- iPhone topik
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- MIUI / HyperOS topik
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Macrodroid
- Légies iPhone halvány színei
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
-
lowzor
veterán
válasz
WATERDACA #1539 üzenetére
Kipróbáltam felhőből, úgy néz ki, mintha odahánytam volna, és a framerate is hulladék, talán 60 FPS ha van, vagy még annyi sem.
A felbontás is jóval kisebbnek tűnik, mint a monitoromé, mert teljesen homályos volt az egész, pixeles feliratokkal.
Gigabites netem van, szóval azzal tuti nincs gond. -
sZapu
csendes tag
válasz
WATERDACA #1489 üzenetére
Teljes állású streamer, már pár éve csak ez a fő " állása ", nincs másik melója. 2-3 hónapig eljátszik a CoD-al utána lép is tovább ezért nem is mondanám veteránnak sem, pár éve követője vagyok tudom hogy miket szokott streamelni
Annyi még lemaradt, hogy számára mindig az aktuális cod a " legjobb cod evör "
-
BandiHUN
veterán
válasz
WATERDACA #1481 üzenetére
A streamerek kb. mindig használnak valamit,spéci drága controller, minimum a lobbival manipulálnak, hogy "jól menjen", ez kb. semmit nem jelent. Van egyébként gyárilag makrós kontroller is már pl. Ők ebből élnek, érdekes, mindenki mindenben profi, aki streamel, még a 80-as iq-s szőke p..csa is jobbat nyom az ittlévők nagy részénél🤣 Aztán csodálkozik az ember, hogy kipróbálja, amit lát, és neki nem úgy működik a dolog. Funból persze én is nézek streameket pl. kaja közben, stb, de olyan nincs, hogy az ember ennyire bot lobbikba fusson, mindegy, hogy BF, COD, Warzone, Fortnite, akármi.
-
-
nutella1
őstag
válasz
WATERDACA #1430 üzenetére
Előfordul ilyen széria. Ha délelőtt próbálnád, napközben, eredményesebb volnál. Éjszaka sok a csaló. Nem bulizni mennek a gamerek és szívni, tolják a cheat-et, orrvérzésig éjjel. Ezen ne csodálkozz. A random rendszer meg, hogy melyik lobby-ba sorol be, nevetséges. Nincs itt semmilyen képesség alapján létező megkülönböztetés. Ez csak marketing, kamu.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
WATERDACA #1352 üzenetére
Presztízs, tekintély, hírnév. Már a nevében is benne van hogy ez arra van, hogy külvilág lássa meddig jutottál el, milyen magas szinten vagy. Prestige 10-ig az ikonokkal, utána meg magával a szintezéssel, amivel elmehetsz Level 1000-ig. Minden más már csak extra (skinek, logók, emblémák, fegyver blueprintek stb.)
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
WATERDACA #1333 üzenetére
"Azért ne vicceljük ezt el annyira. Ez a rendszer ebben a formában halott, nem is korrekt meccseket eredményezhet (felhúzott 55-ös fullos katona vs prestige 1 level 1 no weapon csóró ember?)"
Két dolog:
Fogod a brutal szettuningolt fegyvered és viszed tovább a prestige tokennel és maris nem vagy hátrányban .
Ha még kell egy perk vagy más mondjuk akkor használod Alap XM4-et, bárkit szét lehet vele darálni pillanatok alatt. Főleg hogy a fegyver szinted megtagadása, ugyanúgy rapakolhatsz mindent.
Szóval semmilyen komoly hátrányod nem lesz.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
WATERDACA #1266 üzenetére
"Ennek ellenére úgy darálja az ellenfeleket konzolon, mint ahogy a nagy könyvben meg van írva
"
Pontosabban a videóhoz összeszedte a legjobb killjeit, ez nem ugyanaz. Van egy közös ismerősünk, így időnként én is játszok vele, most pár napja COD-ot is toltuk együtt. Nem jó játékos egyáltalán
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
WATERDACA #1211 üzenetére
Ez van amikor naívat játszom.
Itt látszik hogy ép a keze
-
Phobion
őstag
válasz
WATERDACA #1208 üzenetére
Ezt úgy hívják, hogy SBMM.
Minél jobb köröket mész, annál jobb játékosokhoz fog berakni, majd ha az algoritmus látja, hogy oké most már bukdácsolsz, akkor visszarak gyengébb játékosokhoz.
Ha jól emlékszem, akkor az Activision sose erősítette meg, hogy SBMM-et használnak, de elég sok bizonyíték van rá.
-
-
BandiHUN
veterán
válasz
WATERDACA #1187 üzenetére
HC, nincs killcam, túl sok a fejes, szerintem sokan "okosba" tolják. Plusz gyengébb a HC most, vagyis az assault riflék, legalább 2 hit kell felszerelve is. Normálon van idő korrigálni a helyzeten. Mondjuk most élem, hogy gyors a molotov, még hc-n is van idő ledobni, aki nem prefire-vel jön(kicsit se furcsa, hogy valahonnan kilépnél, ghost on, de az első 2 golyó már koppan a falon...), azt most élem rendesen, HC-n gyorsan öl ellent, de barátot kicsit sebez csak.
De igazából most alig más a normál is. Viszont a killcamot rühellném. Így talán majdcsak lesz nuke is, 18 kill a rekord eddig 1 élettel, persze rusholva+smg(pp29) -
BandiHUN
veterán
válasz
WATERDACA #1181 üzenetére
1.0
De a win arány 30% körüli csak valamiért, sok az über enemy, aki bedarál mindenkit, nem értem, miért ilyeneket dob, itt is az 50% körül kéne lenni. Objektívás módokban is lerusholják, oda se jut az ember. KC-ben nem szedik a cetlit, de kemp, az van.
A lobbit se értem, összerak kicsikkel az ellenfél meg sokprestige-s máraneveelmondmindent.
Hülye kérdés, de számíthat, hogy pass vagy megvett szerintezek?
Top 3-ban vagyok minden körben pedig, de minek🤣Más:tegnap a 24H2 a cfosspeedet kavarta meg+a routert+jött még update, mára helyreállt, leszedtem a cfosspeedet a fenébe.
-
turho
addikt
válasz
WATERDACA #1181 üzenetére
A BO6 a "legnehezebb" COD számomra....2019-ben és MWII/MWIII-akban mindig hoztam egy közepes kört.
Cold War, és BO6-ban meg nonstop 5-6. vagyok, kelek fekszekvagy ezek ennyivel gyorsabb játékok, vagy megöregedtem
Érdekes különbség számomra....
Mondjuk a BO6 nekem grafika /látvány és játékmenet szempontból is kis csalódás.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mini pc (I5 8250u - 16Gb ddr4 ram - 128Gb nVme ssd + 500Gb hdd)
- Gigabyte B450M S2H + Ryzen 5 1400 kisebb-nagyobb hibával
- Nokia 105 4G (2023) charcoal, Nokia 110 4G (2023) midnight blue
- ASRock B550 PG Velocita + Ryzen 5 3600 + 32GB (4x8GB) DDR4 3600Mhz CL18
- Philips 58PUS8505 Smart LED Televízió,146 cm, 4K Ultra HD ,Android, Ambilight, HDR10+ KIJELZŐHIBÁSAN
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-7GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest