- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Szivárognak a Vivo X300 kameraadatai
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Mobil flották
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Google Pixel topik
- Légies iPhone halvány színei
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Honor 200 Pro - mobilportré
- MuziX blog: Kipróbáltuk a GGMM multiroom rendszerét
Új hozzászólás Aktív témák
-
turho
addikt
válasz
Raymond #2932 üzenetére
Gondolod, lesz akkora különbség? Amïgy tényleg drágán árul mindenki 4080-at
nem reális.
Engem az 5070ti-ben nem a Phisyx hiánya izgat, hanem az, hogy hardveresen 1-2 része butább, mint a 4080-nak, de aztán mégis ráver 8-12 százalékot. Mernék én venni 4080-at, reális áron. De fenn tartják az árát. Ok, piac diktál.
Azóta jobban kedvelem a Bo6-ot, mióta kijött az utolsó 5-6 map. Megmentették valamennyire... -
nutella1
őstag
válasz
Raymond #2893 üzenetére
Bocs, én az RTX 4090 szemszögéből néztem a helyzetet, ott azért eléggé nyilvánvaló az Nvidia előnye. Egyébként valóban "jobban" teljesítenek a számok szerint, csak tele van microlag-gal a játék. Vagy már nem? Felső kategóriában pedig abszolút nem látom a jobban teljesítést. Ár-érték arányban az AMD középkategóriában megérősebb ( ha a microlag-okat nem nézed és elfogadod), de a lényeg a mai napig nem változott.
-
Laraxior
titán
válasz
Raymond #2624 üzenetére
Annyira nem fontos igazából, pláne, hogy minden résznél elveszik minden. Egy csomó skint vettem anno még az első Warzonenál, abból semmi sincsen meg, max csak ha az MW-vel játszom, akkor dobálja fel.
Úgyis csak a plundert tolom, mindig elszaladok az ellen elől
Stalker 2 szuper, Atomfallt kiakarom próbálniMeg kijött a Last of us 2 is
-
nutella1
őstag
válasz
Raymond #2489 üzenetére
Értettem. Csak gondoltam megosztom, mit gondolok magáról a véleményről. Nincs ebben semmi inkorrektség. Ha nem csak ezen a fórumon (mert ez kb. 10%-ka az innen-onnan összehorgászott "össztudománynak"), utána olvasol (szinte bárhol e témával foglalkozóan), megérted, hogy az élmény nem egyedülálló.
-
nutella1
őstag
válasz
Raymond #2471 üzenetére
Hazudhatunk itt magunknak, meg egymásnak, attól még ez a való helyzet. A játék lényege, hogy vásárolj, minél többet. Maradj benn a lobbyban, minél többet költs és játssz. Ezt az eredményt úgy érik el, hogy egy előre legyártott algoritmussal szándékosan irányítják a játékmenetet. Oké, hogy a fogyasztói társadalmat könnyű irányítani, de azért megvan, meg lenne mindennek a határa. Persze a pénzsóvárság nem ismer határokat. Ezt xopom be minden második vagy harmadik este. Én lexarom, ők mennyire tollasodnak az X, Y, Z, CS generáció átgondolatlan döntéseitől, Terminator és egyéb skineiktől. Tegyék tisztává a játékot!!! Se algoritmus, se kamu ricochet ne legyen. Hadd éljem meg én, hogy aznap mennyire vagyok jó vagy rossz, a valóságnak megfelelően.
-
nutella1
őstag
válasz
Raymond #2471 üzenetére
Igen. De itt nem ez a lényeg. Ma megint halomra lövök mindenkit, tegnap meg egy utolsó dilettáns benyomását keltettem. Szintiszta hazugság, hogy képesség alapján sorsolja össze a játék a játékosokat. Alkalmazás vezérelt, mobilhulladék lett ez a játék, és egyre durvább alapon folyik ez a móka. Amíg régen számított, 2019-ig, mennyire vagy jó, azt dobhatod a kukába. Aki nem így látja, állítólag nem ezt tapasztalja, hétről-hétre, az vak, vagy csal, vagy hazudik.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
Raymond #2339 üzenetére
UAV szerintem kötelező mindig, ha pedig zöld perkeket (hármat egyszerre) használsz, és nem TDM-ezel csak akkor kb mindig van belőle (főleg ha Dispatcher vagy Bankroll perket is használsz)
Flag jacket-dispatcher-bankroll-tac mask. Én pl most ezeket használom, szerintem balance szempontjából ez jó, gránátok, flash ellen is kvázi védve vagy, plusz streakek is jönnek össze.
-
Acheron
őstag
válasz
Raymond #2328 üzenetére
Tökéletes megközelítés, ott a pont
#2329oriic: Olvasgattam elég sokat a témában, de nekem inkább az jött le, hogy jellemzően az átlag fölött kezd zavaró lenni.
Túlmisztifikálni valóban nem kell, nem egy aimbot eszköz, de azt elvitatni sem, hogy a működésének épp az a lényege, ami a neve is mutat: aim assist, vagyis célzás segítő - ha közel a célra van igazítva a szálkereszt, akkor kellő közelségből már "behúzza" a maradékot, ergo segít a célon tartani a már majdnem célon lévő lövészt.
Azt állítani, hogy ez egy teljesen haszontalan eszköz, és semmi hatása nincs, kérdéses - hiszen ha így lenne, akkor minek lenne?
Amennyire én látom, az a vélekedés, hogy a kezdőknek nagyon kell, a profiknak meg nagyon nem. Szerintem a vitát főleg az szüli, amikor az átlag játékosról beszélünk, ahol az egyik kontrolleren nőtt fel, a másik egérrel, egyformán (és átlagosan) pontos mindkettő a maga eszközével - de az egyik oldalon van / lehet egy plusz segítség, a másikon nem.
Szürke zóna, itt sem lesz soha megegyezés, hiszen könnyű a vereséget arra fogni, hogy bezzeg az AA, holott lehet, hogy valójábban épp a skill hibádzott, de ugyanúgy nem lehet minden esetre ráhúzni, hogy ugyanaz lett volna az eredmény, ha nincs az AA, mert könnyen lehet, hogy azon az egy hiten múlt, amivel többet sikerült bevinni azzal, hogy az AA nem engedte kimozdulni egy tizedmiliméternyire a célkeresztet (vagy épp egy távoli, alig láthatóra, esetleg bokor takarásában lévőre épp ráigazította)
Röviden, igazságot tenni ebben nem lehet egyértelműen, én azt gondolom, skillekket csak azonos beviteli eszközzel játszók között lehetne objektív módon összemérni (vagyis szerintem még AA -val és AA nélkül játszó kontrolleresek között sem) -
Acheron
őstag
válasz
Raymond #2270 üzenetére
Nem vitatom, ha így érzed. Ahogy írtam, én is csak a megérzésre tudok hagyatkozni, más időszakokkal annyira kevés a tapasztalatom. Sőt, az is lehet, hogy csalóérzéketlen vagyok
Én tényleg csak ritkán érzem, hogy valaki csal (persze vannak kiordító esetek). Inkább a játék manipulációi tűnnek fel, az jellemzően elég szisztematikus.
#2271beteg: Igazán nincs mit, ezért van a fórum. Ha valamit kihagytam, a többi fórumtárs kiegészíti. -
nutella1
őstag
válasz
Raymond #2116 üzenetére
Szerintem meg nem megy át amit írok. Senki nem állította, hogy utána x napig nincs egyetlen csaló sem. Ma egész délelőtt sikerült játszanom, végre. Egyetlen egyel sem találkoztam. Ahogy gondolom, most napokig nem is fogok. A nagy számok törvénye alapján, nyilván változik a matek. Időnként.
-
BandiHUN
veterán
válasz
Raymond #1897 üzenetére
Persze, erre jó, én autoshotit, lmg-t, sima rifléket szoktam vinni, shotgunozni most hc-ban sem olyan jó, nehéz már 5m-ről is headshotolni, legalábbis nekem nehezen adta be, nagyon felé kell lőni... az lmg-k meg gyengék, nehezek alapból, jobb zombiban húzni, aztán lightosítani.
Egyébként a pisztoly a leg op-abb dolog zombiban, mert már első pack-a-punch-ra robbanó lőszere lesz, ami nagyot sebez, magas szinten az egyetlen használható fegyó! Utána nekem a shotik adták a legjobban, főleg az auto, ha megnyílt a körtár, szerintem az újjal is oda megyek majd, úgyis van új zombimap. -
BandiHUN
veterán
válasz
Raymond #1888 üzenetére
Persze lehet, sőt ott is ugyanúgy kell rá kiegeket tenni, de van, aminek más funkciója is van, pl. a hangtompító extra scrap esélyt ad öléskor+tárból is érdemes a legnagyobb, mert a pack-a-punch nem javít fel mindent, csak felerősíti a fegyvert, gyorsabban tárazol, de jó alap kell+ egy talán nem egyértelmű dolog: az automatánál, ahol vehetsz elektromos, tüzes, stb. sebzést, ott van egy másik fül, a Rarity, ott szintén érdemes feltunningolni a fegyvert, sokat számít!
-
BandiHUN
veterán
válasz
Raymond #1836 üzenetére
Szerintem hasznos tud lenni, nem álom konzolszintre tolni a recoilt, többet ér, mint +1 perk vagy 2 elsődleges fegyó. Meghát zombiban eleve 8 kieget tehetsz fel, könnyű megszokni a jót.
Annyit tudni kell, hogy a 8 kiegesen beállított fegyónál azt kiválasztva a perket is kicseréli erre, és nem is engedi megváltoztatni másra, míg nincs elsődlegesnek egy max. 5 kieges fegyó/le nem szeded, ami plusz, ez kis meglepi lehet. -
BandiHUN
veterán
válasz
Raymond #1832 üzenetére
Most én is rohangálgatok, rájöttem, hogy lézerrel hipfire sokkal jobban bead fejeseket, mintha erőlködök ADS-en, még a CHF barrel se segít semmit. Egyszerűen középtávon se elég HC-n se egy AR hit, koppan, hogy fejes, de kell egy második, és egérrel van recoil, pedig a 8 kieges perket nyomom, de kompenzátor kéne, viszont a hangtompítót favorizálom, idegesít a lövéshang maga,ígyse fülessel játszok, hanem 2.1,halkan,de a többi hang kell attól. Nemsokára készek az AR-ek, prestige 4,igaz most megint a duplával zombiban nyomtam többet, hogy haladjanak a fegyószintek+a bp. Fejest gyűjteni bármikor lehet... de igyekszem tartani az 1prestige/dupla hétvége szintet is. Camo azért gáz, hogy csak maxos fegyóra rakható a fejlövős haladóson kívül más, ez baromság. Ha meg kifullozta az ember, úgyis gold/afelettit tesz/megy a kövi fegyóra húzni, lehet bámulni megint azt a párat
-
turho
addikt
válasz
Raymond #1803 üzenetére
A Redcard és a Stakeout számomra is nagyon alja, nem szeretem cucc. De az is fura, kirívóan jót sem tudok mondani. Ez a BO engem valahogy nem tud megvenni, pár dolog, sok apró eltérés összeadódása? Nem tudom.
Bo6-ozok egy órát, közben valami gagyi erőltetett érzésem van, kis arcade meg PUBG hangulattal. Aztán benyomok egy óra MW3-at, és helyrejövökcsak azt meg ugye kicsit meguntuk a bő év alatt. Nincsenek ordenáré eltérések, de úgy látszik, sok kicsi sokra megy. Az MW3 mapok nagy része szerkezetileg, grafikailag stb. jobb számomra (ott sem mind).
A BO6 néhány mapját meguntam már a megjelenés előtt, talán a jobb 3-4 mapot lehetett tolni akkor.Amúgy van ez a kontroller vs egér, pc vs xbox vita.
Bo6-nál szintén saját véleményem, hogy az egerész pc tábornak kedvez a játékmechanika.
Aki fordítva látja, hiszen ilyet olvasok, elmesélhetné, kontrollerrel hogy lehet iyen precíz egérrántásos célzásokat überelni, úgy, hogy pontos maradj és gyorscsalásokon is megy a vita. Boxon hogy lehet ugyanolyan szinten csalni, átlátni a falon, megmutatni ellenfél pozíciókat stb, amikor is a z Xbox egy feltöretlen, hardveresen is céleszköz cucc, amin nem futnak third party szoftverek, nem kezel komoly "külsős" hardvereket. Ezért kezdek BO6 alatt "crossplay off" párti lenni. Mellesleg nem játszom jól, de nem a középszerű játékteljesítményem frusztrál. Csupán szeretnék a saját fajtámmal szórakozni, nem highend csalók jutalomfalatjaként nyomorékoskodni a gyári kontrolleremmel, hasonló esélyekkel...
(Ha lenne is valami csoda hack hardver Xboxra, akkor sem vennék, hogy "igázzak" érdemtelenül. Ezelőtt 3 évig pc-n COD-oztam, mégsem használtam semmilyen disznóságot, és ott is sx kontrollerem volt. -
válasz
Raymond #1706 üzenetére
Ez egy teljesen standard taktika a játékban, vagy megszoksz, vagy megszöksz. Dominationbe is csinálják, hogy azonnal a csapat átfut oldalt hozzád és elfoglalják a respawn pontodat. Ez egyben kockázatos is, mert ha a középső domit emiatt nem foglalják el, oda a kezdeti előny.
Vannak akik magánakcióznak így, ahogy írod, hát túl sok értelme nincsen hosszútávon. Én egy darabig a tetőn aprítottam a lényeket, de az objectnél fontosabb nincsen. Inkább lesz 1.30-as átlagom, de inkább menjen a win arány följebb.
Ettől függetlenül a respawn rendszer az esetek többségében sz*rul működik, vagy inkább úgy mondom, kijátsszák bizonyos játékosok, és ezzel 100%-ban nem lehet mit kezdeni, az a baj.
-
BandiHUN
veterán
válasz
Raymond #1662 üzenetére
Én csak a zenebejátszósokat, visszhangosakat, parasztokat. Mindenkinek adok esélyt, én boxon kezdtem annó, megszoktam a kommunikációt, néha vicces, néha ér is valamit. De káromkodni hazánkfiai szoktak csak.
de azt folyamatosan, személyeskedve, na, annak megy a report. Külföldi érdekes, még sose szólt be direkt nekem....
-
BandiHUN
veterán
-
zzola
titán
válasz
Raymond #1644 üzenetére
Értettem az előbb is, de megint spawn pontról beszélsz...és nem érted, én miről beszélek.
Egy példa: domination, Nuketown. 2 pont a mienk, az ellen pontjánál lévő épületben vagyok. Ha nem hall és nem lát mapon, honnan tudja, hogy vissza kell fordulnia, mert én érkezem majd 5 másodperc múlva a szomszéd helyiségbe/helyiségből? Killcamben látszik, hogy visszafordul felém és nem egyszer. Ez nem skill, mert ilyen nincsen.Na de hagyjuk, nem erről szól ez itt. Ha nagyon olyan a helyzet, ki szoktam lépni, de szerintem 1 kezemen meg tudom számolni ezen eseteket.
-
Acheron
őstag
válasz
Raymond #1644 üzenetére
"Tehat peldaul en spawnolok valahol, abbol vilagos hogy az ellenfel a szembe oldalrol fog jonni."
Nos, ez csak közvetlenül spawn után igaz, mert ha ügyes vagy, és picit tovább életben maradsz a spawn pont körül, elég esélyes, hogy egyszer csak azt veszed észre, hogy az ellenfelek kezdenek köréd spawnolni - és csak idő kérdése, mikor veszi észre valamelyik, hogy neked más a színed... (no racism)...
Ez is az új MFMR (Mesterségesen Fokozott Mozgáskényszer Rendszer) része...
-
zzola
titán
válasz
Raymond #1641 üzenetére
Én nem a spawn pontokról beszélek. Csúszok, mászok, elvileg nem láthat a minimapon perkek miatt, mégis killcam-ből látszik, hogy csak úgy visszafordul épületen belül és épp már vár célkereszttel, amikor én még a másik helyiségben vagyok, a saját térfelén...
Mint mondtam, ezek mindig PC-s játékosoknál fordulnak elő....
-
aero.
veterán
válasz
Raymond #1560 üzenetére
Jó neked, nekem egyáltalán nem indul el, csak kilép hibaüzenet nélkül. Hol a launcher előtt, hol egyből indítás után, mintha Alt + F4-et nyomtam volna. Még jó, hogy nem vettem meg a játékot, csak a GamePass miatt akartam kipróbálni. Konkrétan 1 másodpercet nem tudtam még vele játszani. Külön hibaoldal van neki szentelve az MS-nél a FS-al együtt, de eddig semmi sem segített.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Gumi és felni topik
- Metal topik
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen notebookot vegyek?
- Formula-1
- EAFC 25
- Napelem - 100%-os támogatású pályázat
- További aktív témák...
- Steelseries Apex Pro TKL - UK ISO - AJÁNDÉK PUDDING KEYCAP
- ASUS ROG STRIX 850W GOLD Fehér / White Moduláris Tápegység
- TUF A15 FA506IU 15.6" FHD IPS Ryzen 7 4800H GTX 1660Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Samsung HW-QS700F 3.1.2 Hangprojektor (BONTATLAN!)
- TUF A15 FA507NUR 15.6" FHD IPS Ryzen 7 7435HS RTX 4050 16GB 512GB NVMe gar
- AKCIÓ! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ASUS Radeon HD6950 DirectCU II 2GB 256bit GDDR5 EAH6950 DCII/2DI4S/2GD5 Videokártya eladó
- ALIENWARE Area-51 R5
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest