- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Motorola Edge 30 Ultra - a 200 megapixeles kérdés
- Egy óra, két rendszer
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Honor Magic V2 - origami
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
nutella1
őstag
válasz
kill_switch #2783 üzenetére
A jobb oldali az milyen nemű?
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
kill_switch #2439 üzenetére
Hja láttam a Radiant Blight, de az most nem igazán jön be. A Terminatoros tetszik, de kéne venne hozzá még 1500-at..Elgondolkodtat...
-
nutella1
őstag
válasz
kill_switch #2291 üzenetére
Van bizony, és mindig ugyanez a jelenség. Próbálják belemagyarázni néhányan, hogy te vagy az ügyetlen, pedig nem így van.
Ilyen az égvilágon nincs, ha nem irányított a játék, és soha nem is volt, eddig, az SBMM bevezetése óta:"A meccs első felében olyan volt, mintha botok ellen mentünk volna, olyan lövések találtak be amiknek nem lett volna szabad, objektívet hírből sem ismerte a másik csapat, látszólag easy win meccs volt, aztán egyszer csak elkezdett a mi csapatunk csetleni botlani. Két respawn között feldolgozni sem volt idő mi történik, hirtelen elkezdtek nem belehalni a lövésekbe a másik oldalon és simán úgy átfordult a meccs, hogy mi tűntünk inkább botoknak és buktuk is a kört. Egy embernél ezt lehetne skillre fogni, fáradtság meg ilyesmi, de a komplett csapat viselkedett ugyanígy."
Sima ügy, rengetegszer előfordul ez.
-
shotika
őstag
válasz
kill_switch #802 üzenetére
Köszönöm, ez a mesterezés a kommunikáció egyik legalja, a részemről befejeztem.
-
Acheron
őstag
válasz
kill_switch #780 üzenetére
Az MWIII -ban szembesültem vele pár hónapja, hogy ha bemegyek egy szobába, ahol tükör van, khmm, hát ott nem szembesülök megammal
Merthogy nincs tükörkép... Emlékeim szerint a Duke Nukem -ben (az eredeti 1991 -esben) már illegethettem magam a tükör előtt
)
Ellenben a tükör legalább szétlőhetetlen...
Ezen a tükörkép - hiányon azért dobtam egy hátast, amikor feltűnt -
shotika
őstag
válasz
kill_switch #795 üzenetére
Kérlek, ennek az epizódnak a topicját már ne hányjátok tele az SBMM-el. Volt pár évetek arra, hogy megszokjátok a rendszert. A spawn pedig mindig ilyen volt, főleg a megjelenéskor, amin mindig hegesztenek a későbbiekben.
Egyéb? -
shotika
őstag
válasz
"Már rég ott kéne tartanunk, hogy meccs végére már csak a ház alapok meg max a tartóoszlopok maradjanak állva, minden mást meg le lehetne gyalulni kb ilyen arzenál mellett."
Nyilatkoztak erről anno a fejlesztők, hogy voltak erre próbálkozások, és alkalmas is rá az engine, csupán nem tett jót a meccsek dinamikájának.
-
zozika84
őstag
válasz
Pontosan igy van
-
LackoMester
addikt
válasz
kill_switch #521 üzenetére
Ja kész elmebaj az egész.
A kedvencem a MW3- ba az a nagyfejű f@szomtudjamicsoda talán nyúl, kilométerekről észrevenni mikor kempelnek vele mert mindehonnan kilóg a feje. -
nutella1
őstag
válasz
kill_switch #485 üzenetére
Ne kérdezd, csak a kampányt én sem értem.
De mióta létezik COD, csak amiatt veszi. Ő ebből nem csinál pénzkérdést.
-
nutella1
őstag
válasz
kill_switch #478 üzenetére
De van, egyik ismerősöm csak a kampány végett veszi meg minden évben. Hihetetlen, tudom. Én, ha nincs korai hozzáférés, rá sem nézek a kampányra, tavaly is hiba volt.
-
nutella1
őstag
válasz
kill_switch #308 üzenetére
Ez így igaz
-
zozika84
őstag
válasz
kill_switch #306 üzenetére
A fene a gusztusát
-
nutella1
őstag
válasz
kill_switch #306 üzenetére
A vásárlás ténye nem cáfolja, hogy attól még a játék jobb, hogy az MW-re hasonlít, ahogy azt sem, hogy attól még DLC, és még azt sem, hogy a Vault jó deal volt.
-
válasz
kill_switch #208 üzenetére
Ez egy téboly ez a cég, egy nyomorult contact-ot nem találok hozzájuk, csak ilyen előre beállított dolgok közül lehet választani, sehol egy live chat a support.
Amúgy elvileg steamen kell visszatéritést kérni, hát majd kiderül.
-
válasz
kill_switch #204 üzenetére
Játékon belül sajnos.
-
válasz
kill_switch #200 üzenetére
Én megvettem, de nem tudom előrendelésnél ez hogy megy, de kérem vissza a pénzem. Ez 2024-ben botrány, nem részletezem, te tökéletesen leírtad. Az mw3-at elvitte a hátán a nosztalgiafaktor, ezt nem fogja.
-
Spizzi
tag
válasz
kill_switch #97 üzenetére
Sehová nem fordult a véleményem, a Vault Edition tartalom tekintetében a BO6 esetében sokkal jobban megéri mint bármikor előtte.
Az már teljesen más kérdés, hogy a játék személy szerint nekem nem tetszik a kiszivárgott felvételek alapján, így valószínűleg kihagyom. Viszont tartom a véleményem, hogy akinek tetszik ő jól fog járni a Vault Edition-el. (Legalábbis jobban mint a tavalyi Vault-al, vagy azelőttivel... előttivel...stb)
Az MW19 egyáltalán nem a pewpew kaboom kategória volt, mai napig utánozhatatlanul realisztikus, basszusos fegyver hangok, robbanások egy igencsak élvezetes gunplay-el megtámogatva. Nem hinném, hogy az emlékek szépültek csak meg, tekintve, hogy a hétvégén mentem pár kör SD-t a játékban és még mindig a legszebb, legjobb, legimmerzívebb epizód.
-
Linem
senior tag
válasz
Igen, volt különbség mindig is a BO és MW között. (Bár nekem a BO4 valamiért kifejezetten tetszett akkoriban.) Azóta már a mai szememmel nyilván nem tetszene, és a lényeg éppen ez, hogy 2024-ben ne kelljen már 10 évvel ezelőtti hardverekre készített játékkal szenvedni.
A másik, hogy a Microsoft felvásárlás után nem ezt vártam. Azt hittem, hogy valamilyen ráhatásuk csak lesz a fejlesztésekre, és változásokat foganatosítanak a kiadott minőség emeléséhez. Gondoltam, vagyis inkább feltételeztem, hogy rendet tesznek, és átalakítanak bizonyos területeket a cégnél a játékosok érdekében. Erre egy ugyanolyan gagyi, élvezhetetlen, nulla szeméthalomért próbálnak megint pénzt kérni.
A kiszivárogtatott videok most jól jöttek. Előre szembesülhettünk azzal, hogy mi várható 110 euróért.
-
Ryoo
senior tag
válasz
+1
-
Lendova
őstag
válasz
kill_switch #62 üzenetére
Ennyi pont elég ahhoz, hogy már ne is érdekeljen.
-
Tomko78
őstag
válasz
Na akkor ezt most kihagyom , 80 eurot nem fizetek egy alapért , majd karácsony előtt lesz 20 % akcijó is rá
-
Ryoo
senior tag
válasz
kill_switch #64 üzenetére
Nyilván, akinek van új codot futtatni képes gépe. Nekem ps-em van, így buktam.
-
3L1T3
addikt
válasz
Figyelj üzleti szempontból jól teszik. Ott a lehetőség a GP-ben való játszásra, azokban a hónapokban amikor valóban akarsz, ha ez nem szimpatikus megveszed drágábban és így is úgy is pénzénél van a cég.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vicces képek
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- E-roller topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Robogó, kismotor
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Apple MacBook
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Hálózati / IP kamera
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Samsung S25 Ultra - Titanium Gray - Használt, karcmentes
- Samsung Galaxy S23 , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX B550-F GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Eladó ÚJ csak bontott állapotban lévő Xiaomi Redmi 13C 4/128GB / 12 hó jótállás
- ASUS Radeon HD6950 DirectCU II 2GB 256bit GDDR5 EAH6950 DCII/2DI4S/2GD5 Videokártya eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest