- Magisk
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Az iPhone-t oktatja a Vivo X200 Ultra
- Macrodroid
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Új hozzászólás Aktív témák
-
LackoMester
addikt
Cs, nálatok is laggol ez a sz♠r?
-
LackoMester
addikt
válasz
laragirl83 #2590 üzenetére
Ja, valami hasonló.
-
LackoMester
addikt
Srácok, nem tudom mi a f. van, de az játék egy nagy vicc, egyszerűen játszhatatlan, bizonyos emberkék halhatatlanok. Azt hiszem befjeztem, elég...
-
LackoMester
addikt
cs, nálatok is laggol a gém?
-
LackoMester
addikt
Mi a f..., már megint ez a 78 GB Update?
-
LackoMester
addikt
Nálam ha a napi 1óra COD összejön, az már nagy eredmény ( meg igazából elég is ebből ), nagyrészt gyerkőc van a gépnél, aki mindent is játszik, de BO- t nem, de Októberig idő mint a tenger.
-
LackoMester
addikt
válasz
kengyel #1517 üzenetére
A kempelés már 20 éve is divat volt, szóval ez olyan van- volt- lesz dolog. Abszolút vannak kétes dolgok, meg a Ricochet sem teszi rendesen a dolgát annyi biztos.
Inkább fotel.
WATERDACA
Már feljebb megirtam, h. mig az előző CODokban inkább HC- tem, itt valahogy nagyon nem megy, túl gyors már nekem, realizmus meg szerintem sosem volt.Most, h. jól áll, vagy sem a HC a Codnak, hát nemtudom, de kell.
-
LackoMester
addikt
Ma délelőtt toltam 1,5 -2 óra gémet, igaz Core- ba, nem találkoztam csalóval.
-
LackoMester
addikt
No, a sok nyavajgás után rájöttem, h. Core- t kell tolnom, nem HC-t. Sajna HC- ra már lassú vagyok, elkoptam. Ez van.
Szóval a Core egész jól megy már.
-
-
LackoMester
addikt
Hát nemtudom, ez a játék nálam az egyik legrosszabb COD rész, akárhogy is próbálom, nemfekszik.
HC, nem HC, akármi is, szenvedek ezzel a gémmel, a pályák is hát..Egyszerűen fogalmazva sz@r az egész.
-
LackoMester
addikt
Na, ON, látom zajlik az élet.
Akkor elindultam én is.
-
LackoMester
addikt
Megy a gém, ez a lényeg kb. 1 óra tapasztalat után azt tudom mondani, h. jobb mint a BETA volt, szóval hajrá.
-
LackoMester
addikt
Nálam marad a 6 órás reggeli kezdés, idő mint a tenger....
-
LackoMester
addikt
válasz
kill_switch #521 üzenetére
Ja kész elmebaj az egész.
A kedvencem a MW3- ba az a nagyfejű f@szomtudjamicsoda talán nyúl, kilométerekről észrevenni mikor kempelnek vele mert mindehonnan kilóg a feje. -
LackoMester
addikt
Egyetértek az előttem írottakhoz.
Pénteken még 24.7.1- es softot használtam, Szombaton cseréltem 24.8.1- re, érezhetően javult a gém, az FPS is min. 20% -ot emelkedett, de még mindig elmarad az MW3- tól, nyilván ez még csak Beta állapot, lesz ez jobb is. -
LackoMester
addikt
Toltam pár kört, a fiam többet. Tetszik mindkettőknek, gyors és ez jó, bár kicsit furcsa, mivel HC- t szoktam. Csatlakozom, remélem lesz HC.
-
LackoMester
addikt
Tényleg már örülök a BO6 mert ami mostanába már a MW3- ban folyik, az valami agyrém.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Asus ROG Flow Z13 + ROG XG RTX 3070 - i9 12900H 16GB DDR5 RAM 1TB SSD + RTX 3070 8GB WIN
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 32GB ADATA XPG Lancer RGB 7200MHz DDR5 garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- LG 77G4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz 0.1ms - MLA - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest