- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic V2 - origami
- iPhone topik
- Magisk
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Az iPhone-t oktatja a Vivo X200 Ultra
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
laragirl83 #3014 üzenetére
Az a baj, hogy nálam is. Annak nagy fanja vagyok.
Várom is a Badlands-et nagyon. -
-
-
Van itt valaki aki zombizik? Ha igen az új Shatterblast ammo módot hogyan kell megszerezni, feloldani?
-
Most még megpróbálom újra rakni a Winfost, főleg, hogy többször eldobja magát a gép DirectX hibával.
Gondolom 24H2-n van az oprendszered. Ha igen, akkor ezek szerint nem sikerült megoldani ezt a problémát a Microsoftnak. Én emiatt nem váltottam 24H2-re. Nincs is gondom vele. Ezt még kipróbálhatnád, ha úgy is újratelepíted. -
válasz
IntelKiller7 #2870 üzenetére
Ja, és közben sehol nincs DuplaXP. Tegnap este vettük észre amikor bekiálltunk játszani. Sehol sem aktív.
-
-
válasz
ImpersonatoR #2813 üzenetére
Ja, csak akkor az idióta fejlesztőnek nem kéne beletenni a játékba ilyen "fícsöröket" és akkor nem lehet visszaélni vele. Érted, nem a fejlesztő a hibás, hanem a játékos aki kihasználja a "piaci rést".
Akkor meg kéne tiltani a VPN-ezést, igazságosnak kéne lennie az SBMM-nek, stb. Ezzel kéne kezdeni. És után foglalkozni az ilyen nem feltétlen fontos dolgoknak.
Lehet azt kéne még bevezetni, hogy amikor megölöd a játékban az embert, akkor nem megdöglik, meg folyik a vér, hanem csillámos egyszarvúk emelkednek fel a mennyekbe és közben angyalok dallami szólnak fel a háttérben.
Ennek egyébként szerintem semmi köze a COD közösséghez meg a játékhoz. Ez szimplán egy troll fejlesztő hülyesége. -
válasz
Scrake^;DD #2809 üzenetére
Kétszer olvastam el, hogy valóban komoly e a szöveg és nem valami áprilisi téma.
De most komolyan egy háborús játékban, ahol az ellenfél kinyírása a cél és feladata, nem lehet leguggolni a csóka mellé, mert bann lesz belőle?
Ezt azt hiszem már nem lehet kommentálni.
A csalókkal kéne ennyit foglalkozni, meg az igazságos meccskereséssel, stb. -
-
Fasza lett ez a Verdansk map. Nem connectál.
-
válasz
laragirl83 #2610 üzenetére
Na látod, ez a baj. Emberek nem igazán tudják, hogy az adott játékmenet miről szól.
Aszt hiszik mindenhol TDM-et kell játszani. -
-
Basszus, most neztem a beharangozót. Április 3.-án visszatér Verdansk.
Na ide visszatérek
-
válasz
Acheron #2529 üzenetére
Amikor az MW2019-ben elindult a Plunder, akkor akkorákat játszottunk, hogy el se tudom mondani. Főleg amikor meglettek a kódok, a kártyák a bunkerekhez, illetve nyitottá tették azokat. Rendre tudtuk, hol a nagy lóvé és mentünk. Pár hónapja csákány kollégával mentem Plunderezni. Vele lehet nyomulni, meg abálni is a jónépet, de ahogy írtad megváltozott. A legtöbben arra mennek, hogy kill legyen, meg kempelnek valahol sniperrel.
De ugyan ez van a multiban. Ott se tudják, a feladatlapú meccsben, hogy mit kell csinálni.
Azt hiszik, ott is tdm-et kell játszani. -
válasz
IntelKiller7 #2468 üzenetére
Köszönöm szépen.
Csak a mostani Free Days miatt érdekel, mert zombizok, de nem vettem meg a játékot. -
Az lehet tudni, hogy a zombiban mik a meta fegyverek?
-
válasz
WhiteAngel89 #2459 üzenetére
Én nem vettem meg a BO6-ot, de ha meglenne sajnos én is megvenném a Terminator pakkot.
-
-
-
-
válasz
WhiteAngel89 #2345 üzenetére
Szia.
A helyzet az, hogy teljesen mindegy, hogy hol lakik az ember, a Telekom hálózatán ott a routing (útválasztás) probléma. Lakhatsz Nyíregyházán, Miskolcon, Budapesten, Szombathelyen, Győrben a lényeg az: A géped a Telekom hálózatán felépíti a kapcsolatot a COD szerverrel. Ez az út nem egyenes, hanem kerülő út a Deutche Telekom AG miatt. Például lehet az aktuális COD szerver Frankfurtban ahová meccs közben épp csatlakozol, de a te kapcsolatod a DTAG routing miatt megjárja épp Braziliát. És már ott a high ping, a packetloss, a packetburst, meg a latencyvariation. Sőt, van olyan, hogy menet közben szervert vált a játék. És meccs kereséskor csatlakozhat bárhová.
Szóval, van értelme ezeknek, azt neked kell eldöntened, hogy melyik megoldással jobb a kapcsolatod. Az ExitLag-al vagy az Express VPN-el.
Ezek a programok lerövidítik a routingot az útválasztást a COD szerverhez. -
válasz
jozefgucci1 #2104 üzenetére
Be kell állítani az ExitLagot, meg manuálisan ki lehet választani a szervert és műxik faszán.
-
Akit érint, annak szól:
Microsoft confirms Windows 11 24H2 issue is breaking games, pauses update for more PCs
-
-
-
-
Nyomom ezt az ingyenes hétvégét, de vegyes az érzéseim. A multija nem tetszik. Sem a mozgás, sem a meccsek, a grafika meg pláne.
A többiről nem beszélve, mert ugyan azok az általános gondok, mint eddig az utóbbi COD-okban.
A zombi viszont tetszik nagyon. Gondoltam megveszem, ha bejön, de csak a zombi miatt nem látom értelmét ennyi pénzt kiadni.
A Treyarch egy dolgot tud, de azt nagyon: Zombit készíteni. -
-
Na, hát a helyzet az, hogy nálam mint Telekomosnál az ExitLag megoldotta a routing gondot.
Egyből 30-as meccsekbe kerültem és teljesen másképp ment a játék. No comment.
Szóval, érdemes előfizetni rá. -
válasz
BandiHUN #1936 üzenetére
Az a baj, hogy kipróbálni se tudom 3 napig, mert csináltam egy fiókot. Letöltöttem, mert azt írta, hogy 3 napig ingyen kipróbálhatom. Erre kiírja, hogy a regisztrációm lejárt. Beszéltem a supporttal, azt mondták, hogy erre a gépre volt már telepítve. A gépem 3 napos friss telepítés. Plusz, lehet 2 éve fent volt és ki akartam próbálni, de nem emlékszem rá. Most akkor ezt buktam. De addig nem akarok előfizetni rá, amíg nem vagyok meggyöződve róla, hogy bevállik.
-
-
-
-
válasz
nutella1 #732 üzenetére
Én kussolok a témában, mert nem vettem meg, így nem tudok róla sem objektív, sem szubjektív véleményt formálni. És feleslegesen nem is akarok.
De én már akkor fogtam a fejem, amikor azzal hirdették a BO6-ot, hogy a leg antitoxikusabb játék lesz. Basszus, nem ezt kéne fejleszteni, hanem meg kéne oldani a játék tisztaságát.
Ez kéne, hogy a fő cél legyen. De továbbra is a pénzlehúzás a célja.
Na, de tényleg nem akarok belepofázni, mert nem vettem meg.
Én örülök, ha valakinek ezt tetszik és őszintén sok élvezetes órát kívánok neki.
Nálam most vagy egy év pihi lesz, vagy maradnak a régebbi szériák. -
Igen, a WARP is beszart. Ugyan ez a helyzet MW3-ban is. Ha kapcsolódom a WARP-al szétkapcsol a szerverrel és buksz mindet, ha mondjuk zombizol.
VPN-el meg azért szar játszani, mert alapból baromi lassúak és nagyon magasak a pingek.
Próbáld ki az ExitLag-ot. 3 napos trial van, az kimondott a routingot oldja meg. -
-
Azt hittem, elértük a pofátlanság plafont az Activision részéről, de úgy néz ki van még lejjebb:
Esport1 - Új pay-to-win rendszert találtak ki a CoD Black Ops 6-hoz, őrjöngenek a rajongók
Én most kivételesen örülök, hogy kihagyom ezt a részt. Plusz, mivel Telekomos vagyok, nem idegeskedem tovább a kapcsolati gondok miatt. Ha lehetne szolgáltatót váltani megtenném.
-
Ha Telekomos vagy Vidanetes vagy, akkor ez sajnos "normális" lesz.
Idézek:
"csak a Telekom hálózatán tapasztalható, és hatással van a weboldalatok elérhetőségére, különösen a Telekomos felhasználók esetében. Már 2024 márciusa óta lassulást tapasztalhattok, főleg csúcsidőben. Ez sajnos egyre gyakrabban fordul elő, egyre több bejelentést kapunk Ügyfeleinktől, hogy használhatatlanok az oldalaik. Ennek hátterében egy konfliktus áll a Deutsche Telekom AG (DTAG) anyacég és a Cloudflare között, amely a hálózati összekapcsolás fizetési kérdésein alapul."
"A Telekom üzletpolitikája miatt az információ szabad áramlása sajnos akadályozott, mivel a Telekom kizárólag tranzit szolgáltatókkal köt hálózati megállapodásokat, amelyekből pénzügyi haszna van. A közvetlen peering kapcsolatokat nem preferálják, és így a Cloudflare-rel sem jött létre ilyen. Bár a Telekom tagja a BIX hálózatának, selective routing technológiát alkalmaznak, így nem minden forgalmat kezelnek egyformán, ami miatt bizonyos adatfolyamok kerülőúton, például Németországon, Amerikán vagy akár Brazílián keresztül haladnak, ezáltal olyan távolságot jár be az adat, hogy úgy érződik, mintha úja a 90-es évek betárcsázós vonalain próbálnátok betölteni a weboldalt"
Ezért van packetloss, packetburst, meg latency variation hibaüzenet a játékokban. -
-
Valóban nagy baromság ez, hogy elindítom az MW3-at, majd onnan indítom a BO6-ot és kilép, majd újra betölt. Aki ezt kitalálta, annak lehet szakember kell az Activionnél.
Amikor ezt megláttam pénteken azt hittem csak valami átmeneti, első indítási dolog, de folyamatosan ez van.
A másik meg ami zavaró, hogy elindítod a játékot, majd kiírja, hogy frissítés van a játékon belül és restartol. Ezt miért nem lehetett megoldani másként? -
-
Aki nem rendelte elő, az nem tudja kipróbálni? Vagy van lesz open béta valamikor?
Esetzleg van valakinek early Access kódja? -
Nem tudom, hogy az újdonság hatása, de tetszett a Gameplay Reveal Trailer.
Aztán majd meglátjuk. Nem merek előre mondani semmit.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 5:4 képarányú SXGA monitor jön ősszel az EIZO berkeiből
- Autós topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- SSD kibeszélő
- Androidos tablet topic
- Milyen okostelefont vegyek?
- Microsoft Office és Office 365 topic
- Tomato firmware
- További aktív témák...
- Asztali Gépeket Megszégyenítő Erő: MSI Alpha 17 C7V Gamer Laptop Eladó! (Ryzen 9 7945HX, RTX 4070)
- Kingston Fury Beast DDR5 6000 CL36 EXPO/XMP 32 GB (2x16 GB) kit
- Ryzen 7 5800X / RX 7700 XT 12GB / B550M WIFI / 16GB vagy 32GB RAM / 256GB M.2 + 1TB M.2 SSD / 750W
- asus a 320m-k alaplap ( am4 )
- Pioneer autóhifi
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung S23 Ultra 256GB Állapot: 10/10 6 Hónap Jótállás!
- Samsung Galaxy S21 Ultra , 12GB , 128 GB , Kártyafüggetlen
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest