- Google Pixel topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- iPhone topik
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
Új hozzászólás Aktív témák
-
BandiHUN
veterán
Háát... én csak zombiztam hétvégén...
De az Abyss is horror, mert criticalok kellenek, autoshotira néztem, hogy Kétezer ?
Csak a feléig jutottam... Gondolom golyós fegyverrel vagy ez is, de sluggal jobban megy. Multiban is nehéz fejest lőni shotival
De az biztos igaz, hogy szebb is. Mondjuk randomokkal nehéz a zombi+repetitív, túl hosszú a misszió, még úgyis, ha legalább olvassák, mi a feladat. Ha kiírja, mert 1x bugos volt a kör, és csak szenvedtünk, ráadásul 2 kezdő, az első mapon, mert hiányoztak a feladatok, csak a jel volt a mapon
-
BandiHUN
veterán
Twitchet nézek, ott nem volt
Végülis mind1. pár hónap, és ki lesz húzva a bo6 is🤣 Van már 2 goldom... mondjuk sok fegyóba tettem sok szintet, xp-re gyúrtam inkább.Az viszont óriási találmány, hogy a fegyók mindenestül úgy maradnak későbbre, ahogy már az ember összerakta, viszont van egy óriási bugom, lehet írtam is már, de én belevariáltam a lángoló shoti blueprintbe, és az is úgy maradt, felülírta a blueprintet, és a lángoló tartozékok helyett csak a sima ugyanolyat teszi be
Mondjuk ezt nem néztem, javult-e, avagy én nem találtam, hogy hogyan lehet váltani, ha egy kiegből több effektes, blueprintes van, régiekben lehetett.
+talán nem volt emlegetve annyira, de azok a fegyók, amikhez kap az ember blueprintet, utána örökre nyitva lesznek prestige után is!
-
-
nutella1
őstag
Sok, de konzolon is csalnak rendesen, aki tud, elhiheted. Nincs számottevő különbség. Amikor az ember elégedetlen, mert nem megy neki, szidalmaz. Nekem PC-n sincsen gondom, semennyi se. Éjjel a szervereket pc-ről és konzolról egyaránt ellepik a csalók. Ugyanakkora mennyiségben. Ez mindig is így volt, mindig is így marad.
-
Phobion
őstag
Szerintem a spawn rendszer rosszabb, de ja, vannak mapok, nem is egy, amiket backlist-re tennék, na majd péntektől Nuketown 🤪
Mondjuk az is vicces, hogy 42-es vagyok és van egy AK-m ami most 41-es + 1-2 alap fegyver lvl10-ig, persze ez lehet engem minősít, de azért durva progresst kell beletenni a fegyverekbe 😂
-
-
.LnB
titán
Nektek még nem esett le mi? Hát megsúgom. A Call of Duty sorozat abból áll, hogy a Modern Warfare részek között (2007-2019-xxxx) direkt rossz játékokat adnak ki, hogy a következő Modern Warfare Reamster részért csorogjon a játékosok nyála.
És az mindig nagyot durran.
Háh! Lelepleztem az ördögi rejtélyt!
Amúgy a 2019 lehet, hogy nekem is megvolt valamire még.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gumi és felni topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Philips LCD és LED TV-k
- Google Pixel topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Építő/felújító topik
- Elektromos autók - motorok
- intecpc: Miért érdemes felújított laptopot vagy számítógépet választani?
- Autós topik
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- További aktív témák...
- Acer Predator Helios Neo 16 - 16"WQXGA IPS 165Hz - i9-14900HX - 16GB - 512GB - RTX 4060 - 3 év gari
- Apple iPhone 14 Plus 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Precision 3560 15.6" FHD IPS i7-1185G7 T500 16GB 512GB NVMe gar
- Eladó Xiaomi Watch S1 Active okosóra!
- Latitude 7420 14" 4K IPS i7-1185G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Xiaomi Redmi Note 12s 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro Max , 128GB ,Kártyafüggetlen , 12 Hó Garancia
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest