- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Légies iPhone halvány színei
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Google Pixel topik
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
HaZsolt
őstag
válasz
nutella1 #3009 üzenetére
Ez most már tényleg a legalja szint. És ugyanúgy játszok vele, mert még mindig ez a shooter köt le a leginkább. Mennyivel jobb lenne ezek nélkül a meseszerű vackok nélkül. Tiszteletét tette, ballerina, tini nindzsa harci teknőcök, a terminátor, seth rogen, beavis és butthed, jay és némabob és még a fene tudja ki aki kapásból nem ugrik be. Itt már azért tényleg túl lett tolva a bicikli.
-
turho
addikt
válasz
nutella1 #2880 üzenetére
Hát, a 64 GB ramot nem indokolja a józanész...de bármi is lehetséges
meglátjuk a következő részt.
Mostmár csak annyi bajom van,.hogy néha pár másodpercenként alig észrevehetően, de megtorpan a program, pl. futás közben. Egyelőre semmilyen trükk nem oldotta meg teljesen, csak részben. ReBartól.kaptam +3-+5 fps-t. -
-
Dave567
addikt
válasz
nutella1 #2798 üzenetére
Sokat segítettél, tisztellek.
De, ez is ki lett vesézve, nincs más????????????? Inkább az ereimet vágom fel, mint ezzel a szarral játszak, az egész COD egy méreg...
Én most az MW3-at nyúzom, nem sokára meg van az 1250, és végre elfelejtem, elkezdetem a Singlet- azért is vettem meg, 2 pályán vagyok túl, és csak fogom a fejem, beleraktak sentryt, uav-ot, meg a többi szar killstreaket, mw2-őt imádtam, de ez.....
Mindegy, hosszú lenne le írni. -
bager13
aktív tag
válasz
nutella1 #2798 üzenetére
A BF-ben amúgy is más a gunplay meg a movement, no meg az alap koncepció is eltérő.
Nem teljesen lehet alternatívája a CoD-nak.
A beszélt nagy kockázat miatt csak egy kis stúdiónál látom, hogy lefejlesszen egy ilyen gamet. Az meg magában hordozza mindent "kis" játékfejlesztő cég összes buktatóját.
-
FingR86
őstag
válasz
nutella1 #2798 üzenetére
valaki segítsen pls
miért van az hogy kb mióta kint van a bo6 játszhatatlan számomra.
killcam-ban soha nem azt látom mint ami a valóságban történik.
mintha ordenáré nagy késésben lennék és nem is reagálnék semmit.
kb már csak stakeout-on tudok shotival érvényesülni.kb minden létező opciót, beállítást végig próbáltam már
pc-s gamepass egér + bill -
Acheron
őstag
válasz
nutella1 #2774 üzenetére
Ilyen téren (is) vannak bajok a kiadónál / stúdiónál. Évek óta visszatérő motívum a fű és a füvezés a játékban, amiből arra lehet következtetni, hogy a fejlesztők között legalább egy aktívan tolja az anyagot, és olyannyira élvezi, hogy imígyen népszerűsíti is - de azon sem lepődnék meg (a végeredményt látva), ha az egész csapat enyhén betépett delíriumban ücsörögne a munkája felett.
Valahogy így tudnám elképzelni, ahogy a fejlesztők épp melózni mennek (youtube video) link -
BandiHUN
veterán
válasz
nutella1 #2767 üzenetére
Igazából én nem csodálkozok. Ahogy lett idősebb a cod2-4 generáció, és hagytak fel/lazítottak a játékidőn sokan, úgy mennek egyre nagyobbat ezek a kacatok, jobbára apuka is azért vesz codot, hogy ő pár óra+gyerek 5x annyi... neki meg ez tetszik, meg telón a sok freemium dedó, meghát jött egy Fortnite, Overwatch+a többi ilyen technikailag komoly dolgot full bénába butító játék. Csak jöjjön a pénz. Igazából meg lehet nézni, miket mennek a komolyabb játékok fps-ben, Arma, Ready or not, Showdown 1896,vagy a kiürülő+eldedósodó PUBG, bármi. Még a Delta Force egész kivétel, mert mindenki, ha nem is katona, de harcos+nincs semmi dedós még operátor kép se, nem méghogy skin. Fegyóskinek vannak mondjuk, de azt meg random kap az ember(támadják is, hogy szerencsejáték, mert igazi pénzből(token) is lehet venni "ládákat" + csomó minden eladható, ami random jött, tokenért is), de semmi baromság ott se.
Tényleg ez az általános igény, éppúgy mint a kontroller, konzol.
Egyébként a helyzetet menti, hogy ott a pass mostmár, én pl. eddig is vettem, de a codot is meg kellett, mostmár az éves pass a cod ára, de csomó minden ottvan, igazából ha már sz@r,legalább "ingyen" van. Csomó minden van a passban, friss címek, day1 jönnek, igazából nekem pl. nagyon sppórolós. Sőt, vehetek olyat, amire amúgy nem lenne se keret, se idő, mert ugye ha az ember megvesz egy gémet, csak játszani kell, önigazolásként is. Így meg bár fentvan a bo6, idén nem mentem 1 kört se, viszont nem is sajnálom, kövi rész is lesz day1, meglátjuk. Viszont most pl. vettem egy GTFO-t, horror coop fps, megtetszett, tutorialt letoltam próbaképp, jó lesz, ócsó vót'Na jó, a Delta Force-be megvettem a passt, de rengeteg idő van rá, sőt limitált, heti mennyit oldhatsz fel, persze nem osztatja el 3 hónapra, ameddig tart, de pár hét alatt kipakolható, aztán is ad jutalmakat. Plusz jó pont, hogy utálom a cod időalapúságát, meg dupla xp-kkel variálást is, ott viszont minden xp alapú, a pass is, fegyót mindegy, mit viszel, mert fullos fegyóval kapsz free tunningot, amit bármi másra elsüthetsz,végülis event se rémesen fontos, de minden átlagos kör is, heti belépés, napi küldik dobnak valamit, nincs kör, hogy ne legyen "sikerélmény". Na, ez nincs a codban+itt az új "minipass", fizetősen
Delta force-ban minden héten free több van+streamnézésért is jutalmak, skinek, tokenek. Lehet ezt ígyis. Igazából semmiért nem muszáj pedálozni, nem úgy, mint codban, hogy jajj, aktuális skin, meg a pass haladjon, mert emote, jajjmégnekemnincsmeg, stb. Fura, hogy rájöttem, mekkora "kényszer" a cod. Sose ér véget a szint, prestige, pass, akármi. Belépegettem, mert haladni kell, meg 3-4 órák, mert dupla xp hétvége+ jajj nemleszkészapass.
-
Acheron
őstag
válasz
nutella1 #2685 üzenetére
No igen, a végefelé mér több volt kettőnél a csalók száma, de azért elég jól el lehetett szórakozni vele. Én mondjuk leragadtam az MW2 multijánál, az MW3 valamiért kevésbé adta, és hamarabb is fogytak el belőle a játékosok.
No de:
Tegnap feltettem nosztalgiából az MW2 multit (2009)
Még mindig van rajta pár száz játékos, ahhoz elég, hogy bizonyos módokban instant talál meccset.
Amiben az új részek egyértelműen jobbak:
Grafika, mozgás, fegyverek testreszabhatósága.
Amiben a régi multi egyértelműen jobb: játékélmény
Nehezebb mozogni, (az egér érzékenységgel még sokat lehet javítani), rosszabb az ellenfelek észrevehetősége, sokkal kevésbé lehet testreszabni a fegyvereket (néhány szkóp típus nagyon hiányzik így utólag) de az mindent visz, hogy érezhetően nem pofázik bele a játékba az SBMM, minden pályán, minden körülmények között ugyanazt a teljesítményt tudom hozni (ami hat év kihagyás után nyilván nem sokra elég azokkal szemben, akik a mai napig ott csapatják - de határozottan javul a tendencia). Nincs ilyen egyszer esés - kelés, egyszer istencsászárság porhintés, mint az új részekben
Ellenben (nyilván) kevés a játékos - gyakran ugyanazokkal kell tolni a gémet.
Szóval marad fent a gépen, kitűnő, szórakoztató esték következnek (ismét)
A másik jó hír: Úgy tűnik, MWIII fronton is meghallgatták az imáim:
Épp írni akartam az Acti ügyfélszolgálatnak az erre rendszeresített csatornán keresztül, hogy ugyan tegyenek már be egy MW2 (2009) pályákból álló csomagot az MWIII játékba - ha már a pályák külön - külön úgy is benne vannak, ez nem igyényelhet nagy fejlesztést (sok remény nincs rá, hogy megcsinálják, de abból baj nem lehet, ha leírja az ember).
Előtte még biztos ami tuti, ránéztem a játékra - és láss csodát, van már egy OG Mosh Pit csomag, ami " '09 maps only"Ezek szerint vagy maguktól is jó fejek, vagy hozzám hasonlóan, csak serényebben kérték már ezt páran.
Szóval itt modernebb környezetben, jobb mozgással, jobban testreszabható fegyverekkel tolhatók az MW2 pályák - cserébe van SBMM. Azt, hogy mennyire szól bele, nem tudom, ma este ezt is megtesztelem.
Nagy előny ezeknél, hogy az aktuális Season kihívások és a fegyver camo -zás sem támaszt már semmilyen követelményt - ergo szabadon játszhat az ember csak a játék öröméért.
A BO6 -hoz továbbra sem érzem a kedvet, így egyelőre marad ugyan felinstallálva, de parkolópályán.
Szóval van miből válogatni - én már biztosan kihúzom a következő MW részig -
Raymond
titán
-
-
Acheron
őstag
-
Gascoigne74
csendes tag
-
Acheron
őstag
válasz
nutella1 #2430 üzenetére
Én a legritkább estben használom bármelyiket, idejét nem tudom, mióta gyűlnek a mindenféle dupla XP -k. Mivel semmilyen előrehaladásra nem vagyok már rákattanva, így az sem izgat, ha nem halad a BP vagy a Prestige
#2431nutella1: Engedd elNem kell itt győzködni senkit, aki ismeri a játékot tudja tapasztalatból, aki meg nem, az hisz, amit akar.
-
WhiteAngel89
aktív tag
-
Acheron
őstag
válasz
nutella1 #2321 üzenetére
Valószínűleg a High roller wildcard -ra gondolsz, ez egy idei frissítéssel került a játékba, és az alkalmazásával egy negyedik scorestreak is használható a játékban az alap három helyett.
#2315nutella1: A minap épp beleolvastam a crossplay kikapcsolás hír alatti kommentekbe - bár teljesen más a téma, mégis (ott is) oldalanként úgy 2 - 3 alkalommal kerül szóba az SBMM, egyszer sem pozitív módon. Lehet, hogy a nemzetközi közösség még nem értesült arról, amiről mi már biztos forrásból igen, miszerint ez egy nem létező probléma -
-
nutella1
őstag
válasz
nutella1 #2298 üzenetére
Vicc, amit válaszoltak
"Wassup! How are you doing?
Welcome to the ExitLag Support Service ️
I'm Nico (not Robin) and I’m here to help you!
We'd love to understand why you're considering deleting your account. Did you encounter any issues with the app?
Don't worry, we're here to assist you! We can offer you a brand new free trial and provide support to help you configure everything just the way you like it! What are your thoughts on that?
Regards,
Nico"Megírtam, hogy definitely want to delete my account. Tegyék zsebre a semmit.
-
Acheron
őstag
válasz
nutella1 #2278 üzenetére
Nekem nem kell bemutatnod őkelmét
Csak érdekességképp álljon itt egy 2020 nyarán, még az MW2019 kapcsán kelt hozzászólás - akkoriban kezdtünk ismerkedi új barátunkkal, az SBMM -el (és ott még volt a teljesítmény monitorozására grafikus felület):
"...tegnapi (ritka gyenge) nap, score/min. Igen szabályosan tudok jobb, vagy rosszabb átlagot lehozni (vagy nem én?)...
Accuracy ugyanez (KD is), de mivel épp bünti ág van, ezt egy kicsit el kellene tolni lefelé... Nézzük csak... és voila:
..."
Szóval most vagy bennem van szinuszgenerátor, ami teljesen szabályosan váltogatja, mikor vagyok jobb és rosszabb, vagy a játékban.
De valószínűbb, hogy inkább bennem -
Raymond
titán
válasz
nutella1 #2262 üzenetére
Egyebkent hogy alatamastjam kicsit a cheater dolgot amit parszor emlitettel. Szerintem az lehet a gond hogy ejjel jatszol. En alltalaban napkozben 2 meccset max harmat hetvegenkent, hetkozben is napkozben del korul es utanna este elinditom 1-2x es igy nagyon ritkan talalkozok igazi csalokkal. Egy hete viszont hulye fejjel tultoltam a kave ivast szombaton, az lett a vege hogy hajnal 3 korul jatszottam es ott a 3 meccsbol mindharomban volt tobb csalo is. Most ejjfel utan is ket meccsbol ketszer voltak egyertelmu csalok. Ahogy mondtam ritkan jaszok ejjel, de a tapasztalat azt mondja az ejjfel kozeledtevel szaporodnak a csalok es az (bevallottan kis mintam alapjan) keso ejjel mar eleg rossz a helyzet.
-
Acheron
őstag
válasz
nutella1 #2262 üzenetére
Én már várom, hogy kipörgessem a szezont (90%), utána visszaállok a heti max egy - két órára.
Hihetetlen, milyen szinten leszívja az ember agyát - most, hogy volt egy egy - másfél hónapos lazítás (alig játszottam), majd az ünnepi szabik alatt megint elmerültem benne, érzem, hogy teljesen lenulláz agyilag
Az SBMM okosságain már én is csak röhögökPontosan jósolható, mikor jönnek a jó, és mikor a rossz leosztások, jó körökben az ugró ellenfeleknek is osztom a fejest sniper -el, rossz körökben még sorozatlövővel sem tudom eltalálni öt méterről...
Jó leosztásban már kétszer is lelőttem felém jövő archangel rakétát, de a minap ezt sniperrel sikerült abszolválni - hát azon felnyerítettemHihetetlen, mit bead, ha kedveskedni akar
-
wjbhbdux
veterán
válasz
nutella1 #2243 üzenetére
Attól hogy egy ilyen VPN-t használsz és azon át közelebbről csatlakozol a serverekre amitől kisebb pinget mutat a játék, még mindig ott a ping közted és a VPN között a távolság, amivel összesen nagyobb is lehet a pinged, mint ami eleve lett volna a serverre. Placebo hatás.
-
BandiHUN
veterán
válasz
nutella1 #2240 üzenetére
Ejnye, egyszer nekem is lehet
Mondjuk pont nem értem, mire jó ez így valakinek trollkodáson kívül...
Én, ha már csalnék, gyűjteném a fejest is+egy dom meccsen bárki összehoz 25 killt összesen, sőt... dupláját is szoktam egy hosszú körben. De a hosszú szünet jó volt alapvetően csalóügyben
A kifagyás is mintha eltűnt volna, lehet, hogy jött valami a 24H2-höz is... -
BandiHUN
veterán
válasz
nutella1 #2221 üzenetére
Ja, igen, a killhegyhez hozzátartozik, hogy előtte 6 bukó kört toltam dom-ban ugyanígy, olyat is, hogy szerencsém volt, A-B mienk, ölök 5öt,mire leszednek, meglett a chopper gunner, uav, irányítható rakéta, elnyomom a care package-t, chopper gunner... és mégis elpicsáztak minket a végére, mert szószerint 5 analfabétával osztott be überek ellen, hát irthattam én bármit chopperrel...
Ilyenek mentek, ezért is talán emiatt voltam mérges, hogy kilőtték a dupla végét a frissítéssel, mert 6 egál körrel meglettem volna.
Ez után jött a szuperkör, ott se voltak észlények a csapattársak, de kb. mindent beadott.
Egyébként nem értem az ilyen belengést, lő az ember egy jót, kap 6 cumikört, majd egy übert, aztán beállt szorosabb körökre, jó csapat, jó ellenfél. Elektronikában ez a "túlerősített" szabályzás. Kis eltérés-nagy reakció-oda-vissza nagy kilengés. De arra is gondoltam, lehet, egy saját csapatbeli cheater képes megborítani mások SBMM-jét is talán. De ha nem rögtön lenne reakció, nem is lenne ilyen oda-vissza, hogy mondjuk az ember ugyanakkora teljesítménnyel megjárja a fütyi mindkét végét pár körön belül. De ez csak ma volt, egész szünetben nem volt semmi kirívó. -
Acheron
őstag
válasz
nutella1 #2189 üzenetére
Nálam is ez a szezon pörög ki, utána visszaáll a heti egy - két óra, az éppen elég önsorsrontásra
Örülök, hogy pörög az üzlet, kitartást hozzá, jó döntés volt!
Na jah, az egyetemistákHogy sok? Akkkhhhmmm....
Anno mikor először jártam a kampuszon, csak rácsoldálkoztam a bokrok alatt fetrengő öltönyös, nyakkendős fiatalokra - és nem értettem...
Később a szakesteken értelmet nyert ennek a szép hagyománynak a gondos, megfontolt ápolása, művelése
Ejj, behh rég is volt...
Ahogy az egyik nótánk mondja: Száp idő volt, jó idő volt, kár hogy elmúlt, jajj de kár
#2188csákány. : Akkor ez mindenképp megér egy megemlékezést, de még így is rettentő soknak tűnik - 62k láda - az még gombócból is fölösPár száz kell a teljes eventhez.
-
BandiHUN
veterán
válasz
nutella1 #2171 üzenetére
Szerintem van igen részletes stat, mert ugye magadnál is látod, mivel hol tartasz, hogy van unlockolva, a zombit is vezeti külön, hány kört mentél, idő, stb, hisz ez alapján unlockolsz...
Persze problémától függ, adott dolgot simán ki lehet scripttel mutatni, hogy ez vagy az megvan, de nincs mögötte idő/killszám, stb, vagy hogy 70% fejest lő valaki.
Mondjuk az ominózus példa szerintem valami hack, ami 1 körben beadja, ez simán monitorozható, ki szerzett nebulát így
Ez persze "veszélytelen" dolog, hogy jujj van egy skined vagy calling cardod. Nem előny.
De a lehetőség adott lenne, mint éppúgy a csalások hatásaira vizsgálva, mert ha nem adna irreális killszámot, headshot arányt, win rate-t, nem lenne értelme használni csalást. Shadowban is volt erre, a BO6-nál nem tudok ilyenről. A lényeg, hogy ha akarnák, elég jól ki lehetne szűrni már a gyanúsakat...Én nem tenném kockára az accomat, az biztos. Se feltörésre, se bannolásra. Az se biztos, valós-e a hirdetés.
Mindenesetre az alapelv elgondolkoztató, hogy lehetnek hackelt lobbyk. Gyanítom, ha privát meccs van(LAN nem tudom, van-e még), lehetséges, hogy a létrehozó hostol, de tudtommal semmi statot nem lehet így szerezni "alapesetben", pont, hogy ne legyen visszaélés.
-
BandiHUN
veterán
válasz
nutella1 #2167 üzenetére
Szerintem ne kezdd el se a picsogást...
Aki ilyenbe belemegy, annak értéktelen lesz+bannoltathatja magát, mert a rendszerben nem lesz benne a hozzávaló stat, idő, killszám, fegyverszintek, ami igazolja, hogy elérte. Mégha ez nem is ad előnyt a játékban+egyedi esetek. Nem éri meg kockáztatni. Már ha komolyan veszi a játékot. Biztos vannak, akik trükkökkel élnek, vicces is, mikor nuke calling, card, stb, aztá el vannak picsázva. Másik véglet a sokprestige-s, de alap operátor, calling cardos "túlügyes" emberke. De ezt kikerülni nem lehet+a free óta én nem nagyon láttam semmi kirívót. Maximum, ha bedob egy 4-es premade-t, na ott bukó van, de ilyet is csináltunk ki randomokkal is, ez se 100% intő jel kilépni.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
nutella1 #2165 üzenetére
Sok éve létező dolog, nem csak COD-oknál. Különböző unlock toolokat használnak, vagy jobb esetben mókolt szervereken játszanak és úgy kapod meg a cuccot. Mindenre is van megoldás, kezdve a bot lobbitól, az összes camo unlockig, a fegyver húzás, zombi easter eggek, XP boost, összes nuke calling card. Mindenre.
Más kérdés hogy én ilyenekre nem költenék soha életemben, de tőlem függetlenül évek óta megy sokaknál a hasonló biznisz. Ami jobban idegesít (bár nem kellene nyilván) hogy streamerek reklámoznak ilyen oldalakat, valós értékelésekkel. Szóval működő dologról van szó, de ez a lusta emberek pénzkidobása szerintem.
szerk:
Persze adja magát a kérdés, hogy a cégek ezzel miért nem foglalkoznak. Időnként van egy-két hír, hogy beperelnek cheat készítőket, de ez csak csepp a tengerben. Szóval marad a bannolás időközönként, de az ilyeneket sajnos nem fogják soha végleg kiírtani.
-
BandiHUN
veterán
válasz
nutella1 #2165 üzenetére
Ez se más, mint amikor veszi az ember a double xp kódot... de a fő dolog, hogy vagy glitch, vagy valami tört szerver, akkor ugye hackelt lobbikat szerveznek, ilyesmiről is hallottam, vagy, ami a legveszélyesebb, hogy oda kell adnod az accot, és "megcsinálják". De ez pl. befektetés is lehet, mert nem drága, és sokaknak van egyébként csak erre xbox accja, megcsináltatja, főleg ha a multi kész, és lepasszolja. Ugye a gémet megvennie se kellett, mert pass+adja a csatolt callofduty accot... Kínában csinálnak maxos accokat+a BO3 alatt volt itt is egy srác, aki cheatelt, és a 4.accountot húzta ki, nem is szerettük
Egyébként a camo baromi jó+baromi sok idő, mégha tinglitangli is, de kb. minden streamernek megvan, aki zombizik+6 órás streameket tol...
Elég durva munka, mert kevés ideig farmolható jól a critical kill+sok fegyó egyszerűen nem jó már korlátozott módban se. Nekem 30 óra alatt nem sikerült egy fegyóra se összeszedni a criticalt, még LMG-m van legjobban. -
Acheron
őstag
válasz
nutella1 #2122 üzenetére
Most pár napon át én is többet játszottam, rögtön beköszönt a régi ismerős
Míg a heti egy - két napon letolt fél órák alatt észre sem lehet venni a létezését, ha több órát is belerak az ember folyamatosan, azonnal érezni, hogy pont úgy működik a beépítettcsalómanipuláló algoritmus (aka SBMM), mint korábban. És ez kicst sem pozitív a játékélményre nézve -
BandiHUN
veterán
válasz
nutella1 #2117 üzenetére
Segít, ha tanulsz be frageket, hogy ki tudd gránátozni a kempereket, lesipuskásokat takarásból, én pl. nem lövök túl jól, de ezek+mapismeret hamar megy, rengeteg gránát/semtex killem van, ez is más így. Meg azért jobban lehet objektívázni is, aknát használok fieldnek, mindig van rá "kapás", nem a pontokra teszem sokszor. Úgy vagyok vele, hogy jó dolog trükközni. Mostmár szerencsére jobban vannak hasonlók, van partner a "bekerülős" akciókra is, eltűntek a boomer ravaszhúzók is a free után. Bár ígyis magas sokaknak, hogy kc-ben legalább azt felszedje, ami mellett elmegy úgyis
-
Raymond
titán
válasz
nutella1 #2115 üzenetére
Hat megmondom oszinten erre mar nem lehet mast mondani csak hogy "git gud"? Amit leirsz az lehetetlen. Statisztikailag az van hogy ha igaz lenne akkor itt a topic-ban minden ugyanazt vagy hasonlot latnank, de nem igy van. Nem mondja senki hogy nincs csalo, de nem minden meccsen van es ha van is akkor ha ott van egy akkor losz a tobbire. Az is gyakorlatilag lehetetlen hogy allandoan belefuss vagy ha kempel akkor ne menj oda, ezek CoD palyak, ott van a masik ket ut a hrombol minium plusz a naggyobbakon ott a vertikalitas is.
-
BandiHUN
veterán
válasz
nutella1 #2112 üzenetére
Sajnos a free időszak+ hogy lehet nyomni egy friss xbox acc+300ft 2 hét passal, nem tesz jót a csalásnak, ez van, ilyenek ugye olcsó/free csalásokat is bepróbálnak, amik durvábbak/oda is teszik a fullos aimbotot... De egyébként én tegnap is hajnali 1-ig toltam+ délelőtt 2 órát, érdemi külömbség nem volt, talán 1-2 55 alatti, mindenalap ügyeske, de nem volt vészes/furcsa bestplay, inkább jókor jóhelyen. 10v10-en én is vittem így ultrakillel 2x is a topot, kedvenc map, B pont, tóduló buta ellenfél, flak jacket...
Néha van csaló, de ennél sokkal több is volt már, meg a jó kis hackelt lobby, az egyik körben lenullázta a statom egy hacker, a köviben 1 killel fullos lettem+minden challenge unlocked+1/10 gravitáció... és ott is kitartottunk sokan. Ez teljesen jó tud lenni, cod történelemben ez semmi. +vége a free-nek is. Passból egy fél szint van hátra, erre se feszülök most, lehet nyugisan headshotot gyűjteni.
-
rolio1
tag
válasz
nutella1 #2102 üzenetére
Bárki szeretné megvenni a Call of duty-t, kérem NE tegye! Nagy kamu, butaság az egész, Semmiről nem szól, nem vezet eredményre. Komplett lehúzás. Nem lett olcsóbb a kenyér és a K/D-mat sem ismerik el sehol!. Segíteni próbálok, hogy az ablakon ne dobj ki felesleget. Haszontalan, Értelmetlen a software. Higgyetek nekem, mindent is tudok, mindenről is, kérdezzetek bátran!
-
BandiHUN
veterán
válasz
nutella1 #2074 üzenetére
Ki lehet lépni, ha csaló van, lényeg a nyugalom...
Aki nem tudja megoldani, ne játsszon multit. Amúgyse csak az a kör jó, amit full te viszel el.
10v10 HC-n kedden nekem is bejött egy 4 fős team, anyáztak, niggáztak, és persze aimbot, csak falon át nem lőttek épphogy... nyugisan végigreport, kiléptem, kövi kör. 100ból 1 kemény csalás ha van. Meghát ha csak simán nem vagy biztos, akkor nyomsz rá blokkot, és nem dobja ellened. Ráadásul a free eleve ilyen, sok mazsola+sok cheater.De ráfeszülni erre...
Ha meg kifogáskeresés, akkor úgyis lesz kifogás. Mindenkinél vannak ügyesebbek, más máshogy szerelkezik fel, meg logikusan vannak premade-k is, az se jelent mindig prókat.
-
BandiHUN
veterán
válasz
nutella1 #2065 üzenetére
Te most mit kötekedsz, leírtam, hogy mindenkinek nem jó.
Nekem vidéken a halálfaxán jó. Másoknak is. Eredményesebb vagyok, nyugodtan játszom, amit beszívok, okkal, nemhogy előbb lőttem, hit, énhalál. HC-n fontos 1 golyó is. Ennyi.A jövőre nézve:Pesti 30ms-es üvegszálasoknak NEM kell!
Kivéve, ha érintik a T routing gondjai.És nem csak cod van ám, más játékok is, nagyobb cloudflare kitettséggel, stb... erről szól az egész Telekom topik...
-
BandiHUN
veterán
válasz
nutella1 #2062 üzenetére
Nekem 60 vs 31-35,stabil mindkettő, de nagyon nem mindegy, hogy bedob a cod szerint is 30-35ös szeróra, és végig azt mutatja, avagy 60 környékén ingadozik, és 58ms-en talál szerót is. DE ez kábelnet, docsis 3.0 100/8,ez a maximum. Talán lesz 3.1 jövőre, kicsit akkor megugrik, ilyen 300/50 rémlik. De szerintem ugyanúgy megmarad, hogy Pestet/Kecskemétet, ami közel van, 25ms-el érem el, kábé itt a külömbség, hogy ki mennyivel jutok az országból, ami optikán csak 5 ms.
-
BandiHUN
veterán
válasz
nutella1 #2058 üzenetére
Optikán sokat nem tud dobni, Pesten főleg, nem Telekommal... a Telekom azért érintett némi routing gonddal. Nálam meg a kábeltechnológia gondját oldja meg, hogy csak Pestig 20-25ms a ping. És az Exitlag szerverein nem torrenteznek+ilyenek, egy kellő szabadkapacitású hálón megyek gémelni, ami ad Németig 31-35ms pingidőt. Megkerülöm a Pesti kört.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Everest / AIDA64 topik
- Nyaralás topik
- BestBuy topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4)
- Futás, futópályák
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- További aktív témák...
- Fókusz, tér, élmény Dell U2913WM Ultrawide monitor
- AKCIÓ! Asus ROG Flow Z13 + ROG XG RTX 3070 - i9 12900H 16GB DDR5 RAM 1TB SSD + RTX 3070 8GB WIN
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- Beszámítás! Apple iPhone 16 Pro MAX 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest