- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A15 5G - válts belépőt!
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
- Google Pixel 6 - új rendszer új köntösben
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
turho
addikt
válasz
WhiteAngel89 #2905 üzenetére
Fsr3 framegen - azt hiszem ez a neve. Fps-ekhez szörnyű.
-
turho
addikt
válasz
WhiteAngel89 #2903 üzenetére
Igen, 1440p-ben DLSS Quality+fsr3-mal 110-130 még a 3060ti-vel is, majdnem minden full-on, talán az árnyék levéve. De ott már fura és jelentősebben lustás, késik az FSR3 miatt. Ma a 4k Dlss Balanced-re is rátettem fsr3-at, úgy 70-90 frame, de már szenved ettől függetlenül, késik és lomhább.
A DLSS -t és az Fsr-eket külön vizsgálva, nekem a nagy 4k tv-n a DLSS képe jobban tetszik, plusz még egy kis élesítést is ráadok.
Nem tudom, miért van ellenérzésem az AMD kártyákkal, de van... -
nutella1
őstag
válasz
WhiteAngel89 #2887 üzenetére
Miért éppen AMD-t, mi az indok
? Ez a linkelt video? Az AMD kártyákon nem több az indokolatlan microlag? Még mindig? Sikerült már jó catalyst-et legyártaniuk? Úgy tudom az AMD support elég gyenge PC-n. Konzolon más a helyzet.
-
turho
addikt
válasz
WhiteAngel89 #2887 üzenetére
Na de akkor 4k-ra melyiket? (Szintén 200-250k-ig) Illetve ott a DLSS-nek van alternatívája? Illetve nekem a zaj/fogyasztás sem mindegy. Nem ismerem ilyen szempontból az Amd vonalát....
-
válasz
WhiteAngel89 #2459 üzenetére
Én nem vettem meg a BO6-ot, de ha meglenne sajnos én is megvenném a Terminator pakkot.
-
válasz
WhiteAngel89 #2345 üzenetére
Szia.
A helyzet az, hogy teljesen mindegy, hogy hol lakik az ember, a Telekom hálózatán ott a routing (útválasztás) probléma. Lakhatsz Nyíregyházán, Miskolcon, Budapesten, Szombathelyen, Győrben a lényeg az: A géped a Telekom hálózatán felépíti a kapcsolatot a COD szerverrel. Ez az út nem egyenes, hanem kerülő út a Deutche Telekom AG miatt. Például lehet az aktuális COD szerver Frankfurtban ahová meccs közben épp csatlakozol, de a te kapcsolatod a DTAG routing miatt megjárja épp Braziliát. És már ott a high ping, a packetloss, a packetburst, meg a latencyvariation. Sőt, van olyan, hogy menet közben szervert vált a játék. És meccs kereséskor csatlakozhat bárhová.
Szóval, van értelme ezeknek, azt neked kell eldöntened, hogy melyik megoldással jobb a kapcsolatod. Az ExitLag-al vagy az Express VPN-el.
Ezek a programok lerövidítik a routingot az útválasztást a COD szerverhez. -
nutella1
őstag
válasz
WhiteAngel89 #2349 üzenetére
Tudod, ilyenkor a szokásos kérdések, letöltés fut-e, töltesz-e fel időközben? Milyen sávszélességgel, stb?
A modemen cseréld fel a Box-ot és a Pc-t, úgy is próbáld ki, ha éppen nem fut a torrent..
-
nutella1
őstag
válasz
WhiteAngel89 #2347 üzenetére
Elhiszem neked, hidd el, nálam nem volt packet loss(az exitlag nélkül, mégis kipróbáltam). Hol laksz Győrben, mert az sem mindegy, hogy Szabadhegy vagy Adyváros például.?
-
nutella1
őstag
válasz
WhiteAngel89 #2345 üzenetére
Én elengedtem ezt a témát, csak azt tudom mondani, amit én tapasztaltam Pesten. Nulla értelme volt. Sőt, sokszor még hátrány is, Telekomosként. Töröltettem az acountom az exitlag supportjával, mert magán az oldalon ez lehetetlen, nem teheted meg. Nem tudod törölni a bankkártya adataid. Állítólag kieső területeken (értsd: nagyvárosokon kívül) hatásos a a sofware.
-
BandiHUN
veterán
válasz
WhiteAngel89 #2238 üzenetére
Ez még nem is zavarna, ha nem azzal nyitott volna a gém, hogy dom-ban, nem is valami "népszerű" módban vagy nuketownon bedob egy kisszintű csávót fullos aimbottal, aki végiglőtte a mapot, senki se kapott fejest, majd nuke...
Mindenki reportolta, stb. Kövi körben csávó ugyanúgy lobbiban, gyorsan belőtt vagy 10killt,na itt léptem ki a fenébe
Tegnap szintén volt hasonló ugyanebben, csak tudnám, mi az indok. Megyek inkább nuketown, 10v10,strike, ilyenek, ott meg semmi
Csak a nyamvadt sima dom hányás 2 napja, de nem értem az okot? Sokkal logikusabb lenne az exkluzív módokban csalni, én meg pont a többi mapon akartam játszani nyugiban, húztam eleget a dupla alatt a prestige-t ezeken...
De ez a squid az kellett, mint egy falat kenyér. Örülök, hogy csak passban van meg a mostani cod. És még 1 hónap a kövi bp, befejezem az smg-ket még, aztán kis pihi, Delta Force is le van töltve...
-
nutella1
őstag
válasz
WhiteAngel89 #1455 üzenetére
-
pRoject22
őstag
válasz
20% kb, ha sima 6800 és nem pedig 6800XT, AMD vga-n a cod jobban fut mint nvidián, haverom 7900XTX-el 1440p minden ultra natív 180-190 fps.
-
SwitcX69
tag
válasz
Sajnos nem tudok segíteni, 5600x+2060 kombóm van ami jóval gyengébb a jelenlegi cuccaidnál is, ugyanakkor xboxon játszom a játékot.
-
pRoject22
őstag
válasz
WhiteAngel89 #1362 üzenetére
De én kimondottan HC dom / HD S&D-re keresek, arra sajna nincs opció
-
nutella1
őstag
válasz
WhiteAngel89 #1047 üzenetére
Akkor a Dispatcher-t és a Bankroll-t kell kombinálni. Eddig lusta voltam megnézni. Köszi.
-
Sirandrish
legenda
válasz
WhiteAngel89 #1026 üzenetére
Egyszer mentem partyba...még az elején.
Jó volt, de nem győztem szaladgálni hogy legalább 2en egy helyen legyünk.. -
Sirandrish
legenda
válasz
WhiteAngel89 #1014 üzenetére
Jaja detto...a kör végégig olyan
-
L_ajos
őstag
válasz
WhiteAngel89 #958 üzenetére
No akkor ki is próbálom
-
venom8888
őstag
válasz
WhiteAngel89 #739 üzenetére
En fidelity gas al tolom,mert olyan eles lesz tole a jatek hogy az durva, dlss az kula, nem szep tole a game,tetris re valo.
-
d@vee
őstag
válasz
WhiteAngel89 #739 üzenetére
Legújabb vga driver fennt van? Nekem az megoldott néhány ilyen hülyéskedést.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Eladó ÚJ Intel Core i3 10105F bontatlan dobozos processzor 3 év garancia 27% áfa
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 13600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest