- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Prémium funkciókat kapott a Sony új WF-C710N fülhallgatója
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Új hozzászólás Aktív témák
-
Raymond
titán
válasz
nutella1 #1992 üzenetére
irtad mar ezt korabban is de nem ertem igazan. Igen, este nagyobb az eselye hogy vsn csalo, de per pillanat meg igy is az van hogy mondjuk 5 jatekbol kettoben van egyrtelmu csalo ugy hogy befolyasolja a jatekot, de itt meg mindig 1 vagy 2 emberrol beszelunk a 12-bol igy van eleg masik akiket lehet loni problema nelkul. Akkor megy rosszul a dolog csak igazan amikor az en csapatom full random public a masikban pedig egyertelmuen vannak 3-4 aki egy banda es egyutt dolgoznak. Akkor nehezebb es tuti hogy a csapat vesziteni fog, de az hogy az sajat KD-m negativ lenne akkor se adott igazan, csak az esely nagyobb ra.
-
Acheron
őstag
válasz
nutella1 #1913 üzenetére
Így toltad fel?
1, Monster promo oldalra belépsz (login)
2, Kódokat feltöltöd
3, Activision accountodba bejelentkezel.
4, Monster oldalon kiválasztod az aktiválni kívánt elemet (Képen kattint vagy lenetebb beváltás) (ha nem jelentkeztél be az Acti accountba, itt kéri, hogy tedd meg)
4, Átvisz az Activision oldalra, ahol a fül kódért kapsz egy aktiváló kódot (kattintással beváltod)
5, Done.Kicsit megcsavarták, de nekem így csont nélkül felment.
Kivéve amire már a Monster oldalon azt mondta, hogy majd később nézzem meg. -
Acheron
őstag
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
nutella1 #1873 üzenetére
Egyszerű a választás. Ha rusholós vagy akkor enforcer, mert kill után movement speed-et ad. Ha objektívekre mész és mondjuk hamarabb akarsz scorestreaket mint én akkor strategist. Ha pedig az óvatos játékra mész akkor recon, felvillan a hud ha rádnéznek és hamar tudsz reagálni (a wallhack-et kiherélték vele, kb semmit nem ér már)
-
pRoject22
őstag
válasz
nutella1 #1769 üzenetére
Szerintem az első 2 hétben mérték fel, ott alakult ki, annó a Valorantban is így volt, kell némi idő mire kialakul az mmr és csak utána tudják az embereket hova sorolni, tegnap mentünk mi is pár dominationt, 4-5 meccs, nem láttam csalót benne, vagy csak nem vettem észre
-
Raymond
titán
-
Tom456
tag
-
-
aero.
veterán
-
pRoject22
őstag
válasz
nutella1 #1503 üzenetére
Kipróbáltam a sima core -ban mi történik, ellen csapatban 2 darab sniperes ugrás közben becsúszva minden féle módon insta fejes falon keresztül is, domiban az egyik 95 a másik 110 killt szedett össze, beírtam nekik ,hogy ki kellene kapcsolni, de csak kussoltak rá és nyomták tovább, HC annyival jobb ,hogy oda nem hoz csipát mert hiába van a map túloldalán AR-el akkor is lekapom, de nagyon kellene egy banhullám mert ez most gyakorlatilag gatya
-
BandiHUN
veterán
válasz
nutella1 #1503 üzenetére
Vannak fura egyének, az tény... bár tegnap másfél óra shipmenten csak 2 volt, az egyik kezdőről ölt mindenkit, de az ugye ott volt a final-ban, hogy a "semmibe" lövöldöz kezdőről és dől a nép, az ilyet már csak kib..sszák tán
De amúgy nyertünk minden kört, most a fejes is jobban ment+végre trükk nélkül is működnek a dupla xp-k
Lehet, hogy szerencsém is volt épp, tegnapelőtt sokkal keményebb ellenfeleket dobott. Lehet ebbe is belenyúltak, a 0.3 w/l arányom már 1 felett van, pedig a k/d 1-ről 0.97 lett -
válasz
nutella1 #1488 üzenetére
Szerinted mi haszna lenne abból, hogy manipulálja a saját nézőit? Itt azért most ne keverjük a szezont a fazonnal, őt elnézve nem ebből él, szimplán hobbi. Azért a movementjéből is látszik hogy veterán játékos, az összes Coddal játszott eddig, van tapasztalata. Nem vagyok streamnézések híve amúgy, alig van időm, örülök ha kicsit tudok játszani...
Nem vagyok fanja, csak belenéztem egy streamjébe kíváncsiságból. 1-2 dolgot el is lestem tőle, aminek eredményeképpen este már jöttek a 2.00 fölötti átlagok és a win streakek. Már ezért megérte.
Btw ha neked lenne napi 5-6 óra szabadidőd erre, nem ruháznál be egy normális setupra?
-
BandiHUN
veterán
válasz
nutella1 #1484 üzenetére
Szórakoztatónak szórakoztató, mert én se néznék olyat, aki esik-kel, csak ez is olyan, mintha filmet néznél, nem kell elhinni, szórakozni lehet. Előfizetni meg ilyen baromságok főleg nem, meg donate, stb...
Halk megjegyzés, hogy pl. mobilon a twitch blokada-t használva(free) reklámmentes
. Ennyit ér.
Jelenleg 1 csajra szoktam előfizetni néha, az énekel is, nem is játszik jól(nem cod), szóval hiteles+jófej, szoktunk együtt játszani is. Na, tőle pl. nem sajnálom, de ez is esetleges.
A többi fun csak. YT-re meg csak zene kedvéért merészkedek, esetleg single játék cinematic, 1-1 tipp-trükk-feladat. -
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
nutella1 #1452 üzenetére
Bug volt, nem volt tervben, mert instabilitást okozott állítólag (WTF amúgy). De nyomás miatt úgy döntöttek hogy visszahozzák majd egy később patchben. [link]
Addig ha fel akarod használni XP tokeneket át kell menned warzone-ba, kiválasztani a módot, beaktiválni a tokeneket majd vissza multiplayerbe és működni fog.szerk: Hjahogy CP-t... Ezt benéztem sry.
-
pRoject22
őstag
válasz
nutella1 #1443 üzenetére
Érdemes utána nézni mert elviekben a DLSS leveszi a terhelést a harverről, szóval ha úgy akadt akkor ott valami nem jól állt, nekem minden játékban nagyon smooth DLSS-el, mondjuk nélküle is ha úgy van.
5080-ról eddig ugye semmi hivatalos nincs, elviekben Januári CES-en mutatják be utána már kapható is lesz, nem hivatalos infó ez sem természetesen
-
-
-
BandiHUN
veterán
válasz
nutella1 #1253 üzenetére
Én ki is vettem, inkább agyatlankodok a minimapokon, egyszerűen nem működik a régi tudásom, lényegében csak spawnkillel, berohangálva a mapot lehet jobbat szakítani, kétoldalt nincs elég forgalom kempelősebben/B-t már elfoglalva játszani. Megölik a rusherek, akár 2-3 is, nem foglalnak pontot, csak bedarálják a spawnt vesztes helyzetben is. KC talán mozgósabb, de ott meg a cetlit nem szedik, hadd tartson tovább, mert a headie kell, nem az xp. Ok, be lehet húzni mondjuk 1-es k/d-vel a cetliket, csak épp kill lesz kevés, én próbáltam klasszik tolni, erre mi van? 2 gold-om+prestige 2 mindjárt
Karcsú. Camo-ra fogok darálni inkább. 40 felett olyan rosszul halad a szint, hogy nem éri meg, és még a camo se halad
Meghát még a csaligránát-weapon xp-t is kiszedték most, ami ezeréve megvolt. Még jó, hogy nem kell maxos fegyver a gold-hoz.
Nem is nagyon érdekel senkit az objektíva, taktikaUgrabugra darafeszt a jó kb. mindenre.
-
BandiHUN
veterán
válasz
nutella1 #1251 üzenetére
Ma én is láttam ilyen mindenen átlövőset kettőt is...
Bár szerintem ezeket elkapták, mert eltűntek meccs közben. Azon meg meg se lepődtem, hogy körvégén ilyen headshot only 5-ös darák voltak...
Óriási baromság volt fejesre tenni az alap camo-kat. Hány lehet, aki nem nyomja fullba, de ha lő, az mindig fejes? Csupa ilyen pörög a kis mapokon.
Mondjuk azért jól tanulható, merről várhatóak, ma annyi random fejest lőttem én is, pedig ppont nem kellett már a fegyóhoz, hogy ihaj.
Mondjuk nem értem, hogy hc-n hogy a tökbe olyan gyorsak meele-vel, hogy 10m-ről rámfut, kopog a hit, de leüt. Mintha nem is regisztrálná a hiteket... semelyik részben nem volt ilyen a hc, meele-t normálon húzott az ember. Meg mi ez, hogy AR-ból 3 hit kell?Hisz 4 hit a normál...
-
H14
csendes tag
válasz
nutella1 #1220 üzenetére
"Éjjel a szervereket pc-ről és konzolról egyaránt ellepik a csalók. Ugyanakkora mennyiségben. Ez mindig is így volt, mindig is így marad."
bocs, de ez egész egyszerűen nem igaz, fájdalmas, H mennyire nem értesz hozzá.. Pc-n/laptopon azt csinálsz, amit csak akarsz a gépeddel, bármit felrakhatsz rá! konzolon ezt hogy teszed meg??? egyszerűen se hardveresen, se szoftveresen nem lehet ugyanannyi csaló a két platformon... szívesen kifejtem neked, ha nem érted... -
Acheron
őstag
-
válasz
nutella1 #732 üzenetére
Én kussolok a témában, mert nem vettem meg, így nem tudok róla sem objektív, sem szubjektív véleményt formálni. És feleslegesen nem is akarok.
De én már akkor fogtam a fejem, amikor azzal hirdették a BO6-ot, hogy a leg antitoxikusabb játék lesz. Basszus, nem ezt kéne fejleszteni, hanem meg kéne oldani a játék tisztaságát.
Ez kéne, hogy a fő cél legyen. De továbbra is a pénzlehúzás a célja.
Na, de tényleg nem akarok belepofázni, mert nem vettem meg.
Én örülök, ha valakinek ezt tetszik és őszintén sok élvezetes órát kívánok neki.
Nálam most vagy egy év pihi lesz, vagy maradnak a régebbi szériák. -
d@vee
őstag
válasz
nutella1 #732 üzenetére
Ez igaz arra is aki szerint ez a játék ér 28k-t...
Tegnap toltuk néhány órát haverokkal, de valszeg ennyi is volt. Gamepassba teljesen oké, ráadásul első naposan.
Valahogy annyira bugyuta ugribugri hülyeség az egész, mint egy free to play random cucc.
Zombi móddal elvoltunk egy ideig, single részbe még belenézek. Anno elkezdtem az összeset végigtolni a legelsőtől, de a BO1-ig jutottam csak. -
pRoject22
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen autót vegyek?
- World of Tanks - MMO
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Háztartási gépek
- Nintendo Switch 2
- Apple MacBook
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Mercedes topic
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- További aktív témák...
- ASUS TUF Gaming A620M-Plus + AMD Ryzen 5 8400F + 16GB 5600MHz Kingston Fury Beast + hűtő
- Eladó Erős Gamer PC - Akár Cyberpunk 2077-re Is Készen! (Ryzen 3 2200G RX 570 8GB 32GB RAM AIO
- MacBook Pro 2019 '16 2,6 Ghz 6mag Intel Core i7 16/512gb - Space Gray Touch Bar
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- Bomba ár! Dell Latitude 5520 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari
- Samsung Galaxy S22 Plus 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 1TB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest