Új hozzászólás Aktív témák
-
laragirl83
őstag
válasz
LackoMester #2589 üzenetére
Én azt veszem észre, hogy rendre bedobál olyan lobbikba, ahol nem is tudom, vagy csíterek vannak, vagy 8+KD-s gamer székek, egyszerűen egy killig nem jutok el, spawn-halál...spawn-halál...
Pedig sose voltam shadow ban-on, sem semmi.
Na ilyenkor van az h game lekapcs. -
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
LackoMester #2543 üzenetére
-
kengyel
nagyúr
válasz
LackoMester #2162 üzenetére
Nekem is gyerkőc van a gépnél, de majdnem jobban tolja a Codot, mint én.
-
válasz
LackoMester #1516 üzenetére
Engem sokan meg fognak itt kövezni, de a HC szerintem kifejezetten nem áll jól a COD-nak. Ez egy arcade shooter, köze nincs a realizmushoz, ezt pedig a gagyi skinek csak fokozzák. Én így imádtam a COD 1-et, COD 2-őt, és még sorolhatnám.
A HC egy Battlefieldnek jól áll, itt nem jött be. Itt a core sokkal élvezhetőbb. Arról nem beszélve, hogy a mai csítek többsége a HC game modeban jobban működik, de az aim assistot is ide sorolhatnám. Elég egy kicsi rásegítés és máris megöltél valakit. Coreba valahogy konzisztensesebb az egész.
-
kengyel
nagyúr
válasz
LackoMester #1516 üzenetére
Vannak meglepően kifinomult játékosok, így fogalmaznék.
Azt sem tudom hol van, de már 3- szor körbeszalad, lelőnek a falon át is. A kempelés nagy divat lett, mindenhol fekszik valaki. Mondjuk megértem, fárasztó a székben játszani.
-
kengyel
nagyúr
válasz
LackoMester #1513 üzenetére
Ilyenkor normális meccseket lehet tolni, este vannak érdekes játékosok.
-
BandiHUN
veterán
válasz
LackoMester #1468 üzenetére
A normál is teljesen jó, de mondjuk menj pár resurgence kört, na utána hc lesz a sima is
Hogy mennyit bele kell az emberekbe pakolni...
De van respawn.
Meg weapon xp jár a lootolásért
-
Acheron
őstag
válasz
LackoMester #1463 üzenetére
Nem hiszem, hogy lassabb lettél - a játékot gyorsították fel a kisebb pályákkal, ahol állandóan mozgásban kell lenni, ha akarod, ha nem. Eleve hely is alig van megállni, de ha meg is próbálnád ezt az eretnekséget, a telejes ellenséges csapat a mögötted lévő nyitott ajtón fog kisasszézni fél perc múlva
-
nutella1
őstag
válasz
LackoMester #1461 üzenetére
Ennek örülök, hogy nem adtad fel! Fontos a sikerélmény. Nekem nagyon tetszik a HC gyorsasága. Épp ezért tetszik jobban, mint az MW3. Játék közben pörög az Adrenalin. Jótanács: Nuketown-on, mivel szinte minden fából van, akkor is lőj, amikor nem látod az ellenfelet, csak gyanítod, hogy ott van. Garantáltan lelövöd.
.. és dehogy koptál el, kicsit több játékidő kell, és ennyi.
-
nutella1
őstag
válasz
LackoMester #1248 üzenetére
Igazán nincs mit.
Megszokod az iramot, meglátod. Menj többször Nuketown-on, és csak akkor rusholj amikor szükséges, taktikusan játssz. Keresd meg azokat a pontokat is, ahonnan élből 4-5 playert leszedsz. Garantáltan sikerélményed lesz.
-
nutella1
őstag
válasz
LackoMester #1214 üzenetére
Ne add fel, menni fog az. Közel nem annyira xar, mint a korábbi részek. De szerintem nem is nehéz. Nekem nagyon adja. Mi a nehézség nálad, hogyan tudnád megfogalmazni, leírni?
-
duronx
senior tag
válasz
LackoMester #1214 üzenetére
Attól hogy nehéz, még nem sz@r. Meg kell szokni, ill. vannak jobb és rosszabb napok, majd belejössz
-
zozika84
őstag
válasz
LackoMester #634 üzenetére
Konzolokon ejfelt irt pedig.
-
zozika84
őstag
válasz
LackoMester #629 üzenetére
Nem ejfelkor kezd?
-
zozika84
őstag
válasz
LackoMester #530 üzenetére
Jaja, elegge gaz
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
LackoMester #132 üzenetére
Én amúgy senkit nem akarok sem meggyőzni, sem elrettenteni, azt majd megteszi az open béta. Tessék kipróbálni, megnézni aztán eldönteni hogy kell-e vagy sem.
#133 nutella1
De pont ez az hogy nem vagyok ráizgulva, van más is amivel helyette/mellett tudok játszani. Egy esetben lennék felhypolva nagyon, ha újra futurisztikus témát vennék elő, mert én vagyok annyira állat, hogy szerettem azokat részeket (pl.: Advanced Warfare)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I W10 I CAM I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA TT 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest