- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Légies iPhone halvány színei
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
turho
addikt
válasz
KaitouP #1329 üzenetére
Én csak azt tudom, hogy ez a BO6 COD utánzat sikeresen lerombolta azt a játékéhséget, amit a 2019,.MWII, MWIII okozott. Ez egy Fortnite-tal párosodott Vanguard.
(Megvettem a Cold War-t, ott is érezni az előszelét a negatívumoknak, az arcade érzésnek).
Plusz idegesen gyors, ami a mai fogyatékos, adhs- és sni-s világban eszerint elvárás lett.
Mindegy, ez nem COD. De valahol köszönöm is, hogy csökkentette a játékkedvemet. Ugyanis egy óra maximum, és beteszem az MWIII-at inkább, annak bármelyik pályáján lenyugszom.
De asszem velem van a baj. Viszont én ezt ugyanúgy élem meg most, mint a Resident Evil szériánál az 1, 2, 3 stb. után, mikor megláttam az 5-6, illetve Relevation folytatásokat. Ugyanúgy pislogtam, hogy ez meg mina majd 2025....vagy soha.
Kifejezem készpénzben. Ha az MW2019 megért huszonhárom ezret, és adott egy jó 1.5 év élvezetet multiban, akkor ez max 5500 forint...sajnálom hogy a játékostábor jó része itt is "kétharmad"... -
válasz
KaitouP #1328 üzenetére
Azért ne vicceljük ezt el annyira. Ez a rendszer ebben a formában halott, nem is korrekt meccseket eredményezhet (felhúzott 55-ös fullos katona vs prestige 1 level 1 no weapon csóró ember?)
Ez csak a vérpistikéknek lett kitalálva, hogy skinekkel bohóckodjanak, ha már megunták a Fortniteot. Soha többé nem megyek Prestigebe, nem éri meg. Ami kellett fegyver és perkek, már kioldottam, a többit hagyjuk.
-
Atla
senior tag
Minden szavaddal egyetértek. Mi öregedtünk meg,én legalábbis magam nevében beszélhetek /42/. Mindezt tetézi a nosztalgia érzés,az a bizonyos
régen minden jobb volt
Nekem személy szerint mindez a Battlefield3-al kezdődött,saját klán,csapat versenyek. Viszont ma már el nem tudnám képzelni,hogy percekig fetrengjek,vagy fussak egy-egy pontra,hogy behúzzam,vagy 5 percenként legyen egy killem. -
.LnB
titán
Nyilván úgy neveled a gyereket, hogy legyen társas lény. De ez kicsit más téma. És nem igazán függ a dedikált szerverek megszűnéséhez.
Végtére is:
Undorító világot élünk sajnos. És még dedikált szerverek sincsenek a játékokban. Szóval minden szar.Beszélgessünk inkább erről az omnimovement-ről, az egy vicces téma.
-
.LnB
titán
Ez butaság. A saját gyerekemen látom, hogy ugyan úgy igényli(k) a közös játékot, mint mi korábban. Nem csak minket kell nézni felnőtteket. Az természetes, hogy a mi életünk megváltozott. Én se tudnék már csapatban játszani, másokhoz igazodni. Bár szerintem simán sokan tudnak, az én koromban is.
Ez a dedikált szerverek megszüntetése megint csak onnan indult, hogy anyagilag ez éri meg legjobban. Mert így nincsenek egyedi szabályok, skinek, mapok, amiért ne tudnának pénzt kérni. Mindenre rá tudják tenni a kezüket a kiadók, és kontrollálnak. Ez nem jó. És ez a MW2-vel indult. Aztán mostanra alig van játék, ahol még vannak dedikált szerverek.
-
zozika84
őstag
Es ezert lettek egyre hulyebbek az uj Codok, mert ilyen a felhasznalobazis is? Nem mernek egy objektiv alapu jatekmodot a jarekosokra bizni, mert a fele meg sem értené a masik fele meg leszarna es ott gyujtene killeket, amikkel aztan villogna a face csoportokban.... Aztan persze o lenne megsertodve, ha ezert lebasszak...
Es ez az egeszbnem magyarazhato csak a siettseggel es a kozombosseggel.
Nagyon durvan butul a gamer tarsadalom
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hegesztés topic
- Windows 10
- Házimozi haladó szinten
- Milyen TV-t vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Nintendo 3DS és DS topic
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- Gigabyte B450M S2H + Ryzen 5 1400 kisebb-nagyobb hibával
- Nokia 105 4G (2023) charcoal, Nokia 110 4G (2023) midnight blue
- ASRock B550 PG Velocita + Ryzen 5 3600 + 32GB (4x8GB) DDR4 3600Mhz CL18
- Philips 58PUS8505 Smart LED Televízió,146 cm, 4K Ultra HD ,Android, Ambilight, HDR10+ KIJELZŐHIBÁSAN
- Canon EOS 250D kiegészítőkkel, táskával (CSAK 200 expoval !!! )
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 15 Pro Max - Natural Titanium - Újszerű karcmentes állapotban! 100% akku! Gyári garis!
- Asus ROG G20AJ - Intel Core i7-4790, GTX 980
- HYNIX 2GB DDR3 RAM eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest