- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A15 5G - válts belépőt!
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Acheron
őstag
válasz
BandiHUN #2727 üzenetére
Én emellé (azzal együtt, hogy amit írsz, az igen pozitív, és mindenképp megér egy próbát) még egy COD alternatívát is bettennék a klasszik COD kedvelőknek: az MWIII -ba (2023) bekerült egy OG Mosh Pit mód, ami only MW2 (2009) pályákat tartalmaz.
Vannak időszakok, amikor nehezen talál lobbit, de többnyire pár percen belül összeáll egy csapat. Cserébe elvétve vannak bugyuta skinek, főleg milsim operátorokkal találkozni (érezhetően leginkább olyanok járnak oda, akiknek még jelent valamit az eredeti COD szellemiség). A csapatok változók (ha nem is őrült módon), mindenfélke stílus játszik (Rush, camp, ki mit szeret). SBMM van, de hát hol nincs már az újkori COD -okban.
(ami vicces, hogy az alacsonyabb játékosszám miatt gyakran azonos játékosokkal megy az ember több lobbin keresztül, és így különösen feltűnő, hogy egyszer istenkirály módon röptében lehet szedni az ellent sniperrel, máskor meg csak esés - kelés van, a szokásos periodikussággal. Ennyit arról, hogy kizárólag az erősebb - gyengébb lobbikba pakolással operál a rendszer)
Amíg ez a mód él, én biztos vissza nem megyek a csilicsáré BO6 -ba, a BO7 meg talán egy próbát megél az idén, de ha ugyan ez lesz (ami borítékolható), akkor az is marad elfekvőben a 2026 -os MW IV -ig. -
nutella1
őstag
válasz
BandiHUN #2222 üzenetére
Az SBMM már csak ilyen. Elhiszed magadról egy röpke pillanatra (majdnem
), hogy überkirálycsászár vagy, aztán mégsem. Mivel a következő lobbyban az ellenfél csapatának oszt CSAK lapot. Ezért voltak jobbak a régebbi COD-ok. Hagyták érvényesülni a jobb reflexekkel rendelkező játékosokat. Itt minden tehetségtelen érvényesülhet. Amíg ott volt az évad végére + 50.000-100.000 killem, az itt megvalósíthatatlan a system miatt, elképzelhetetlen.
-
Acheron
őstag
válasz
BandiHUN #2213 üzenetére
Nem baj, legalább láttam a plundert is - igaz, elég is volt belőle ennyi
Igen, az SVD (aka Dragunov) nem túl erős (sosem volt az), Core módban gyakran két lövés kell belőle - és a sorozatlövők ellen ez még akkor is hátrány, ha az automata mivolta miatt gyorsan is lehet vele ismételni.
#2212Raymond: A fent említett Reflexes perk volt a harmadik ötvenes csomag, a psztolyon és a burst módon kívül. (+ még egy onyl blackcell csomag) -
nutella1
őstag
válasz
BandiHUN #2169 üzenetére
Egyébként, szerinted, bármilyen multi játéknál érdekli a kiadót, gyártót, forgalmazót, stb. azon kívül, hogy a pénzt kifizeted a játékért és a haszontalan kiegészítőkért, hogy megvan-e bármilyen megfelelő kill szám egy skin eléréséhez? Ugye ezt te sem gondolod komolyan.?
Szerinted ezt valaki komolyan monitorozza? Például ez a hatékony Ricochet? Azért ne legyünk ennyire naivak, ha lehet.
-
nutella1
őstag
válasz
BandiHUN #2166 üzenetére
De, nagyon is más. Ezért a játékon belül meg kell dolgozni. Mitől lenne más? Áruld el nekem. Ez nem csalás? Én lexarom hol csinálnak maxos accokat(tudok róla, sok szerencsétlen kis vietnami napokat görnyed a gép előtt aprópénzért, az elhízott, dagadt gamertársadalmat kiszolgálni. Olyan is akadt, aki leszédült a székről játék közben emiatt, meghalt). A tiszta játék a lényeg, legalábbis részemről. Mindig is az volt. Aztán lehet túl maradi vagyok. De ha mindenki így lenne ezzel, mi értelme volna a játékon belül bármiféle célt is elérni?
-
nutella1
őstag
válasz
BandiHUN #2113 üzenetére
Én éreztem különbséget, és minden nap érezni. Ha épp olyan lobbykba dob be, sorozatban egymás után, ahol nincs csaló, szerencse. Én is járok úgy, nem egyszer. Viszont ha sorozatban egymás után tolja ezeket a lobby-kat, nem a "jókor jó helyen"-t, mikor amúgy is kevés időm van, hát na.. Volt ennél durvább persze, mindenki emlékszik a COD4, MW2, MW3 időszakokra. Amúgy telibe tojom én is. Csak idegesítő, amikor 3-4 nap egymás után olyan partykba dob be, arra a pár órára, ahol csak a hülye meg a vak nem látja, hogy az ellenfél csapatából minimum 1, olykor 2-en, 3-an aimeznek, whz-nak.
..és erre írtam, hogy ilyenkor semmit nem ér az exitlag, sem mellé bármilyen méregdrága kütyü. Placebo. Ebben az esetben.
Aki kieső területeken, falun lakik, annak biztos jó, itt a belvárosban, ahol én lakom, semmit nem ér. Nulla. Nem tudom élvezni az előnyeit olyan tiszta meccsekben, ahol senki nem csal. ..és távolról sem a K/D arány ami felmérgel, hanem, hogy agybeteg, nulla embereknél nem létezik fair play, még egy játékban sem.
-
Raymond
titán
válasz
BandiHUN #2113 üzenetére
Megmondom oszinten es sem ertem igazan a kollega kirohanasait. En oreg vagyok mar es utoljara BO2-t jatszottam amig lehetett, akkor adtam fel amikor mar tenyleg nem lehetett jatszani mert mondjuk a meccs kezdete utan 5 masodpercel swarm-ok ropkodtek. A BO6 beta/early videok alapjan azt hittem nem megy mar mert tul gyorsnak tunt az egesz, de megy. En csak sima jatekokat jatszok (TDM az osszes palyan es amit eppen megszavaznak Nuketown-on, ez a ketto van csak a filterben), tehat semmi HC vagy Ranked igy csak ahhoz tudok szolni. Szinte az osszes jatekban a top 3-ban vagy a 12-bol pontokban, nagyon-bagyon ritka hogy lecsuszok. Fuggetlenul attol hogy mikor jatszok (este vagy napkozben) es hogy milyen a keverek (PC es konzol) a lobby-ban. A csalokra nem figyelek, akkor veszem eszre ha nagyon durvan toljak de akkor is azt a par percet kibirom aztan a masik meccs ugyis mashogy lesz. A legnehezebb az amikor a masik csapatban egyertelmuen 3-4-en osszejatszanak mert ott egyedul nehez barmit is csinalni, de az legalabb annyibol szorakoztato hogy probalkozik az ember megzavarni annak a csapatnak a seal clubbing jatekat amennyire csak lehet.
-
nutella1
őstag
válasz
BandiHUN #2107 üzenetére
Nekem a belvárosból semmit nem számít az exitlag. Most, ahogy általában minden napközben, egyetlen csaló sincs. Ellentétben az esti, éjszakai órákkal. Nincs ebben semmi negatívizmus. Ezek tények. Örülök, ha kieső övezetekben, falun segít, igazán, kolléga. Itt semmit nem ér. Ahogy jó headset, egér, egérpad, és a jó kontroller, még 144hz sem. A cheaterek ellen.
-
nutella1
őstag
válasz
BandiHUN #2077 üzenetére
Nem a ráfeszülésen van a hangsúly, hanem a három estén, két alkalommal, szinte az összes ilyen előfordulással. Én elhiszem, ha valakinek tengernyi ideje, vagy napközben ideje van játszani, az jól telik. De délután 18:00-tól, és éjjel, ha többször belefutsz ilyen alkalomba, az nem épp kellemes. Ez a trágyadomb, éjjel gyakorlatilag teljes mértékben játszhatatlan. Kivéve, ha valami jég és halvérű ember próbálkozik eredményes lenni az esti időszakban. Mondjuk, ez eddig is, az ezt megelőző években, szintén így volt
-
Raymond
titán
válasz
BandiHUN #2071 üzenetére
Na igen, az a 100/8 nem a DOCSIS 3.0 limit hanem a helyi halozatod es carrier equipment limital. Tavaly decemberig nekem is csak 100/12 volt pedig lehetett volna tobb (400 vagy 500 letoltes) csak nem erdekelt igazan. Aztan kenyszervaltaskor mar 1000/50-et rendeltem mert miert ne (az ar nem valtozott es adtak IPv4-et is mert kertem). Amikor megjott a csomag eloszor csak 500-am volt a teszt szerint es kiderult hogy veletlenul 3.0-as modemet kuldtek. Ket napra ra itt volt a 3.1-es es azzal mar megvan a 1000/50.
-
nutella1
őstag
válasz
BandiHUN #2064 üzenetére
Tökmindegy, hogy kábelnet, nem kábelnet. Nekem optikai Telekom, Budapest központjában. Minimális az érzékelhető, "tapintható" különbség. A többi az csak a valós reflexidő. Felesleges a "megváltást" várni ettől a programtól. "Ez nem cheat nem leszel tőle jobb játékos", hogy a kedves fórumtársat idézzem.
-
-
válasz
BandiHUN #1936 üzenetére
Az a baj, hogy kipróbálni se tudom 3 napig, mert csináltam egy fiókot. Letöltöttem, mert azt írta, hogy 3 napig ingyen kipróbálhatom. Erre kiírja, hogy a regisztrációm lejárt. Beszéltem a supporttal, azt mondták, hogy erre a gépre volt már telepítve. A gépem 3 napos friss telepítés. Plusz, lehet 2 éve fent volt és ki akartam próbálni, de nem emlékszem rá. Most akkor ezt buktam. De addig nem akarok előfizetni rá, amíg nem vagyok meggyöződve róla, hogy bevállik.
-
BandiHUN
veterán
válasz
BandiHUN #1936 üzenetére
Egyébként az egésznek annyi a lényege, hogy ez egy bérelt magánhálózat, ha jól emlékszem itthon 5 vagy 6 szerver van/országonként soksok, és ezen a dedikált vonalon fut a játékok adata, megkerüli a forgalmas csomópontokat, nekem pl. a győri szerverről megy ki nemzetközibe, Pestet full elkerüli, innen is a - 20ms,mert Pestet 25 körüli pinggel érem el, Győrt a dedikálton 5ms,és innen a német irány 25ms kb. a szerverig, mert kint is alternatív úton megy. És nincs ugye semmi vpn meg egyéb trükk, a kliens informatív, nem fogyaszt erőforrást, stb. Hátránya, hogy benne kell lennie az adott játéknak/programnak a listában, hogy működjön, de rengeteg játék/kliens/böngésző benne van.
+ én hiába pipáltam be, hogy induljon a winnel(11 24H2),ez nem ment, be kellett másolnom a parancsikonját a startup folderbe, így már indul, szóval nem óriási gond. +hétvégén jött ki update, és a kliens nem jelezte, de ugye épp a start gond után nézegettem, manuálisan letöltöttem-frissítettem, de eddig se volt gond vele.
Ja, PayPallal is fizethető. Szóval biztonságos.
-
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
BandiHUN #1885 üzenetére
Hja amúgy azzal nem is szabad folyamatosan pásztázni mert kiszednek hamar. Egy gombnyomás, és máris pingeli ellenfelet (az animáció ilyenkor meg úgyis nagyon rövid)
Most arra nem emlékszem hogy automatikusan újratöltődik-e, egy ideje már nem használom, mert rá vagyok cuppanva a shock charge-ra
-
Raymond
titán
válasz
BandiHUN #1674 üzenetére
"...és csak szenvedtünk, ráadásul 2 kezdő, az első mapon, mert hiányoztak a feladatok, csak a jel volt a mapon"
Ez volt nalam is amikor az elso nap elinditottam. Semmit nem irt vagy mutatott hogy mit kene csinalni, csak jottek a zombib hullamokban amig birtam. Azt hittem akkor hogy ennyibol all
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
BandiHUN #1607 üzenetére
Több is van YT-on. Pl.: [link] [link]
Az eredeti bluprint variáns megmarad, simán csak rá kell menned csak fegyvernél rányomsz a Build Options gombra (Ez Xbox-on nálam Y-on, PC-n passz) és reset to default. Ekkor visszaállítja eredeti kinézetet.
Ha kell eredeti kinézet de mellé egy másik amit módosítottál simán csak duplikálod ugyanebben a menüben.
-
pRoject22
őstag
válasz
BandiHUN #1442 üzenetére
Rankedre rápróbálok, kevesebb perk és 4v4 az nekem jobb lesz, a Warzone nekem konkrétan hányingert okoz, az, hogy ott az ember, lelövöm, sőt belemegy egy tár a 40-es tárból a kimaxolt és beállított fegyverből és a csávó elfut, majd vissza ugrik és lerak 2-3 töltényből. Most kipróbáltam az újat de 1-2 meccs után takarítottam is lefelé a gépről, ezen kívül más bajom nem lenne vele
-
válasz
BandiHUN #1254 üzenetére
Én átmentem Core-ba, otthagyva a HC-t. Sokan jönnek ezzel a dumával hogy a HC realisztikus meg nagyobb reakcióidő kell hozzá, hát eddig amit láttam belőle, 80% kemper volt.
Valahogy a Coreba jobban működik a csapatjáték, de lehet csak én fogtam ki a szerencsétlen csapatokat. HC-be mindenki csak a saját dolgaival van elfoglalva.
Egyedül ami tetszett HC-be az pont a Nuketown, amiatt vissza fogok még menni oda.
-
MikeWazowski
veterán
-
pRoject22
őstag
válasz
BandiHUN #871 üzenetére
Már a béta első napján is volt csalás benne, már amúgy lvl 42 körül vagyok de megmondom őszintén ,hogy egy kezemen megtudom számolni hány olyan embert láttam akiről azt gondoltam ,hogy csalt, mégha néha találkozom is egyel akkor meg leavelem a meccset report után persze aztán mehet a köv meccs, számmomra ilyen téren simán játszható
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
BandiHUN #709 üzenetére
"Ne Te legyél az etalon már, "
Ne mondtam én sehol ilyet, annyit írtam hogy én hol tartok. Nincs azzal gond ha az ember keveset tud játszani, ezt sem mondtam sehol, de annak sincs értelme hogy egy hétvége alatt megszerez mindent is a nép, hogy utána megint anyázzák az aktuális COD részt. Mondjuk ez meg már a sapka esete, mindig lesz valakinek nem jó. Ha túl gyors a fejlődés az a baj, ha túl lassú meg az. Kompromisszumokat kell kötni sajnos.
szerk: Amúgy prestige token rendszer van igen. 1token egy perm unlock.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
BandiHUN #706 üzenetére
"Hát igen, lasssú a fejlődés, az elég gond"
Mármint ez miért gond? Egy napja jelent meg a játék. Ha meg gyors lenne akkor meg mindenki azon sírna hogy nincs tartalom és mindent is unlockoltunk már.
Nekem ma meglesz 1. prestige, szerintem elleszek pár hónapot vele míg max prestige-re elérek.
-
Acheron
őstag
válasz
BandiHUN #601 üzenetére
Igen, ezeket én is láttam,gyagyi, gagyi, de még nem patkány, cica (imádom a macskákat, de nem a COD -ban), szőrgolyó és isten tudja miféle egyéb agyszülemény. De majd jönnek azok is...
#602zozika84: Pontosan, én is régóta ezt mondogatom - csak egy kapcsoló kellen, hogy a mil -sim elkülöníthető legyen a bazári hülyegyerek skinektől.
#603BandiHUN: Nekem pont ez az időhúzó értelmetlen majomkodás (winners circle) tette be a kaput - egy hónapja hozzá sem nyúltam a játékhoz, az MWIII -hoz sem, annyira kiütött rajtam az igénytelenidiotizmusinfantilizmus ezen foka...
"Mondjuk azt írták, hogy a betához képest csökkentik a különféle közjátékok idejét." - No de hogyan? Hiszen pont most pakoltak bele egy plusz felesleges közjátékot a fenti borzalommal. Lassan meccsenként egy teljes perc elmegy azzal, hogy felesleges dolgokat kell a továbblépés lehetősége nélkül nézni (a meccs legjobb játékában megnézhető, hogy hogyan spawnolta le egy szerencsés dellikvens elé az SBMM a teljes ellenséges csapatot neki háttal, majd a winner circle -ben a fent említett ostoba ökörködés tekinthető meg) . Merthogy még az sincs, hogy továbblépsz, és bukod a pontot - a winner circle -ből egyszerűen nem engedett tovább lépni, míg végig nem nézted.
A tényleges játék, ami miatt az ember a mai napig szívesen venné elő a gémet, az pedig egyre kevesebb. Pedig maga a játék rész nem lenne rossz (nekem még ez az omnimovement furcsaság sem tudta elrontani) -
shotika
őstag
válasz
BandiHUN #301 üzenetére
Tehát akkor összegezzük így a béta vége fele
- szarabb, mint az MW3
- jobb, mint az MW3
- ez már nem is Call of Duty
- ezt már nem fogom megvenni --> megvettem --> ez nagyon rossz
- az MW2019 sokkal jobb volt
- ez csak egy MW3 DLC (az MW3 is egy DLC volt)
- ronda
- jól néz ki
- szarul fut, szarabbul, mint az MW3
- nagyon jól fut, jobban, mint az MW3
- miez a mozgás?? ez már nem is Call of Duty
- tök jó az új mozgás" kiszámolt az egész, minden "jó helyen" van, hogy spotot vagy fedezéket adjon"
A BO2 óta az összes Black Ops ilyen volt, ez tudatos a fejlesztőktől. Ez a céljuk, hogy folyamatosan pörögjön a meccs és mindent ennek is rendeltek alá. Ez nem egy taktikai shooter, ez ugyanaz, mint a 99-es Quake 3, egy aréna shooter, ahol a skillesebb, gyorsabb, nagyobb pálya és fegyver ismerettel rendelkező player lesz a legjobb.Engem pl ez már nagyon nem tud lekötni. Még mindig élvezem, de már nem tudnék egész nap ellenni egy ilyen multival. A kampány az mondjuk érdekel, mert a Black Opsok sztorija mindig baromi jól volt tálalva, de ennyi.
-
lowzor
veterán
válasz
BandiHUN #220 üzenetére
Én azért örülök, hogy nem vettem meg 80 euróért, hanem csak jövő júliusig 16k-ért a GP-t. Csoda lesz, ha ez nálam addig ki fog tartani.
Az már előző részeknél is érződött, hogy inkább kontrollerre fejlesztették a játékot.
Nálam ez a 100-as hp is a nagyon gatya kategória, bár legalább játszható a 150-essel ellentétben.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÖRÖK GARANCIÁVAL - OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - LicencAruhaz.hu
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest