- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Légies iPhone halvány színei
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Raymond
titán
válasz
MikeWazowski #1802 üzenetére
Vannak meg ilyen egyszerubb, Nuketown-ra hajazo map-ok is amiket nem banok ha bejonnek a rotacioban. Peldaul a Babylon vagy a Derelict. Amit kimondottan utalok TDM-ben az a Red Card. Arra mondjuk epeszu ember nem szavaz es ha megis akkor ott mar eleve vilagos hogy valami csapat szavazta be aki a masik teamben levo randomokat akarja apritani ugy hogy befeszkelik magutat par pontra a csarnokban es ott kuksonak.
-
BandiHUN
veterán
válasz
MikeWazowski #1190 üzenetére
Nekem inkább úgy zavaró, hogy mindenki nyomja ezerrel, hamar lemennek a körök, még a domination talán hosszú... de túl sok a holtidő, emiatt az xp is. Mindenki rushol, stratégiával, ellenfél bevárással sokra nem lehet menni, még dominationon se, közben mások 10 embert belőnek, míg te elfüstölöd vagy 1-2 killel kipucold a B-t...
De amúgy nekem úgy tűnt, lvl40 fölött lassul be a vége, prestige után pikk-pakk eljutottam addig, most másfél óra alatt 2 szint, pedig jól ment+megcsináltam a napikat is. Mondjuk benne van az is, hogy az első prestige-ben bepotyogott a sok könnyű feladat is, csak a hosszadalmasabbak maradtak. Meghát megint mintha a dupla nem dupla lett volna... mint mikor eddigis a bp xp b..szik haladni season végénFegyók is alig haladnak, az utolsó pisztollyal öltem 40-et,lvl 3 nulláról
Plusz nekem bugos, mert nem tudok semmit rátenni, ha választok cuccot, kidob a lobby képernyőre. Minden másnál minden ok
-
válasz
MikeWazowski #1169 üzenetére
Miért lenne lassú a fejlődés? 4 óra alatt level 32 simán megvolt. Ilyen tempóban pár óra még és megvan a level 50
-
IntelKiller7
veterán
válasz
MikeWazowski #1156 üzenetére
Most volt 4 napig.
-
shotika
őstag
válasz
MikeWazowski #1136 üzenetére
Lassú, de most az számít hogy hányas szintű vagy/a fegyod/a camo, vagy az hogy hogyan fejlődik a tudásod??
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
MikeWazowski #1063 üzenetére
2000+killem van már benne, beteg cucc.
-
zzola
titán
válasz
MikeWazowski #1063 üzenetére
Épp most kezdtem el használni, csupaszon is brutális. Egy burst mód kellene csak rá és overkill lenne.
-
H14
csendes tag
válasz
MikeWazowski #829 üzenetére
lol, nem vagyunk egyformák! az egyetlen említésre méltó dolog a nuketownban a lakosságszám/lélekszám 0 felirat... A spawn, mint minden pályán, ezen is pont ugyanolyan okádék, és pont ugyanúgy nem jössz ki egyik oldalról se, ha dolgozik az "sbmm" és azt a három lövősávot letartják éppen! tényleg "zseniális" pálya! azzal viszont egyetértek, H a Cw-ben a legértelmesebb map volt... mindent elmond a többiről, és magáról a Cwről!
ne haragudj meg, de a shipmenttel összehasonlítani eretnekség
egyrészt mert a shipment az shipment, másrészt minden Sm-nél nagyobb pálya alkalmatlan 6vs6 multira...a nuketown nagyobb...
-
Deck
titán
válasz
MikeWazowski #827 üzenetére
Legalább 1 értelmes map lenne akkor... BO4, CW mindbe sokkal jobbak a mapok. Egyszerűen nem is értem ezeket amik most vannak...
-
Phobion
őstag
válasz
MikeWazowski #827 üzenetére
Ilyen wep. és lvl. progress mellett szerintem maradhatna, MW3-nál még értettem, hogy csak néha engedik az only shipmentet. 🤔
-
pRoject22
őstag
válasz
MikeWazowski #804 üzenetére
Van ott több ilyen nagy map is, sőt inkább nagyobbak mint kissebbek
-
Tom456
tag
válasz
MikeWazowski #772 üzenetére
Nálam is ez van, érdekes módon pénteken még működött a DLSS
-
MikeWazowski
veterán
válasz
MikeWazowski #772 üzenetére
Ok, már látom h nem csak nálam sz@r.
-
zozika84
őstag
válasz
MikeWazowski #378 üzenetére
Open
-
lowzor
veterán
válasz
MikeWazowski #250 üzenetére
Nekem kevesebb FPS-em van ugyanazzal a beállítással, mint az MW3-ban.
-
wjbhbdux
veterán
válasz
MikeWazowski #250 üzenetére
jövő hétvégén ingyen ki lehet próbálni.. mi ez a vakon vásárlás fétis?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- Formula-1
- Futás, futópályák
- EAFC 25
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- További aktív témák...
- Dell P2419H P2419Hc Full HD LED IPS 24" + P2719H 27" LCD monitor (vékony keretes)
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- PlayStation Plus Premium előfizetések
- PS3 Játékok 1500Ft/db - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával l
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest