- Mobil flották
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- iPhone topik
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
Új hozzászólás Aktív témák
-
nutella1
őstag
Kezd a siralmas kategória lenni, nem? Mintha vissza kellene fejlődni agyban százezer évet. Ez az SBMM és egyéb csiricsáré ostobaságok tönkrevágtak abszolút mindent. Mennyire gáz, ha belegondolsz.. Egy korábban "értelmes", taktikai, logikus és totálisan élvezhető játék olyan szinten degradálódott, visszafejlődött a béka pics@ja alatti szintre, hogy az már egész egyszerűen kábulat. Akadnak persze szélmalomhajtók, akik azt állítják ez így abszolúte rendben van. De nem, ez így nincs rendben. Annyira gáz már, hogy "fáj", a legsötétebb erdőbe kellene elbújni ezzel a produktummal.
-
turho
addikt
Túl üresek a lobbyk, pedig én is visszanyúlkálok MW2, 2019 irányba...elég fura az számomra, hogy hc-ban nem tud összevakarni 12-16 játékost. Ugyanis nem veszem azt be, hogy nem lennének több ezren, akik még ezekkel játszanának. Olyan szinten unós a BO6, hogy a Vanguarddal is néha elkapok 1-1 multit. De ott sincs lobby soha. Ott sem veszem be, hogy nem lenne világszerte esténként párezer játékos. Szándékos lenne hogy "elavultassák" ezeket? Na de 70-90 Euroért miért ne játszhatnék 2-3 év múlva is...mindegy, nem veszem be, hogy ne lenne ember....
-
Spizzi
tag
Szerintem a következő is gatya, tekintettel arra, hogy megint BO és megint a Treyarch "gondozásában" készül. Persze attól még lehet, hogy pár fokkal élvezhetőbb lesz, de még kis összegben sem mernék fogadni rá.
Nem nagyon lesz itt CoD fronton semmi érdemi látnivaló 2026 Q3-ig (MWIV by Infinity Ward), nyugodtan lehet leporolni a régebbi epizódokat addig.
-
turho
addikt
Nem akarnám elrondítani, illetve kipróbáltam és úgy se vajsima. 2560x1440p, DLSS Quality, úgy majdnem tökéletes. Csak az érdekelne, az ezeket a hatásokat minimalizáló trükkök melyike működik a valóságban. (Pl. Resize bar be van nálam kapcsolva, minden magot használ a Ryzen 5 5600, stb., ezekre a dolgokra gondolok, milyen trükkök vannak még, illetve ezek helyesek?)
Tervem majd egy 4070ti, vagy egy 4070, ha isten is úgy akarja -
turho
addikt
High-on....target Vram 90%, és nincs tele. Elég lehetne a 8 giga, de valami hiba van a motorban, lefoglalja azt is, amire nincs is szüksége. Eddig ezeket olvastam össze. A stutter, akadozás jellegű dolgok meg úgy tűnik, finoman ott vannak felbontástól és skálázástól függetlenül. Pc-n sem rosszabb mondjuk, mint Series X-en volt. (Mert bizony az is csinálta, performance vagy Quality, egyre megy). Optimalizálatlan fos a Game, ennyi. Csak lehet rajta szelídíteni ezzel-azzal. A neten kb. 50 féle okosság van, ami "tuti"
aztán 2.napig tart. Mindegy, nem ez lesz a COD emlékeim csúcsa úgysem. Csak mondom rákérdezek, ki ismer tartós beállítási trükköt.
Mellesleg kontrollerrel használva a menü néhány pontja nálam hibás, pl. Dlss menüpont is. Almenüjébe belelépés helyett 1-2 menüpont Reset All Tab-ot ír, még ilyen baromságokat, ott kénytelen vagyok egerezni.
Egyelőre nem áll módomban a 3060ti-t lecserélni, de jóval nagyobb vga-kon, konfigokon sem fut simábban. -
turho
addikt
4k 120/Dlss Balanced, 60-70 fps és elég a ram, 6.4 GB körüli fogy el. A mikrostutterek és fura apró megtorpanások,beszaggatások ami zavaró..Nincs olyan sok, elviselhető, de erre a felső osztályos vga-sok is panaszkodnak, Reddittől GamoingOC-ig. Mw2022, 2023 még szépen megy. (Más néven MW2-3). Illetve a Vanguard is. Majd még akkor variálok vele.
Xboxon sokkal durvábban is jelentkeztek ezek, de itt sem tűnt el. A BO6 stabilabban futott Beta és indulási fázisban. -
Acheron
őstag
Ami igazán "tök jó" benne az az, hogy ha visszamész egy játékkal (én már csak az MWIII -t tolom, ezt a BO6 -ot elengedtem), ahol jóval kisebb a játékosbázis, és speckó játékmódban nem egyszer szinte ugyanazokkal az arcokkal mész 5 - 6 kört is, ugyanígy jársz: három - négy meccs esés - kelés, utána ugyanennyi god mode.
Összepárosít különböző erőséggű játékosokkal, jah.
-
Acheron
őstag
No igen, erre utaltam a végeredmény kapcsán, hogy itt kollektív tudatösszekapcsolódás lehet a háttérben
"Kaliforniában fejlesztik, ott legális a fű."
Az OK, sőt, tőlem mindenki úgy és azzal szívja szét az agyát, ahogy és amivel akarja. Az a rész magánügy.
Ellenben a világon meglehetősen sok helyen nem legális - emiatt meglepő, hogy csúszik át mégis minden szűrőn egy ennyi emberhez eljutó játék (vagy legalábbis egyes elemei), ami évek óta nyíltan népszerűsíti a mariskázást -
nutella1
őstag
Egyetértek. Mondjuk engem nem érdekelne, hogy BO vagy nem BO. Csak ne kizárólag a fizetős, búcsús tartalomra mennének rá. A skineket vegyék akinek kell, abból van a profit, érthető, rendben. Viszont az már épp elég lenne, ha ezen kívül a kreativitás egy minimális szikrája is észrevehető volna a játékban.
-
turho
addikt
Igen, erre is rájöttem időközben. Amiért kevésbé sajnáltam a pénzt Pc-n is, talán az MW2019, MW3. De főleg a 2019. Az még az első hónapokban nem volt befertőzve. Megfogadtam hogy csak normális COD-ért fizetek 70-80 eurót még egyszer.
Amúgy tanulság, a mai ifjúságnak úgy globálisan 2 dologra nincs igénye. 1. munkával és gyakorlással elérni valamit, rangot szerezni, megméretni magukat, pluszpénz helyett, 2. realisztikus játékok ciki fantasy szuperhősök helyett.
Az 1. pont még már nem ciki, hiszen jelentősen nagyobb eszerint az a tábor, ergo virtulálisan megölelgethetik és motiválhatják egymást. -
turho
addikt
Vagy xar, vagy tök más a dinamikája, mint az elprájdosított COD-nak...van pár fps, de mindet eluralta a majomság. Csiricsáré nélkül nem lehet eladni semmit, vagy mi a fax? Tehetetlenül nézem ám én is, mit csináltak maguk a jelenkori játékosok, meg a kényszerdivat a klasszikus CID-ból. De ok, egy nyomorult autóversenyt se tudnék mondani manapság, ami nem úgy néz ki, mint a csillámpónik retardált gyerekszobája.
A szépreményű Xdefiant belebukott a gagyiba, kezükben volt pedig a lehetőség, és féligmeddig éltek vele csakAmïgy kontroller kontra egér+Bill. : jómagam egész életemben kontrollerrel játszottam, nem látok benne kivetnivalót, sosem akartam crossplayt (hacsak nem kiegyenlítettek a feltételek).
Delta Force: mobilon is várjuk sokan a kontroller támogatást. Vagy lesz vagy nem. Aki tapizva tud játszani, annak egészségére, az örül.
BO7: hú de várom ezek után....hogy 27-ben legyen rendes COD
Ui: Delta Force megjegyzés egy silányabb minőségű, laptopon próba után: túl Battlefield, amúgy még zavaros, amúgy nem rossz, de nem jó, Codosoknak inkább a nem jó...
BO6-ból rendre visszamenekülök MW2-3-ba.
és hamar elment a kedvem a Cold Wartól is, pedig apró különbségek de ott vannak. Kicsit más dinamika, mozgás, hangolások - ez tesz különbséget a rendes meg a Black Opa vonal közt.
-
Acheron
őstag
"Az előző MW3 is rohadt jó volt addig, míg a húgy mapokkal tele nem pakolták."
+1
De még ez sem lenne gond, ha az eredeti pályák, és csak azok egy külön módban lennének választhatók. No mindegy, nem álmodozok
Alapból én is csak HC -n megyek, de mivel nagyon kedvelem a snipereket, azokkal inkább a Core adja - HC -n a tűzgyorsaság nagyobb előny, mint a sebzés ereje, ott a Sniperek inkább hátrányban vannak, mint a Core módban.
#2682nutella1: Még rápihizek kicsinyt, nem örökre hagytam el, de most kell a szünet. -
nutella1
őstag
Aztán majd jól vegyítik azt is az új, általuk elképzelt mapokkal, skinekkel, pénzlehúzásokkal, és "álmodj királylány".. Mindkettőnknek, s még ki tudja hányunknak. Az a "retro", eredeti feeling sajnos már nem fog visszatérni, soha. Ez már nem az a világ, nem a felhőtlen szórakozásról szól. Sajnos.
-
Acheron
őstag
Az MW 2017 -ben kapott egy MW Remastered verziót (kampány + multi) Viszont ez jelenleg PC -n halott, sajnos (a multival kb 45 - 50 játékos játszik... ahhoz képest a Steam -en ~40 EUR) Az eredeti MW multit még majd 500 játékos nyüstöli.
MW2 Campaign Remasterd kijött 2020 -ban, de a multit nem csinálták meg (illetve állítólag megcsinálták, de nem adták ki) (most nézem, a régi multit is ütik még 5 - 600 -an)
Ezek az eredeti játékok grafikailag feltuningolt változatai, az erdeti játékmenet megtartásával (az MW kapott pár plusz elemet is)
#2674lowzor: "... az MW2 mapjait már megkaptuk a múltkori MW3-ban....." Jah, és pont ezekkel a map -okal már csak elvétve találkozni a játékban
Ha legalább lenne egy választható MW2 pályacsomag, hogy csak azok közül válogasson, ne keverje bele a sok új szemetet, akkor még az SBMM ellenére is lehetne vele szórakozni, de így csak egy a modernkori COD -ok közül, amit agyonvágtak az azokra jellemző hülyeségekkel. -
RMZ250
senior tag
Meg van, köszi. Bocsi ImpersonatoR nek szántam
-
laragirl83
őstag
Ilyet nekem Cold War-ban produkált rengeteg alkalommal (multi, BR), hajamat kitéptem, kb összes netes megoldási kísérletet végigjártam, 0 eredmény.
Aztán egy update után jó lett.
Gondolom millió+1 konfig, setup, op rendszer, vmivel nincs kibékülve, én azt mondom nem te oldaladon van a hiba. -
Raymond
titán
-
BandiHUN
veterán
Asus rt-ac65p. Ő bítná... de egyszerűen a volt Invitel technológia ilyen, csak akik ebben ragadtak, annak maximum a 100/8 is. De jövőre fejlesztik docsis 3.1-re,elvileg már a hardverek bent vannak+ a tv is teljesen Digi-sítve lett 2 hete, így az már ugyanaz, mint máshol.
-
Két különálló dologról beszélünk. A mentések felhőből töltődnek, a játék offline telepítővel és felhőmentéssel működik. Ez Gamepasson is így működik, nem kell hozzá Steam.
Amiről te beszélsz, az Steam Deck vagy GeForce NOW. Ne keverjük. Nem tudom neked mi volt a gondod a játékkal, nem rád reflektáltam, hanem az elveszett mentéseire, ami mint kiderült, nem volt szinkronizálva.
(A gigabites nettel többé nem kell pedálozni, nekem is nagyon régóta az van, és csak nevében ér annyit, gyakorlatban nem ér ennyit.)
-
Acheron
őstag
-
laragirl83
őstag
Nem lesz sokkal jobb a fire rate azzal se, de am nem rossz cucc valóban, de én nem használom rapid fire-el.
Viszont amitől agyfagyást kapok HC módban, amivel eddig nem találkoztam korábbi címekben, hogy hit markert lövök...hogy? Rendesen hallani 1, 2 "törés" hangot, és nem hal ellen... én meg persze azonnal, fura -
Acheron
őstag
Igen, én is próbáltam ezeket - vicces, hogy az SMG -k sokszor közép - hosszútávon is hatékonyabbak, mint egy AR. De a fegyver balansz ilyentén számonkérése már rég felesleges COD esetén, köszönő viszonyban sincs a realitással (LMG -ből néha több lőszer kell egy helikopterbe, mint egy AR -ből vagy SMG -ból, de operátorra vadászva is ugyanígy "működik")
Ez sem a BO6 sajátossága, szinte minden COD ilyen. És a balansz az, amibe egész biztosan belenyúlnak frissítésről frissítésre
#458nutella1: Néhányan még a SCUD pályán is (ami talán a legnagyobb a látottak közül) magabiztosan szednek ki vele a pálya másik végéről. -
nutella1
őstag
Kipróbáltam a Sakált, jó. Nagyon jó. Kicsi és közepes távolságokra. Messzire viszont lepkefing. Ha butulni van az embernek kedve, egyértelműen ez. Viszont az AK azért, így kimaxolva nekem jobban fekszik. Inkább kedvelem. Ezt a Jackal-t meghagyom a Shipment féle pályákra.
-
shotika
őstag
Kuka
Jópofa, de uncsi game még mindig, már amíg fut. De senki ne kövesse el azt a hibát, amit én, hogy Arena Breakout után tölti be. Az mind játékmenetben (persze az egy taktikai cucc), mind grafikában, mind hangokban, mind pedig a gunplayben egy sokkal profibb és szebb cucc.De ami még inkább belefáradtam, hogy nekem kelljen hibakódok után vadászni az Activision honlapján...
-
pRoject22
őstag
-
-
Acheron
őstag
Vettem észre - magamon
Többnyire azzal nyírnak ki.
A nyílt béta végéig kipróbálom majd azt is, egyelőre azokat használom, amivel szeretek is játszani - még ha nem is mindig ad olyan sikerélményt. A bétában nagyon sok kiegészító nem oldódik fel (olyanok is, amik pedig a fegyver Lvl 20 szintje alatt kellene feloldódniuk), így teljes kép csak a teljes játékban lesz arról, mennyire lehet gyorsra - pontosra hangolni pl egy snipert. Addig lehet gyakorolni a mozgást
#250MikeWazowski: Ne (csak) a fórum véleményekre hagyatkozz ebben, próbáld ki. Erről szól a béta. Aztán ha látod / érzed, mennyire kell vagy nem kell kevesebb skuló az ellenbe, akkor dönts arról, hogy megveszed -e.
A gépigényről nem tudok mit mondani, a hivatalos itt van az MW III -hoz és a BO6 -hoz (a CallofDuty.com -ról):
Ha van olyan, akinek a korábbival határon volt a technika, az tudná megmondani, hogy a mostani az igényelt -e további kompromisszumokat. -
Acheron
őstag
Tegnap este beletoltam még pár órát, feltoltam Lvl20 -ig magam - magam, és kihúztam maxra az SVD -t (Dragunov lenne a lelkem, ha használnák a valódi megnevezéseket).
Finomodott a kép, ahogy számítottam is rá, a mozgás és a fegyverkezelés kezd megszokott(abb)á válni, így egy fokkal élhetőbb a játék. Ma este kipimpelem az LR 7.62 -t is, utána meglátjuk. Ahogy írtátok is, úgy tűnik, hogy ezt most kifejezetten Rush -ra fejlesztették, no meg a kontrollerekre - ennek érezhető is a következménye. A legtöbben sorozatlövőkkel (főleg a kis sakállal) rohangálnak, és erősen ki van használva, hogy a végét már intézi a technika.
Az továbbra is vicc, hogy gyakran még a 100 HP mellett sem elég egy sniperből egy lövés egy delikvensbe, hanem kétszer is rá kell sózni, ha pedig az SBMM elkezd ökörködni, akár 4 - 5 is kell bele (tegnap volt ilyen párbajom) Egy pisztollyal szinte esélytelen egy szemtől szembe párbaj a géppityuk ellen. Teljesen egyetértek, kell az a HC.
Az egyébként nekem félelmetes, hogy már a beta -ban ennyire jelen van az SBMM / EOMM - a korábbiakban itt még nem érződött ennyire - ezek szerint egyre mélyebben integrálják a rendszerbe, hiszik, hogy ez jó (pedig nagyon nem).
Ami óriási előny lesz számomra az elején az MW III -hoz, hogy (még) nincsenek benne (kirívóan) idétlen operátorok (bár a vault azért már kezdi hozni a kötelezőt) - egyelőre ez a rész kevésbé viseli meg az egyébként is megfáradt idegrendszert. Igaz, a korábban már említett animációk a játék végén továbbra is borzalmasak, és csak azt 15 (!!!) másodpercig kell kötelezően nézni minden meccs után. Waste of time, agybaj
Főleg, hogy ezek az animációk nekem nem hagynalk kétséget a kiadó által megcélzott célközönség felől, úgyhogy operátor skin fronton még az eddigieknél is infantilisebb borzalmakra készülök lelkileg - de az még a jövő zenéje.
De mindezekkel együtt most a bővebb teszt után azt mondom, hogy lehet bele majd időt tenni, nem nevezhető kirívóan gyenge résznek (természetesen a COD univerzumon belül nézelődve) - persze figyelni kell erősen, milyen irányba mozdul. További pénzt a magam részéről nem ölök belle (nem lesz Vault bővítés), de így a GP részeként hétvégi esti pötyögésekhez ez is jó lesz.
Természetesen mindez csak szvsz
#246zozika84: SVS -el 3 - 4 tiszta lövés kell hozzá. Az utolsó előtti csak földre viszi, és még pöntyög egy pisztollyal - kell bele még egy pluszban a végén, amivel elindul Kharónnal csónakázni...
#248MikeWazowski: Semmiképp, fél - háromnegyed elég
Viccet félretéve - érzésre kevesebb kell, mint az MW III -ban. A HP nem 150, hanem elvileg ismét csak 100, de az egyelőre nem tudható, a fegyver sebzéseket mennyire igazították ehhez. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Acer Predator Helios Neo 16 - 16"WQXGA IPS 165Hz - i9-14900HX - 16GB - 512GB - RTX 4060 - 3 év gari
- Apple iPhone 14 Plus 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Precision 3560 15.6" FHD IPS i7-1185G7 T500 16GB 512GB NVMe gar
- Eladó Xiaomi Watch S1 Active okosóra!
- Latitude 7420 14" 4K IPS i7-1185G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Samsung Galaxy S23 Plus 256 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Kingmax 2x2GB DDR3 1333 RAM eladó
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB ZALMAN S3 DeepCool 850W
- Samsung S23 Ultra 256GB Állapot: 10/10 6 Hónap Jótállás!
- Eladó karcmentes állapotban levő Apple iPhone 14 Plus 256GB / AKKU 100% / 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest