- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A15 5G - válts belépőt!
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
- Google Pixel 6 - új rendszer új köntösben
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
laragirl83 #3014 üzenetére
Az a baj, hogy nálam is. Annak nagy fanja vagyok.
Várom is a Badlands-et nagyon. -
válasz
laragirl83 #3014 üzenetére
Ja Predatort azonnal venném. De ezek a B&B figurák kurva idegesítőek annak ellenére, hogy anno kedveltem a rajzfilmet. De nem COD-ba való...
-
nutella1
őstag
válasz
laragirl83 #3003 üzenetére
Játékhiba. Alátámasztom, órajel droppok előfordulnak, multiban. Egyik frissítéskor oké, a másikban már nem.
-
dunc
nagyúr
válasz
laragirl83 #3003 üzenetére
PS5 esetében is nagyon a zavaró volt, de jelenleg megoldódott! Olyan hullámzó volt az egész!
-
nutella1
őstag
válasz
laragirl83 #2986 üzenetére
Szerintem is, messze az volt a legélvezhetőbb.
-
Scrake^;DD
aktív tag
válasz
laragirl83 #2952 üzenetére
Az LC10 es olyan op mint annó az amax volt.. majd nerfelik aztán jön megint a KSV meg a Kompakt meta
-
beteg
őstag
válasz
laragirl83 #2939 üzenetére
Sajnos nem.
Cseréltem ramokat is, az sem.
Vettem új lapot ddr5 ramokat, de utoljára hagyom
Újra raktam a rendszert, most w10-et. A 24H2-t nem engedtem rá, így most stabilnak tűnik.
Viszont most megint ott tartok, hogy 200 fölött van, de nem stabil 240 az fps... -
beteg
őstag
válasz
laragirl83 #2937 üzenetére
Köszi szépen, mindjárt ki is próbálom!
Vettem egy új tápot, egy MSI A1250GL-t. Nem segített...
-
Corsa02
őstag
válasz
laragirl83 #2841 üzenetére
Egyetértek, én is csak ott
-
lowzor
veterán
válasz
laragirl83 #2837 üzenetére
HC-ban vagy Core-ban nyomod a Jackal-el?
-
BandiHUN
veterán
válasz
laragirl83 #2747 üzenetére
Exitlag, ami szintén egyfajta magán VPN, szintén. +ugye az mivel csak game-re van gyúrva, a pinget is kihozza legjobbra, és stabil, mert nincsen rajta másféle(letöltés, torrent) adatforgalom.
-
Scrake^;DD
aktív tag
válasz
laragirl83 #2707 üzenetére
Legutóbbi nuketown chaos az úgy nézett ki, hogy volt egy játékos természetesen nem az én csapatomban, aki valami 120/8-as statot hozott össze és kb állandóan a dreadnought killstreaket verette.. a meccs felét kb a levegőben töltötte
-
Raymond
titán
válasz
laragirl83 #2707 üzenetére
Hasonlo volt nalam is a multkor ugyanott. Es mint itt is lathato, nalam is allatalaban az van hogy vagy en egyedul vagy talan meg egy masik csapattars dolgozik az objective-on, a tobbiek sima TDM-kent jatszak a Hardpoint es a Domination-t is. De ez mar sok eve is igy volt, tehat nem valtozott semmi
-
Raymond
titán
válasz
laragirl83 #2695 üzenetére
Oh en nem erek ra Killstreak-ekre, meg a Scout Pulse-t se hasznaltam, igaz nem is kell, valaki mindig van a latoterben akit apritani lehet
-
lowzor
veterán
válasz
laragirl83 #2639 üzenetére
-
lowzor
veterán
válasz
laragirl83 #2633 üzenetére
Nálam lag nincs, smooth az egész, de a GPU használat nálam is hajlamos beesni, főleg Nuketown-on vettem észre. Mondjuk 170-180 FPS mellett szóval lehet, hogy procilimit.
-
Raymond
titán
válasz
laragirl83 #2633 üzenetére
Ez most Warzone-ban van? Sima MP-ben tegnap es ma se voltak akadasok nalam.
-
lowzor
veterán
válasz
laragirl83 #2616 üzenetére
Újratelepítem, remélem az megoldja.
-
válasz
laragirl83 #2610 üzenetére
Na látod, ez a baj. Emberek nem igazán tudják, hogy az adott játékmenet miről szól.
Aszt hiszik mindenhol TDM-et kell játszani. -
LackoMester
addikt
válasz
laragirl83 #2590 üzenetére
Ja, valami hasonló.
-
Raymond
titán
válasz
laragirl83 #2597 üzenetére
OK, en HC-t nem jatszok ott meg azert konnyebben van az amit irsz.
-
Corsa02
őstag
válasz
HC-n ritkán, de előfordul. A legjobb amikor pont betesz egy másik játékos elé!!! Neki egy gombnyomás nekem rögtön halál...
Cheater is van időnként, de olyankor én ki is lépek abból a körből. -
Raymond
titán
válasz
Milyen jatekmodban? En TDM minden palyan es amit eppen megszavaznak a Nuketown-on, de tenykeg durva dolog nagyon ritkan van.
-
lowzor
veterán
válasz
laragirl83 #2567 üzenetére
Az biztos.
Kicsi a világ. -
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
laragirl83 #1678 üzenetére
Hja kezdetek óta létező loadout bug. Ugyanezt eljátssza az optikákkal is meg egyéb kiegészítőkkel.
(alap fegyvernél jön elő neked vagy blueprintesnél?)
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
laragirl83 #1313 üzenetére
Kellett egy pár perc nekem is, mert nem értettem hogy 4. sloton miért az elsőbe teszi be. Mondom magamban hogy hülye vagyok, de nem ennyire
Na amúgy kis pletyka:
Halo, DOOM, and Gears of War Collaborations are Coming to Call of Duty: Black Ops 6, It’s Claimed
Ha ez igaz, vagyok annyira vérfan, hogy DOOM és Halo bundle-öket veszem azonnal
-
nutella1
őstag
válasz
laragirl83 #1003 üzenetére
Redditen ugyanez a téma, ahogy látom rengeteg embernél:[link]
Hátha ez segít neked: "i deleted the Call Of Duty folder in my documents and relaunched, had to redo my settings but I haven't had an issue since."
-
vigyori78
őstag
válasz
laragirl83 #869 üzenetére
Sajnos ez már nem a régi HC. Ha visszaemlékszel egyszer átnevezték a HC-t Tier1 -re, na ott babráltak valamit és azóta rosszabb hiába hívják újra HC-nek, azóta van, hogy assaulttal 3 fehér hitet is lőhetsz és nem hal meg.
-
nutella1
őstag
válasz
laragirl83 #861 üzenetére
Ez simán előfordult MW3-ban is. Nálam is rengeteg ilyen szituáció adódik. Server Lag, vagy az isten tudja..
-
Acheron
őstag
válasz
laragirl83 #861 üzenetére
MWIII -ban is volt ilyen HC -n, távolabbról handgunnal vagy SMG -vel szépen "kopogott".
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi A3 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090 (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest