
AntAngel
csendes tag
Tegnap én elpörgettem 10k gem-et. Nem jött semmi jó. Aztán fogtam elhasználtam mindent: shard, xp könyvek stb. mindent lenulláztam, mondom úgy sem ad semmit, legyenek erősebbek a meglévők. Aztán event-en megjött MOLTI 5/5 revitalize-el
-
AntAngel
csendes tag
Sziasztok!
Nekem is adott Aries-t meg egy Warlock-otDe még nem volt egyik sem. ezért meg kell kérdeznem melyik érdemesebb előbb fejleszteni? Mit javasoltok?
Köszi. -
AntAngel
csendes tag
Sziasztok! Moltanicát vadászok.
Szerintetek figyelembe veszi az IGG ha nagyobb gem csomagot vesz vki? Akkor nagyobb eséllyel adhat? Vagy sokszor érdemes 1400eseket venni? Melyikkel lehet nagyobb eséllyel megkapni? Eddig kicsiket vettem de csak HB-t és shard-ot adott.
-
AntAngel
csendes tag
válasz
TheHessian #8978 üzenetére
Szia. Hogy tudtad fejleszteni már most?
Én megcsináltam az új battlefield-et és csak 155 vmit kaptam.
Többet kaptál v máshonnan is lehet szerezni? -
AntAngel
csendes tag
Nálam egy Ork jött pörgetésre. Aztán valamelyik event-en kaptam két Ork card-ot. De volt már kettő, így most van 5db tankom
-
AntAngel
csendes tag
válasz
Mazda6_2.0D #8472 üzenetére
hát sajnos ahogy pont írtam is,Aries es Pixi hiányzik. Helyettuk DK és Santa van. Ork,PD,Druid a másik harom. akkor szerinted is erdemes Druid helyett egy Shaman? Akkor kiprobalom. Köszi.
-
AntAngel
csendes tag
válasz
TheHessian #8466 üzenetére
Köszönöm. Két félével elbírok de az egyik féle egyből kiüti a csapatok felét
Aries sajnos még nem jott de DK nagyon jonak bizonyul LR ben.De olvastam ilyeneket hogy Frost W. meg Shamannal mennek , meg slow down os talentekkel. probálta vki? érdemes felhúzni őket? -
AntAngel
csendes tag
Sziasztok!
Here be demon-ra mik a legjobb hősök? Milyen stratégiát ajánlotok? -
AntAngel
csendes tag
Nnnaaa.. nagynehezen jött egy DK fél év után. Bejött vkinek? Mire érdemes használni? Mert nem nagyon értem mit tud a skillje.
-
AntAngel
csendes tag
nemtudom de ha telefonomon három email(2gmail, 1 freemail) cím van meg a guest ha switcelni akarok. a gmailok előröl kezdenek és de ha a freemail-omra akkor beadja onnan ahol tartottam. ha gueste switchelek akkor is onnan ahonnan tartottam. és a guest és a freemailos bejelentkezés IGG ID-je azonos.
-
AntAngel
csendes tag
Szia.
Azt nem tudod véletlenül, hogy nekem ,amikor kezdtem a játékot még csak freemail-em volt és azt linkeltem az aacomhoz. letöltöttem a BlueStack-ot be ott csak a gmail-omat látja. Hogy lehet bevinni freemail-es emailcímet hogy rá tudjak switch-elni? vagy ki lehet cserélni az email címet a acc on belül? -
AntAngel
csendes tag
Sziasztok! Ha a boss 1-et megcsinalom 40 másodperc alatt akkor megtudnam csinalni a Boss2-t? érdemes felvinni a Guild-emet kettesre?
-
AntAngel
csendes tag
Sziasztok!
Tényleg csak akkor aktivalodik a talent ha egyforma a crest talenttel? vagy rosszul fordítom? -
AntAngel
csendes tag
Sziasztok! Nekifutok mégegyszer hátha meg tudjuk oldani.
Volt egy telefonom amin elkezdtem játszani. Ami tavaly leesett és elromlott.
Vettem egy újjat folytatni akartam a játékot de rájöttem hogy valószínüleg amin kezdtem, guest-ben voltam.
Mert az uj telón switheltem a gmailomra és ugyanúgy az elején volt a játék.
Megcsináltattam a töröttet hogy tudjam folytatni.De azthiszem még mindig guestben vagyok.
Leszedtem a bluestack-kot, a gmailommal az is az elejéről kezdi mert a másik telefonommal switch-eltem először a gmailomra és azthiszem az lett hozzárendelve(kezdő játék).
Tudom e v hogy összevonni az IGG ID mat a gmailommal?
Vagy van még a telefonomban két email címem amit swichnél bedob. egy freemail meg egy céges saját gmail.
Mi lesz ha switchelek meg probálkozok? nem fog elveszni a játékom guestből?
De érdekes mert amikor veszek gemet akkor a gmailommal hozza be.
Hát remélem lesz megoldás. Előre is köszönöm!! -
AntAngel
csendes tag
Sziasztok! Hogyan is működik az a Bluestack-os dolog? letoltöttem. létező fiok vagy uj létrehozasa?
-
AntAngel
csendes tag
Ja és nem esik a hó
-
AntAngel
csendes tag
Mi van benne még? Én csak egy hero-t találtam, meg a lost realm-ban egy kérdőjelet
de az uj challenge jól adott -
AntAngel
csendes tag
Mike-é a pont.
-
AntAngel
csendes tag
Sziasztok! olyan problémám van hogy másfél éve játszok ezzel a jatékkal. multkor elromlott a telóm kijelzője és vettem egy új telefont,de amikor ráraktam a játékot mindig előlről akarta kezdeni. akkor két emali címemet adta ki . akarmelyikkel próbaltam belépni mindig elölről kezdte. akkor azt mondta vki hogy az eredetiről kell bejelentkezni ahhoz hogy utanna másik eszközről is be lehessen lépni. ezért megcsináltattam a telefonomat hogy ne veszitsem el a jatékom. most minden ok de hogy ne legyen megint ilyen be kellene jelentkezzem vhogy . az a bajom hogy amikor belépek a settings be kiadja a három email cimemet amit eddig a telón hasznaltam meg a guest-et. de most meg nem merek rányomni egyikre sem. mit csináljak hogy ne vesszen el semmim?
-
AntAngel
csendes tag
válasz
IMIIKE1998 #7774 üzenetére
Hát durva!! Nekes sem adott 2-3 hónapja semmit!
És az 8-10k gemet jelent
-
AntAngel
csendes tag
válasz
IMIIKE1998 #7766 üzenetére
Azt csak akkor tudod elhasznalni ha már felhasználtad a harom db gemes teljesítést.
-
AntAngel
csendes tag
válasz
pcpunisher88 #7755 üzenetére
Championom, Orkon es Cupidon van. megpróbalom a felállásodat velük. Köszönöm a segítséget!!
-
AntAngel
csendes tag
válasz
pcpunisher88 #7753 üzenetére
nekem az a problémám hogy amikor a lost realm ben a váraknál indítok támadást extra kék kristalyért akkor ott rendszerint erős Vlados csapat vár,és ezek lemosnak.
Nekem sajnos nincs Vladom.
se mino
-
AntAngel
csendes tag
jaj, nem ocsi elnéztem lvl 140
. akkor nemtudom. a tippem hogy nem
-
AntAngel
csendes tag
Köszönöm a segítő ötleteket!! Nagyon rendessek vagytok!!
-
AntAngel
csendes tag
válasz
IMIIKE1998 #7723 üzenetére
Köszi!! Akkor felnevelem gyorsan
-
AntAngel
csendes tag
Sziasztok! Nincs vkinek ötlete v haditerve? Lost Realm-ben nem tudok mit kezdeni a Vlad-os csapatok ellen,és igy nem tudok elég kék kristályt szerezni
Kivel lehethe leszedni gyorsan azt a drakulát?
Előre is köszi az ötleteket -
AntAngel
csendes tag
Aaa.. de durva!! Lost Realm-ben felhúztam a hősöket lv 80ig, aztán a következő szint 81re cost 100000 blue crystal
-
AntAngel
csendes tag
válasz
robekraptor #7092 üzenetére
Adnék szívesen!! Nincs szívem "beolvasztani" .Csak van szegény
-
AntAngel
csendes tag
Szerintem venni is kell.
Én több mint egy évig nem vettem gemet, nem is jött semmi szó szerint. vagyis ami jött azt már megvettem shard ból. mult hónapban vettem először ki is jött 2db Ork meg egy Snowz. Most vettem megint vettem 2200 ft ért és jött egy Santa meg a várva várt PD!!!!!
-
AntAngel
csendes tag
válasz
robekraptor #6966 üzenetére
Ne is fájditsd a szívem!!!
-
AntAngel
csendes tag
válasz
pcpunisher88 #6963 üzenetére
Jaaa!!!
Köszönöm
Az nekem messze van asszem -
AntAngel
csendes tag
Sziasztok!
Mi alapján van számolva a dungeon? Vagyis mit jelent a z hogy 40-es? -
AntAngel
csendes tag
Kár hogy nincs Hero trade. Jó lenne cserélgetni vagy eladni. nem hiszem el hogy nem adja meg PD-t
De már van két Ork, 3 Cupid, 3 Snow, 2 GR amit sajnálok costume-ba dobni,de csak ott vannak.
Nem hallott vki ilyesmi tervről? -
AntAngel
csendes tag
válasz
IMIIKE1998 #6336 üzenetére
Köszönöm. már néztem én is,hogy nagy a hero base-ek range-e, és kimennek egyesével. kiteszem az épületeket
-
AntAngel
csendes tag
Sziasztok! HBM hez kérnék segítséget. A G-t csinálgatom,az megy könnyen (100%). a H az egyszer-egyszer.
De nem boldogulok a sog repkedősseljönnek át a falon. jobb lenne váltani Magic Tower-re?
am.:TH 18
a tornyok min.3-as Garrisonnal vannak
TG 143 6/9
Druid 140 5/9
Immo 137 5/9
GR 133 5/9
Cupid 133 5/9
Succ 130 4/9Vannak még:
Ninja 125 5/9
SZ 101 4/9
Vagy nyugodjak meg mert még gyengék a hőseim? -
AntAngel
csendes tag
Sziasztok! PD-ra hajtok. Ma pörgettem egy Snowzillát. Ő mit tud? Érdemes húzni?
-
AntAngel
csendes tag
válasz
pcpunisher88 #6115 üzenetére
Beírtam és semmi. az írta ez egy darabig eltart. aztán ujra betölt a játék de megint az elejéről.
-
AntAngel
csendes tag
Sziasztok! Nagy bajba kerültem! Tönkrement a telefonom kijelzője.
vettem egy új telót. Nem tudja vki hogyan tudnám folytatni a játékomat?
-
AntAngel
csendes tag
Sziasztok! spóroltam shradot.
Melyiket javasoljátok Atl., G.R vagy Immo? Köszi
-
AntAngel
csendes tag
sziasztok! belépésnél felajánlja az update-et 1.2.4-re, de ha rámegyek leáll és kilép a játékból. Megtudtátok csinálni és nálam a baj, vagy server-es hiba van?
Üdv KA -
AntAngel
csendes tag
Sziasztok! Ha belépek a Heroes Altar-ba és megnyitom valamelyik hősömet, alul van két valami ami fejleszthetőnek tűnik. Az egyik 1/9 a másik 1/5 en áll. Mik ezek? Valóban fejleszthetőek? Köszi.
-
AntAngel
csendes tag
Sziasztok! Elmentem megtámadni valakiket aranyért. Az egyik ellenfélnek volt v.mi elektromos oszlop, ami kiírtotta az embereimet.
meg volt ágyúja is.
Honnan szerezhetnék ilyeneket? nekem is kellene.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Mobil flották
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Austin F.: Intel Iris Xe driver frissítés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Hardcore café
- Goddess of Victory: Nikke
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- EVGA SuperNOVA 750W GT 80 Plus Gold full moduláris tápegység / 53 hónap Alza.hu garancia
- Surface Laptop 4 Touch 13.5 Retina Ryzen7 4980U 4.4Ghz 16GB 512GB Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
- Gigabyte AORUS B550I PRO AX ITX Rev 1.2 / Beszámítás OK!
- HP 15 Zbook Studio G8 FHD IPS i7-11850H vPro 32GB 512GB SSD Nvidia A2000 Studio Win11 Pro Garancia
- Dell 14 Latitude 7420 FHD IPS i7-1185G7 4.8Ghz 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 12GB I 500GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte G5 KC Gamer notebook - i5 10500H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő (bolti áruk 100.000Ft)
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest